Direktlänk till inlägg 7 december 2014

Gravid Vecka 34. I dag är det 2.a Advent, och en liten som har haft kickboxning halva dagen i magen men så fort mammsen ska känna så slutar han

Av anonym anonym - 7 december 2014 23:28

Hej och hallå!

Hann inte ändra i dag denna dag med att ändra färgern här på bakgrunden på mig blogg men gör det nog under dagen i morgon.

I dag är det andra advent kan inte begripa hur tiden har gått så fort nu ,antar att det har med den oplanerade graviviteten och göra och sen att jag alltid nu mera tyckt att tiden går fort också.

Känns som i bland som att det är ännu sommar och att man inte är så här långt gången eller nu är det bara 46 dagar kvar innan förlossnigen också ofattbart.

Har i dag dammsugit rummet, ska i morgon på dagen städa lite på mitt skrivbord också damma av lite och lägga saker på sin plats också.

Planera lite vad man ska baka till julen också får inte blir för mycket eller för lite ska vara precis lagom som sagt det är alltid det bästa med tanke på all julmat som också nu kommer lagas här hemma.

 

Kålrotslåda

Potatislåda

Ärtor

olika sorters sill

Skina på pappsens sätt

Potatis

Får se om jag vågar på mig mamma scan köttbullar är ju rätt så kräsen inom köttbillar vill bara ha dom finska köttbullarna.

 

Det jag ska laga nu innan den lucia är ju lussekatter med russin och utan russin här är en som inte gillar med russin plockar alltid bort dom om det är med russin.

Lika bra då att ha 2 olika sorter i allafall tycker jag  sen får jag se vad jag hittar på något julgodis också

men inte som jag har gjort tidigare med 4 olika sorters få blir det galet mycket bara det inte är något med hasselnötter i för syrrans skull.

Och i morgon så tänkte jag mig att gå och handla min julklänning om den finns i röd mina andra finklänningar kan förtillfället glömma provade en härom dagen och det passade inte alls på mig överhuvudtaget just nu som sagt.

Men hittade en mamma klänning som skulle vara perfekt i allafall om man säger så och som jag vet att jag skulle vara supernöjd med också.

 

Och blev klart med lillemans filt i dag också och känner mig riktigt nöjd med också än vad jag gjorde med den andra men det var mera en test filt och hur den blev också så klart men denna blev jag jätte nöjd med också nu är det bara tyget på undersidan som ska bli sytt.

Har varit världens aktivitet i magen i dag också och som i stort sätt har på gått hela dagen den stackarn blev skrämd när jag var hos tandhygenisten och när hon höll på och städa mina tänder misstänker jag.

Har annars inte hänt något mera här i dag, blev inte direkt någon promenad i dag förutom till ica maxi och handa kaviar till mig,mitt ben har nu blivit mycket bättre sen jag började med kaviar så tror att det är salt brist som jag hade det är något som jag allt misstänker har inte haft lika ont något mera nu sen början av veckan som sagt.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Måndag 18 mars 23:31

Sov gott både jag och minis i natt. Trodde jag inte skulle få i väg honom till förskolan eller med tanke på att han har en vecka hemma. Solen sken i dag och han kom upp endå var väl bara ytterkläderna så som man fick klura lite med. Sen var jag up...

Av anonym anonym - Söndag 17 mars 23:04

Somnade om efter att minis och sambon hade klivit upp oct hade somna om och vaknade av att det var nått dröm om att jag åt frukost vid st Görans ungefär . Skulle ha gått på Zumban i dag men blev ej så så ska försöka i veckan och nu komma i gång inna...

Av anonym anonym - Lördag 16 mars 23:00

Upp till Fridhemsplan och handla bestämde mig. Så solen sken lite förtillfället . Så vi bestämde oss att gå och jag hade ju min plan angående stativet som jag var / är intresserad av. Så först in till öob sen där på till Claes Ohlsson också för at...

Av anonym anonym - Lördag 16 mars 00:04

Sovit så där hade ett mini anfall Fattade inte varför jag hade så hög puls eller. Minis vakna på gott humör men ville inte komma upp så han fick ligga där så länge han kände . Vädret absolut inget kul eller små regn och jag skulle börja planera ...

Av anonym anonym - Torsdag 14 mars 22:47

Sovit gott har vi jag och minis. Minis hade lite jobbig stund innan han kom i den riktigt djupa sömnen med att hosta och gråta. Skulle ha gått till tandläkaren i dag men barnvakten hade glömt tiden så jag blev Strand satt också . Minis var en komb...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards