Alla inlägg under oktober 2014

Av anonym anonym - 16 oktober 2014 23:56

hej & god kväll!


Först hade man en mardröm om kräket till barnets pappa på morgon natten tyvärr går jag in på detaljer för att den var så otäck även om jag skulle gärna berätta om den.

Mammsen väckte mig runt 11.30 finsk tid som sagt var det,så käkade frukosten i lung och ro medan hon gjorde sina saker.


Berättade mardrömmen för henne.

Plus att hon inte skulle vara nån fartdåre  sen när vi skulle vousarii nordsjö på svenska men vi kom i väg runt ett tiden i allafall och stannade till vid s market och handla lite käk till henne.

Hela resan dit tog en halv timme men mammsen var duktig att varken få mig illamående eller göra lilleman stressad med kickboxning/gymm.

Med tanke på att det /varit full rulle i magen på kvällen 2 dagar i sträck.

Men vi kom fram till syrran i tid och lagom tid också,men hon såg helt okey ut visst speedad var hon men mådde mycket bättre  skönt det och glad över för den delen också så klart.

Fick i present 2 väskor av henne en som jag kunde ha plånbok/nycklar och den andra mobilen i.

Sen när jag är hemma lägger jag ut bilder som sist förra gången jag var här.

Men vi stannade hos henne en timme och tyckte att jag såg fin och söt ut också,men mycket om tiden på sjukhuset hon berättade om var där runt två månader som jag förstog det vart hemma nu i 5 veckor.

Sen på hemvägen så åkte vi förbi  k citymarket och handla så började näst äldsta  ringa som nån tok till både mammsens mobil och sen min också man hade knappt hunnit sätta sig i mys stolen innan tjat om promenad när jag fortsatte med lillemans vinter filt också som sagt.

Men tog en promenad motvilligt så grymt kallt här nu.







Sen när man kom tillbaka så kom syrrans pappa liten prat stund med honom om äldsta syrran hennes tillstånd  och hur hon var.


Så rinde mammsen grannen här tog en timme hela samtalet fick veta att grannfrun ville sälja sin mökki till henne så man får se jag kanske slipper plåthuset en egen mökki med egen bastu är ju inte illa precis.


Men ska inte hoppas för mycket eller om man tänker så precis.


Men skulle vara perfekt för mig och lilleman som sagt plus rinnande vatten.


Varit svinkallt hela dagen här också men hemma snart igen i alla fall.


sen på kvällen det film igen vad kvinnor vill ha med men gibson trodde mammsen inte skulle tycka om den men gjorde det.


Återkommer i morgon








 

Av anonym anonym - 15 oktober 2014 23:45

god kväll på er!


Kallt och blåsigt hela dagen i stort sätt.

Men vakande av att mammsen väckte mig och inte dessa desperata småfåglar som bara vill ha mat hela tiden som kan väcka en för det också till och med.

mammsens hus tomte kom förbi igen knas med mobilen så hon fick fullt upp att undersöka felet tills han for hem igen.

Så efter frukosten kollade jag till mailen och fått svar av tandhygenisten som sabbade min 3 dagar och plus gjorde en svullen också så att det syntes.

Men tyckte att jag skulle välja en dag och tid när det passar mig så från och med den 22 oktober efter 11.00 har nu kommit in i min höst trötthet så att jag sover längre än sommar tiden.

Plus gravid också som påverkar mig som sagt.

Var ganska grinig på tandhygienisten berättade samtidigt om värken som har spökat från ena stället till det andra och ömmar men ingen tandvärk det var lite som bedövningen inte var helt borta ännu.

Mammsen och hustomten var och kollade plats till mitt hus antingen där tvättstället är eller brevid lillstugan med tanke på att denna pinsamma container är runt 13 kvadratmeter som sagt.

Visst besviken fortfarande om man säger så med att det är en plåtburk som väcker minnen av förra sambon som var med om byggolyckan för 2 år sen.

Efter fått se vad hon har prata med hustomten var det ska stå så gick jag en sväng i skogen fy bubblan vad kallt det var så ringde mammsen och sa att vi skulle hämta hustomten angående mobilen för dom kom fram till att hans simkort var för gammalt och när vi for i väg så började mammsen köra i rally fart så att jag blev smått illamående  och en bebis i magen som började sparka fast jag sa att hon skulle ta det en aning lugnare som hon inte lyssnade på bara för att få detta över stökar jaha och sen när snuten märker hennes fart då sa jag till henne.

Men efter ha hämta hustomten så till och med han sa samma sak att hon körde för fort trodde det Skulle hjälpa som det ej gjorde precis så mitt illamående blev värre och lilleman ännu mera oroligare  med sparkande.

Så ingenting när vi kom till gigantii alltså på svenska elgiganten.

Men vi fara in espoo centrum och Elisa så då sa jag till henne att hon måste lugna sig för att jag blev illamående  och att bebisen tyckte inte om det eller .

så då respektera det och lugna ner sig med köringen så då var mitt illamående dubbelt bättre tror hustomten tyckte samma sak som jag där fattar inte vad som flugit i henne bestämde mig för aldrig mer att sätter mig i samma bil om hon ska köra varken om jag är ensam eller har lilleman med mig om hon inte lugnar ner sig som sagt.
väl hemma igen så fort jag ut i skogen och sökte mera svamp fick totalt ihop halva samlade skålen.sen bastubad var behagligt.









Sen nyheter och uppdraggranskning och kvällsmackan med svamp räckte också till mammsen trodde det inte skulle det  och sen film jag tyckte om den i allafall även om det inte tillhör min kategori av film.


Och mammsen var ute en sväng och ropade på mig fick se ett otroligt norrsken som var rött det är ovanligt.
















Av anonym anonym - 14 oktober 2014 23:13

god kväll!


sov riktigt gott i natt efter att vi hade gjort upp att åka på baracken som finns i tankarna som hustomten rekomedera.

Men vaknade på världens sjukaste sätt måste jag säga först vakna till mammsen kom in och ändra på min blås värmare och termostaten men jag somnade om på en gång fick sen sova i 3-4 timmar så börja det hacka på huset så jag trodde det var mammsen som hade hitta något som skulle lagas så tog och klädde på mig och tittade ut men det var ingenting som var igång alls och då förstog jag vad det var det var syrrans/mammsens bort skända småfåglar som kom och pickade på lillevillan får att få mat solros frön.

Så gick in till stor stugan och berättade att jag blev väckt av hennes fåglar och kommer bli tokig om dom gör så i morgon.

Lagade frukost till mig lyssnade på radio veta och nyheterna också.

Och hade bestämt för att ta en svamp tur i skogen så när jag stog och höll på med min äckliga corsodyl kur så skrek mammsen till mig och berätta att vi skulle hämta hustomten för att kolla på baracken låg en kvart här i från ungefär.

Hämta hustomten sen for vi till personen som hade denna.

Och min första reaktion var att mammsen skojade med mig för det var ingen barack precis visade sig vara en container som man också har på byggen så det var väldigt mycket minnen och på någotvis lite smärt samma med tanke på att jag har varit på olika hus byggen då när sambon ännu var i livet och jobbade som lastbils chafför och körde kranbil.

Så har jag ju sett sånt här container på varje bygge runt om i Sverige och baracker också så jag var ganska ledsen och besviken och försökte verkligen dölja detta med min besvikelsen trodde verkligen att hon skojade med mig mammsen när hon visste att det redan fanns ett som jag ville ha och hade blivit kär i och förälskad i också sen redan förra året till och med ett rött hus med verandra och var lite som lillevilla på ett ungefär en aning större bara än lillevilla.

Så visade det sig vara en stor plåt burk som kommer att se ut som en lada  vi har en granne här vid sommar villan som har gjort så med en container och det ser ut som en mellan stor lada/garage.

När jag kommer hem så lägger jag ut en på lillevillan  en container som man kan förvara saker vet ni redan även om det reta mig att jag inte tog bild på den skulle nog ha skämts att lägga ut bilden på den så det var bara att dölja sin missnöjdhet tills vidare.

Och självklart sin besvikelse och fundera på hur min förra sambo skulle ha sett på detta med tanke på att han var i bygg branschen.

Och sen förstod man ju inte eller över vad mammsen och hustomten och ägaren så när allt sas på finska och jag förstog ju bara några ord som sagt.

Så frågade mammsen om barnvagn så snacka om att försöka bestämma vad jag ska att jag inte ens får bestämma det själv gjorde mig ännu mera besviken också som sagt.

När vi for där i från så åkte vi via bageriet/cafet i lappböle fick en rejäl utskällning över att jag inte så hej och såna saker hur lätt är det när man inte förstår vad som sägs.

Men sen åkte vi hem till hustomten och fick träffa hans fru och hon pratade finlandssvenska i allafall så hon pratade på svenska med mig och finska med mammsen och sin gubbe hustomten med andra ord.

Men kände mig i allafall inte utan för  eftersom hon pratade svenska med mig.

Vi kom dit för att han behövde hjälp med mobilen han kan kunde ta emot samtal men inte ringa jag fatta nada för så har den alldrig varit tidigare  men några saker löste sig åtminnstonde tur det.

Så for vi till nummela med hustomten som hade bilen på verkstad och när han gick och fråga om den var klar så frågade jag mammsen om hon visste vad en barack var för nånting när jag berättade för henne smått besviken att detta var en container så hon blev tvungen att berätta för hustomten tyckte det var skumt att hon inte märkte att jag satt med tårar i ögonen till och med.

tyckte att det var konstigt att hon inte tänkte på detta,hustomten gav mammsen ,10 euro med andra ord ungefär 100 kr som mammsen försökte ge tillbaka men han gav inte så mammsen och jag delade på detta plus att jag beslöt mig att spara när vi for till butiken tokmanni där mammsen köpte ,2 par byxor ,1 Linné  till sig och mig 1 par byxor också o 1 paket strumpor till mig.


Sen for vi hem så ringde hustomten med mobilen igen nått som intefunka eller om det låst sin.


annars har det inte hänt nått mer i dag än middag och blåbärspaj och virkande på .

God natt





















Av anonym anonym - 13 oktober 2014 23:33

god kväll på er!


En mulen dag hade regnat i natt här berättade min mamms när hon väckte mig vid 11.00 det är 10.00 svensk tid.

Hustomten kom förbi visa sig att mammsen inte lyckats få bort alla mina bilder som var på 369 men det lyckades dom med i allafall.


Skickade ett sms via fb till mitt hjärta och förklara att jag är orolig över honom för det är ju något som man måste få vara tycker jag.

Viktiga är att han är medveten om detta att jag faktiskt är det också för han kommer ju bli lillemans stödperson,men är glad att han tyckte det var okey att jag hade funderat på mellan namnet på lilleman och han verkade inte dugg sur men kände ju ändå att jag ville fråga så det inte blir något knas.

Marcus nicko eller nickolas inte lätt med namn när man blir ensamstående även om jag har min familj till hjälp plus att min syster kanske andra delen av vårdnaden som vi har prata om.

så sen ringde min äldsta syster som har varit på sjukhus inte mått så bra är manodepressiv visst hon är ju inte helt frisk med i allafall för att komma hem .


Men mammsen gjorde bort sig lite angående barnets pappa jag såg ju honom bara som kompis och gjorde det sen dag rakt ut.


Och så hade han känslor för mig och varför jag är gravid är ju för att han hade 6 med mig i sömnen och trodde väl inte att jag skulle lägga märke till detta som man gjorde när man vakna och var kladdig mellan benen och stank av hans sperma så det var inget som jag hade tänkt mig men nu är det som det är och hänvisats att jag var intresserad är intresserad av mitt hjärta antar idioten gjorde dettamed flit.


Rent under att mitt hjärta vill ha mig och intresserad av mig fast detta har hänt.


Men över lycklig att jag inte har hört av denna idiot som våltog mig i sömnen.


Men min mamms trodde vi var ihop idioten och jag syrran var den som insåg att jag aldrig var kär/älskade idioten till barnets pappa och hade aldrig känslor för honom det ända var att se honom som kompis och inget annat,så hon så till syrran om att jag hade haft förhållande med nån som jag inte har och aldrig sett något förhållande eller som sagt  ho idiotens till barnets pappa gjorde det och skämde ut mig på sitt jobb med att säga det här är min flickvän och skämde ut sig själv på sin fb sida också fick reda på detta via. Mamms så bilden måste han ha tagit på oss jag sov i soffan bad honom ta bort den precis som min mamms också gjorde att han skulle sen våldtog mig i sömnen inte friskt eller normalt.


Men i allafall så skämde hon ut sig lite att prata om ett förhållande som aldrig funnits och som min näst äldsta förstog rätt snabbt och hastigt.


Men inte mammsingen ville inte börja tjafsa med henne hon vet ju ens hur min oplanerade gradivitet gick till även om jag borde berätta det.

Förutom grov autism och förståndshandikapp som idioten till barnets pappa har och som gjorde att jag fick byta nr på båda lurarna.


efter detta samtal med syrran började det knacka på husväggen som smått skrämde mig mammsen var i tele igen angående min stuga stommen till den ska byggas av barack men jag själv får bestämma hur den ska se ut så sa sen till mammsen att jag får kolla på lite bilder av stugor så att jag får det som jag vill ha det och kan vara nöjd med att se på bilder så får man ju lite tankar och funderingar som sagt.


Så var jag och mata små fåglarna för deras pickande på blev för mycket till slut så när dom är missnöjda med att det inte finns frön så pickar dom på antingen bastukammaren klockan sju hos henne för att få mat och sen senare på huset när fröna är slut så skämt  bort dom har dom iallafall.


Har annars virkat mera lappar till filten också i den lilafärgen 2 blev stora men filten kommer bli kanon om man åker hit på hösten till villan och när det är kyligt :)

















Av anonym anonym - 12 oktober 2014 21:29

god kväll! Nu befinner jag mig i Finland igen och sommar villan nu en vecka men skönt.


båtresan  gick bra förutom obekväma sängar och jag hade rätt svårt och somna också  lite minnen kom också efter bjarnes sista konferens på ms viking mariella och jag tog en kryssning med silja symphony.


Jag har ju lite svårt för vikingline för den delen också aldrig tyckt om dom färjorna eller rederiet eller vill ha lite mera lyx som sagt.


Ungefär 11.00 kom mammsens hus tomte hit för att säga hej visa något papper på måtten för mitt hus här nästa år och för lilleman också så klart.


Sålde telefonen till hustomten också bara hoppas att han blir nöjd med den också så klart bara att hoppas på det,kändes lite skumt att sälja en mobil som bjarne har köpt till mig men vad ska man med tre mobiler till.


efter detta så åkte vi in till iso omena igen nu var det öppet i allafall så först köpa nytt skal till mammsens nokia 625.an som hon fick av mig ville ju inte ha den efter barnets äckliga pappa som jag njuter av att inte få höra något i från eller för den delen och mår bra av det också.


Kanske lite grinig över att jag måste ha kontakt med mamman men känns åtminnstonde bättre om jag ger en skala från 1-10 så ger jag det 3 i allafall.



Och lite av minnen som upp kanske därför men mammsen hade samma problem också med sömnen i natt halvt svettig.


Så nått måste det ha varit.


jag höll på att somna eller närmare somnade i bilen när vi var nästan utanför Helsingfors och jag vaknade till när mammsen sa att vi var på väg till ISO omena alltså gröna äpplet som det betyder på svenska då.


Tog sin tid tyvärr var ingenting öppet  ännu dom öppnande runt 12.00 visade det sig så vi fortsatte till villan tog vårt babage från bilen och mammsen satte igång värmen i lillevillan .


Tyckte att jag var lite snurrig kanske kanske inte svårt och än trött.


Men så fort vi jag såg teknik magasinet så sa till henne att kolla om dom  plånboks fodral som jag har till min iPhone och det hade dom så hon tog och köpte ett sånt och som hon var nöjd med också för den delen också.

Sen in till mobil butiken Elisa där hon ändra sitt abonnemang till något billigare och där allting ingick också så klart och i månaden 20 kr.

Sen in till prisma ungefär som Ica magi som sagt.

Där efter till baka till stugan där jag tog och packade upp men höll och på att somna i bilen igen så trött har jag vart hela dagen.

Blev karelska piroger med äggsmör och vitlök  sallad.


Så skickade jag 1 sms till mitt hjärta som tyckte att det gick bra med Marcus mellanmål bra det.

Men grymt orolig över honom med tanke på att han inte mår bra så kom det något lite smått små surt i samma meddelande.

Ska berätta varför jag skickat många frågetecken i morgon det är har mycket med att jag grymt orolig förutom det han berätta på kvällen om värk i leder.

Och har inget med mellan namnet g


Att göra för det hade det Är inget med att göra.


Lite fotboll Sverige vann.


Återkommer i morgon  ska sova O KOMMA upp tidigar









Av anonym anonym - 10 oktober 2014 21:39

God kväll!

 

En lugn dag handla nytt garn till filten och 1 nappflaska nån annorlunda variant som visst ska vara bättre än dom 2 som jag har köpt.

Var och hämtade ut pengar samtidigt som skulle till resan också så klart så att man klarar sig veckan där i finland vid sommar villan angående mat allt så.

hade ett ep anfall i morse men gissade nästan det också för den delen att det var ett sånt på väg också.

Men den var som vanlig som jag förstog förutom att man jag fick prova denna vuxen blöja inte ett dugg skoj men men sen jag blev gravid så har det varit lite olyckor under anfallet med att man har gjort nr 1 och i floder.

Var med mammsen och hämtade bilen hos syrran i dag eftersom vi åker till finland i morgon och sommar villan där 1 vecka.

Sen via min fd förvaltare och hämta något paket som hade kommit dit men väntade i bilen ville inte träffa henne precis.

Men det gick snabbt i alla fall sen hem och käkade och började fundera lite vad jag ska ha med mig till sommar villan under en vecka inte mycket i alla fall det vet jag.

Är väl nästan klar med kabin väskan som sagt sen min rosa väska som jag alltid har med mig.

Men den brukar inne hålla småsaker som behövs på båten,hade hoppas tallinksilja men var för  dyrt så blir mariella i stället men a hytt och sen också sjöfrukost på dit vägen och hem vägen är buffe har mamms som blivit lite buffe tokig nu annars har hon alltid varit anti mot det.

En promenad på kvällen varit och duschat av kroppen hållit på  med filten eller vinter filten till den lilla.

Sms.a till mitt      om man skulle ta en åbo kryssning i stället och sen tycker att han borde nu borde lägga i stöten på mig har ju nu nästan snart gått 1 år.

Och saknar honom mycket också gör jag.

Nu är det beck time i alla fall ska se om jag hinner skriva lite på dagen i morgon tror inte att Mariella har

detta wifi som dom på Gabriella har.

Puss o hej

 

 

Här är en bild på denna napp flaska som jag handla och som min vännina rekomederade också.

 

 

 

mamma mage 26

 

 

 

 

Av anonym anonym - 9 oktober 2014 23:18

God kväll hejsan och hallå!

Vakande vid halv tio i morse med att pappsen kom in och jag skämdes för min mamms hade införskaffat vuxen blöjor till mig som jag höll på att skämmas bara av att se dom för att vara 32 och inte nyfödd.

Så hade satt ett par shorts över för slippa se det hela och illamående av bara tanken att använda dom också.

Kan vara bra efter förlossningen när man blöder så väldigt mycket efteråt men inte innan där går gränsen för mig till 100 % skulle inte ens vilja ha på mig såna hos mitt      skulle skämmas ihjäl helt ärligt om man vill ha lite mys/intima stunder.

Eller om det man skulle göra något ihop och ha med sig lillen som sagt om ingen annan kan ta hand om honom just då,men brukar nog kännas säkrast och ha med sig lille marcus då.

 

Kl 11.00 i dag var jag till min Tandhygenist,som väl informerade mig vart som skulle bedövas och såna saker,och det hela tog ungefär 1 timme min stackars mamms fick sitta och vänta men var ändå skönt att man hade stöd som sagt av henne och speciellt vid såna här tillfällen och plus min gradivitet också så klart.

Så jag fick bedövning på 3 ställen fattade inte hur jag stog ut eller med det men ändå nödvändigt eftersom hon berättade för mig hur viktigt det är att sköt tandhyginen också som det är.

Och när man är gravid så är 100 % viktigt att göra det ,för det påverkar annars den lilla också sen när han/hon blir äldre skönt och veta det visst jag är nogrann med tänderna och kommer att bli det speciellt nu och sen fram över också så klart.

Vill verkligen inte ha samma problem som min syster precis som fick dra ut en tand härom dagen.

Men allting gick bra även när man  gick där i från men stolt att jag lyckades hålla mig i schack, också.

Visst blev lite skakis ett tag men är ej lika känslig som min syster som kräks och nästan svimm färdig efter åt också.

 

Väl hemma sen så hade mitt nya h&m kort kommit,så nu kan jag äntligen både till butiken och handla via nätet om jag vill göra så nån gång och har nu hitta en svart overall till marcus i samma modell som den vita som jag valde i stället efter tips av min vännina.

Och sen en mamma klänning också till mig för min vänninas bebis dop också som är den 26 oktober.

Visst kommer bli mera men av vaktar nu tills att dessa saker har kommit till ica maxi och efter finlands resan också.

Och kryssningen har jag bestämt mig för att skjuta upp med också till november vet ej om jag sen vågar åka mera får se vad mitt      säger som sagt.

Med tanke på att jag måste säga hur länge jag kan åka än så länge nämligen och får hoppas att han förstår det också för sen blir det mera mumindisco/ville viking som sagt om lilleman ska och ingen kan ta hand om honom.

 

Och nu på kvälls kvisten så har jag kollat på barnvagnar och prata med min vännina som blir gudmor också för idioten till barnets pappas mamma tyckte att vi skulle ta en fika och känner mig smått tveksam till detta

visst skulle vara trevligt samtidigt också men i fall om det är någon baktanke eller bara allmännt för att lära känna varandra bättre.

Så får ta och fundera under finlands resan på hur jag vill göra ,hon jobbar visst just nu i mina hemtrakter som sagt så på det sättet förstår jag henne.

Men känner att jag behöver fundera om så att jag gör rätt/känns rätt och inte känns fel.

Annars kollat på Barnvagnar och fått en tips på bortskänkes sida av min vännina som blir gudmor det är det jag verkligen älskar henne för hur hon verkligen vill hjälpa mig med detta och stötta mig igenom detta.

Kommer bli en bra gudmor känner jag på mig.

 

men det här med barnvagnar är verkligen lurigt även om jag har hitta den jag vill ha nu hoppas bara på att det är samma modell ändå jag som måste få bestämma även om jag får bra tips.

Men vill inte att mammsen ska bestämma,även om jag är smått kräsen av mig inom detta.

Har annars virkat vidare på filten så blir att köpa ännu mera stor modell på garn innan resan.

Kommer nog hålla på mycket vid sommar villan också så klart.

Nu ska jag snozza blir ju lite att göra i morgon som sagt.

Och packa försöka se vad mitt     vad han tycker om iden med att åka i november i stället så har jag nog hunnit fixa vagn/tillbehör/och kläder som fattas till lillen.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 8 oktober 2014 23:26

God kväll på er mina läsare!

 

Måste allt säga att det känns som händelserik dag i dag vakande halv nio för pappsen kom in och väckte mig.

Men sån som jag är somnade om men var lite påverkad av vädret också för den delen för så fort det regnar eller väder omslag så påverkas jag med huvudvärk eller  en Extrem trötthet som jag annars inte har på morgonen.

Så plus att det tog lite tid för mig att somna också så klart eftersom regnet dök upp mitt i natten.

Och en som skulle underhålla mig som jag har i magen också så klart.

Så jag somnade om i morse och kom upp vid nio stället,så ringde det plötsligt på dörren så var det min älskade syster, fast som jag hade förstått så skulle vi träffas uppe på fridhemsplan vid bussarna efter något uppgörelse med mammsen i går kväll.

Är en människa som måste ha lugn och ro på morgonen  och för att få vakna till utan att bli stressad för det kan göra mig grining.

Men min syster stannade hemma för det märktes hur trött hon var och inte sovit något har tagit sin Adhd medecin som inte har direkt passa henne så hon såg lite drogad ut också tyvärr så vi tyckte hon skulle stanna hemma och sova en stund.

Som hon tog och gjorde också när vi åkte i väg mammsen och jag.

Började med mitt blodprov som jag ska ta en gång i månaden för mina medeciner som har blivit höjda sen jag blev gravid eftersom mina Ep anfall kan öka också som inte är bra alls.

Och det första som hände mig visade sig var att jag hade glömt legget hemma som jag annars aldrig gör är ganska pedant med att ha legget o plånboken och om jag ska på kryssning eller resa att jag har både legg och passet med mig.

Så det blev lite tjafs mellan mig och min mamms där med detta,tyvärr den senaste tiden har man ju haft lite andra saker i huvudet nämligen som gjorde att jag har glömmt saker hemma.

Men inget sånt som jag ska göra eller gjort och planerat.

Men det gick bra räckte med att jag bara behövde säga person nr och den lapp som jag hade fått av min ep läkare även om han sa att det var lite onödigt egentligen men att vi ändå gjorde så.

Sen var vi till kuratorn,och där fick jag nästan en chock och trodde knappt att det var sant detta nr jag fick svaret angående om förvaltare som har sagt upp sig sen jag var i vecka 6-7 i gradiviteten som sagt.

Och att ingenting har hänt inom den fronten bara ekonomin som hon tar hand om och ingenting mera känner jag inte vill gå så mycket in på ekonomi eftersom det är privata saker.

Men totalt sjukt att ingenting har hänt på den fronten i alla fall jag har ju nu  ungefär 3-4 månader kvar innan förlossning.

Så man fattar inte varför dom ska söla med allt på den godman/förvaltar nämnden.

Men mötet gick snabbt och smidigt och tog bara ungefär  halv timme  på ett ungefär, så på tillbaka vägen till Fridhemsplan så började jag och min mamms prata om kolla på denna nokia 630 en av dom mobiler som jag var intresserad av var in på phonehouse men där hade dom har inte den på lager tyvärr.

Och samma sak på webbhallen här på fridhemsplan, inte för att jag blev besviken eftersom jag hade valt en annan mobil som reserv också.

Men bad honom på phonehouse vilken butik som hade denna inne och det var ingen som hade denna nokia 630 bara nokia 635 som jag var smått tveksam över.

Tog oss in till stan och webbhallen där eftersom han på fridhemsplan bokade en åt mig,så var vi dit och köpte denna mobil men sen in till Elgiganten och hittade priset på en iphone och så satt vi och diskuterade på en bänk i stan,och bestämde mig för att lämna tillbaka denna nokia 635.an och in på Elgiganten och handla denna Iphone som jag blev väldigt grymt nöjd med visst kommer ta lite tid att lära mig denna  men det får ta tid som sagt.

Så var helt slut när vi kom hem pratade med min syster och berättade hur det hade gått och varför vi så länge borta men att vi i alla fall hade hitta en lur till mig och som jag var nöjd över också.

Och ska sätt in mitt nya juppi nr i också och för ha den till träningen och sport på gymmet när det blir stryketräning.

Sen när det lilla är född jag känner mig rätt osäker just nu om jag ska börja hos min pt även om jag pratade med honom nu härom dagen.

Och när jag satte mig på sängen för att fortsätta med lillen filt så höll jag nästan på att rasa ihop nästan

med hur trött jag var och orkade knappt något till och med att virka så tog en break och ska fortsätta i morgon med denna efter att ha varit hos tandhygenisten som ska ta bort en massa tandsten och bara hoppas på att det inte behövs flera gånger eller efter detta.

Plus vill kunna planera in för finlands resan ska vara borta en vecka  och sen planera mera in för den lilla vad som kommer att behövas,ska försöka nästa månad ordna en bra vagn från det är stället som mammsen berättade om som hade bra och billiga vagnar.

köpa lite tights till lillen och sen kryssning med mitt      bara längtar nu.

 

Har annars halva kvällen undersökt och donat och fråga min vännina som blir gudmor åt lillen hur långt tid det tog innan hon lärde sig den .

Vill ju ha lite musik på denna också utan att behöva köpa på appels hemsida.

Jag har ju runt på båda mina datorer ungefär 2500 låtar totalt.

Sen ska jag be mitt hjärta också om att få en bild tillsammans på oss också skulle kännas bra också.

 

Och haft sån lugnt och skönt också efter ha bytt nr också har verkligen lätta på hjärtat och kroppen

nu är det ju full aktivitet i gång i magen också på ett  helt annat sätt också som känns bra kittlas ganska mycket gör det också.

Speciellt på morgon kvisten som sagt.

 

Tog en bild på mitt plånboks skal också som jag är väldigt nöjd och precis som min iphone som jag ville ha i vit färg för skal kan man få tag på tekninkmagasinet här på fridhemsplan och på nätet också som mammsen beställde härom dagen.

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards