Alla inlägg under november 2014

Av anonym anonym - 7 november 2014 23:05

hej och god kväll!

 

Sov riktigt gott i natt bättre än förväntat, också så klart, har väl mycket med o göra att våldtäktsmannen och hans familj har åkt på sin utomlandsresa också så klart.

Men är verkligen så glad att jag fick riktigt sova och sova gott som jag gjorde vet inte när jag gjorde det,visst lilleman höll ju på med sin natt aktivtet också ett par gånger men han var ganska lugn han också för en gångs skull faktiskt.  

Och sen det här med mvc.n så klart också verkade göra sitt också så klart för den  delen också som fick mig på bra tankar också så klart.

Och bestämde mig redan på morgonen att i dag gör jag en ny start på allting med ingenting sött bara då och då ingen annat.

Skärholmen har nu helt och hållet lagom bakom mig bara om jag ska till ikea som jag får åka den vägen så klart och inget annat.

Och ångrar ingenting att jag brytit kontakten med morsan eller närmare tvärtom varför ha kontakt med nån som man knappt pratar med.

Sen i dag tog jag intivet till att börja gå mina promenader, men beslöt mig för att vänta till nästa vecka med gymmet vet att kommer blir lite krånligare på sätt och vis också tror jag med tanke på att man ska byta kläder och sen värsta som jag nu har insett när man måste böja sig ner och magen tar i låren.

Sen i dag så var jag på min första 2 timmars promenad,började tjafsa med mammsen här och inte för att vara elak mot henne hon är ju min mamma och älskar henne,men hon själv borde ju veta hur det är att vara gravid  och humöret åker upp och ner på en  som det gör på mig just nu som jag själv faktiskt tycker är jobbigt helt ärligt med tanke på lilleman och att han ska må bra i magen vill inte skrämma honom på nått sätt eller om man säger min lilla skrutt.

Men men positiva är att nu är mitt egna hus i finland och sommar villan i gång och det känns super skönt också för den delen och jag hoppas verkligen att det är klart till sommaren också.

Ska försöka tänka ut hur jag vill ha inredningen  i huset också så klart,jag är ju den första som få bestämma hur det ska ser ut både utvändigt /invändigt till och med.

Eftersom min syster började babbla om att det är allas i stort så tror det har med och göra att hon är lite avundsjuk/svartsjuk så tror jag att det är.

Men i och för sig så var det min förra sambo eller Bjarne som faktiskt byggde det och medan jag har bara tjata om ett eget hus 1 år.

 

Men tillbaka till dagen tjafset handla om som sagt våldtäktsmannen, alla som jag har kontakt med och vänner vet att jag alldrig hade känslor för honom över huvudtaget, medan han hade för mig och gissar till 100 % också,men hade otur att stöta på fel brud som han visste hade känslor för någon annan och intresserad av nån annan också som han ej respekterade eller acceptera eller som man borde.

Visst jag är super glad att jag får barn och inget jag nekar till trodde det aldrig skulle hända helt ärligt visst fel kille om man säger så då och oplanerat från min sida och planerat från hans.

Men den delen vet ni om som har läst sen jag fick resultatet om att jag var gravid ,det ända jag mår dåligt av att det är fel kille.

Och önskar till 100 % att det är mitt    precis som min syster också.

men att jag blev gravid är jag i alla fall glad över även om jag tog beslutet att behålla det.

Så det är ända och att mitt 1 päron inte trodde på mig,som sårade så in i bängen bra men visst jag är i alla fall stolt över lilleman och stolt över att bli mamma och att jag har mitt    vid min sida som stöttar mig i det  här även om han inte mår så bra just nu.

Men i alla fall ett raseri utbrott fick jag av detta eller inte raseri utbrott eller med sårad och ledsen.

Och mina gradivitets hormoner som sagt ,så blir man ju extra känslig.

Som min nya barnmorska frågade mig om våld/övergrepp visste inte ens hur jag skulle förklara detta för henne så tog min en funderare och beslöt mig för att berätta det via mail för henne,och när man ändå hade frågor till henne som jag glömde fråga i går.

Hoppas får svar på måndag i alla fall om det här och hur hon ser på detta.

Men jag är lycklig över mitt barn i alla fall men med fel kille som sagt så är det och tyvärr som inte mammsen riktigt förstår trodde att vi i hop som vi aldrig var har barn med kompis ,visst såg ett tv program om nån som hade detta med en kompis och det är så det är i det här fallet ocskå som dom tyvärr inte förstår alls.

i stället tror att man ljuger, när man inte ens gör det.

Och för att vara 100 % ärlig så har jag berätta det för hans morsa om att den gradivitet var inte planerad egentligen från min sida och så utnyttjade han mig med 6 och fick gravid.

Sms.ade min mamms det här för att hon skulle förstå mig

 

Sluta tro att jag ljuger hela tiden fast jag inte gör det.

Jag har redan berätta för hans lilla självgoda morsa hur det egentligen var

och hur det låg till.

Men jag behåller bebisen för min skull och inte deras överhuvudtaget

dom är döda i mina ögon och kommer alltid att vara.

Mailar min barnmorska i dag och berättar hur det låg till  när hon frågade om han hade gjort något

våld/övergrepp på mig.

Och hur min vänskap var med utnyttjande j*veln som han var .

Som inte kunde acceptera eller respektera saker.

 

Hade jag varit mamma till en dotter så skulle jag försökt förstå henne i stället för att börja tjafsa om det i stället och hota med psyket eller något sånt.

Och  ignorera hur jag ser på det i från mina ögon och tro att det är nån som har satt nån hjärn tvättning på mig som ingen har.

Det är bara fel person som jag blev gravid med och det ända som jag mår dåligt av men är glad över själva bebisen och ser verkligen fram emot att bli mamma för det gör jag.

Sen att hon kunde respektera mina gradivitetshormoner eftersom hon själv borde veta hur såna är hon har ju fött 3 barn så hon borde ju veta som sagt.

Så var det med det tjafset och förstår inte hur jag ser på det med både misstag och inte misstag bara fel person men är glad att jag mitt   vid min sida och vänner som vet hur det är .


Men hela den familjen är nu ett avslutat kapitel och finns inte med i bilden längre över huvudtaget.

Så är det.

Promenaden blev via fredhäll rålisparken norrmälarstrand till stadshuset hantverkar gatan upp.

 

 

 

 

 

 

Av anonym anonym - 6 november 2014 23:42

God kväll vänner!

 

Ska försöka fatta mig kort nu ,men är verkligen så glad att bytte Mvc upp till fridhemsplan.

Här är punkterna.

1. vill åka 35 minuter till skärholmen och 35 min hem.

2. har 10 minuters gång av stånd.

3.tog bort våldtäktsmannens morsa från fb och tar ingen kontakt föräns lilleman är född.

Och det känns så mycket  bättre också för den delen med dessa 10 minuter gångavstånd.

 

Den här varit mycket trevlig, och märkte att hon verkligen brydde sig om dom som hon tar hand om också så klart .än vad hon i skärholmen gjorde så ångrar verkligen inte alls att jag flyttade hit.

Jag ställde många frågor till henne som jag kände att jag behövde få reda på också angående träning och det lugnade ner mig helt och hållet,för hon berättade för mig också att jag kan träna utan problem men så mycket som jag orkar så klart och det kändes bra och blev glad och sen att jag som förstog det kommer från en hälso coach också som jag kände mig direkt motiverad av och nu kommer ta itu med den svackan som jag har kommit in i också för den delen, både för mig och lilleman så klart så han inte får sockersjukan skulle vara hemskt.

Så det ska jag nu ta i itu med också så att jag kommer på fötter igen också plus fick brosher om detta med olika kurser  det är ju än ungefär 76 dagar kvar till förlossning, så känner att jag måste göra något.

Innan jag gick upp till min nya mottagning så var jag in på min gravid app, där dom hade video snuttar om just förlossning och om smärtlindring före förlossning och efter förlossningen plus fick en ny bok om att vänta sitt första barn också.

Och ska kolla vidare också nu på detta också på nätet och dom sidor som hon också rekomederade mig också vill inte skriva här så man inte tror det är reklam.

Och sen i dag kollade också på min gravid app och inte andra gravid appen som jag har och då såg det ut så här och som jag inte hade nån aning om alls.

Med dagar och hur många dagar och månader mm.

Eller närmare på statistiken som den heter.

 

Nu har jag passerat 100.4%  (281, av 280)

Inom gradivitet är

 

Jag är nu i gradivitets vecka 41.

40 dagar + 0 veckor har gått

Kalendermånad 9

Jag är i gradivitetsmånad 10

Jag är i trimester 3

Jag har gått över 1 dagar.

 

Och sen klickade på informationen om detta  om den medecinska och folkliga informationen om detta.

Trodde inte ens att det fanns något sånt här över huvudtaget så till er som är gravid och har iphone/android tele så rekomederar jag varmt att ladda ner.

Visst den andra appen jag har är lite annorlunda men nöjd med den också .

 

Dagens väder har varit snö i stort sätt hela dagen eller snöblandat regn men snart är vintern här ofattbart.

Plockat bort dom vinter kläder som inte har passa mig nu och tagit bort dom som börja bli kallt att ha på sig.

Dunvästar som inte passar just nu eller.

Varför förstöra dom bättre och ha på sig när lilleman har kommit ut också.

 

Men det här med mycket ska jag ta itu med nu även om det blir på sats st eriksbron men hellre det än ingenting alls,hade ju bara tänkt att vänta tills dom värsta veckorna var alltså från vecka 9-15 om jag minns rätt och sen fortsätta.

Och på kvällen så kom min syster över hit en sväng också.

Skriver mer om detta i morgon  med mvc.n har mycket och ta in nu och känner att jag ska sova.

Kram och god natt är tillbaka i morgon.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 5 november 2014 22:51

Hej och hallå mina läsare!

En dag som denna tog jag det lungt helt och hållet kände att jag behövde det,först för lillemans skull, sov ganska dåligt i natt också för den delen, hade jätte svårt och somna i stort sätt om man säger så då.

Det blev en aning för mycket kaffe hos min syster igår och som jag har dragit ner på också med 1 kopp om morgonen också så länge man är i gravid.

Men somnade till slut halv fem ungefär men blev väckt ungefär 09.30 första gången av nån sop bil plus också nån som nöp till mig i tån.

Men kom upp vid 10.00 sen dröjde inte länge innan min mamms kom in och började påminna mig om att ringa mvc.n som smått gjorde mig upprörd.

Eftersom vi har lite olika åsikter där om detta med jag ringde bara för att säga att jag flyttar till här på fridhemsplan vill eller orkar inte länge åka 35 minuter ett möte där jag sist blev personligt sårad  som jag har varit ganska upprörd men ändå lyckats behålla mig schak i alla fall vill inte skrämma lilleman.

Men ringde dit ungefär vid halv ett och behövde inte vänta i kö så länge eller, skönt det också så klart.

Så nu är det gjort kanske inte så glad när jag fick höra om att pekpinnen kanske skulle ringa upp mig om det var något viktigt så klart eller något sådant som jag hoppas det inte är eller att hon har.

Men är glad nu att jag 10 minuter gång avstånd där jag bor  än att åka till Alvik med gröna linjen sen vid Alvik byta till tvärbanan och Liljeholmen och sen där i från till Röda linjen och Norsborg och hoppa av vid Skärholmen,sen sitta och vänta 1 halv timme på mottagningen och lyssna på en som tror att man kan noll om mat,och skicka med patetiska papper,och sen snacka strunt om gymm som är en del av mitt liv helt ärligt har ju i stort sätt tränat sen jag var 15-16 år.

Och en som inte tror på det och har mage att kasta ur sig,fast min mamms satt brevid och sa hur vi äter hemma så kände att det var en förnedring och tog personligt åt mig också.

 

 

Sen rensade ur kartonger men skönt att det är gjort precis som min shopping vagn också som jag har  som nu kan tas till mitt förråd också så klart där jag har alla mina saker och plus saker som gå igenom också för den delen och vad som ska slängas men känner att det kommer bli en kartong i taget kommer inte orkar med alla på en gång det vet jag.

Med tanke på min gradivitet och är i sista fasen nu också och lite att planera ännu men kände att jag behövde tag en break från planeringen nån vecka har lite möten att tänka på samtidigt också för den delen och sen blir det att titta på vagnar i slutet av månaden/nästa månad nu har jag ändå fått priset av mammsen på var det ska vara på så kommer jag nog säker hitta den som jag vill ha eller närmare har, men billigare.

Tog ett snack med min papps också om det här med  vagnar och vad som är klokast om det skulle vara  från 0-2 eller om det skulle vara en vagn från 0-3 och vi kom båda fram till   att det skulle vara bäst så kan lägga undan den men då har ju den några år i alla fall innan man måste en annan variant av vagn för den har blivit äldre.

 

Men ska börja undersöka nästa vecka mera om detta i alla fall med vagnar.

 

på efter middagen så tog jag och virkade lite också fortsatte med vinter filten vill ha den helt klar som sagt.

Och hoppas på ganska fort som möjligt också.

Sen bestämde jag mig för att ta bort våldtäktsmannen mamma från min kontakt sida på Fb kände att jag inte var till freds på något sätt,i bland känns som att det är något som /hon att jag ska komma tillbaka men tyvärr det köper inte jag.

Kände att jag behövde berätta för henne hur jag och mitt    hittade tillbaks till varandra sen bryr jag mig inte om hon att jag har varit otrogen eller inte,men det är ju jag som vet sanningen om det hela sen jag träffade denna våldtäksman på nån dating sida.

Hur människan har varit och behandla mig  dessa 8 månader, och våldtog mig , visst ända jag som är glad över är att jag får en liten bebis att pyssla om i alla fall om dagarna i alla fall så det är det ända positiva.

Men i alla fall för att komma till freds så tog jag bort nu henne där i från och nu känns det mycket bättre också inte ens dåligt samvete eller.

Närmare tvärtom helt ärligt känner att jag nu dessa sista 2 månader behöver vara till freds också inget att behöva reta upp mig på eller.

Och som jag sa till mitt     när jag var och handla min keso och jahti korv  detta.

Detta skrev jag då till honom också för att få honom lite insatt i detta som en kontakt person visst pojkvän till mig men angående lilleman blir det kontakt person så att dom lär känna varandra.

Och att jag har min vännina eller gudmor till min son som kan ta hand om honom 1 natt i allafall när jag hos mitt    i fall om jag skulle få ett anfall och vet inte hur han skulle ta detta med att jag har med lilleman till honom så klart.

Så då känns det bättre att ha honom hos sin gudmor en natt men det är ju viktigt att lilleman och mitt    lär känna varandra som sagt som mamma ser jag det så.

Men har varit lite orolig över saker men dom känner jag att inte vill skriva om lite mera privata saker också.

Har en lille man som nu håller på att sparkas i magen  men ska strax sjunga för honom lite också så klart.

 

och göra mig i ordning för sängen med tanke på att jag somnade halv fem på morgonen fattar inte hur.

Men fick  höra att äldsta syrran skulle komma hit och näst äldsta var ej glad  över det eftersom den äldsta inte ännu mår bra är manodeppresiv som sagt.

 

Ska väga mig i morgon på egen hand inte gjort sen april tror jag innan jag ska till nya mvc.n i morgon om det nu var rätt dag eller om det var nästa torsdag inte helt 100 % man får se.

Nu ska jag krypa ner god natt på er läsare

ska bara nu lägga ut 2 sista bilder som är till lilleman som jag fick av mina syster i går.

Vikten kommer jag skriva in här på mammabloggen eftersom jag ser den på egen hand och kan hålla mig lugn .

87,3 var min vikt innan jag blev gravid med våldtäksmannen i alla fall och nu gått upp 14 kg.

 

 

nu kommer dom 2 bilderna  av det som jag fick av min syster än bara filten och dom andra 3 mössorna som jag la upp i går tillsammans med bilderna på våldtäktsmannen.

 

   

2 slipsar och 1 till mössa men det är mer när lilleman är äldre.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 4 november 2014 22:59

Hej och God kväll!

 

Inget vidare väder i dag har rengat i stort hela dagen i dag, med 2 gånger uppehåll om jag minns rätt i alla fall inte helt 100 på det för att vara på den säkra sidan.

Var med mammsen upp till Fridhemsplan i dag,för att hon skulle köpa en ryggsäck som hon ska ha som handbagage till new york (ändå lite trist att hon inte fråga mig om jag ville komma med )

Så där efter in till H&M som är min favorit butik i stort sätt, för att kolla på lite mera varmare mössor till lilleman.

Om det är kall så är det ju bra man vill ju inte att han ska frysa, kom på att man kanske ska köpa en åkpåse också till honom för att ha försäkerhets skull man kan ju aldrig veta som sagt.

Då menar jag mot våren som sagt.

Men i dag valde jag att köpa något till mig har inte köpt något sen maj/juni och i början av denna oplanerade gradivitet,med en våldtäcksman som jag nu mera säger för det är han,antar han planerade medan jag inte alls gjorde det närmare med den rätta eller den som jag har nu ett förhållande och han som jag har berätta om tidigare.

 

Mamma topp har jag köpt till mig och sen 3 par mamma leggins,och 2 lång ärmade  tunikor (mammsen köpte)

och 1 par mamma byxor som min mamma stog för också och mamma trosor som jag inte äns nu använder.

Inom mamma kläder alltså.

Medan jag själv har köpt några av dessa plagg.

 

dom 3 mamma leggins, och 2 t tröjor ,  den gröna toppen det var det jag köpte i april/juni som sagt.

 

Men i dag köpte jag en svart t tröja som jag blev väldigt nöjd med i alla fall även om det är t tröja för amning men det är sak samma vem ser att det är amings t tröja om man inte drar upp den för att mata lilleman.

Med tanke på nästan alla över delar man har köpt börja bli lite för smått när magen blir större sist var den runt 28 cm och innan dess 25.

 

Och själv klart skulle mammsen börja tjafsa med mig också angåenge skärholmens mvc också och hon som jag har gått hos nu i 7 månader är ju i vecka 29 nu.

Men efter att jag tog det är personliga om gymmet så känner jag att jag inte vill prata med henne och tycker att det räcker med att ringa dit och säga att dom ska skicka över papperna  till min nya på den här mvc.n som jag nu har flytta till.

Och mammsen tyckte att jag skulle prata med henne som skött min del av gradiviteten men det där måste jag få bestämma själv som sagt om jag bara ringer och säger ,eller prata med den här som gjorde att jag tog personligt om gymmet och som inte tänkte sig för.

 

Så ringde min näst äldsta syster i dag, till mammsens telefon och ville prata med mig frågade om jag ville komma på middag hos henne, och eftersom jag inte har varit där på ett tag så sa jag att det gör jag så gärna  få lite annan mat än det man själv lagar, och äter av det som mammsen lagar och betalar för.

Så tog och åkte men var hem och bytte kläder innan dess hade rätt så varmt .

Köpte kaffe hos till syrran eftersom hon bjöd mig på middag så bestämde jag mig för att bjuda på kaffet känns mer justare också.

Var in till ica och köpte det ,plus försökte ringa Mvc.n i skärholmen men då hade dom ingen mera teletid och ville inte säga mitt person nr ,eller mitt mobil nr på tunnelbanan man kan ju aldrig veta som sagt om det är någon som snappar upp det och tar reda på vem man är.

Så valde att ringa i morgon,ska gå in på deras hemsida och kolla så man ser att tiden är rätt så det inte blir som i dag eftersom jag ska till nya stället nu på torsdag.

 

Nå runt 15.30 var jag hos min syster, handla kaffet och sen hem till henne .

Så hade hon packat en påse och sen hitta en bebis filt som jag fick och sen ta med mig se om jag hittade något av det som jag ville ha,och det var 4 saker som var perfekt också.

3 mössor i varmare material men tyvärr när lilleman blir äldre, och sen en underbar ljusblå bebis filt också som man kan ha i vagen.

Det var ju kanon eftersom jag kollade på lite tjockare mössor samtidigt när jag köpte min t tröja.

Ska lägga ut bild på det som jag fick.

Och sen på våldtäcksmannen ,inte ansiktet men hur han ser ut när han suras och sen när leker med gosedjur och visste inte ens att jag bilderna på honom eller.

Så 2-3 bilder som han inte ens vet om bestämde mig för att skicka dom till mina päron också så dom fick se hur han blev.

Tyvärr måste jag säga att är ett av hans samuraj svärd med som ligger brevid honom för att han skulle sitta och skära sig.

Men inget blodigt bara hur hans betende var för att vara 28 och i stället som en 12- 13 år.

Innan jag fick veta sanningen om honom via hans morsa för att var för feg för att tala om sanningen.

 

Men börjar med det jag köpte och fick .

 

   

Min nya tröja.       en bebis filt jag fick av syrran

 

 

Dom 3 mössorna

men när lilleman är äldre.

 

Det andra har jag ej hunnit kolla igenom ännu som jag fick med mig men ska göra det i morgon.

Men haft en trevlig även om hon gjorde mig putt när hon började säga lite negativa saker om min vännina som blir gudmor hur kan en sån som min vännina vara naiv hon har ju ända 7 barn 4 egna och 3 bonus barn jag skulle säga erfarenhet och kunnighet och inte tvärtom så det gjorde mig sur och lite sårad samtidigt men lyckades behärska mitt gradivitetshumör.

 

Men här kommer bilder på denna äckliga våldtäcksman som jag tog i smyg först den ena 18/5 maj

2015 när han har samuraj svärdet brevid sig.

Och sen två bilder från den 18/5 maj när han sitter och leker med gosedjur  och ingen av dom här bilderna vet han om bara mina föräldrar och min familj.

 

           

15/5 maj 2014               Leker med gosedjur

                               18/ maj 2014

 Och detta ska vara person på 28 år och leker med gosedjur eller sina 2 elgitarrer som kostade 10 500 kr st eller sin dator ännu och så här beter sig inte 28 person

som nu har förstört för sig själv och gjort bort sig med att ha sett mig som sen flickvän och våldtagit mig för att få mig gravid inte.

Och jag såg denna våldtäktsman som bara kompis och hade aldrig älska dig känslor för honom som han vägra acceptera .

Ja mina läsare så var hans betende,och har motvillig kontakt med hans morsa också.

Och fick veta sanningen också om att han hade Svår autism och förstånds handikapp och kunde se /acceptera vad som är sant eller acceptera saker.

Nu vet ni  mina läsare lite mera om denna äckliga våldtäksman som man har  haft med o göra i 8 månader.

 

 

Av anonym anonym - 3 november 2014 23:19

God kväll!

Sov väldigt dåligt i natt igen, ungefär 3.e natten i rad och nästan samma mardröm och inget kul alls helt ärligt men men man kan aldrig bestämma sina drömmar själv tyvärr även om det skulle vara en smart om man kunde det.

Ända jag kan säga är om våldtäcktsmannen  och hur jag har vunnit över det hela och tyvärr varit ganska blodiga.

Men men jag skulle egentligen ha gått upp kl 09.00 men kom upp 10.01 ungefär ,eftersom jag har haft svårt och sova  och lilleman väckte mig några gånger också får se nu det kommer bli i natt det kommer jag berätta i morgon .

Var till Karolinska i solna i dag och tog blodprov så att det var gjort och visade sig att man hade varit där förra månaden 2 gånger till och med och ganska tätt in på varandra också visade det sig.

Skummt eftersom hon tog blod provet frågade mig också  om jag hade varit där 2 gånger förra månaden och ända jag kunde säga var möjligt  eftersom jag kände mig så grymmt osäker som sagt om jag hade varit där  9 oktober och 17 oktober på blodprov.

Såg en super söt liten bebis medan man väntade på att det var min tur det var verkligen nästan så att man började grina när man tänkte på sin egna som man har i magen .

Saknar mitt    väldigt mycket och som nu har blivit förkyld också inget bra alls  visst lite orolig blir man ju samtidigt hoppas han blir frisk snart så han har tid med mig också få lite kärlek och ömhet innan lilleman kommer och man får planera annorlunda barnvakt och såna saker.

Men kom tänka på att nu när man har köpt i stort sätt alla kläder till lilleman,så kanske man ska köpa till sig själv  lite nytt också ,underkläder i alla fall det vet jag behöver eftersom mina bröst inte vill vara kvar bh.n närmare försöka hoppa ut.

Sen är får man ju se hur det blir med ammandet också med tanke på mina ep medeciner också och sånt går ju ut i modersmjölken så man får se .

 

På bussen hem eller till Fridhemsplan så pratade jag och mammsen om det här med har 2 språk hemma  om att hon ska prata finska med lilleman precis som syrran också så får vi andra prata svenska.

Jag skulle också ha kunnat flytande finska också ,men eftersom jag fick min ep  och sen en massa andra saker så då  blev det ju så att det inte gick.

Men vill gärna att lilleman ska kunna finska i alla fall så är det bara som sagt.  

Busschaffören hem var väldigt trevlig och så som dom borde vara också tycker jag för den delen alla som klev på bussen välkommande han vare sig om man hade barnvagn eller rullator eller något annat  det är verkligen sällan som stöter på såna chafförer tycker jag.

Och sen sa vid st eriksplan vilka buss linje man kunde välja om man behövde byta det är just såna som behövs mera av i trafiken.

Än som den här bil galningen som var nära på att köra på mig närmare på mina fötter och ändå så hade jag synliga reflexer på mig också.

Hatar såna idioten som tror att dom har före fotgängare fast det är vi som har rätt först när det är grönt för oss,men blev fundersam men tänkte tack och lov att lilleman inte var född ännu även om jag tror att jag skulle ha haft honom i bärsele och inte vagn eftersom ica maxi inte ligger så långt i från där jag bor.  

men otäckt var det i alla fall och när såna igonrerar oss fotgängare så önskade verkligen att snuten hade varit där och sett detta även om dom kanske inte hade gjort så mycket antar jag.

Sen i dag har jag skrivit in mig på Mcv.n här på kungsholmen i stället känns verkligen riktigt skönt och man inte behöver åka till Alvik och sen där i från Tvärbanan till Liljeholmen, efter det till skärholmen sen prata med min fd barnmorska som gjorde att jag tog personligt vid mig och som gjorde att jag valde detta beslut också så klart tyckt att hon har bara blivit mer och mer otrevligare och inte lyssna på vad man har att säga för varje gång också så klart.

Och sånt avskyr jag,men här på kungsholmen verkade dom ju vara helt kanon väldigt trevlig välkommande i receptionen också.

Så i morgon ska jag ringa till skärholmen och säga att jag byter nu  så att inte behöver åka så långa vägar mera .

Fyllde på blanketten som jag fick med mig hem också var en aning mera frågor än vad det var på skärholmen men det gjorde inte så mycket men nu satte jag min mamma som närmaste anhörig i alla fall och sen kryssade i ensamstående i stället.

Och angående föreläsningen om förlossning så har jag bestämmt mig för att gå på den som är på Karolinska mycket närmare det också klart och kvälls tid så jag inte behöver gå upp runt 06.00 på morgonen sen 35 minuters resa och halv sova på föreläsningen men har kollar väldigt mycket på nätet också så klart har jag gjort så klart.

Annars lung kväll bjöd mammsen på mat i dag också som hon var glad över antar jag också.

 

 

 

Av anonym anonym - 2 november 2014 23:10

Hejsan hoppsan och God kväll!

 

Först främst var morgon natten inte den roligaste, för lilleman höll och sparka i magen och höll att jag vakna till och från och fick någon konstig drömm igen.

Visst sägs att man kan sova dom sista månaderna ganska dåligt men man får se som sagt .

Räcker med min ep tycker jag som man har och anfall men får vara glad att nu dom här senaste nätterna har varit lugna även om man måste leka bebis med vuxen blöja som jag inte är ett dugg glad över även om det är bara tillfälligt så känns det bara genant att ha på sig det.

Men men denna dag vaknade runt 10. 00 i allafall ,och när jag kom ut i köket så försökte pappsen erbjuda mig den macka som mammsen inte då orkade äta upp,och som jag sa nej tack till osten hade redan smultit mm.

Så fick jag veta att det skulle bli en tur till ikea i dag,tycker ikea är roligt och kolla runt på man brukar ju alltid hitta något som man vill ha i stort sätt.

Och i går så ska försöka nu ta mig lite tid och rita ihop ett som skulle passa mig och plus lilleman samtidigt också så klart tills han är äldre vet ju att ju äldre han blir så måste han ju ha kläder och som min vännina sa det går fort tar bara några veckor så är det bara köpa nytt igen.

Men men så ska planera också ett pax skåp till med snygga skjut dörrar och bra passlig inredning också.

Så det var jag och tittade på och självklart så var mammsen där och försökte planera/bestämma hur det skulle vara.

Jaja mitt skåp jag bestämmer som sagt som med barnvagn och tillbehör till lilleman.

 

Mammsen hittade sina kartonger i alla fall efter en stund så var det svårt och välja om det skulle vara prickigt eller rutigt grönt mm.

Så fick bli ett smak råd,till henne där om vad det skulle vara för något men det är ju sant det är svårt och bestämma sig om vad man vill ha om man inte kollar innan på nätet och på deras hemsida så klart så gör alltid jag åtminnstonde.

Men medan hon letade efter sina kartonger så pratade hon om att åka till öob i skärholmen som gav mig genast panik ,tror att jag blev lite smått upprörd till och med men lyckades berhäska mig i alla fall men sa i alla fall aldrig i mitt liv att jag sättet in foten där något mera det är ju där våldtäksmannen har sin dagliga sysselsättning som han ljög om precis som allt annat i stort sätt.  

Och att vem vet vad han hittar på om han skulle se mig där har väl snacka skit om mig och sagt orden om som börjar på f och h eller s och som han säger om alla tjejer i stort sätt.

Plus att jag inte ville dit eller eftersom jag har gått vidare efter denna falska kompis som han var och våldta också.

Men hon förstog mig och så vi åkte inte dit alls,räcker nog med att jag få panik  när man har varit Mvc.där och att han ska dyka upp eller förfölja mig om han ser mig där.

Jag har gått vidare nu och hållet plus att jag har mitt   också nu ,och han respekterar det som har hänt mig och även lilleman också och det är verkligen något som är riktigt tacksam över också så klart och känns mycket bra också så klart och väldigt glad över också så klart.

 

Annars har jag i kväll klart en del av min filt till lilleman ska räkna hur många lappar som fortfarande behövs till den för att få den klar och innan jag kan köpa ett stort tyg så det räcker till den andra mera tunnare filten också så klart.

Blev så skrämd över det jag läste om täcket på ikea och den 6 månader bebis som hade fått en lång tråd halsen och nästan blivit stryp och detta vill jag inte ska hända min lilleman i alla fall.

Vet inte vad jag då skulle göra.

Och lyssna på musik och tog en promenad också på en timme ungefär också gjorde jag i kväll helt och hållet självmant till och med men den var faktiskt behaglig måste jag säga för en gångs skull att den var.

 

Men men bestämde mig i dag för att lägga ut en bild på min mamma mage vecka 29 nu vet inte vilken vecka sist som jag la ut en på.

Nu märks det i alla fall att man har börja få mage i alla fall och bara 2 månader kvar nu innan man får se honom live och kan lägga ut en bild på lilla skrutt här också,och starta ett nytt kapitel efter han har kommit ut ,och hur mitt nya liv kommer bli med lilleman, pojkvännen och mig själv och min underbara vännina som blir gudmor och hennes man gudfar till är så tacksam för det vad mer kan man säga.

Är nog så glad att jag har henne och så många kloka råd som man har fått på kläder och tillbehör till lilleman och vad som kommer att behövas både nu och senare.

 

Men här är bilden på mig mage i alla fall.

 

 

Så är den nu och en lilleman som ska hålla på vara vaken natt och vara mera aktiv då.

Men så ser man allt ut nu i alla fall.

Av anonym anonym - 1 november 2014 22:53

God kväll eller Hyvää ilta som säger på finska!

Vakande i dag halv tio några minuter innan halv tio till och med av mig själv men sov lite knaggligt i natt för den delen en lilleman som höll på och sparka så man inte fick en blund på några minuter tills man somnade.

Men på nått sätt har jag sovit lite oroligt hur det nu kommer sig.

Och var självklart så osmart att jag glömde ta fram bröd till mig i går så det blev att tina upp mina 2 protein kusar i mikron tills dom var mjuka sen lägga dom i brödrosten.

Skära bort det brända på dom .

I dag så provade jag den laktos fria mjölken i kaffet kan väl inte direkt säga att smakade som skulle  men det var helt ok i alla fall.

Har hållt på med lite rensning här hemma hjälpte till att gå ut med gammla saker som var trasiga eller inte fungerade längre eller och vad ska man med sånt till i så fall.

Små regnade gjorde det hela tiden också stannade och snackade med en granne och min mamms ska fara till New york en vecka men blir lite skönt med semester från henne inte för att vara elak på något sätt men i bland kan det vara bra att komma bort från dom man bor under sammma tak med så klart.

Så blev den promenad efter detta som tog ungefär  01:05:26 och distansen blev på 4,83 km .

Ganska nöjd är man i alla fall har ju lova mig själv att försöka nu börja röra på mig  och ska nu också ta fram gradivitets papperna med övningarna som ska vara bra som min pt gav mig när jag berättade om detta.

Kanske ett sätt också att börja komma igång igen också på detta sätt ska blåsa upp min pilates boll i morgon så får man se.

Innan vi gick så bestämde vi oss för att gå ut och käka i dag på en ny öppnad vietnamisk resturang och det var god mat måste jag säga hoppas lilleman också tyckte detta.

Men först då 1 timmes promenaden och via öob på Fridhemsplan blev jätte glad hittade ljus slingor precis den längden så kommer att räcka för hela mitt fönster i år ska jag verkligen ha en riktigt mys stämning inne hos mig har jag bestämt mig för får se om jag använder samma julstjärna eller köper en ny också.

Kolla priset och inte så dyrt här på ica maxi lindhagen så får se men köper nog det i nästa månad och sen sätter upp något av dessa några dagar innan advent.


Så dom tankar fick jag när då kollade på ljus slingorna på ÖoB här på fridhemsplan och inga hemska priser eller.

Vill nog köpa lite till mig också nu när man har alla kläder som behövs till lilleman som sagt och innan det blir time och köpa ännu nytt.

Men hela promenaden via öob rengade det och kallt också för den delen var det också även och min reng poncho var rätt blöt/fuktig också när man kom innnan för dörren.

Så det blev att byta tröjor och stoppa en tröjan innan för byxlinningen var lite kallt om magen och man vill ju inte att lilleman ska ha det kallt även om nu inte har det.

Men vi alla tog paraply och gick stötte på en granne här som skulle i väg denna månad ett par veckor antar för att jobba.

Så kom i väg till till Hantverkar gatan och vietnamiska resturangen där ur mysig stämmning och super trevig personal och så välkommande och glada hela tiden också och sånt gillar jag inte många ställen som dom är såna på precis tycker jag.

Så dit går jag gärna igen och precis lagom stark mat också var det också för min del eller den som jag valde.

Har annars inte hänt så mycket har nu äntligen kommit i gång med att sy dom ljusblåa lapparna på vinter filten så är det väl några stycken till som behövs så är den klar skönt.

Så kan jag lägga ut en bild här också på mammabloggen också den andra är för träningen och som ligger på hyllan just nu har ju träningsblogg här också men eftersom man inte får ge ut den så ända jag säger är muxispuxis som dessutom är mitt smeknamn så inget med bloggen att göra egentligen.

Har inte hört något från mitt    idag förutom i går att han var förkyld så men skulle höra av sig i morgon .

Är nog så glad att jag har honom först funnits vid min sida sen bjarne dog 2012 och sen min vikt nedgång på 20 kg och sen nu och lilleman även om vi gjorde upp att han kommer bli låtsas pappa men för att inte skrämma så sa vi stödperson vill man ha mig så får man ju räkna med lilleman också som sagt det är ju det som han får nu.

Tack vare honom är det ju han som skulle hålla mig stark och inte gå i nån deppression efter bjarnes död eller i byggolyckan så han har verkligen varit en klippa för mig.

Men nu ska jag hoppa i säng innan jag tuppar av med tanke på att jag sov som en påse nötter i natt också.

Fattar inte att det är november nu och nu är det bara 2 månader kvar tills man får se lilleman också hoppas verkligen att han liknar mig mera än våldtäksmannen det gör jag verkligen.

En av dom är i alla fall att han kommer bli som jag är natt uggla för det är då som han håller sig mest aktiv och på dagarna helt lugn i magen mammsen berättade för mig detta.

Hon var inte så speciellt glad men jag fick lite roligt åt det men tyckte ändå synd om päronen som ska hjälpa mig med lilleman.

 

 

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards