Alla inlägg under oktober 2014

Av anonym anonym - 7 oktober 2014 23:04

God kväll!

 

Väcktes vid 10.00 i dag skönt,men inget roligt väder om man säger då regnat i stort sätt precis hela dagen så det är väl det som kallas höstrusk.

FÖr mig är höstväder när det sol ännu och ordet höst rusk när det regnar och håller på.  

blev inget till min syster i dag den stackaren hade ont sen  hon drog ut en tand i går också hon kom ju hit halv svimm färdig och la sig på soffan.

Det var då när jag berättade för mammsen om trackaseriet av barnets pappa och vi bestämde oss för att byta nummer också till mig.

Men så klart att jag resepkterar mig syster och om känner att det fortfarande var illa så är det bättre att hon ta det lungt i stället som sagt.

Så jag tog och virkade en stund och sen mailade dom sista personera också inom min nära vänskaps krets också att jag har nytt nr plus mina 3 kusiner och dom som jag har bäst kontakt med så klart.

Bara barnmorskan och kuratorn på karolinska i huddinge min ep läkare och någon till också.

Sen fick mammsen den här mutmobilen också som idioten till barnets pappa hade köpt till mig för att försöka ha mig kvar.(inte normalt)

Det var ingen mobil som jag ville ha eller är intresserad av och aldrig varit eller  kommer att blir så kom jag på att varför inte ge den till mammsen.

Så kan jag sen sälja min gammla nokia en av dom till hennes hus tomte i finland med tanke på att ställer upp med att bygga ett hus till mig till nästa sommar till och lillen.

Så gjorde vi upp att köpa en ny till mig så är alla i stort uppdaterade med ny mobil här hemma.

pappsen,mammsen,jag,syrran.

Fast dom 3 har samma modell på mobil bara jag som ska ha nokia.

 

Vi åkte in till stan jag och mammsen och var in på  stadium och kollade på vinter jacka till mig eftersom det är något som jag allt kommer att behöva också.

Så vi hittade en och som jag blev väldigt nöjd med också ,samtidigt hittade jag en väska som kan bli en bra skötväska också.

En blå med stjärnor plus att man kan ha kalender och mobilen i också inte bara böljor och såna saker som sagt.

Middagen blev också sen fullkorns makaroner med sweet chilisås och riven ost sallad dressing gjord på sweet chili sås och citron mumma.

Sen började jag och mammsen ungefär 1 timme efter åt att kolla på mobil till mig, och hittade en men visst bara den inte är så stor och klumpig som denna som mammsen fick av mig.

Vill ta en titt på den först innan jag bestämmer mig.

 

Och i morgon blir det en tur till kuratorn på karolinska i solna också med mammsen och syrran får se  vad hon har att säga denna gång och hon har lyckats få tag på alla och såna saker.

Sen tandhygenisten på över morgon putsa tandsten inga hål i alla fall skönt det.

 

Och bebisen har sparkats och hållit på  halva kvällen medan i jämförde mobiler och vilken jag ville ha och intresserad av och tror att jag nu har bestämt mig för nokia lumian 630 någolunda ny modell.

Och man kan ju alltid hoppas att den blir köpt i morgon också så klart men visst ett minnes kort kommer att behövas till den har bestämt mig för den vita och sen köper jag ett fodral som är vitt med rosa blommor typ plånboks likande kommer vara perfekt på kryssningar som exempel när man inte vill släpa så mycket omkring på båten förutom clubone kortet utagskortet och kontanter.

Känns i bland lite krånligt med väskor och såna saker.

 

Av anonym anonym - 6 oktober 2014 23:57

God kväll mina läsare och hoppas ni har haft en bra dag i alla fall!

Min har i dag varit med blandade känslor om man säger då, vakande i vid nio i morse pappsen hade visst satt i gång ungen en stund för det hade varit så himmla kallt och ville inte att jag skulle frysa när jag klev upp och då hade brand varnaren satt i gång.

Men fick lite roligt åt det samtidigt snacka om att vara känslig då om man säger så.

Sen så kom det meddelande på kik, och trodde sen i förgår att idioten till barnets farsa hade insett att jag inte orkar med honom längre mer och sa att nu har vi bara kontakt när det gäller vissa saker som födelsedags kalas och såna saker men ingenting mera.

Eftersom han ändå inte har i stort sätt brytt sig alls sen den dagen han fick veta om gradiviteten än att det syns och inget annat varit med på 3 ultraljud det är det ända egentligen.

Tvångs pussa mig och krama mig,sen bara skyllt på om saker som han har sagt för att inte bli inblandad eller få skulden på sig.

Och i dag så hade kommit någon dålig bort förklaring igen, så feg är han och verkar inte spela .

Betede sig vuxet ungefär 14 dagar sen sjönk tillbaka till sitt 14 årings betende,sen i dag skyllde han som allting var mitt fel, tycker jag inte kunde respektera och inte säga förlåt men det kan jag och det är han som inte kan det så där skulle ha något och skylla på och då kände jag lågt att skylla på någon som personen själv som säger inte har våga stå för för det kan jag och är 3 år äldre honom och vet mera än han.

Så vad jag skrev som sist moppsa lagom upp dig allt det du nu skriver till mig är du som har sagt och inte jag och det är du som inte har förmågan att säga förlåt eller ta ansvar du skiter ju till och med i ditt barn.

Sen plockade jag bort honom från där gick gränsen han har hållit på i nästan 4 månader och han tror visst att man orkar hur mycket som helst jag har min erfarenhet av min förra sambos dotter han som var med i byggolycka 19.11 november 2012 hon började precis på samma sätt och fick mig nästan säng liggandes och sen nån vecka senare så dök hennes morsa upp och hota med slå mig.

Och insåg och märkte att det var exakt samma metod nu berättade detta för mina föräldrar gråtandes så då förstog dom hur jobbigt jag tyckte att barnets pappa var och hur jag mådde av detta och hans betende och berätta precis att så här betedde sig min förra sambos dotter också exkat likadant för att få mig rakt in väggen.

Och att jag inte orkar mera att nu räcker det,så kom pappsen så berättade jag detta för honom också för att min kära syster hade varit på tand akuten och dragit ute någon riktigt inflamerad tand så att hon nästan höll på och svimma.

Så då berätta jag detta för min pappa som rekomedera att jag skulle få ett nytt nr  till mobilerna för att så här kan jag inte ha det,och eftersom mammsen står på abbonemangen så tog vi upp det med henne och hon förstog att det var en bra ide det här.

Så när syrran hade lagt sig på soffan så då ropade mammsen på mig först att jag skulle säga som jag ändå skulle göra också då såg syrran att jag hade gråtit så förklarade jag för henne om detta och att jag hade nu tagit bort idioten från kik som på sms och fb och skype vet inte ens om jag orkar med hans mamma mera eller helt ärligt.

Men när det gällde nytt nr så ropade hon in mig så fixade vi nya nr  till som gjorde att det genast kändes en 100 % lättnad.

Och sista sms.et jag skrev var på mitt gamla kort där berätta för hans morsa hur låg till och att jag orkar inte längre med han trackaserier för det för jag inte och drog upp om förra sambons dotter att det var precis samma metod och nu räcker det.

Vill man nånting så får man höra av sig till mina föräldrar för jag orkar inte mer det räcker nu.

Så man har hört av sig till sina vänner och mitt   att jag blev tvungen så då förstog han.

Hellre att jag byter nummer än att polis anmäla honom om man säger så för han har ju inte mordhota mig men den dagen han gör något sånt så då blir anmälning.

 

Så många är det man har hört av sig till ,gav min mamms mut mobilen också vill inte ha den som han köpte till mig eller vill inte ha nånting med honom och göra längre som sagt.

Hellre då att jag skaffar en helt ny lumia och den modell som jag vill ha och har vela ha nu länge än denna lumia som är helt fel.

 

men testade denna lumia 625 som han gav mig men ingen som intressera mig det är den här nokia lumia 720 som jag vill ha och som jag har varit intresserad över 1 år nu.

 

Men förutom byte av nr på mobilen så har det varit en slapp dag så att jag inte ens har varit ute i dag men kände att det var en sån dag i dag  så blir det promenad i morgon i stället.

Sen i kväll kom ett meddelande av hans morsa som gjorde mig illamående så tog bort det på en gång.

Insåg att då kommer hon börja fjäska och det orkar jag inte med eller.

Men känns underbart och skönt med nytt nr som ingen av dom har och dom vill något så blir det via mina föräldrar som dom får prata med och inte mig för dom kommer dra upp trackaserin.

 

Annars har fortsatt virka på lapparna till lapptäcket i dag  och bond filmen har strunta i gillar inte den här filmen Die Another Day och dessa nya även om jag har kompis som är med i den.

Prata med min vännina och som blir gudmor till lilleman också kanske inte så väldigt förtjust att jag stänger ute idioten till barnets farsa men tyvärr så känner jag att inte har något val har mått dåligt av trackaserierna och i dag bröt ihop för det räckte.

Vill inte stressa upp mig i onödan nu när mina ep anfall har nu lugna sig till var 10-14 dag i stället.

Än att ha dom 2 gånger i veckan.

Och vill ha det så nu ,som min mamms säger det är viktigt att jag mår bra och då mår bebisen bra också blir man upprörd och skriker så påverkar det bebisen och det vill jag absolut inte alls.

 

Har denna dag varit i allafall och saknar mitt hjärta så in i bängen att man måste vänta ända till 30 för att få träffa honom.

Av anonym anonym - 5 oktober 2014 22:53

God kväll!

 

Vakande vid 10.00 i dag, och som vanligt blev klar med frukosten vid 12.00 ungefär, sen kom själv klart mammsen in och påminnde om att jag skulle duscha men i och för sig så sa jag till henne i går att hon skulle påminna mig om detta.

Har verkligen varit så mycket och tänka på så jag har knappt hunnit tänka på mig själv nästan också,så det arg blev jag inte.

Sen mitt sista meddelande som var till barnets pappa.

Han fick veta hur jag har sett på vår relation och hur vi såg dom ansåg att han behövde få veta sanningen om det

och egentligen vilken fantasi värld han har levt i.

Men det kändes verkligen skönt att få ur sig detta, och lägga  historien om den människan bakom mig nu

och se in i fram tiden i stället med mitt barn som jag bara gör nu hela tiden.

Eller närmare jag och mitt    efter förlossningen och såna saker så klart ett eget boende till mig hoppas jag ju på också snart så vill ju inte eller belasta mina föräldrar hur mycket som helst eller så klart.

Med tanke på deras ålder och min ep.

 

Annars så har jag i dag virkat varit in till icamaxi efter 1 timmes promenad med pappsen där jag handla 2 stora garn nystan och 1 keso var grymt sugen på det.

Har inte ätit det på  flera månader kanske inte så underligt om man säger det då.

Så det blev min lunch när vi var hemma igen och plus att jag startade med nya lappar också till filten till min lilleman också.  

Ska ta och lägga ut bilden på min vår filt som jag har  gjort sen när denna är klar så kommer det en bild

på såna saker också .

Blir mycket och ta hand om själv men det gör mig inget håller mig bara aktiverad och i gång man har ju något och se fram emot också så klart sen nästa år.

När lilleman är född och blir att göra saker hela tiden planera och hålla på.

Försöka få ihop allting men det vet jag att jag kommer att lyckas med med tanke på den envishet jag har som sagt.

Som ensamstående mamma,och kommer ta 2  gånger i veckan yoga också för att hålla mitt lugn har jag bestämmt och sen börja hos min pt också efter nån månad efter lilleman är född för det går ju inte göra på en gång precis.

Så man får tillbaka sin snygga kropp som man hade förra året för det vill jag ha.

 

 

Vecka 24 är detta nu så det börjar ju synas som sagt.

 

Så vad jag i stort sätt har i dag är att hålla på med filten och sen byta till mut mobilen för att undersöka ett par saker.

 Egentligen en mobil som barnets pappa köpte till mig i onödan ansåg jag egentligen först fel modell jag är ju en nokia freak och ville ha en nokia lumia 930 om jag skulle köpa en ny.

Dagen där på kommer barnets pappa hem med en nokia lumia 625 fast det  inte ens var akutellt änu för mig med en ny mobil.

Ska ge denna till mammsen tänkte jag mig men ska först testa den några dagar själv innan om hur den är om hon ska ha nån av mina andra mobiler eller inte.

Men det är en annan historia detta.

 

 

Av anonym anonym - 4 oktober 2014 22:20

God kväll!

 

Vakande halv tio i dag,med att jag hade ont i nacken antar att det är nån sträckning som jag lyckats få antar jag.

Vakande precis när pappsen kom hem i från fredhällsbadet som han är medlem i bastuklubben där, så när gick upp till köket för att ordna kaffe till mig så fick man ett god morgon är den andra uppe också  mammsen min allltså men tog inte lång stund innan hon vakande också så klart.

men satte i gång vatten kokaren för att få kaffe,men sen så tog jag det bara lungt resten av morgonen

fick inte på mig kläderna förens vid 13.30 ungefär så då fick jag  höra ordet promenad, ja det blir väl så när man håller på med något och man märker inte vad klockan blir.

Men hade  fått sms av barnets pappas mamma,men bestämde mig för att inte svara på det eftersom jag har redan har informera om detta att jag kommer bara ta kontakt med barnets pappa när det är något viktigt

men ingenting mera.

Tyvärr så tål han inte inse sanning om saker eller vad människor kan tycka och om det det inte passar så tycker han att man måste be om ursäkt eller något sånt som man inte själv är inblandad i.

Men slut med det nu och gett klar tecken för hans mamma samma sak också,och jag har ju nu hitta ett lugn i kroppen nu också som gjort att mina anfall har minska grymmt mycket till var 10-14 dag i stället än att dom är 2-3 gånger i veckan.    

Sen det vill jag hålla nu i stället än att ha 2-3 gånger i veckan i stället, men kanske också har med och göra att min kropp har nu insett att jag är i 6 månaden nu också  och att den smått börja återställa sig till det vanliga igen också man kan ju hoppas på.

 

Mina föräldrar håller sig lunga även om jag får prata högt med pappsen i bland när han inte har haft på sig sina hörapparater eller som jag kallar dom extra öron.

Men nu är allt som vanligt hemma igen och känns mycket skönt det också för den delen också måste jag säga att det gör och ångrar inte äns att jag flyttade från idioten eller hem igen till mina föräldrar så.

Jag är en stan människa och inte förorts människa har prova att bo i älvsjö men fick ångest och sen har jag bott vårberg och samma sak där tyckte att det inte fanns för mycket grönområde att gå i som det gör här på kungsholmen .

Och gå kungsholmen runt som man gjort många gånger genom åren.

Det ända ställe som jag har tyckt om som förort måste jag erkänna så är det jakobsberg/kallhäll för där var det massa grön område som här hemma på kungsholmen också.

Så det är nog det ända förort som jag tyckt om av alla jag bott och sluta med att jag flytta hem.

 

Lekparken utan för huset där fd kompisen bodde som jag flyttade i från nu för 4 månader sen  fanns ju inte en ända gräsplätt på bara asfalt en sandlåda och klätterställning och ingenting mera så tycker jag en lekpark inte ska se ut helt ärligt.

Men närmare den som mitt   har hemma hos i rönninge/salem  det är riktig lekpark och ett riktigt mysigt område också så klart måste jag säga att det är lugnt och tyst en bra väg till pendeltåget också för den delen också har han.

Och blir en underbar låtas pappa eller som vi gjorde upp stöd person tills vidare så jag inte skrämmer upp honom vet ju inte ens om han kommer att känna igen äns om ett par veckor.  

Jag är ju nu i vecka 25 och gissar på vecka 27 när vi ses  men i månader är jag nu i 6 månaden känns sjukt galet att om 3 månader får jag se min lille marcus  första gången än alla ultraljud som man har fått se honom i vet ej om det blir något till eller  men känns verkligen sjukt hur månaderna sen man fick veta om denna oplanerade gradivitet har gått så snabbt har en min underbara vännina som stöttar mig och hjälper med tips och råd  på det ena till det andra.

På det sättet som hon stöttar och hjälper mig gjorde inte äns barnets pappa det var bara datorn och hans löjliga call of duty och watch dogs som var viktigare än mig.

Vet faktiskt inte hur det skulle ha gått utan hennes hjälp med att stötta mig som sagt.

 

Visst har snart en ny lista som jag ska visa henne som jag lova men känner att det kommer ta lite längre tid än den andra.

 

Nästa helg åker jag till finland igen och är borta ungefär 1 vecka blir skönt och nyfiken som bara den på mitt hus som jag ska få nästa sommar  för mig och lilleman är det och självklart plastpappan om han kommer med för den delen.

Kommer att vara större än den villa som min syster lånar om sommarn.  

Men nån altan behöver jag inte precis eftersom jag kan ha vagn antingen inom hus eller skjulet som jag har brevid mitt hus som sagt.

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 3 oktober 2014 22:16

God kväll!

Har i dag varit på en promenad till odenplan med mammsen och sen hem  där i från

för min ep alarm hade pajat,så vi var och införskaffat ett nytt sånt .

Använder oss av en babysiter ända som har fungera för mina anfall,och plus att det blir något att använda till den lille under dagen också för den delen.

Och sen på natten åt mig så det var en smart tanke av min mamms i alla fall om man säger så då.

Så medan hon höll på och kolla och prata med henne i butiken så passade jag på och kolla på barnvagnar också.

Hittade en som skulle passa mig men antar rätt  dyr men för att vara modell så kommer den att vara bra det är jag helt 100 på också.

När vi kom hem sen så bytte jag lakan och påslakan mm för det behövdes också,och sen i dag berättade jag vad min vännina sa om barnets pappa.

Och nu hoppas jag också att han har insett att jag inte vill ha regelbunden kontakt med honom eller  bara när det viktiga saker som saker.

Som födelsedags kalas och såna saker men jag blir ju ensamstående mamma för den delen så det är ju helt upp till mig också hur jag vill ha det.

Han har ju inte ens visa något intresse för sitt barn alls och det var ju det här mina föräldrar mena också kul bara ett tag men sen inget mer nu har man fått bevis och i dag slängde fram det som jag har bestämt mig för också som är detta.

Ha kontakt bara vid viktiga saker vill nu han glömmer mig och hittar och någon annan i stället som sagt det skulle jag må mycket bättre och den lilla också så klart.

Som jag nu har bestämt mig för ska ha heta Marcus i stället alltså reserv namnet.


Nä jag är verkligen helt enengerad i den lilla inom bebis världen så kan man nog säga att det är ett av det bästa som hänt mig och aldrig trodde skulle hända eller för den delen men det gjorde det även om det var med barnrumpa som jag blev gravid med i sömnen också för den delen.

Men men jag är nog glad i alla fall att jag blev gravid och vilken tur jag har haft som inte mått illa alls.

Och att mitt    vill ha mig ändå fast han får en liten bonus son nu men har nån att lära om sitt favorit lag i alla fall har han.

 

 

 

Av anonym anonym - 2 oktober 2014 22:34

God kväll!

Hade ett ep anfall i natt eller om det var morgon natten men men något mammsen ändå hade räkna ut att jag skulle få i natt.

Denna dag  har vädret vart ganska mulet och känns att det är oktober också för den delen också, nu är det då 6 månaden som jag är i när det gäller graviditeten då.

Känns underligt  som sagt hur det har gått så fort det här och att man börja se former på en också för den delen också så klart.

Var upp till fridhemsplan med mammsen i dag visade henne overallen som jag ska köpa till min lilleman har jag bestämt mig för sa jag till henne.

Hon tycker bara man ska köpa begnangat men nej tack det tänker jag inte göra alls  för det vill jag ej ha vagnen kan jag godkänna får se när man åker och kollar på det.

Har i dag varit mulet i stort sätt hela dagen i dag, och runt 15 grader varmt också, nå uppe på fridhemsplan ungefär timme med dom ärenden som mammsen hade ,sen när vi nästan vara hemma igen så hade min syster skicka mig en meddelande på kik frågade hur man mådde och vad jag gjorde.

Hon hade nått ärenden till mammsingen så det blev att fram föra vad att syrran hade hört av sig.

Så vi bestämde oss för att åka till henne och parkera bilen där på henne parkering som hon har .

Så vi tog och snackade henne en stund hon kunde tyvärr inte bjuda upp oss för systersonen var förkyld och syrran var lite hostig det hörde man med lite jämna mellan rum också så klart.

Nämnde att vi åker till villan en vecka inte denna helg men helgen som kommer, så sjöfrukost på dit vägen och hem sen på  hem vägen är det buffet.

Sen hem och lagade middag var vrål hungriga både jag och mammsen vi glömde lunchen i dag inte smart och bra och om man är gravid precis om man säger.

Sen senare på kvällen blev det en kvälls promenad, och innan dess sms.a till min pt för att fråga hur det ligger till med papperna som jag fick av honom i början när jag berättade om min gradivitet också om det är var i viss nån speciell vecka som man skulle börja med dom eller inte.

Så från och med i morgon ska börja med några av övningarna som ser bäst ut och försöka hålla på åtminnstonde runt 20 minuter för rumpan och bäckenbenen var det tror jag bland annat.

Sen är man ju bara hemma några veckor igen så är det yohio kryssningen mms.a mitt   en bild på biljetten till och med så att han vet att jag menar allvar med detta också.  

 

 

En kvälls promenad med pappsen blev det i dag också så stötte vi på ett gäng  från sats och en av dom såg ut som min pt också till och med.

Eller han som ledde detta pass men inte helt 100 måste fråga om det.

Nu är det bond time som jag ser på.

kommer in i morgon

 

 

Av anonym anonym - 1 oktober 2014 22:28

God kväll!

 

har haft en riktig toppen dag i dag, mammsen väckte mig vid halv tio ungefär .

hann med 1 kopp kaffe och frukosten, hörde av mig till min vännina t f vi har kännt varandra sen plugget.

och när jag berättade att jag var gravid i vecka 7 eller om det var vecka 8 så erbjöd hon sig att bli gudmor till min lilla marcus .

Som nu var mitt reserv namn på lilleman efter den ruskiga historien som min papps berättade om i går.

med nån man med namn juha som hade gjort något fruktansvärt mord för många år sen.

Men Marcus Micko Elias blir bra sen skiter i vad idioten till barnets pappa säger.

hade en super bra dag och var riktigt skönt också att få umgås med en i sin egna ålder och gammal klass kompis också för den delen också är det.

Hon är den ända jag har regelbuden kontakt med från den 1 skolan jag gick tills jag slutade på grund av grov mobbning som sagt.

Och bytte skola som trivdes bra och kommer sätta in marcus i också för den delen.

Så är verkligen glad att vi har kontakt och att hon vill bli gudmor till min lilleman också det känns riktigt bra också med tanke på hennes erfarenhet av barn också med tanke på hon har 7 stycken 4 egna och sen 3 bonus barn också för den delen.

Nå får jag bonus barn nån dag så får jag räkna med det,men då har man ju egen erfarenhet av barn också så klart.

men jag har mitt    så vem vet vad som händer i fram tiden som sagt man ska aldrig säga aldrig.

 

Fick en massa tips om saker om bebis kläder och nu vet jag vad ska köpa också och hoppas också på att  snart.

Tack vare henne inte så mycket strumpor men strumpbyxor eller tights med fötter i stället eller fast sydda strumpor.

Och sen hela kit med strumpbyxor,body och sen något annat också måste kolla nogrannare.

Slutar nu ta hänsyn till idioten som sagt,som försökt nu få mig tillbaka men tyvärr .

Och tack vare min syster och nu t f som blir gudmor till barnet sa samma sak varför lägga tid och energi på något som varken har förmåga eller har erfarenhet av barn med svår autism och knappast ett lätt förstånds handikapp,och ruttet minne.

NEJ TACK som hon sa skit i honom har redan visa vad han går för också och kan inte ta något ansvar alls

eftersom det ska gå via lilla mammsen och inte honom själv så skit i honom han har gjort sitt.

Skönt att hon finns och kommer med så mycket råd och tips och hur hon skulle ha gjort också om hon hade varit i min situation också.

Och hennes 3 månaders bebis var hur gullig som helst också hans dop som jag ska på också.

Hoppas nu bara att jag har nån klänning som passar ännu mig med tanke på min mage också som jag har och i vecka 24 man får se.

Tar ej med barnets pappa i alla fall det har jag ändra mig nu för.

Men bjöd henne på en fika här hemma och trevlig och hennes nyfikna son också ,tog en bild på mig och honom också kanske inte det bästa när han blev trött eller var trött.

Men fick en bild i alla fall.  

Ska fråga hur den blev på oss jag brukar annars bli rätt dålig på bild tycker jag när andra tar bilder

plus nyfiken också så klart.

Har svårt och fatta att det är oktober månad nu också  så nu är det månad 4 som man är i då känns ofattbart helt ärligt.

Nu ska jag se klart bond återkommer i morgon

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards