Direktlänk till inlägg 30 november 2014

Gravid Vecka 33. 1 Advent köpt en ny julstjärna och en promenad och värk som kom i benet igen även om det var normal takt

Av anonym anonym - 30 november 2014 23:16

God kväll!

 

Förkyld urf inget skoj men men tyvärr den års tiden som sagt vad mer kan man säga?

Sov bra i natt utan några vidriga mardrömmar kändes riktigt bra också för den delen.

Mulet men helt okey väder och funderade över mina planer i dag, och vad jag skulle göra också så klart denna dag och hur jag hade tänkt mig.

Pappsen som vanligt till Gramma som han går och läser talböcker och jag bestämde mig för att ta en promenad och denna gång runt karlberg för att sen gå in på Ica Maxi och handla min Julstjärna som jag letade efter en stund i dag också utan resultat,så tog mitt beslut att köpa en ny när jag kom till hornsbergs strand också  eftersom den jag ville ha inte var farligt dyr eller märkte jag i går när jag var och handla mina 2 ljus slingor  min förra ljus slinga med klara ljus pajade ju blev ljusare och ljusare i lamporna så slockande den och när jag kollade på lamporna så hade dom lite smått svarta och hela slingan hade sluta fungera också så valde att köpa en ny så hade jag svårt och bestämma så köpte en batteri driven också som var i rött.

När jag kollade i dag så blev det en orange julstjärna den här klassiska varianten som är orange med små vita stjärnor det är verkligen som jag tycker om helt ärligt.

Hoppas jag sladden till den också blir annars att köpa en sån också så klart.

Men tog min promenad runt karlberg via rålis parken och märkte att jag fått ett sms av min pt angående frågan om det var honom som jag såg i går springandes för mig och jag hade allt rätt också för den delen.

 

Hela promenaden tog ungefär 1 timme att gå också,och via butiken som jag var framme vid 14.00 så ,gick jag in och gick till 4 plan där entern är,och gick och hämtade och tog fram summan på vad den kostade  och blev lite överaskad också samtidigt, till stället för att jag fick betala 49.90 så blev det då 25 kronor i stället så det var ett litet kap.

Så i morgon blir det bild på det hela fönstert,och tänker välja den röda den adventstaken i år igen kommer att matcha bra också det är jag säker på också så kräsen som man är.

Men har svårt och begripa att det är 1 advent i dag i alla fall,och inte många månader kvar innan jag kan börja gå ner i vikt igen och ta hjälp av min pt också,men det kommer bli runt i februari har jag bestämmt så kan jag visa en bild på bebisen också sen.

Så ska jag planera vad jag ska baka i år också känner att jag vill prova på något nytt har annars bara varit i stort sätt bara olika sortes jul godis och pepparkakor på mammsens hemliga recept.

Ska smått börja planera in dom så man kan laga lite av det i god tid och sen frysa in dom men lussekatter ska jag laga egna tycker att färdig lagade/fabrikat smakar apa tyvärr inte så mycket smak precis är det.

För dom kan man frysa in och sa ta fram när det är lucia och så behöver man inte ta fram alla eller räcker med några stycken.

Och bebisen har sparkat/hickat några gånger under dagen men sammandragningar har nu börja komma känner jag i dag var det nästan som mensvärk också till och med eller det är ungefär så som det känns om man säger så.

Så man måste säga till lilleman att ja nu din lilla buse så ska vi gå ut och gå,och herre min tid var du håller med sparkar och hickar ta det lugnt nu.

Viktigt och prata med honom också även om det i bland smått patetiskt att man måste prata med sin mage som sagt.

Har virkat på filten känns dom evigheter nästan att den blir klar helt ärligt men det måste den innan man får se bebisen live.

Bara lite säng kläder kvar ,bilstolen,bärselen  kvar skönt.

Och nya hjul till vagnen också eftersom dom var lite förstora för portdörren vill inte hålla på och bråka med den när man ska in eller ut men tanke på gamlingen i huset också som också ska ut och in med rullatorn.

Har annars inte hänt så mycket mera i dag precis än det här .

I morgonen till Barnmorskan och mvc och kommer säkert fråga mig om jag har ringt till ks om för att få en ny läkare på special mvc.n där  och sen att det jag vill ha är kejsarsnitt och inte den vanliga vägen var så himmla besviken på det där att hon hade redan bestämt det och gått bakom ryggen på mig,det viktiga är ju att jag ska var nöjd och ha det som jag vill ha det.

Så antar att det kommer hon fråga om  och sen också ännu ett till möte om stöd och hur jag ska få hjälp med allting mm som är lite senare,fattar inte hur jag kommer orka med 2 möten ,blir det för mycket på en gång så blir det bara panik och ända rodd i mina ögon och för mycket och tänka på  och att jag stressar som inte är alls bra alls.

Sen ska jag börja kolla båtbiljetter till Helsingfors eller Tallinn  behöver verkligen time out från stan och allting känns i hela kroppen måste jag erkänna att det.

Och nu sms.a det till min älskling också  och sa att jag ska kolla upp allt så det är inget som kraschar och från hans sida också .

Kände att jag ska göra det i morgon innan det blir försent som sagt.

Skulle verkligen behöva honom nu och krama om honom också det är sak som verkligen är 100 %.

Även om jag har 2 st som försöker flirta med och tro att dom kommer få mig på rygg som dom inte kommer att få är helt ointresserad av det blir närmare illamående av bara tanken måste jag säga att jag blir visst finns dom som är lätt fotade men jag är inte nån av dom jag väntar eller hellre tills det känns rätt.

 

 

 

Kommer som sagt lägga upp en bild på mitt fönster i morgon när allt är klart  nu blev det utan ljus.

Men kommer också ändra färg här också i bakgrunde och texten nu när det blir jul inte riktiga julfärger det här precis.

Men blir att skriva upp nuffrorna på dessa sen när det är över och man har mera kategorier att skriva i också än vad man har nu.

Men nu är mer jul som jag kommer allt att änga mig åt som sagt,bebis kategori har jag nu fått nog av och lite enformigt.

Nu är det Jul tema som gäller här.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Måndag 18 mars 23:31

Sov gott både jag och minis i natt. Trodde jag inte skulle få i väg honom till förskolan eller med tanke på att han har en vecka hemma. Solen sken i dag och han kom upp endå var väl bara ytterkläderna så som man fick klura lite med. Sen var jag up...

Av anonym anonym - Söndag 17 mars 23:04

Somnade om efter att minis och sambon hade klivit upp oct hade somna om och vaknade av att det var nått dröm om att jag åt frukost vid st Görans ungefär . Skulle ha gått på Zumban i dag men blev ej så så ska försöka i veckan och nu komma i gång inna...

Av anonym anonym - Lördag 16 mars 23:00

Upp till Fridhemsplan och handla bestämde mig. Så solen sken lite förtillfället . Så vi bestämde oss att gå och jag hade ju min plan angående stativet som jag var / är intresserad av. Så först in till öob sen där på till Claes Ohlsson också för at...

Av anonym anonym - Lördag 16 mars 00:04

Sovit så där hade ett mini anfall Fattade inte varför jag hade så hög puls eller. Minis vakna på gott humör men ville inte komma upp så han fick ligga där så länge han kände . Vädret absolut inget kul eller små regn och jag skulle börja planera ...

Av anonym anonym - Torsdag 14 mars 22:47

Sovit gott har vi jag och minis. Minis hade lite jobbig stund innan han kom i den riktigt djupa sömnen med att hosta och gråta. Skulle ha gått till tandläkaren i dag men barnvakten hade glömt tiden så jag blev Strand satt också . Minis var en komb...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards