Direktlänk till inlägg 13 december 2014

Gravid Vecka 35. Inte så glad och besviken på Pojkvännen och promenad in till stan

Av anonym anonym - 13 december 2014 23:19

Hej Och kväll på på er!

 

Hade svårt och somna i går hade svårt med beslut  hade inte med lilleman och göra som sagt utan närmare killen.

Efter hans sura sms,i går som på något sätt gjorde mig onödigt ledsen men blev nu vet att det har med gradiviteten och göra med tanke på alla horomoner som har som sagt för tillfället i kroppen också för den delen.

Men i morse tog jag mitt riktigt beslut om att sätta honom mot väggen,inget med avundsjuka/svartsjuka och göra närmare bara att jag kände att nu vill jag veta varför innan jag börja ledsna eller närmare som jag har ärligt talat.med tanke på lilleman och för hans skull  gjorde jag detta så det vara bara att ta fram sitt finska sisu och fråga och förklara att han kommer vara en bild med i det hela om han ska ha mig och acceptera detta även om det var en våldtäkt och inte med flit.

Men det han skrev han skrev till mig i går det sårade i allafall även om det ej var med mening.

Dessa punkter var det i alla fall och som jag behöver förklaring på också.

 

1. Varför det ska ta en sån tid att svara på saker som man ställer

2. Att hela tiden säga att mobilen har gått sönder (frågan är ju då hur kan han använda den)

3. Lära känna lilleman och ses åtminnstonde 1-2 gånger i veckan och inte en gång om året.

sa till och med att jag kunde komma till ikea/heron city när han har lunch.

4. Även om jag har haft otur att bli våldtagen så måste han ändå acceptera att lilleman finns

För mig har vissa saker av detta börja låta som bort förklaringar för mig och sen tro att jag är så lätt lurad som jag inte är så bestämde i dag att sätta honom mot väggen.

Jag har respektera mycket angående honom när det gäller hans mamma ,men tyävrr är det andra saker som jag faktiskt behöver svar på,annars är det bara tack och hej för hans del som sagt.

Och om han verkligen vill ha och är intresserad av mig så det nu ett svar gäller innan jag gör mitt beslut som sista ord så skrev jag att jag hatar vara så här åtsido satt som jag har i stort sätt varit.

Det är inte lätt att bli ensam mamma eller för den delen även om min mamms stöttar  mig i detta

till 100 % .

Ni som har varit med om detta förstår nog vad jag pratar om som sagt och hur tungt det är och hur frusterande det kan vara också.att vara ensam mamma sen dag 1.

Men nu har jag satt honom mot väggen för att han ska få sig en funderare  försöka förstå mig också ,och inte bara tycka synd om sig själv och skuffa mig åt sidan.

 

Har annars varit på promenader i dag runt fredhäll via apoteket köpte en till Mam napp 0-2 månader.

Hem och sen in till stan med mammsen hon ville visa mig jul belysningen där som var väldigt vacket och fin också så klart.

Ska lägga ut kort det bästa kortet om det inte blir en töntig request trams igen.

 

 

 

 

Samma trams igen tyvärr men den var väldigt vacker i alla fall om man säger så.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Måndag 18 mars 23:31

Sov gott både jag och minis i natt. Trodde jag inte skulle få i väg honom till förskolan eller med tanke på att han har en vecka hemma. Solen sken i dag och han kom upp endå var väl bara ytterkläderna så som man fick klura lite med. Sen var jag up...

Av anonym anonym - Söndag 17 mars 23:04

Somnade om efter att minis och sambon hade klivit upp oct hade somna om och vaknade av att det var nått dröm om att jag åt frukost vid st Görans ungefär . Skulle ha gått på Zumban i dag men blev ej så så ska försöka i veckan och nu komma i gång inna...

Av anonym anonym - Lördag 16 mars 23:00

Upp till Fridhemsplan och handla bestämde mig. Så solen sken lite förtillfället . Så vi bestämde oss att gå och jag hade ju min plan angående stativet som jag var / är intresserad av. Så först in till öob sen där på till Claes Ohlsson också för at...

Av anonym anonym - Lördag 16 mars 00:04

Sovit så där hade ett mini anfall Fattade inte varför jag hade så hög puls eller. Minis vakna på gott humör men ville inte komma upp så han fick ligga där så länge han kände . Vädret absolut inget kul eller små regn och jag skulle börja planera ...

Av anonym anonym - Torsdag 14 mars 22:47

Sovit gott har vi jag och minis. Minis hade lite jobbig stund innan han kom i den riktigt djupa sömnen med att hosta och gråta. Skulle ha gått till tandläkaren i dag men barnvakten hade glömt tiden så jag blev Strand satt också . Minis var en komb...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards