Alla inlägg under november 2014

Av anonym anonym - 22 november 2014 23:09

God kväll!

 

Gör en break i en film som jag tittar på med jim carrey, och försöker lugna ner mina tankar innan jag ska jag sova.

Och har ju en som trackarserar mig i magen också med sparkar/hicka och tror att jag smått har börja känna av sammandragningar nu också helt ärligt lite som mensvärk och i bland världens mag knip nästan.

Tog en promenad med mammsen, och jag som är häning och vet och det här med lilleman efter anmälningen som ni läsare vet om som jag har varit med om det har ju som jag nämnt tidigare vet inte hur jag kommer att stå ut.

Hur jag kommer kunna se honom som min bebis mm som jag nämnt tidigare också ska nu försöka sluta gnälla om detta som sagt nu.

Men inte lätt när man insett sanningen och har anmält det och förstår inte fortfarande att det är sant.

Min mamms drog upp det här med skötbord och som fick mig att nästan börja gråta  när vi var i rålisparken

och jag gnällde om att det kan ju hända att hon som jag ska låna det av som är min kusin  kanske ännu inte har det och som jag sa med gråten i halsen och försökte dölja så gott det går också.

Känner verkligen att jag inte har någon energi saknar min snygga och smala kropp och dom 20 kg som jag gick ner förra året och nu ser ut som bulle och känner mig som att man är på ruta 1 igen.

Fick ett meddelande av kompis på Fb för jag hade satt dit att man saknar sin vältränade kropp och dom 20 kg som man gick ner och nu som att man är på ruta 1.

Men sa till henne att jag mailar henne och berättar hela historien för henne när jag är hemma.

Så skrev jag också till min kusin angående förfrågan om skötbordet och fick tårar i ögonen igen så blev tvungen att ta djupa andetag som vanligt för att inte bryta ihop.

Men berättade henne också så klart samma historia nästan men när jag fick frågan där upp på mvc.n om våld/hot/övergrepp så blev hon nästan chockad över det men ville att hon inte skulle berätta detta för någon.

Var in på min mamma sida också svarade på några saker där som jag tyckte var intressant och vissa saker som jag kände igen mig samtidigt också så klart.

Har annars fortsatt på min vinter filt och mina tankar har varit att han måste ju ha något som han inte fryser i eller blir kall och det man har köpt till honom också så klart.

Men ända sättet för mig att klara av det här det är ju att  få låtsas att han inte är min bebis tyvärr.

Och vänninan frågade mig om jag hade tänkt på adoption,men samtidigt så känns fel med tanke på att dom andra ser fram mot att få se den lille och ta hand om honom.

Men sa till henne att jag skulle höra mig för i alla och åtminnstonde hur det fungerar är ju ändå nyfiken samtidigt och alltid varit.

Men det här med skötbordet och ha inne hos mig det vet jag att jag inte kommer att klara av eller vill ha inne hos mig blir bara upprörd av tanken men sen får mina päron ha honom inne hos sig om nätterna för då är verkligen ingen risk med att gör honom illa om jag skulle få ett ep anfall skulle vara fruktansvärt ju om det skulle vara så.

Räcker med att jag är knäckt av detta med våltäkten som sagt och hur den här lilla är helt oplanerad i från mig sida och inte hans och att hur det var med flit som han gjorde det här.

Men nu har jag allt klagat tillräckligt om detta och hur jag mår egentligen inombords,vill ju inte att den lilla ska känna av det som sagt och sen undra var för konstig person som han har till mamms eller som kommer sen honom som min systers bebis som jag ska ta hand om fram över.

Men ska nu försöka skriva om andra saker i alla fall så det inte blir galet tjatigt eller.

Kommer åtminnstonde säga till mammsen angående skötbord att det måste finnas något annat ställe för jag vill inte ha det inne hos mig får bara ångest av bara den tanken.

 

Och älsklingen är krånglig också känner att måste ställa honom mot väggen igen,för det är verkligen nu som jag verkligen behöver honom också och inte bara mina päron .

Sen på måndag så ska man till Ks och prata om förlossningen men mitt krav är kejsarsnitt tyvärr med tanke på att jag har ep så är det nog det bästa alternativet för mig.

Vill inte ha risken med att krampa under förlossningen precis och tror då att detta är bättre med kejsarsnitt.

 

 

 

Av anonym anonym - 22 november 2014 11:59

God Dag!

 

Lovade lite bilder i går på hur magen ser ut, och egentligen ju mer jag tänker på det så saknar jag min smala kropp bara och mer och mer för var dag som går som jag trivdes med och som jag tyvärr inte gör nu närmare tvärtom vantrivs med till 100 %.

 

Tyvärr blir spy färdig men det här är en blogg som lilleman aldrig kommer få se mammablogg som sagt och vill inte att nån annan här hemma ska veta om den känns lite privat för dom.

 

Men här är bildern på magen som sagt sen vecka 16+ 4 ska försöka få dom i rad och ordning.

 

       

vecka 16+4                      Vecka 19.                      Vecka 20.                        Vecka 23

 

 

     

Vecka 26                           Vecka 27.                      Vecka 32.

 

Efter att jag fick veta att jag blev våldtagen och nu mera ser ut så här så är jag nog så illamående man kan blir och äcklad också,och i går så kommer mail av polisen att nu är det här skickat vidare för utredning.

Och plus att jag la till lite saker också och som denna äckliga våldtäksman är kapabel till ,han förtjänar nu så mycket straff som det bara går tyvärr.

Med tanke på dessa punkter.

 

1. Tro att han kunde få mig att få känslor för honom,fast han var medveten om att jag bara såg honom som kompis och ingenting annat bara tyckte om honom som kompis.

 

2. Ljög för mig sen dag 1,medan man själv var ärlig helt och hållet.

 

3. utnyttjade mig till max med ha mig som extra mamma med att jag skulle tvätta åt honom, och städa ,laga mat.

 

4.Göra bort sig med att presentera mig som sin flickvän fast det aldrig var så och göra bort sig helt och hållet och på sin dagliga sysselsättning som han ljög om.

 

5. Skylla i från sig på sina problem hela tiden,och skylla på andra som att det är deras fel.

 

6. Få veta att han har försökt ta livet av sig, som han gjorde och visade tydligt att han är rasist.

 

7. Kalla min mamma för det som börjar på H (ingen som lägger ut sånt förnedrande ord)

 

8. Våldta mig och få mig gravid för att tro att stannar kvar

 

9. Beslöt mig för att dra för att inte leker med andra och kan aldrig inse sanning/verklighet

 

Och nu fått mig att må dåligt, som man försöker undvika att visa  inför familjen, och tänker ofta på hur kommer jag kunna se den här bebisen ögonen  och kunna se den som min.

Plus ensamstående mamma.

Ska jag vara helt ärlig så ser jag mig inte som nån mamma och kommer sen den här lillen som syrrans och syrrans bebis man kommer ha hand om,men aldrig som min egen det vet jag till jag till 100 % kommer bli.

Med tanke på hur den här stackaren blev till och när jag insåg sanningen galet sent efter jag hade bytt mvc

och när frågan ordet om våld/hot/övergrepp kom upp.

 

 

Så ser jag om detta vet inte ens hur jag kommer stå med tanke på min ep som jag har och vara ensamstående och eget boende allt detta får mig att må illa.

Av anonym anonym - 21 november 2014 23:24

God kväll!

 

Vakande på ett bra humör i alla fall även om man försökte väckt tidigare, och fick på mig kläder vid halv tolv ungefär som nu har smått börja kännas ganska obekväma på sitt sätt.

Kan vara jobbig ha dom vid linningen angående byxor som sagt,och känner mig inget glad över det här med gradiviteten nu mera helt ärligt.

Har i dag tänkt mycket på den lilla i dag också på något vis så lider jag med hur den blev till mig och på ett sånt tragiskt sätt tycker ,med att bli våldtagen och ensamstående.

När mammsen i dag tyckte att jag skulle smått städa så kom mina gradivitetshormoner/gradivitetshumör fram men med att försöka hålla mig lugn med att inte skrika för den lilles skull vill ju inte direkt skrämma honom eller så han tror han att har en knäpp mamms sen.

Räcker med en syster som la in sig på psyket och verkar snart vara där igen ,men när mammsen gick upp till Fridhemsplan så bröt jag ihop helt.

Bara tänkte hur kommer jag se den här lillen som mitt barn eller bara en otur,ensamstående mamma och hur vet jag att mina nerver/temprament kommer att vara lungt och mitt tålamod med tanke på att jag har en rätt kort stubin också som man absolut inte får ha.

Kommer att känna mig bunden och sånt hatar jag och att kommer att sluta med att mina föräldrar kommer få ta hand om lillen.

plus att jag har ju ep också så är rädd att jag kommer att skada lillen också själv anfallet är ingen fara det är där på som jag är en fara eftersom jag inte är medveten och kan göra vad som helst som nästan också.

Dessa tankar om lilleman och är stressad och känner mig inte beredd för det här egentligen alls.

Och på det sättet som jag blev gravid på också alltså våldtagen som jag mår pest av.

Visst barn vill jag ha men inte på det här sättet precis först och främst skulle det vara med nån några år äldre än mig 4-8 år äldre och en på 2 -3 år yngre som jag såg som kompis aldrig pojkvän eller  som jag inte äns hade känslor för,är ju närmare intresserad av en helt person och som är 8 år äldre än mig.

Och inte någon barnrumpa på 28 år som inte förstår något alls som bara hade känslor för mig,men jag visste redan långa vägar och flera år tillbaka redan att yngre personer är ingenting för mig.

Men som kompisen aldrig förstog eller lyssnade och som nu har sluta med att avbröt kontakten med honom för gott precis som hans andra familje medlemar för det kändes inte ett dugg bra,och kändes mycket bra att anmäla honom för våldtäkt eftersom det var han utförde på mig sen 29.12 2013 - 27.5 maj och resultat detta.

Så har tankarna varit i dag och en älskling som man bara får höra ordet lugn av trodde han hade förstått när jag berättade om gradivites hormonerna/gradivitets humör hur det går upp och ner.

 

Rensade min stol i alla fall mot min vilja brukar ändå aldrig använda den precis så kläder har ju åkt på och andra saker hela tiden för tycker det är min klädplats här jag har kläder som jag använder dagen där på.

Och sen gick jag ut en sväng för att få frisk luft och försöka rensa tankarna.

Men vad mer kan man säga än att det känns tungt och jobbigt frusternade, och mår inte bra.

 

Kom hem och tvättade håret ska byta lakan i morgon så att det är gjort också hade ingen riktigt energi till det i dag.

Har virka lite tanka ner en film men mailen så det väldigt bra ut på i alla fall  och min andra mail då

hade fått svar av snuten och att ärendet hade skickats vidare  det lättade mig verkligen måste jag säga att det gjorde och att jag hoppas verkligen nu att han får sitt straff på något vis det han har gjort mot mig som sagt.

Tog en bild på min mage i dag men vet ej om jag ska lägga ut denna precis eftersom man ser lite av bröstet så tar en ny i morgon med Bh på och lägger ut och tillsammans med dom andra bilder på magen.

Slog pappsen i kasino som vi spelar varje här hemma också gjorde mig glad.

 

 

Av anonym anonym - 20 november 2014 23:39

Hejsan och hallå!

God natt snart för min del så ska försöka vara kort i dag.

Dagen har varit bra förutom dåligt väder,mailade till min Bm också och berättade om mötet i går och såna saker där en av kuratorerna frågade mig om hon kunde prata med min Bm bestämde mig för att maila henne.

Har regna hela dagen i dag  och fortsatt lite på filten med att sy fast tyget på det men visst en bit är det kvar så är det.

Men har inte riktigt orkat ta nån promenad i dag en sväng till ica maxi är allt och handla grönsaker en påse.

Fundera lite på när jag ska ta och boka biljetter till H-Fors och jul marknaden för i år tänker jag inte glömma det i alla fall precis.

 

 

Av anonym anonym - 19 november 2014 23:08

God kväll!

I dag är det nu 2 år som min bjarne dog i byggolycka förstår inte hur tiden kan ha gått så här fort eller måste jag säga men det har den.

Det är 2014 nu och om 2 månader januari.

Och jag sitter med en oplanerad bebis  i famnen som jag inte vet hur jag ska tackla och ta det.

Har i dag varit till rosenlundsjukhus där jag har mina 2 kuratorer på habliteringen ,som hade fått fram lite saker nu angående om boende förvaltare mm.

Men mötet var väl lite smått besviken när syrrans namn drogs upp eller min syster,med tanke på hur besviken jag är på henne inom ganska mycket saker.

Och som gör att jag inte vill ha med henne på något möte när vi sist då var till kuratorn så då märkte jag att hon försökte bestämma allt,som gjorde att jag bara fick lust att resa på mig ta på mig jackan och säga tack och hej nu räcker låt mina päron sköta om detta.

På något vis så känns det inte bra att hon är med inom detta, för hon ska alltid på något vis fixa så det blir knas.

Plus att hon nu snodde pengar av mig förra veckan också kan ju inte vara kul att sin syster får mindre till lit om man säger så.

Men hon skyller bara på sin adhd som hon visst tror att jag köper hela tiden,och dessutom när hon mjölkade på mig pengar så sa jag riktigt högt och irriterat på jaha hur ska jag nu klara mig resten av veckan det här är min sista 100 kr som hon inte ens tog sig åt.

Så det känns absolut inte bra att ha med henne på något möte alls även om mina päron är men hon är inte pålitlig som sagt och nu har hon bevisa det själv till mig.  

Även om hon har bara och fina sidor också men det här är den fula sidan och då bara skyller på sin adhd.

 

Men har lova mammsen nu att låsa in allt som man själv behöver så hon inte kommer åt det, för hon har ju tagits på bar gärning också av mammsen så ska man ju ha lärt sig något så klart.

Det är var jag tycker, själv har jag blivit ihop blandad med en på Åhlens för ungefär 3 år sen nån som hade en likande väska som jag så jag åkte ju på böter 800 -900 kr och förhör på något som man inte hade gjort och plus också i domstolen.

Var riktigt otäck och vet att min syster också varit men där hon själv snattade för 700 kr om jag kommer i håg rätt.

Men men i dag på rosenlunds hablitering så då var det möte om olika saker som gällde fick veta att min lss handläggare hade slutat blev överlycklig eftersom ingen i familjen har tyckt om människan och dessutom när jag frågade honom angående lägenhet och barn fick man bara höra att det får du ordna själv innan januari 2015 inte normalt precis tycker jag.

Sen babbla med min förvaltare eller om man ska säga godman för den delen nu mera som sa upp sig efter att hon fick veta att jag var oplanerat gravid och på detta tragiska sätt så att man knappt känner igen sig själv men försöker ändå göra sitt bästa av detta i alla fall.

Och sen fick man veta lite mera om boende också att man kan ha bebis i grupp bostad men att dom inte då lägger sig i att hjälpa till med bebisen.

Och det jag känner att jag kommer behöva hjälp med är dessa saker och som jag nu fundera på länge.

 

1. Hur man ska ta hand om ett barn för det finns en sak som jag vet att jag inte riktigt pallar och märkte det redan när jag tog hand om min systerson när han var liten och det var ju avföringen höll nästan på att kräkas helt ärligt.

 

2. lite orolig hur jag kommer att orka med tanke på min ep.

Känner att jag inte riktigt kan lita på min syster där med det tillstånd hon är i nu.

 

3. Att jag kommer behöva ha min älskling också och för att dom ska lära känna varandra och kan vara bra börja lära känna den lilla någolunda redan nu så han känner igen rösten i magen på min älskling det är ganska viktigt för min del.

 

4. Och om jag får en assistans här hemma som kan hjälpa till natte tid och skydda den lilleman om jag får anfall också.

Man vill ju absolut inte skada honom på någotvis alls eller.

Men att mitt krav för den delen är att det är samma person då och om den personen blir förkyld eller reser bort så gäller det samma för den,för jag blir bara osäker och misstänksam om det bara dyker upp nya personer som man inte känner eller vet nånting om.

Och själv klart hjälpa till med det som man känner att man själv inte hinner med så klart.

 

Visst kommer inte direkt säga om det är med min älskling på nästa möte för det känner jag är lite privat men dom andra punkterna som sagt.  

Och det som verkligen just nu kändes och som lätta mig också var ju att det är med handläggaren eftersom jag aldrig gillade honom så då tog jag aldrig kontakt med honom möjligt vis 1-2 gånger men ingenting mera antar han la när moderaterna inte vann märktes att han var en sån typ som gillade dom långa vägar.

Plus att det blev redan tjafs på första mötet med honom också som låtsades om allting det är dåligt och så ska det inte vara eller.

Så känns som att det kommer och lösa sig på något sätt i alla fall men känns som att det är nr med bebisen och min situation där och sen med lägenhet men vill nog vara här hemma den första tiden med honom i alla fall det känner och som är uppgjort också så klart ,även om jag har gullig Bm som också kämpar med detta.

Men för att jag ska känna mig säker och trygg så vill jag vara hemma med lillen.

Och sen senare lite det här med lägenhet.

Blir det för mycket på en gång så blir jag bara stressad och så då kommer mera ep anfall och vill inte riskera det eller precis.

Och så alltid varit också.

Sen fått veta lite om lss,och familje enheten, och kände att hon jag hade där nu måste jag få namnet av som min Bm hade ordna.

Jag blev smått lite sur när hon tyckte att jag skulle ringa kvinnojouren, har redan när vänner som jag kan prata med och familj också om jag mår dåligt och känner jag behöver prata oki pratar mest med päronen då så klart eftersom min syster är bra på att skvallra och sen får man höra samma saker från andra håll.

Men det var ett positiv och bra möte tyckte jag i alla fall,och pratade med både mig och mammsen så det inte blev något knas av det hela.

 

Sen efter allt det här blev en promenad också för att få tänka igenom saker så klart och hur jag ville jag ha det på mötet när det gällde nära om syrran ska vara med men eftersom jag kände att hon bestämmde över hur man/ gör med boendet så räckte det.

Och berättade det för pappsen sen också så klart vad mitt beslut var där om hur jag ville ha det.

 

 

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 18 november 2014 23:09

God kväll!

 

Ska i dag försöka skriva ett kortare inlägg har en liten som tycker att jag ska snart gå och lägga mig så att han kan få sin vaggvisa så klart,än att bara får höra salsa om dagarn eller tränings musik här hemma förutom när man är ute och går.

har haft en riktig bra dag i dag och känner det både kropp och själv också och har nu fundera lite på kursen som  min Bm frågade mig om i går och kände att jag ville ha en sån här efter vårnadkurs känner att det är det som jag kommer att behöva och att det är mest det som jag också oroar mig och det är dessa punkter.

 

1. Hur man ska hantera saker

2. Kryssningar 1-2 gånger tror jag kommer bli bra.

3.hur pojkvännen kommer att tackla det hela också.

Så det är dom punkter som jag mest är oroad över även om jag har barnets gudmor också, som gjorde mitt smått ledsen när jag hade berätta om krampen i benet och att jag hade fått börja med magnesium från och med i dag.

Vill testa mig fram av vad det kan vara utan att höra negativa saker som sårade mig eftersom hon kritiserade mig pt samtidigt.

Eftersom han har blivit viktig för mig och inom träningen den pt.n,en som inte har detta själv har svårt och förstå så är det ju.

Bättre då att gå på sina egna instinkter med att prova sig råd efter Bm så klart än att bli sårad och ledsen.

Som jag blev är ju också riktigt känslig fas också.

Men skönt i dag att mammsen hade kommit från sin resa till New York som hade visst verkligen varit lyckad och berätta allt vad dom hade haft sig.

Så berättade om att syrran hade snuva mig på 100 kr och fattar inte hur det hade gått till och sen på kvällen  2 dagar senare så låna 100 kr av pappsen och sen mjölka mig på dom mat pengar som jag behövde och innan dess på min besparing som jag kommer senare behöva att sjunka så låg med att mjölka sin egna syster och snuva sin syster på pengar är också att sjunka så lågt.

Jag skulle aldrig i mitt liv kunna göra något sånt visst låna har man men då har jag gett veckan där på och det är med att vara pålitlig än att snuva/blåneka.

Mammsen tyckte att det var riktigt hemskt och frågade mig varför jag inte sa nej som jag gjorde hela tiden så började hon spela teater.  

Så mammsen sa att hon alltid brukar låsa in saker där hon har pengar  för att syrran inte ska sno av henne och rekomedera mig att göra det också,som jag kommer att göra bara hon säger till när syrran kommer o klocktid.

För jag var så ledsen nästa och stort sätt hela dagen med att jag hade blivit lurad + snuvad på pengar också.

Och så berättade mammsen att syrran har någon sjukdom och varför hon gör så här som sagt.

Själv tror jag att hon gör det här med flit tyvärr.

Plus när hon vet att man är gravid också ,och blir ensamstående mamma också som hon också är.

Så borde hon förstå.

 

Av anonym anonym - 17 november 2014 23:47

God kväll mina vänner!

 

Till barn morskan i dag 11.15 och min papps kom med nyfiken på vem jag hade och träffade nu var  3.e vecka nu men lika bra det så fick hon mera information också om hur läget är här hemma som sagt.

Allting gick bra och man hann i tid också var lite orolig att man inte skulle men det gjorde man hatar att var försenad till saker.

Bebisen mådde bra och allting så bra ut också så det var ju bra det även om han var lite blyg i dag och när hon skulle känna på mig mage och så fick en hon spark så att hon sa god morgon till honom och fick mig och skratta lite också så klart.

Skickade upp pappsen så att vi fick prata i fred också om olika saker och speciellt om aset till barnets pappa

och om jag hade anmält detta också som jag hade sa jag anser är man 28 så är man ännu inte mogen för att bli förälder och alltid tyckt och alltid bäst och vänta till man är 30.

Så jag gav till låtselse att skriva in detta i journalen också ,så sa jag också att jag mailar om jag kommer på något mera så bestämmde mig och ta en funderare tills i kväll om detta.

Sen om mamma grupper och det vill jag gärna gå på så träffar man ju nya vänner också så klart alla känner bor ju i finland.

och sen angående kurser före och efter förlossning, så har jag nog bestämt mig för att ta en sån här efter

känner att det är det som jag kommer att behöva och kan sätta det som en ny kategori också  så klart.

Blir ju nu en fortsättning på det är livet.

Och sen skickade jag ett sms i dag till mig    som jag redan bestämde mig för i går också att

berätta hur det är att vara gravid och som kommer bli ensamstående  att man måste tänka allting själv och planera och hur man mår ena stunden glad andra grining mm.

Och hur jag känner mig också så klart både inom bord och utombords och hur åtsidosatt jag eller känner mig också ,och hur jag egentligen mår av hela våldtäkts  händelsen också  med tanke på hur han säger hela tiden som sagt så fort man öppnar munnen.

Den ända som jag verkligen känner att jag blir stöttad av är min vännina som blir gudmor till den lilla med tips och råd och såna saker, men varken av älsklingen eller nån familje medlem förutom mammsen så klart.

Vill att han ska förstå hur tungt det känns för mig och hela situationen för mig.

Han får ju som sagt räkna med den här lillen också eftersom han har mig gilla läget som sagt för det måste han och man får väl göra upp någon plan också med honom.

Är nog smått besviken på honom helt ärligt  när man känner sig åtsidosatt.

Och sen låta tjej kompisar kalla honom för gulliga saker det är nog ganska patetiskt ,medan man själv säger kan sluta kalla mig för det sånt kan man säga till den man är intresserad av eftersom det kan såra den andra.

som sagt.

 

Har annars varit och handlat mat i dag blev en egen på hittad wok med grönsaker nudlar och kyckling kanske lite för kryddlöst men ändå helt okey i alla fall.

Plus nytt hår schampoo också så att man kan tvätta håret i morgon nån ny variant i gliss serien.

 

 

 

Av anonym anonym - 16 november 2014 23:22

God kväll mina vänner!

 

Sov som en stock i natt , men vakande med ont ihalsen igen inte skoj men men tror jag är på väg och bli förkyld inte helt100 som  sagt.

Mitt humör har vart lite upp och ner och det har med att min syster hörde av sig och angående pengar igen och i dag handla det om medeciner.

 

Men köper inte det där precis sen hållit på hela dagen i dag om min papps hade började första gången vid 12.00

Där tappade jag redan humöret i och för sig måste jag säga att jag gjorde eftersom jag är less på detta med hennes jobbiga penga beteende som hon har.

Jag lyckades i dag åtminnstonde med en 2 timmar promenad i alla fall hade inte en lika hemsk kramp i benet  som jag nu har haft 2 dagar precis som har irritera mig för den delen också.

Men i dag så var den borta skönt det i alla fall ,men inget roligt väder och hade på mig för mycket också.

Saknar min älskling mycket också, och många tankar har i dag gått åt min förra sambo bjarne om 3 dagar  så var det byggolyckan hände också och som är lite smärtsammt så klart, vet att det är en sån dag som jag kommer att tänka mycket på honom också han var ju verkligen en del av mitt liv också.

Men men det blev en skön promenad i alla fall  och resultatet från sports trackern blev då så här  

 

Duration 02:00:13

Distans 8,84 km

Avg pace 13.36 /km

Avg speed 4.4 km/h

Max  speed 17,7 km/h

Kalorier 465

 

Visst kanske inte nöjd med kalorierna men bättre än ingenting alls.

När jag kom hem käkade lite lunch och sen började virka på den sista lappen på vinter filten som är lila och ljus blå.

Och fick en sån panik i dag det här med lilleman vet att jag ej kan prata högt om detta eftersom han är i den fasen nu att han höra allting som sagt.

Men en sån panik hur ska jag klara av det är med barn, och vill verkligen ha kvar honom i  familjen också så klart,och hoppas verkligen att syrran kan den andra delen av vårdnaden på lilleman också sen anmälningen på barnets pappa också men det kände jag ju behövdes som sagt för att få mig till freds också men vad min Bm som jag ska till i morgon kommer att fråga mig om som sagt det är det som gör mig orolig.

Så bröt ihop när jag kom hem.

För att lunga ner mig så satte jag i gång en wallander film också sen ville jag ha några till så tog tankade ner dom också.

Sen har syrran bombadera mig resten av dagen angående pengar  och som en kompis till mig sa på skype strunta i och svara om det har med pengar att göra med tanke på att hon blåste mig och pappsen i början av veckan och det köper jag aldrig mera precis.

Har nu hitta perfekta tyget till filtarna som jag nu ska fixa så kan jag visa upp dom sen från fram och bak.

 

Sen är jag smått orolig över min älskling också klart när allt har varit så konstigt dom senaste månaderna också man har inte fått samma regelbunda sms  eller som man smått hade hoppas på att ses mera i år hade ju bara sms kontakt förra året.

Men bestämde mig för i kväll hur gradivitets hormoner fungerar och känslig man blir alltså ännu känsligare vanlig hur lättare sårbar man blir än vanligt tror han inte riktigt förstår det och hur mycket saker snurrar i huvudet på mig också så klart.

Visst vet att han själv inte mår så väldigt bra ,men han måste försöka förstå min situation samtidigt hur jobbigt jag har det hur ensam jag känner mig och allt känns tungt vill bara att han ska förstå detta .

Har alltid undrat över hur en brud på fb.n skrivit hjärtat och om det är nån konkurent på gång eller något sådant själv informerar jag direkt om man har en gång eller förhållande med nån för att dom ska förstå att det inte är nån ide.

Det var min vännina som blir gudmor frågade mig hur han tar när jag får komplinmanger på fb.

Så slog det här mig att fråga också.

Får hoppas det är inget jag behöver vara orolig över precis, men han ska i alla fall allt få veta hur mina hormoner är just från glad till ledsen och grinig och orolig.

Så inget med svart sjuka och göra, och i bland hur frusternade det är att man har nån som sparkar och håller på och hoppas snart ska komma ut också klart.

Nått man börjar längta efter så klart även om jag ej har skrivit så mycket om lillen nu på ett par dagar men i bland behövs det ju skrivas om något annat också så klart.

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards