Direktlänk till inlägg 11 december 2014

Gravid Vecka 34. Promenad in till stan och sen baka en special kladd kaka alltstå en lite annorlunda

Av anonym anonym - 11 december 2014 23:34

Hej & God kväll!

Vakande i dag rätt tidigt eller närmare en papps som väckte mig och som vanligt kastade stor morran på mig som jag kallar min morgonrock har haft den i många år och när jag kliver upp men fick den rakt i ansiktet och det var verkligen inte kul skrev närmare till  när den kom rakt i ansiktet på mig.

Min papps har lite underliga sätt att väcka en antingen att prata högt så man blir irriterad och grining som jag lätt kan bli om morgonen innan jag fått  kaffe i  mig på morgonen.

Dessutom är det ju inte lätt att komma upp på ett normalt sätt med den här magen som man har just nu eller man måste ligga antingen åt höger håll eller vänster för att komma upp sittandes, och i bland på man får man ligga åt vänster håll för att komma upp.

Värsta är nog att få på sig strumpor eller tofflor när man ska börja sig ner men det är snart över som sagt om 44 dagar så kan böja sig lättare och få på sig mer kläder i sin storlek också.

Annars så vad jag till stan i dag  med min mamms som skulle in till claes ohlsson och jag som vanligt svettades som en gnu även om jag hade min dunjacka öppen och lagt min halsduk i väskan innan man gick in i butiken så det inte blir något missförstånd som sagt det vill man ju inte har redan varit med om det en gång och aldrig mera

Sen var det in till stadium där jag skulle visa vilken väska jag ville ha som sköt som när liggdelen till vagnen är i samma färg som djurgårdens fotboll,och sen när det är time för sitt delen som är grön så tar jag fram  min kamoflage väska för den kommer att matcha till ligg delen.

Så pratade vi lite om vad som skulle behövas eller som fattas ännu inom saker alltså detta.

täcken ,lakan och skydd på spjälsängen så inte tassarna kommer i kläm.

Och sen det som jag får rabatt på Libero såna saker.

Så det diskuterade vi in till stan och att nappar och till nappflaskorna också vill ha dom  här som känns bäst som jag har lagt upp bild på.

På vägen från fridhemsplan så blev det att gå in på Fridhemsplan och bestämde oss för att gå in på daglivs kände för att bara äta en sallad i dag var inte så speciellt hungrig av eller, och betalade med kort också för att testa om det gick denna gång som det gjorde också,min så kallade förvaltare hade fått bort spärren och förstår inte varför det skulle ta runt 3 år innan hon lyckades.

Trodde inte på det först med tanke hur hon har behandla oss dom här senaste månaderna, och egentligen tycker jag att hon borde ge mig mera pengar nu angående bebisen.

Men från fridhemsplan blev wc.a kris precis som i går också eller närmare redan inne i stan kände jag av det smått,och lite ont i höften också för den delen.

Men det tillhör gravidviteten som barnets gudmor har sagt och inget att oroa sig över eller.

Bakade en kladdkaka på kvällen också eftersom jag inte ville gå och handla glass till mammsen som sagt.

Men hon blev nöjd i allafall huvud saken det, bara att jag hade lite för mycket margarin i.

Det var det ända.

Men i morgon ska jag baka Lussebullar och dom ska jag allt lyckas med punkt och slut och på måndag försöka beställa en billig klänning för att se om mitt kort fungerar och sen sukta pojkvännen  så klart ska också se om dom har bebis kläder också så kan beställa vid senare tillfälle om detta fungerar.

Men nu kommer bild på min knasiga kladd kaka som jag bakade till mammsen i dag försöker i morgon nu började det här töntiga request time out saken igen som jag har ruttna på.

provar i morgon eller ska fortsätta så när man ska sätta ut bilder på lilleman också så är det verkligen patetiskt och galet är det naken bilder kan jag förstå med bara bröst och nedre men på kakor och bebis saker och på sin nyfödda bebis med filt över sig hallå sånt ska man allt kunna sätta ut och sin barnvagn som man tog på långt håll för märket inte skulle synas sjukt det också.

Grymt besviken på detta.

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards