Direktlänk till inlägg 18 januari 2015

Vecka 39+2. promenad med mammsen, och 2 patetiska killkompisar som jag sa i från i dag till och i går

Av anonym anonym - 18 januari 2015 21:55

Hej och hallå

 

Får se om man skriver något här i morgon eller inte,eftersom det är beräknat i morgon att den lilla ska komma så man får se hur det blir eller det som jag skrivit om tidigare att man får sätta i gång förlossning den 4 februari vi får se.

Men inga värkar eller något sådant har kommit ännu så bara lite ömt där min bm klämde på mig sist men inget mera än detta som sagt.

Denna dag så vakande lite innan halv tio ställde mig på vågen och såg att jag hade gått ner i vikt med 1 kg kändes så helt underbart också att man har det.

Eftersom snart kan man äntligen börja med detta.också känns helt underbart och snart gymmet också för det lika underbart det också har verkligen längtat och saknat detta.i 8 månader det har jag.

Tog en promenad med min mamms och som tur var det inte lika halt i dag som det var i går på vissa ställen,och inte lika halt eller.

Vi hade egentligen ärende till kjell o company för att kolla på ett skydd till min ipad, som vi glömde totalt bort, och samma sak med apoteket  eftersom min snuva inte ännu har gett sig som den ska  som sagt.

Men var in till Daglivs och handla så köpte jag nötter och kandereade jordnötter 40 kr.

Vet inte vad som hände för han som satt i kassan gav mig ett smile och och stog tittade på varandra som om man kände varandra på något vis.Begrep ingenting om detta måste jag säga att verkligen inte gjorde.

Kändes lite skumt.

Fick sms av en kill kompis som jag trodde hade fatta galoppen i går med vad jag skrev att jag är less på hans idiotiska frågor om sex det och det andra och som inte verkar förstå hur tröttsammt det är som en annan kill kompis till mig .

Ser det lite som trackaseri samtidigt men fick mig att tända till för att jag var less nu.

Tog lite bilder också på detta så ni förstår vad det är jag pratar om

och hur omogna killar kan vara.

        

Så här patetisk är denna kompis och som tror att jag tycker att det är kul att få såna här väx upp för attan.

Det ljusblåa är hans meddelande och dom mörkblåa är mina.

Men vill man vara så omogen som han är så visst så är det hans huvudvärk och inte min precis.

Väldigt frusternade och irriternade vad mer än detta går att säga.

 

Annars har hemma dagen varit väldigt lugn duschade och kolla på film också har ordna lite barnlåtar också.och sen hittade jag en låt som man inte har hört på år och dag och det var far jag kan inte få upp min kokosnöt.

 

Och så tog jag min sista bild på mamma magen i dag också i dag eftersom man kan veta.

 

 

Vecka 39+2 är det nu.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Av anonym anonym - Lördag 20 april 22:45

Blandat regn när man vaknande. Bestämde oss för att gå till butiken och innan dess normal .Varit så skumt väder dom här senaste dagarna måste jag säga att det har . Minis bushumör och den större hos en klass kompis också. men minis saknade honom vä...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards