Direktlänk till inlägg 30 september 2014

Vecka 24. Till barnmorskan i dag och min sons gudmor kommer i morgon

Av anonym anonym - 30 september 2014 22:50

God kväll

 

Var till barnmorskan i dag, hade mammsen med mig så vi tog bilen till skärholmen  när hon inte tycker om att åka kommunalt som sagt.

Men gick bra det ända jobbiga är ju att man är rädd för att stöta på barnets pappa som jag absolut inte vill.

Vart så lungt och skönt nu dom här dagarna när man knappt hört något från honom.

Det gick bra hos min barnmorska i alla fall även om jag var spänd och kände att jag inte riktigt kunde koppla av slappna av direkt eller.

Men mitt blodsocker såg bra ut preics som blod trycket ,också gjorde och vikten hade inte gått upp ännu mer i vikt,eller kändes skönt det också så klart.  

Ska verkligen nu försöka hålla det så också för den delen att hålla vikten i skick och stabil.

Känns som man inte har så mycket att berätta i dag precis, min vännina som blir gudmor till den lille ska jag träffa på fridhemsplan i morgon och kolla på bebiskläder, och sen ska hon komma över en sväng också för att prata lite som sagt.

Var det nu kan vara  hon vet att jag blev lite upprörd över det här med nätverks mötet och det är ju ganska allvarliga anklagelser också så klart för den delen är det.

Så vi ska prata lite om detta som sagt  men blir kul och se henne  det var verkligen längesen man gjorde det och är verkligen tacksam också att hon vill bli gudmor till min lille, som jag nu funderar ut nytt namn på inte alla namn men till tals namn i alla fall om man säger så då.

När jag sa namnet juha så då drog mammsen eller om det var pappsen upp en riktigt otäck historia som fick mig att ändra till tals namnet.

Hade ju namnet Marcus som reserv så det är vad det blir Marcus elias micko.

Men tänker inte säga något om detta till barnets pappa om att jag ändra namnet  till marcus i från juha.

 Så 2 svenska namn och 1 finskt blir bra tur att man hade det andra namnet i reserv om man säger så då.

Har ju ändå bara bestämt mig för att ha kontakt med barnets pappa när det är något väldigt viktigt eller via hans morsa med tanke på förstånds handikappet.

Men via min vännina som  blir gudmor åt min son behöver jag inte ha nån väldigt speciellt kontakt.

Bestämt mig för att ta ensamvårdnad om lilleman också plus att vi redan har bestämt det också så klart.

Han är ej mogen för att bli pappa som sagt,och jag har ju mitt    så jag vet det kommer och ordna sig på något viss.

Sen får han säga vad han vill det bryr jag mig inte om.

Jag har  mitt    och homom jag är intresserad av också som sagt, och bara längtar till 30 oktober när vi åker till helsingfors och plus  får se världs stjärnan yohio också på silja serenade.

Men han är 40 år  och stabil och underbar och snäll ,och min son behöver ju en manlig förebild också.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards