Alla inlägg under september 2014

Av anonym anonym - 9 september 2014 09:15

God Morgon!

 

Kl 14.00 ska jag vara hos barnmorskan i liljeholmen antar att det kommer  ett blodprov på mig för att kolla järnhalten på mig som dom gjorde i början också.

Som jag förstog på det henne då sista gången jag var där och när syrran blev min kontakt person där också hos henne.

Åker själv i dag ,bara hålla tummarna på att idioten inte är där räcker med att jag får se honom ett par timmar i helgen som sagt.

Han ska inte direkt få inbilla sig något att det är något på gång mellan mig och honom som sagt.

Så håller tyst om dessa möten nu angående barnmorskor och till kuratorer.

För kuratorn är ju till för mig som sagt jag som är gravid och behöver mycket stöd eller för att bara prata.

Men med tanke på att han hade ringt henne och vägra acceptera att han inte fick komma så hur lågt kan man sjunka egentligen då.

I allafall så nu har har varit med på tillräckligt av möten som sagt i mina ögon det går inte att neka.

Vi är ju inget par längre och jag är ju inte ens intresserad av honom eller barnets pappa alltså, han är inte ännu mogen för att ta hand om ett barn ,och det har ju med hand handikapp att göra.

Och gjort upp att jag ska ta ensam vårdnad bättre så plus får hjälp av min syster också med detta.

men det blir ju hon som kommer få följa med på resten av möten och såna saker.

 

Varför jag ska träffa barnets pappa i helgen  är att ta med honom på kryssning ja man kan ju säga så här

att det är en kryssning för honom och för så hoppar jag av i åbo.

Men att jag och barnets pappa kommer behöva prata om lite saker  och speciellt efter en tabbe som hände här för ett tag sen.

Som gjorde att jag nästan gick i taket t o m om man säger vill inte gå in på detaljer eller något åt det hållet
.

men här är några punkter i alla fall som jag ska ta upp med honom sen får han väl bli sur eller inte .

tyvärr så måste man lära sig saker även när man får barn eller har barn.

Angående datum så ska alltid skriva upp och man ska ha en kalender också så att man har koll

och så man inte blandar inte ihop saker.

Börja bete sig mer vuxet är något som han måste om han ska få träffa sin son och börja tänka mera vuxet också så klart.

Börja lära sig att acceptera att man inte alltid vill ha med honom på möten.

 

Som hans mamma har sagt till min syster att  jag ligger på mycket på högre nivå än vad han gör med att sköta mig själv och inte håller på som han.

Alltså med närmare ord att jag inte visar några omogona sidor av mig längre.

men han gör det och så fort man säger något blir sur sen sitta och tjura från 1 - 30 timmar om det så passar.

Tror inte att han förstår hur jobbigt det kan vara som sagt,och plus sagt till han att det kommer bara drabbad dig själv och ingen annan om han inte ändrar på sig även om han har en lång bit att ta sig fram på.

Men men försöker vara kompis med honom i alla fall men ingenting tills vidare.

 

men möten är det inget mera tal om att han kommer med på.

Tror att kuratorn också sa att behöver han prata så får han vända sig till något ställe,där dom kan ta.

Och vad barnmorskan har att säga om honom än så länge vet jag inte förutom det som min syster berättade för henne så klart.

Men ska ta upp det här med om hon vet om min syster kan ta en del av vårdnanden för den lilla som vi håller på och  funderar över.

Så ska ta upp det med henne nu i alla fall.

 

Jag vill inte snacka dåliga saker om barnets pappa  men försöker bara ge er en bild på hur hans betende är och varför han inte är mogen för att ha barn och ärligt talat tro att han aldrig kommer att vara det eller helt ärligt.

 

Av anonym anonym - 8 september 2014 22:24

God kväll!

Paus på bond filmen just nu så då kan man lika bra passa på att blogga under tiden i stället för att se en tråkig reklam som sagt.

Min dag i dag har varit bra visst ganska seg på morgonen var jag tog en väl kvart innan jag kom upp ur sängen efter pappsen hade väckt mig.

Men sånt händer och man blir mera extra tröttare av sig också när man är gravid,men är grymt tacksam att jag har sluppit det här med att kräkas.

 

Denna har man sytt på min filt som en galning men nu är den filten nästan klar och det känns bra men förvånad att det ändå har gått rätt fort med denna filt/lapp täcke men visst tålamod eller det allt att ha.

Skulle också tagit ner tvätt men den hade inte torkat änn så det blir i morgon efter att ha varit hos barnmorskan men går dit själv så får jag hoppas på det bästa att barnets pappa inte kommer dit.

Eftersom han har  fått sig lite andra saker än vad det är men tror jag har skrivit om det tidigare med att han försökte pussa mig nu 2 gånger.

Men bara han som gör bort sig då  om han fortsätter så och som syrran också sa vi umgås ofta så kan han få för sig att det är något på gång igen fast det inte är det.

Ska till barnmorskan i morgon och har inte ens sagt till honom om det eller precis, för att jag inte vill ha med med honom längre på något vis som kan få honom och tro något annat.

Men men lite nervöst att gå till barnmorskan i morgon vet inte varför men på något vis så men det kommer att gå bra det är jag säker på.

Men i dag hörde kompisens mamma av sig trodde det verkligen var ett skämt alltså, vara vuxen och beter sig som en 5 åring hade bokat en kryssning till mig och kompis i augusti som var för den här månaden, och så fick jag höra av henne att  människan skulle med på den kryssningen fast vi hade  bokat in oss på en.

Visst det löste sig men att man skulle få höra allt via mamman det tyckte jag var verkligen att sjunka lågt.

Så det här är vår sista kryssning ihop i alla fall det är sak som är helt 100 i alla fall.

Tyckte människan verkligen gjorde bort sig nu.

Och känner mig som är gravid och man har sina hormoner som kan explodera precis när som helst också  och kan komma fram när som helst.

enda stunden glad andra stunden arg eller ledsen kanske nedstämd det är så olika det där .

Men att skicka sin mamma och informera att människan kommer med det var verkligen sjunka lågt för att vara vuxen person själv.

Så helsingfors kryssningen blir med mitt    och man får hoppas på en bra dag och fint höstväder i helsingfors också så klart det ska man tänka på och ska boka om denna kryssning nästa vecka så att det är gjort.

Få en mys dag med honom i helsingfors något som verkligen har nu längtat efter så väldigt länge.

Plus att det blir med silja symphony som är då också nyrenoverad  precis som silja serenade som dom gjorde nu i början på året.

Och nu symphony nu i september halva oktober som jag förstog saken rätt.

Men ny sushibar vet jag hoppas att dom också har det här baby butiken så att man köpa något till den lilla.

Och jag är verkligen så glad att mitt    verkligen också har acceptera min situation

 

och som också accepterar det med gradiviteten också ,för den delen.

Men vet att mitt    kommer blir en underbar låtsas pappa eller stöd person för mig och den lilla om man mer säger så då.

Plus att han vet hur mina ep anfall fungerar också så klart,som underlättar mig också så klart.

men det som är verkligen är det stora pluset är ju att han har acceptera min lilla juha i alla fall det är verkligen glad över att mitt  har.

Vill ej lägga ut hans namn här på bloggen och därför lägger ut bilden på detta hjärta i ställe.

Och för det känns mera rättare mot honom också så klart.

Men som sagt barnets pappa är ett avslutat kapitel nu och jag har gått vidare i mitt liv och är nu så grymt tacksam att barnets pappa tog bort mig i från skype och sen på Fb också för den delen.

Så fick jag mitt    i stället som är 8 år äldre än mig också och som jag känner mycket bekväm och trygg med också så klart för den delen.  

men men känns som att mina ögon är 4 kantiga efter att ha suttit sytt filten som är till lillen i dag  och nu sett att det är bara 4 lappar till som jag behöver så är den helt klar också.

men ska köpa mera garn så att jag kan göra ett till lapptäcke 1 för att ha som hemma bruk för lillen och det sen det andra är för att ha i vagnen också som sagt ,men måste köpa mera garn både i stor förpackningen och dom här som kostar 2 för 40 kr.

Fanns en massa  färger så det blir att skriva upp så att man vet vilka man har och vilka färger så det inte blir att man köper 2 av samma som man redan har hemma.  

men jag ängnar mig tid till bebisen i alla fall  med att köpa hem saker så att man har och inte behöver köpa allt i panik eller.

Det är kul att hålla på ,men man ska inte göra för ofta då är det risk att man ledsnar .

Som jag gjorde på barnets pappa till exempel men i stället så fick jag den som jag verkligen vill

ha och är intresserad av också   som var mitt   .

 

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 7 september 2014 23:12

God kväll!

En dag som blev tvätt dag så 2 satser tvätt blev det visst det kommer mera tvättar

det är ju 3 resväskor som jag har inte packat upp ännu bestämde mig för att ta en break för att inte stressa upp mig på något vis.

Med tanke på lillen som jag har i magen också så ska jag inte stressa upp eller något sådant,inte bra för den lilla som sagt.

Var också på en promenad plus upp till fridhemsplan och inte H&M och handla till den lilla 2 pyjamaser.

Det var köpt 2 och betala för 1 och det är ju bra så ska köpa en till sådan så att man har men med andra motiv så klart.

Nu var en vit med musse pigg och en blå med musse pigg men skulle nog vilja ha en med något annat motiv också så klart tror det skulle vara snobben, men det här med storlekar är det ända som jag har lite svårt för om man säger så.

men börja lära mig nu vilka som är vilka när det gäller siffror som sagt, sen blev till ica maxi och handla

hem 1 mjölk och 1 ny kvarg och 2 gran nystan för nu är jag nästan klar med filten till den lilla och känns toppen bra det också för det gör det, och på något vis så har det endå gått rätt snabbt att sy ihop detta även om jag tog ett par dagar timeout från det,men det var mer för att inte tappa humöret på detta eller

så klart.  

Men 2 satser tvättar och bara svarta kläder till att börja med gjorde jag, sen i morgon om allt har torkat så fort sätter jag med tvättandet och  nya satser också.

Sen blev jag rasande på en kompis ja man kanske säga mina gradivitets hormoner som sagt.

Planerade med en kompis en dagskryssning den 13 september som var nu så falsk att och hade planerat med nån annan, precis samma datum fast  människan vet om detta och det här 2 av mina sista resor innan förlossning och bebis .

Plus att jag vill se Yohio också på silja serenade också och då vill jag verkligen ta chansen till detta som sagt men angående den kryssningen så ställer mitt    upp i alla fall får ta kompisens plats i stället.

Efter detta falska.

klaga på mig om reseptekt och saker  och vad gör människan nu då det är så falskt gjort  så vet inte vad jag ska säga.

Och så klart sårande också för den delen drygt och låg och eftersom det bara var ett par dagar sen som jag fick dom anklagelserna om detta om olika saker lite privata saker.

Men när man är gravid så blir man känsligare över när man har mycket hormoner i kroppen som sprider omkring sig i bland blir man arg och bland ledsen i bland nerstämd mm.

Det är en massa det vet såna som är i denna situation som jag om man säger så då  och som självklart föstår vad jag menar också med detta med gradivitets hormoner och hur det är.

 

Sen mamma som nu gör samma sak också åker dit för hennes skull hoppar av i åbo när det egentligen är en kryssning så får man höra en massa annat som gör en arg sur ledsen irriterad.

Som hon tyvärr tycker om att göra vill inte snacka skit om henne eller något sådant men hon förstår bara inte att vissa saker som hon  gör sårar mig.

Men men tänker nu som min sista kryssning åka och se Yohio i alla fall med mitt    och som jag nu har bokat som sista resa nu också sen blir det bara  gånger om året och ingenting mer än det.

 

 

 

Här är den ena pyjamasen  vet ej varför jag inte kunde lägga upp den andra bilden på pyjamasen ska försöka i morgon med detta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 6 september 2014 22:56

God kväll kära läsare!

Vakande åtta i dag hade somna med tv.n på till och med och det är ju inte bra det precis men gjorde det i natt av nån underligt anledning för den delen också.

i dag så var det uppgjort att vi skulle ta och hämta mina saker hos mitt ex  (barnets pappa) så dom inte blir stående där hur länge som helst eller så klart.

Min farbror var här runt 12:00  i dag och hämtade oss för att åka ut till vårberg  där mina saker finns.

Och det gick hur bra som helst och hur lugnt som helst också ,snabbt och smidigt, och gjorde min lilla fejkade sak men det hade ju med att han ska förstå att jag inte vill på det sättet mera.

Så tog jag på mig 2 ringar och det som är bra med dom ringarna är ju att dom påminner väldigt mycket om vigselringar också.

Så dom 2 har jag tagit på mig nu varje gång när man ska ha med barnets pappa och göra så klart.

 För att han ska förstå att jag är upptagen,inte har det intresset för honom eller precis , jag har ju redan mitt lilla   som sagt.

Stackarn har knappt tänkt på honom  i dag alls det var ju snällt av mig,men har varit mycket tankarna.

och man har ju fått packa upp och är halv vägs nu  kände nu på kvällen att det räcker  har ingen ork mer och med tanke på att jag är gravid också så klart man orkar ju inte riktigt på samma sätt eller som när man inte är gravid.

Så vad man kan säga om ordet gravid det är nog allt en resa det är det.

Finns stackare som blir grymt illamående och ska kräkas att man hinner knappt sätta sig innan man måste in på wc.an igen.

Men jag är verkligen så glad att jag slipper detta som sagt det är jag verkligen  att jag är var bara smått illamående i början eller när jag tog och ansträngde mig för mycket.

Och att jag kräktes en gång men det hade med för lite vätska att göra misstänker jag att det var också.

men hade i alla fall turen till detta men grymt trött var man ett bra tag också så klart för den delen.

 

Slut snackat med detta som sagt, jag har verkligen en  helt underbar fabror som hjälpte oss med detta.

och sen som vi bjöd på middag också efter allt då tog han och cyklade hit också.

Så sill och potatis och nån sorts strömming också var det som faktsikt var  god även om jag var en aning skeptsik mot den först innan jag prov smakade den så klart.

och samma sak på pappsens chilli lakrits glass som han hade handla till att ha som efterätt också.

Men det förvånade mig en aning att den faktiskt var helt okey i smaken trodde den var lite som den här

choklad glassen med chilli men där fick jag i alla fall.  

Har prova denna med chilli och choklad och den vill jag aldrig mera smaka på överhuvudtaget helt ärligt.

Den var verkligen ingenting för mig precis det är sak som är säker i alla fall och om jag känner mig rätt också så klart också det får man inte glömma eller.

På kvälls kvisten för nån timme sen kom ett meddelande av min vännina som blir gudmor till mitt barn hade skickat inbjudan till mig till ett dop med hennes lilla son ute i bromma kyrka känns som att jag kommer få googla fram det vart den ligger är inte så kunning längre på dessa områden i bromma precis.

men funderar på att ta med barnets pappa då så att dom nån får träffas nångång så han vet vilka det gäller som är gudföräldrar nå har nu skicka ett sms till honom om detta även om jag inte så pigg på att ta med honom men det är för den lillas skull som ligger i min mage och kittlades i morgon kväll .  

Men ganska mysig känsla samtidigt det känns ungefär som när någon knackar löst på en på axeln på ett ungefär men på ett svagt sätt så klart.

 Blev tvungen att berätta detta för barnets pappas mamma också som hade lite roligt år det samtidigt mne tycker det ändå var gulligt på något vis med tanke på att hon själv har varit gravid precis som jag även om det var 18 som hon var det.

Och min släkt har fått reda på detta nu angående min gradivitet så det har verkligen fått reda dok att jag är gravid också nu eller närmare alla i stort sätt hade bara berätta detta för 4 av min kusiner så dom har inte visst varit tysta precis om detta ,men tacksam så långe ordet huntigston var med i bilden så .

Nu ska jag gå och lägga mig känner jag har varit en lång dag i dag också.

God Natt på er och som sov så gott också kommer jag upp i morgon igen.

Puss på er och sov so himmla trött nu.

Natti natti

 

 

 

 

Av anonym anonym - 5 september 2014 22:05

God kväll!

Hade ett anfall hade jag förstått när jag hade vaknat i morse vakande före henne också.

Men har haft en bra dag med henne här i dag.

Så det har här tvättas och har prata med mammsen en sväng fika med syrran .

En son i magen som i dag började kittla till mig  när jag reste mig upp så min syster trodde jag skulle få ännu ett ep anfall till och med.

Men i självaste verket var det den lilla som höll på att kittlas eller om det var att sparkas eller kanske bara rörde till med tassen också man kan ju aldrig veta.  

Plus att man fes till också och det är ju också ett tecken på att lillen håller på med något kan vända sig eller nånting annat.

Men det gjorde min syster igår i och för sig så jag var inte ensam ialla fall.

men haft semester nu från barnets pappa och det tycker jag är skönt som bara den.

Min kropp och det är jag som bestämmer saker  då ,så ingen annan har ju så mycket att säga till då.

Och jag och min syster har fundera lite angående vårdnanden om lillen,med tanke på att jag blir ensamstående mamma också.

Och att man funderade lite på om min syster skulle detta ta andra delen av vårdnanden på lillen man får se hur det blir  men det är jag som bestämer som sagt.

Men  nu efter att jag har hämta mina saker i morgon så vill jag inte ha med honom och göra längre så är det bara.

Dom sista 2 gångerna har han försökt pussa mig innan jag har gått till pendeltåget och det har jag inte jag acceptera men tanke på att jag har  mitt    också ,och vi är ju intresserad av varandra och som barnets pappa inte vill acceptera.

 Så på det sättet är mycket bra för min del att jag är ensamstående mamma som sagt och det finns verkligen mycket att fundera på som sagt det är det.

Men en sak som är väldigt sjukt är ju att min förvaltare sa upp sig när hon fick vet att jag var  gravid och sa upp sig men snacka om att hon måste följa regler som hon inte gör.

Och eftersom vi måste hitta ett eget boende till mig så har både min förvaltare  plus min handläggare gjort helt fel på den punkten som sagt.

Min älskade syster ringde i dag till försäkringskassan och frågade angående om assisternter till mig och speciellt natt tid för det är ju där som jag har problemet,och mina föräldrar kan ju inte hålla på och vakta mig varje natt om jag skulle få anfall plus min lilla också så klart .

 Visst vem vet kanske man flyttar ihop med mitt     eller att man är där några dagar  det är självklart hur han vill.

Och plus blir ju låtsas pappa också men än så länge så har jag sagt som ordet stöd person för det behöver så den här lilla killen får en manlig förebild också.  

eftersom det är något som han kommer att behöva och är viktigt ,med tanke på hur rasistisk barnets pappa är och hur han beter sig så vågar jag inte ens lämna honom ensam med lillen eller utan upp syn så är det bara .men med mitt   känner jag 100 % trygg med också för den delen så klart  också om man säger så.

Så ser hellre honom som en som en stöd person till mig plus på något vis så blir han ju  ändå någon sorts extra pappa eller vad man ska kalla detta som sagt.

 

Nå annars har dagen varit lung och pappsen kom hem  vid 16.30 från stocka i dag där han  har varit och spelat med sin lilla tro som han har och där brukar dom vara 2 gånger per år.

Det är någon tradition som den lilla trion har, få lite spelar då och då på olika tillställningar och saker.

men dom tycker att det är kul och det är ju huvudsaken det i alla fall också.  

 

Bir spännande och se vad den är lilla kommer vilja göra när han blir äldre ,och sen också intressen och såna saker och alla hoppas på att han liknar mig också mycket också har lite förhoppningar på att han gör det också men vill endå inte hoppas för mycket eller som sagt.

Men känns grymt underligt och konstigt att jag är nu i vecka 21 om ungefär 12 minuter på det hela.

Det märks verkligen hur tiden går fort när man är gravid och ska försöka nu nästa vecka börja gå och träna igen 1-2 gånger lätta vikter på 5-10 för armar och ben och angående crosstrainer så blir väl på nivån 1-3 blir genant om min pt som jag har på sats fridhemsplan där och knacka mig i ryggen,men på sätt och vis skulle det ändå vara skoj och träffa honom samtidigt så klart.

Försöka få en fika och prata lite om hur jag har tänkt mig nästa år med träningen och såna timmar för det känner jag på mig att jag kommer att behöva än bara dansaerobicsen och vagn promenader med den lilla så klart man får ju inte glömma honom eller.  

Och sen min salsa kryssning och sen min födelsedag kryssning så blir det ju 2 gånger per år i stället visst blir ju båt när man ska till villan så klart men det är endå ingen kryssning det är ju bara enkel biljett men man får ju ändå på poäng och såna saker.  

Försöka hålla clubone kortet i liv på något vis i alla för det vill jag i bland så måste jag ju få en egen tid också så klart det är ju bara så att jag måste .

Nu ska jag krypa ner så att man orkar hålla på med flyttningen av mina saker som sagt barnets pappa.

men får ej bli tunga saker som jag får bära som sagt har många resväskor där som jag jag kan packa också sen ta upp den kabinväskan som jag känner kommer mest att användas också för delen.

 

Vi höres i morgon igen innan jag somnar sittandes också så klart.

god natt /puss & kram.

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 4 september 2014 23:14

God kväll!

 

Hade tid i dag hos min kurator MK ocj gick bra babblade om lite om min förvaltare och hennes betende

som hon har haft och sen lite barnes pappas rasisitsika betende som han har.

och hade hade visst ringt till Mk och frågat om vad jag hade sagt  mm men det han inte tänkte på att dom har ingen rätt att säga något tystandsplikt alltså.

Och inget han kan acceptera precis eller men tyvärr ett måste .

Jag har ju aldrig haft känslor för den här killen alls bara som vänner.

Eftersom vi aldrig skulle ha gått ihop som par och sen såna saker,plus att jag har ju mitt   

och har haft det också.

Men Km var ganska chockad när jag berättade om att jag har upplevt med honom underdom månaderna man bodde där.

skar sig i armen för hämnd att jag åkte med mitt    som finns något på gång och funnits länge också

så klart.

Men hans vidriga kontrollbehov och svartsjuka.

 

Men vi fick mycket sagt jag och min syster i alla fall.

Så hjälpte henne med tvättmaskinen sen också så bakade  vi en äppelpaj också som blev riktigt god.

Men blev oroliga för systersonen pressbyrån var stängd efter hans träning med bromma pojkarna och sen var vi båda nervösa också.

Men allt slutade bra och pappsen kommer hem i morgon igen efter film kvällen i stocka som dom skulle spela på som sagt.

Så i morgon blir det att ta det lungt och man får tillbaka sitt rum och säng sover nu i samma rum som min kära syster men gjorde upp eftersom jag är gravid också för den delen och om nått händer så är hon i samma rum som mig.

Ska lägga upp en bild på min i morgon efter ett ep anfall som jag fick förra året i november eller närmare 19 november och samma datum som sambon dog i byggolyckan år 2012.

 

Av anonym anonym - 3 september 2014 22:49

God Kväll mina läsare!

I stort har det i dag blivit en inne hela dagen ,hade sms barnets pappas mamma i går om att i skulle hämta mina saker på lördag.

som hon tyckte var väldigt synd, men jag har försökt och vi passade inte ihop vi är i olika ålders klasser

jag passar till bättre som är runt min ålder och han till sin ålder.

Men är riktigt glad att jag får hem mina saker nu i alla fall och det känns riktigt bra också
 så har verligen en underbar farbror som verkligen ställer för att hjälpa mig hem med dessa saker som sagt.

Mammsen kan få mitt växthus också som jag köpte tidigare i år.

Sen har jag en massa krukor som jag ska har där och såna saker tallrikar .

Ja det jag har där som sagt.

Fick  höra av min älskade syster att vår mamms har haft ont i hjärtat i 3 dagar i sträck nu och det är ju inte bra alls som sagt.

och beslöt mig för att ta den här kryssningen som jag har nästa helg att åka över och hoppa av där  för att kolla läget med henne också så klart.

Hon har berättat detta för alla andra utom mig ,antar vill inte göra mig orolig misstänker jag,men man får ju höra det nångång och vi systrar håller ihop och berättar för varandra saker också .

Så mitt beslut angående kryssningen nästa helg så hoppar jag av så får mammasen hämta mig och så håller jag henne sällskap vid villan plockar ihop dom sista sakerna med henne för att  underlätta henne så klart

sånt här är ju så himmla skrämmande också.

En gravid dotter så får hon hjärt smärta    det är det sista jag vill att hon ska få  men har varit väldigt mycket nu dom här senaste månaderna så klart också som gjort henne stressad.

Men men hoppas nu att hon förstår i alla fall att det kanske är time att varva ner lite nu på allt .

Annars pratade jag och min syster om den lille och tyckte det var helt underbart att jag hade valt 2 finska namn och 1 svenskt.

Och att det tipp topp att jag strutande i pappans anklagelser att ha gått bakom ryggen på homom med detta men men nu har jag bestämmt namnet i alla fall och det kommer att vara mitt efternamn också så den lille kommer att få också.

Men det kändes så underbart skönt när syrran berättade om att det verkligen krävs mycket att soc skulle ta lillen från mig men att dom kunde kolla upp vad nu hette och att dom kommer att kollar till en då och då om hur det går och att jag kommer få all hjälp som behövs också angående den lilla kändes helt underbart att få  höra också så klart.

Det här är något som syrran och jag kommer allt ta upp i morgon hos kuratorn gjorde vi upp   så att man kunde får mera information.

Sen också en angående barnets pappa också så klart och hans beetende som han visa att han mår dåligt och om han få kunde gå hos denna kurator för att prata tror det skulle göra gått till honom.

Det har jag lagt märke till dom här senaste månaderna så, det kommer nog bara vara bra för han så i morgon kommer jag berätta för  kuratorn och maila det till henne också.

 

När man blir förälder ja då menar jag alla så klart inte bara mig eller nån annan så har man problem med vissa saker så måste man ta itu med det också som sagt om man ska ha barn en kompis som lärde mig detta också .

Och han är ett bra exempel att meditera bort ilska och aggressioner funkar få då ett lite barn tar efter

och tror att det är så man gör då.

Därför mitt beslut till det hela och min familj är att jag tar ensamvårdnad om lillen och jag kommer att ha min syster vid min sida hela tiden också som jag känner mig trygg med visst har mina föräldrar också men ville inte att dom ska anstränga sig för mycket med tanke på ålder.

Så det känns bra det här och att jag inte behöver bekymmra mig på samma sätt eller som jag gjorde innan.

Så det är var underbart och höra även om min syster hade prata med min kurator om detta så är jag inte arg på min syster eller närmare att jag blev glad att höra om detta.

Så är absolut inte arg på henne när glad.  

Och sen angående mitt    så berättade jag eller tog upp detta angående med lillen om att det skulle vara bra att jag hade honom som stöd person tills vidare innan man går ett steg längre.

Så få förstog han bättre också, kände att det blev helt snurrigt i går när jag berättade för honom som sagt

men som sagt tills vidare stöd till plus manlig före bild till den lillen också för det kommer att behövas

speciellt om man blir ensamstående mamma som jag kommer att bli också.

Och vet att det är mycket som jag kommer att få dra in på också har nämnt något av det och det var

kryssningar man kan inte åka varje månad det är sant då och då fungerar.

Då menar typ  bara 1-2 per år  och inte varje månad som jag har gjort nu även om kryssningar är en del av mitt liv.

Men har en liten son att tänka på nu och ta hand om inte änga mig åt kryssningar på samma sätt längre som   man har gjort.

Men max 1-2 gånger per år som sagt och då vill jag har mitt    med mig också kände mig väldigt trygg med honom nu på galaxy kryssningen i mars.

Men att han kanske inte ska dricka då så mycket med tanke på att jag har lillen med mig värsta fall om inte min syster kan ta hand om honom då just den dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 2 september 2014 23:59

Nu lägger jag ut minna lilla bildsamlig på hur magen ser ut sen vecka 17 så ska det vara om jag nu tänker rätt

helt och hållet och så klart.

 

     

Vecka 17.                        Vecka 18.                       Vecka 20.

 

Så lite skillnad börjar man allt se smått i alla fall sen bild em 17.

men bubblat i magen har det nu ett tag fram över i alla fall det går inte att neka till precis och gör då och då

så att man får sjunga då och då.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards