Direktlänk till inlägg 23 november 2014

Gravid Vecka 32. Prata med Barnets gudmor!

Av anonym anonym - 23 november 2014 23:14

Hej och god kväll!

 

Hade ett anfall på morgonen skum tid men hade det, och kom upp i dag runt halv tolv tiden också.

Så i stort sätt kan man väl då säga egentligen en rätt kort dag i alla fall.

Det man kan säga är att det blev lunch/frukost i stort sätt för min del så hungrig har man knappt varit tills kvälls kvisten.

Har i dag prata med lillmans Gudmor och det ena och det andra, frågade om jag hade bild på lilleman som jag kunde skicka till henne och sen en bild på min mage,visst det var jag inte så glad över med tanke på hur jag mår just vi den kretsen som sagt men hon fick en bild i alla fall,som berättade för mig att hon kommer ju att vara med sen dag 1 och att man skulle sms.a /ringa henne så fort lilleman hade kommit,frågade mig lite om förlossningen, men det får jag svar på i morgon som sagt ska på ett sånt möte då inom detta och kommer återkomma med det som sagt både här hur det gick och vad man kom fram till också,plus svar som min sons Gudmor kommer också få mitt svar på också så klart.

Det märks verkligen att hon är enegerad i detta 100 % det syns verkligen tydligt och det känns bra också för den delen,också.

Efter samtalet med henne så blev det upp till vinden och kändes nästan som att man skulle avlida helt ärligt kroppen känns verkligen helt annorlunda ,och då förstår jag varför jag inte trivs med den eller.

Ska i morgon vad vikten säger ställa mig på vågen och skriva upp i min privata inget som min Bm ska få se i alla fall eftersom den sparingen är min privata.

Lite prat om min syster för hennes godman ringde och sa att han inte hade fått tag på henne och han trodde precis som vi att hon har blivit dålig nu,och det hade visst tagit lite tid men hon hade ringt honom till slut i alla fall,så alla kunde hålla sig lugna men visst mammsen berättade om händelsen här när hon då kom hit och började mjölka mig på pengar och pappsen också för den delen.

Men annars har dagen varit bra här tycker jag och lung grannen som min mamms var med till New York kom förbi i dag också så fick man se hennes bilder där i från också och var verkligen inte lite bilder på mammsen det många av dom såg hon väldigt rolig ut på och man knappt kände igen henne.

Har virka lite på min 5 lapp till täcket som jag ska ha innan jag byter till den sista färgen på det.

Och var lite orolig över min sötnos också så klart, fick höra att hans mamms hade ramlat vad mer kan man säga än min stackars sötnos märks verkligen att han har en koll på henne också som sagt om såna här saker skulle hända,och så ska det vara också att sina barn ska bry sig om sina föräldrar.

Och min lilleman har varit lugn i dag men nu på kvälls kvisten som han har börja sparka och hålla på men hickandet har jag kännt av på dagen i dag.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Av anonym anonym - Lördag 20 april 22:45

Blandat regn när man vaknande. Bestämde oss för att gå till butiken och innan dess normal .Varit så skumt väder dom här senaste dagarna måste jag säga att det har . Minis bushumör och den större hos en klass kompis också. men minis saknade honom vä...

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards