Direktlänk till inlägg 15 november 2014

Gravid Vecka 31. En promenad andra gången fick kramp i benet, har gjort fabriks inställning på min nokia, tankat ner wallander film

Av anonym anonym - 15 november 2014 23:19

God kväll!

 

En mulen dag i dag kan man i stor sätt säga att det har och kom en lite dugg regns skur också för den delen också så klart också.

Har det varit,pappsen som vanligt till sin gramma, och jag som vanligt tog tid på mig med att äta frukosten och kolla mailen också för den delen om det hade komm ännu något svar av snuten men det hade det inte ännu i alla fall men sov som en prinsessa i alla fall på natten och som jag har nämnt tror jag att har inte ett dugg samvete över detta eller.

Säger bara som en vännina sa att hoppas han får sitt straff som sagt vad mera kan man säga än det.

Och angående gradiviteten känns det så skummt att det är runt  103.2 % av gradiviteten som passerat och är det här  den hära barometern eller vad man ska kalla detta.

 

(289 av 280 dagar har passerat nu.

Är i gravid vecka 42

41 veckor + 1 dagar har gått

Är i kalender månad 10

Är i gradivitets månad  10

Är i triemester 3 (slut fasen som jag har uppfatta det)

har gått över 9 dagar

 

Så är det den här gravid appen har räkna ut på mig nu åtminnstonde.

 

Tillbaka till det andra nu, efter ha kollat mailen så bestämmde jag för att min promenad och den energi som jag hade till denna också för den delen och det runt 

Duration 01:10:50

Distans 4.97 km

Avg pace 14:15 /km

Avg speed 30,0 km/h

Kalorier 247

 

och den andra promenaden även om den bara var till ica maxi så blev det där

 

Duration 00:33:02

Distans 3:25 / km

Avg Pace 10:09 /km

Avg speed  5,9 km/h

Max 21,5 km/h

Kalorier 130

 

Får se hur mycket man orkar i morgon men visst jag hoppas på att det blir längre som sagt än detta men inte lätt när man är gravid som sagt känns att det har blivit lite tyngre än detta helt ärligt.

Men som min vännina sa också foster vattnet som väger och sen bebisen väger också så klart för det gör det.

Men gick lite långsammare promenad i dag och krampen var inte lika fruktansvärd som  igår som tur var för i går fick jag riktigt lägga mig och på den sida som inte hade detta med värken och göra.

Väl hemma sen så bestämde jag mig för att ta itu med min telefon och få ordning på den och göra en fabriks inställning på detta.

Har ledsna på att den hakar upp sig då och då och i bland går att stänga och inte stänga för att den ska bli som vanligt igen också.

Så skrev upp mina nr till dom som jag har kontakt med tyvärr missade ett men har den kompisen på Fb så behöver inte vara orolig på det sättet.

Sen skriva upp dom appar man har på mobilen och ringsignal också för den delen också.

Så detta tog halva dagen och halva kvällen innan jag hann bli klar med detta men som det sista så valde jag nu musiken och bestämde mig för både nya och gamla låtar började tröttna på dom flesta.

och den som våldtäktsmannen skicka till mig har jag inte ladda tillbaka eller nu får nu bo på datorn så har den dagen varit för min del får se vad som händer i morgon men på måndag vet jag i alla fall jag ska till min bm på mvc på fridhemsplan som sagt.

Antar kommer bli mycket om prat om anmälningen på våldtäktsmannen  som har mordhota mitt    också även om det var flera månader sen.

Men det är det som jag misstänker att hon kommer att upp på måndag i alla fall i eller det mesta snacket kommer att vara innan graviditets kontrollen mätning på magen och vad det nu än är.

Sen har jag tanka ner också 2 Wallander filmer till mig också som jag ska ha med mig på kryssningen eller jumarknads kryssningen nästa månad.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards