Direktlänk till inlägg 2 november 2014

Gravid Vecka 29. En tur till Ikea i dag fundera på ett pax skåp igen med skjut dörrar för lillemans skull,och fick lite panik samtidigt.

Av anonym anonym - 2 november 2014 23:10

Hejsan hoppsan och God kväll!

 

Först främst var morgon natten inte den roligaste, för lilleman höll och sparka i magen och höll att jag vakna till och från och fick någon konstig drömm igen.

Visst sägs att man kan sova dom sista månaderna ganska dåligt men man får se som sagt .

Räcker med min ep tycker jag som man har och anfall men får vara glad att nu dom här senaste nätterna har varit lugna även om man måste leka bebis med vuxen blöja som jag inte är ett dugg glad över även om det är bara tillfälligt så känns det bara genant att ha på sig det.

Men men denna dag vaknade runt 10. 00 i allafall ,och när jag kom ut i köket så försökte pappsen erbjuda mig den macka som mammsen inte då orkade äta upp,och som jag sa nej tack till osten hade redan smultit mm.

Så fick jag veta att det skulle bli en tur till ikea i dag,tycker ikea är roligt och kolla runt på man brukar ju alltid hitta något som man vill ha i stort sätt.

Och i går så ska försöka nu ta mig lite tid och rita ihop ett som skulle passa mig och plus lilleman samtidigt också så klart tills han är äldre vet ju att ju äldre han blir så måste han ju ha kläder och som min vännina sa det går fort tar bara några veckor så är det bara köpa nytt igen.

Men men så ska planera också ett pax skåp till med snygga skjut dörrar och bra passlig inredning också.

Så det var jag och tittade på och självklart så var mammsen där och försökte planera/bestämma hur det skulle vara.

Jaja mitt skåp jag bestämmer som sagt som med barnvagn och tillbehör till lilleman.

 

Mammsen hittade sina kartonger i alla fall efter en stund så var det svårt och välja om det skulle vara prickigt eller rutigt grönt mm.

Så fick bli ett smak råd,till henne där om vad det skulle vara för något men det är ju sant det är svårt och bestämma sig om vad man vill ha om man inte kollar innan på nätet och på deras hemsida så klart så gör alltid jag åtminnstonde.

Men medan hon letade efter sina kartonger så pratade hon om att åka till öob i skärholmen som gav mig genast panik ,tror att jag blev lite smått upprörd till och med men lyckades berhäska mig i alla fall men sa i alla fall aldrig i mitt liv att jag sättet in foten där något mera det är ju där våldtäksmannen har sin dagliga sysselsättning som han ljög om precis som allt annat i stort sätt.  

Och att vem vet vad han hittar på om han skulle se mig där har väl snacka skit om mig och sagt orden om som börjar på f och h eller s och som han säger om alla tjejer i stort sätt.

Plus att jag inte ville dit eller eftersom jag har gått vidare efter denna falska kompis som han var och våldta också.

Men hon förstog mig och så vi åkte inte dit alls,räcker nog med att jag få panik  när man har varit Mvc.där och att han ska dyka upp eller förfölja mig om han ser mig där.

Jag har gått vidare nu och hållet plus att jag har mitt   också nu ,och han respekterar det som har hänt mig och även lilleman också och det är verkligen något som är riktigt tacksam över också så klart och känns mycket bra också så klart och väldigt glad över också så klart.

 

Annars har jag i kväll klart en del av min filt till lilleman ska räkna hur många lappar som fortfarande behövs till den för att få den klar och innan jag kan köpa ett stort tyg så det räcker till den andra mera tunnare filten också så klart.

Blev så skrämd över det jag läste om täcket på ikea och den 6 månader bebis som hade fått en lång tråd halsen och nästan blivit stryp och detta vill jag inte ska hända min lilleman i alla fall.

Vet inte vad jag då skulle göra.

Och lyssna på musik och tog en promenad också på en timme ungefär också gjorde jag i kväll helt och hållet självmant till och med men den var faktiskt behaglig måste jag säga för en gångs skull att den var.

 

Men men bestämde mig i dag för att lägga ut en bild på min mamma mage vecka 29 nu vet inte vilken vecka sist som jag la ut en på.

Nu märks det i alla fall att man har börja få mage i alla fall och bara 2 månader kvar nu innan man får se honom live och kan lägga ut en bild på lilla skrutt här också,och starta ett nytt kapitel efter han har kommit ut ,och hur mitt nya liv kommer bli med lilleman, pojkvännen och mig själv och min underbara vännina som blir gudmor och hennes man gudfar till är så tacksam för det vad mer kan man säga.

Är nog så glad att jag har henne och så många kloka råd som man har fått på kläder och tillbehör till lilleman och vad som kommer att behövas både nu och senare.

 

Men här är bilden på mig mage i alla fall.

 

 

Så är den nu och en lilleman som ska hålla på vara vaken natt och vara mera aktiv då.

Men så ser man allt ut nu i alla fall.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards