Direktlänk till inlägg 21 september 2014

gravid vecka 23. finland dag 7. åker hem i dag men underbar vecka

Av anonym anonym - 21 september 2014 22:43

god kväll!!


Ligger i hytten ombord på viking lines ms Gabriella efter en lång dag med packandet och tömma saker från huset.


har haft en skön och avkopplande vecka man har fått fundera lite och bland annat förstår jag nu min syster varför hon tycker om att vara vid villan sen hon fick barn som sagt har ju nu själv börja längta på nått sätt också för den delen.


Packningen tog några timmar att fixa och precis när vi skulle åka så trodde mammsen att hon hade glömmt sin ipad,och sen där efter var det målar färger det handla om,men det får hus tomten ta hand om .


Vi hann just och just till färjan ungefär en kvart innan den skulle gå var det hade med att vi fick vända om på grund av ipaden ,därför man blev försenad.


Men nu i hytten och i morgon kväll lägger jag ut ett liten film snutt från sommar villan jag tog i dag ,vet ej hur mycket som syns av små fåglarna .


Dom vi hade där var lite kräsna av sig mammsen hade köpt fågel frön men det ända som dom åt upp var solros fröna och inte det andra.

var det ingen mat kom dom och pickade på huset för dom var missnöjda av sig.

Aldrig vart med om och så har det vart hela veckan.


Men men hemma i sthlm igen i morgon ska till min nya kurator i morgon på karolinska i solna och prata med mammsen angående lägenhet/hjälp till mig och sen lill grabben så klart.

Men boka om biljetterna till helsingfors kryssningen med mitt hjärta gör jag i mitten av veckan.

Blev lite grinig när jag såg att silja serenade var i olympia terminalen då blev jag lite besviken men kanske nästa gång.


Hytten här på ms gabriella var ett plus igen plus wifi också och buffen men stank avlopp svagt gjorde det men inte som förra gången när jag for med syrran hem.


Lägger ut veckans bilder morgon som jag nämnt tidigare plus videosnutten också eftersom jag har användt mig av mobilen att blogga på.


God natt på er så återkommer jag i morgon


igen antingen runt eftermiddagen eller på kvällen man får se.:)


Natti natti !!!






 ps. Själv fick jag lite panik med tanke på att missade båten till Åbo i lördags men kom i väg på söndagen i stället.ds


Men nu är man ombord på ms Gabriella åt en god buffé lagom mycket och dessutom bara en tallrik med efterätter kan det bli två.

Men mammsen tog närmare två portioner.ds


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards