Direktlänk till inlägg 22 januari 2015

Gravid Vecka 39+6. En bra morgon med snöande, och onödigt tjafs

Av anonym anonym - 22 januari 2015 22:08

Hej och godkväll!

 

Har varit en bra dag men ingen bebis ännu ,men hade en sån konstig drömm i natt kommer inte i håg den klart eller men men så kan det vara.

Fick min apelsin jucie morse,och lite babbel om min knäppa förvaltare som jag har också som inte sköter det hon ska.

Har  snöat i stor sätt hela dagen igen också så, har prata med några på twoo och en gammal kompis till mig dök upp som förvånade mig lite också.

Har inte hört av honom på länge och sen i dag ett poff så man pratade lite en om vad som har hänt genom åren som gått och jag berättade om min älskade bjarne som miste livet via byggolycka och vad som har hänt sen dess.

och det är ju mycket i stort sätt få barn på ett knasigt sätt som inte alls var planerat.

Och det är många som jag har berätta det för som sagt herre gud den människan måste verkligen ha problem.

Men men så började mammsen i dag tjafsa  om att man hade rört gårdagens mat mm.

Men jag var ju hungrig på kvällen i går och vad kan jag göra åt det är ju gravid och en aptit som smått börja lugna sig nu.

men första gången på flera månader som jag var så här hungrig.

Annars brukar jag klara mig bra på en filbunke.en riktigt finsk produkt om man säger så då.

men riktigt god också som man är uppvuxen med. och som lilleman också kommer att bli.

Men men blev en promenad upp till fridhemsplan i dag i snö yran så skulle mammsen genast  diskutera med mig om detta med ätande.

Blev så sur så jag bestämde mig för att handla en sallad  som jag nu också gjorde.

Men Bönmix, falafel, morötter, melon,gurka ,men tomaten hade vi hemma så den strunta jag i att ta från salladsbaren.

Men blev mätt på den till och med tyvärr lite gaser i magen i fick jag men det har med bönmixen och göra för den ger sånt.

Så började familjen annorlunda i dag också med ny säsong också  så klart för den delen som jag ville kolla på också och det var några familjer man inte sett på 2 -3 år och som visst hade fått lite tillökning i familjen också och nån familj hade flytta och vissa letade efter större boende mm beundrar verkligen dom som orkar ha så många barn från 9- 12 stycken ,jag hade nog varit helt slut och måste ju bli dyrt som bara den också så klart.

Men tog en sen dusch i alla fall och dusch krämen med apelsin choklad också det andra har jag lagt ner i bb väskan nu .

Använder 5 st olika dusch krämer som jag varierar med.

Ganska kräsen ska vara olika hår schampoon bara att det är samma märke och sen balsam till så klart.

Som dusch krämerna ska vara samma märke där också men alla varianter så klart.

Är ganska kräsen av mig inom mycket.

 

Men annar mer än detta har jag inte jag gjort så mycket mera ska byta lakan i morgon och tvätta håret eftersom det blev så sent i dag så det bli att tvätta håret i morgon i stället och lakan.

 

 

 

 

 

Denna produkt är man uppvuxen med och sen lite kanel och socker på så är det pricken över i .et det här eller med blåbär och socker kan det också vara. 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Av anonym anonym - Torsdag 21 mars 23:59

Sovit minis oxgäh planerarr. Ansikts. Mansk puré & cafe 2 gånger i veckan olika masker Ögonask pure & cafe 2 gånger i veckan Ansikts olj ivy Aia 2 gånger i veckan Ansikts kräm ivy aia varje dag morgon make up /kväll ha huden fuktat o torkat ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards