Alla inlägg under januari 2015

Av anonym anonym - 16 januari 2015 23:09

Hej och god kväll!

 

En dag som blev till ikea och ingen ide och fråga mig om förvärkar eller samman dragningar mm för det har jag inte kännt nånting av alls.

Snuvan är kvar men annars är jag nästan kvitt förkylningen i alla fall äntligen.

Men i dag blev det en tur till ikea i alla fall vi skulle köpa en uppblås bar skötbord till lilleman,tog en fika där och hade en trevlig dag där med mammsen som sagt.

Men började smått få ont i tassarna på slut tappen där när hon skulle till fyndhörnan så tog jag och satte mig på för galet mjuk soffa kändes som man åkte ner i golvet nästan.

Middag hemma och ladda ner lite barn musik ska kolla vidare, så lilleman kan också så lite sånger.

Som nu har fått bara lyssna på rammstein ,Marilyn Manson yohio sån sorts musik .

Ska kolla vidare i morgon på om man hittar,men men hade nog så grymt i fötterna så det var bara skönt att få sätta sig ner och kasta upp dom på bordet och inte göra nått.

 

Och det är nått som jag vi köpte på fyndhörnan som jag har fundera på men varit tveksam men nu fått sen den hel och oförpackad.

 

 

Det är en sov påse, som man kan ha i stället för täcke men denna köpte vi och jag tycker verkligen om den måste jag säga lustiga var att jag kollade lite på denna innan vi for till ikea.

 

Sen blev det lite handling på ica maxi också så klart till mig och bebisen  och raklödde som jag behövde och det bästa jag vet som har finskt blod i kroppen finska filbunken med liten nya kanel och socker på något som har funnit sen min barndom också så klart hoppas på att det är något som också lilleman kommer att gilla också.

Tänker inte bli som andra familje medlemar som ger bara socker och onyttigheter.

Det sötsugs behovet har bara varit tillfälligt för min del och under gradiviteten och nu är lillen berkänad om 3 dagar men man får se om han kommer eller om senare eller med kom i gång förlossningen skulle vara lite roligt på systersonens födelsedag också.

 

Men här är det som jag har köpt i dag.

 

 

en av mina favoriter.

 

Tyvärr blev bilden på sidan nu men det får ni stå ut med men får bli exempel bild tills i morgon.

och sen berättar mera om hur det blir med våran resa i maj också och såna saker.

 

Baby tops, och tvätt kräm och sen mitt som jag behövde nytt av

raklödder och provar en ny variant av denna.

Och angående baby produkter är det Libero som jag har fasta för inom produkter och gissar på sempter,men där ska jag expermitera och köpa också 2 varianter av andra nappar av annat märkte och flaska för se hur lilleman tycker.

Säger tack och hej för mig i kväll ses här i morgon igen

puss och hej

Av anonym anonym - 15 januari 2015 22:30

Hej!
Rättar till datumet i morgon eftersom det är sent nu.
Har sovit gott och väckt med färsk pressad apelsin Jucie av pappsen sen jag blev dålig men nu börjat av ta tack och lov.
Kl 11:30 upp till Fridhemsplan och till min bm där som tyckte jag lät förskräcklig med snuvan blodtrycket hade gått upp lite så blev kissprov senare berättade för henne om hur det kändes i magen och som han skulle ha vändt sig tillbaka för sparkarna kom från samma ställe innan man vände honom så hon tog en kontroll efter blod trycket som hade åkt upp lite till 128 kanske har med och göra att jag inte har hämtat ut min dureferon ännu och fortsatt med dom andra tabletterna så klart antar det helt ärligt.
Men min lilla skrutt låg som han skulle i alla får se nu när förlossningen blir egentligen kommer han inte föräns vecka 42 och februari så blir det den 4 februari sätter man igång den fick en ny tid samtidigt den 26 januari till bm för att se men kommer man sätta igång förlossningen så vill jag ha kejsar snitt punkt och slut.
Var sen till öob kollade runt och sen Lindex hitta 2 jätte snygga träningstoppar också som jag blev sugen på inte lite eller precis.
Sen Ica maxi köpte bebis olja och sen 2 paket till av modersmjölkersättning har ny informerat min bm hur jag vill ha det och beslut och att det kändes rätt till 100% också.
Sen hörde knäppisen av sig som kalla min mamms för bitter fitta som nu sårade mig rejält och gjorde mig rasande och sen en annan kompis som tjatar om får jag köpa string till dig i dag som gjorde nu att jag sa i från att jag har inte länge sen jag köpt nya under kläder olika varianter hoppas dom begriper denna gång nu att jag ledsna på denna fråga o sen den andra sex grymt omoget.
Sen 2 filmer i kväll att stjäla en tjuv och den andra kommer jag inte ihåg.

Av anonym anonym - 14 januari 2015 22:23

Hej och Hallå!

 

 

Vakande i morse av nån panik attack vet inte eller riktigt vad man ska kalla den men men,antar att det har med min förkylning och göra visst mycket bättre nu är den än tidigare,eller för några dagar sen även om snuvan ännu sitter kvar men det är sak samma i alla fall.

Så vad man har gjort i dag är då detta.

Test promenad till ica maxi där jag mötte upp mammsen hon hade handla.

och vad jag gjorde på vägen till ica var att köpa en mindre napp flaska och sen en napp från 0-2 månader det är såna saker som jag nu känner kommer behövas ,plus att ersättnings mjölk ska handlas också så mat pengarna kommer gå åt rätt mycket antar jag och såna saker.

Fattar inte hur det ska gå ihop allt helt ärligt.

men 3 små flaskor vet jag och sen nappar till nappflaskorna tror det kommer bli en stor till och sen en liten i reserv som jag kan ha i skötväskan  som jag i dag fixade hade så trist så visste inte vad jag skulle göra riktigt precis.

Men nu har fått bukt på min skötväska i alla fall ,och lagt dit lite blöjor och våtservetter som kommer behövas också.

men det jag köpte i dag i alla fall var detta i från apoteket som jag var in på innan och sen in till ica.

 

1.Apoteket Flux munskölj. anticolic napp flaska och napp från 0-2 månader.

2. Ica maxi var det detta

 

Ansikts pads, mjölk,våtservetter för händer och aniskte  att ha med i skötväskan.Balance Yoghurt och det jag är totalt beroende av som är Tugummi.

 

 

Detta är vad jag köpte till lilleman, nu är det en stor flaska lotion att ha i skötväskan något extra klädesplagg och mössa.enligt listan som jag har läst via nätet.

Och själv klart Moder ersättnings mjölk några förpackningar också.

Har ju redan en förpackning som man blandar ut med ljummet vatten .

Så det behöver jag inte bekymra mig över.

Men ska också köpa av det andra märket  naan i både pulver och drick färdiga.

Men så här ser lilla mam flaskan nr 1 ut  ska försöka nu få några napp hållare från willys också och nappar och till nappflaskorna.

Är ganska kräsen av mig vill ha så man inte behöver köpa nästa i vecka.

Tycker det är bättre och ha att redan samlat några stycken av varje så det räcker ett tag fram över så sparar man pengar också på det speciellt om man bara lever på 700 kr och plötsligt får barn så började det höjas tycker jag och måste det också annars kommer ej funkar för dom här jag fick av pappsen fru har jag bestämmt mig ska gå för kläder bland och den till mig halva summan när jag känner jag behöver något.

Ska upp med papps i morgon om detta.

 

Har annars i kväll duschat och tvätta håret och raka ben och under armar bland annat insåg jag behöver är raklödder.

 

Sen också såg jag en film i kväll med namn welcome to the jungle som jag rekomderar om man gillar en blandning av action komedi och sean claude van damme.

 

 

 

Av anonym anonym - 13 januari 2015 22:36

Hejsan och God kväll!

 

 

20 dag knut kastas julen ut så var det här i dag åtminnstonde bara vissa saker som ännu kommer få vara framme tills vidare i alla fall.

eller som vanligt till februari/april.

Så denna dag så valde jag att gå ut på en promenad och som blev runt 14.00 och kände att ica maxi var precis en lagom lång tur också men halt var det allt ute måste jag nog säga att och var verkligen att vara nogrann vart man gick också för att inte halka.

Och i dag kände mammsen på magen som tycker att bebisen hade vändt på sig igen som han låg innan man vände honom man får se på torsdag på något vis så känns det som att han har det.

Var och handla på ica maxi lite bebis tillbehör som jag ska ha i skötväskan och sen stor pack bindor till mig också  som kommer att behövas ett tag fram över också.

Ska köpa mera för det vet jag kommer behövas och kommer säkert vara som  när man gjorde aborten blödde i ungefär 3 veckor totalt.

Sen köpa hem alvedon också till mig för att ha antagligen samma sorts värk som när man hade gjort aborten misstänker jag.

Men har tagit lungt annars i dag blev lite mer snorigare  nu efter promenaden är ju inte helt frisk precis.

 

Ska bland annat lägga ut några bilder som jag tog med paddan igår.

Och förde in dom via  bloggplatsen på min ipad så för hoppningsvis kanske man jag kan då skicka dirket där i från utan det här töntiga request som då och då kommer och som är grymt störande.

 

     

 morgon.     eftermiddag    kväll!

Dessa tog jag i går när det snöade och höll på och i dag var det bara rena isbanan nästan och därför fick pappsen följa med till ica maxi.

Och här är det som jag köpte till mig och lilleman.

 

Tog allt på ett och samma kort.

 

Modersmjölk ersättning men i drick färdigt format  ,en gångs skötbords dukar  dessutom var det kampanj pris på dom också  och sen ett jätte pack bindor som jag kommer snart få nytta av ska köpa några till såna så att man har hemma på lager.

Var inne på deras apotek i dag på över våningen och dom hade ingenting av det som jag letade efter precis.

Men lyckades i alla fall få tag  ersättningen i drick form.och sen tänkte köpa hem den andra naan ersättnings produkter också så man får veta vilken det är han kommer bäst tycka om av dom 2.

 

Det är ju svårt och säga nu när han ännu är i magen.

Ja om 7 dagar är han beräknad men känner på mig att det kommer bli ett snitt känns lite som han vändt på sig som han låg innan  få se vad min bm säger på torsdag men är 100 inställd på snitt det är jag.

Det här med vaginala äcklar mig fortfarande och om jag får ett ep anfall eftersom nu är det när som helst som jag kommer få ett sånt.

Hellre få ut bebisen i snitt än att han kommer mitt under en kramp för det vill jag absolut inte alls.

Och sen i dag har jag börja med en ny sparing till mig och till mina egna behov också  av saker så man inte tar av lillemans pengar för det kommer jag absolut inte vill inte vara som syrran där precis.

Är glad att mammsen har dom pengarna som min papps första fru skickade till mig som var på 10 000 kr som man knappt trodde var sant.

Men är tacksam över en sak i alla fall och det har insett i dag också till och med att det är inte många som har fråga om bebisen har kommit ännu jag har 2 stycken som har fråga och känns som att det räcker inte vill ha halva tjocka släkten över mig som frågar.

Så det är lillemans gudmor, och sen är det min papps första fru som frågat och sen min underbara skype kompis det är precis lagom tycker jag.

Men dom är inget man får höra varje dag tack och lov det är typ var 3.e dag eller något sånt liknande som sagt.

 

Men är grymt stolt över mig själv över en sak och trodde aldrig skulle hända mig eller helt ärligt och som är detta inne på ica maxi så

jag hade inte ett ända behov av sötsug och att handla söt eller naturgodis och som överaskade mig mycket bra och i mina ögon så betyder det här att allt sötsug som jag har haft i ungefär under hela gradiviteten har nu börja avta ,och att man smått har börja komma tillbaka till sitt normala jag också och om jag lyckas hålla det så är jag väldigt stolt över mig själv att man är på väg smått är på väg tillbaka till sitt normala jag inom mat igen plus har ju smått börja planera ihop  mat  som jag kommer ha 1-2 veckor och handla på willys eller på lidl billigaste alternativen som.ska försöka övertala min mamms att åka till citygross här vid bromma har ju medlemskort och med tanke om blöjor kanske är billigare där och modermjölk ersättningarna också.

Så nu är det såna saker som jag kommer planera ihop och sen i slutet av månaden blir det med kläder för lilleman i större storlek också.

Men av pengarna från pappsens första fru och inte mina.

Min besparning kommer nu är att gå till en bärbar dator på netonet i barkarby och har 2 alternativ att välja på med samma pris men bra stor hård disk som kommer att passa mig utmärkt som älskar musik och har filmer på datorn/datorerna som jag.

Annars så har promenaden vart på runt 55 och sen snorig resten av kvällen som sagt men inte behövt snyta mig så mycket 1-2 gånger betyder bättringsväg för min del men kändes nog att man var helt slut  när man väl var hemma igen.

Och kommer att informera att efter den 19 januari, möjligt vis till den 24 januari kommer jag blogga i från karolinska sjukhuset fast vem vet kanske man är hemma tidigare ocks törs inte lova något helt men tippar på runt den 24.

Och sen så kommer 3 nya kategorier som är träning på gymmet och sen den andra vagn promenader plus bilder angående vad jag kommer äta och och vad vikten är också.

Och viktnedgången också lilleman har jag redan på så där kommer det upp bilder då och då vill inte ha varje dag känns inte bra.

men typ 1-2 gånger månaden och sen kommer nog också väcka liv i min andra blogg som jag har här också säger bara muxispuxis som är träningen känner den behövs hållas i liv också som jag har lova på den sidan också.

Frågat min vännina och blivande gudmor om vissa saker angående saker om bebisar efter hittade en blogg härom dagen så påminnde ganska mycket om mig.

Och lilleman har hållit på halva kvällen med att trackasera mig med sparkar

 

 

 

 

Av anonym anonym - 12 januari 2015 21:53

God kväll kära läsare

 

 

Förkylningen har jag ännu inte blivit kvitt blev väckt i morse med att jag hade snarka men lika bra det höll på och få nån mardrömm i stället.

Fick ny näspray av mammsen i natt för den jag hade var på väg att ta slut eller hade tagit slut.

Denna dag ängna mig att ladda ner ännu mera  låtar till min ipad några till Marily Manson låtar sen en av mina stor favoriter som är guns n roses men med orginal medelmarna som sagt alltid orginalet som är bäst och sen lite andra låtar.

Började virka på en ny filt i dag som är till för sitt delen sen när lilleman är lite äldre och man kan ha på var kanten i sitt delen. men det blir grön filt i stället som sitt delen är .

Har väl inte hänt så mycket mera o dag, än att kompisen i säter har nu äntligen börja lugna ner sig eller kanske börja inse att jag inte har något intresse för honom,och sen han som kallad min mamms för bitter fitta har jag nu inte alls hört av och tycker det är jätte skönt som sagt.

Och min stackars sötnos visst orolig för honom med tanke på hur han mår men det respekterar jag har också varit i denna situation med att vela att folk ska låta mig vara fred och behöva lugn och ro.

 

Så respekterar min sötnos tills att han mår bättre och hör av sig verkar som det har varit väldigt mycket för honom det märks i alla fall.

Men en dag säger kroppen i från så är ju bara.så jag skrev som svar tillbaka att du ska bara ta det lungt sötnos koppla av och fokusera på dig själv och säger med egen erfarenhet så och det förstog han och sa tack gumman puss.

Så hoppas att det hjälper men visst orolig är man ändå.

 

I morgon ska jag försöka gå ut en sväng i alla fall även om den inte bli så lång om det känns bättre,denna förkylning känns som evighet nästan.

Måste ordna lite snacks till förlossningen och drycker som jag har förstått det på allt man läst.

vet ej vad för snacks man vill ha bara eftersom det är något som jag knappt äter över huvudtaget på grund av kräsenhet och äter inte vad som helst bara det jag tycker om.

Och sen har prata med min vännina som blir gudmor åt lilleman angående om modersmjölk ersättningen och den här färdig blandande som hon rekomederade att man också ska prova  för att se vad han bäst tycker om av dom i och för sig så är det ju sant.

Nu är bara 6 dagar kvar tills han är beräknad inga förvärkar eller sammandragningar  som jag förstått att man borde få nu,och ärligt talat så hoppas jag verkligen på snitt nu och på något vis känner jag på mig att det blir det också med tanke på envishet jag har och stark vilja också båda min systrar tycker det vore bättre med det precis som jag.

 

 

Av anonym anonym - 12 januari 2015 21:24

Hej är bilderna på magen igen till den sista bilden som jag tog för nån dag sen.

 

 

 

       

       

         

                   Vecka 39.

Så är det nu till den sista bilden

Av anonym anonym - 11 januari 2015 22:06

Hej och god kväll

 

 

Ännu en lugn dag hemma halsen börjar må bättre och bara använft mig av en halstablett i dag och har inte behövt snyta mig på samma sätt som tidigare.

Har annars bara slappa på sängen i dag i stort sätt, kollat på små barnen som har åkt pulka på andra sidan med sina föräldrar, och när det började snöa så började jag smått dagdrömma om sommarvillan  och minnen från barndommen kom upp också,hoppas man får uppleva sånt med lilleman också vintern vid sommar villan klarblå himmel när man ska gå och lägga sig med stjärnklart .

Har annars snöa i stort hela dagen, fick äntligen ett levnads teckcen av min sötnos också kändes bra också.

Har lyssna på musik i dag också egentligen hela dagen på maily manson.

Hittade faktiskt en låt som jag tyckte om och kommer passa bra på både promenaderna med lille man och på gymmet när man börjar med styrketräningen (lätt)

Kommer nog säkert hitta mera låtar med honom,även om han ser ganska grotesk ut men helt okey låtar i alla fall måste jag säga.

Här är något som jag har bakat i dag i alla fall men kan väl inte säga att jag tyckte om dom ha vaniljsocker i chokladbollar har jag aldrig haft.

testade receptet som fanns på förpackningen på havregrynen men mammsen tyckte om dom så det var ju bra det i alla fall så dom inte ligger och far illa.

 

 

 

Sorry att den blev på sidan vet ej varför det blir så med iphonen .

Ganska ny för mig fortfarande precis som min ipad,men min nya dator kommer bli som vanligt en Pc hittade också en till rimligt pris också så klart som jag nu ska spara ihop till.

behöver ju en egen lite sparing också till saker så klart även om det mest går till lilleman som sagt.

kommer ju bli lite mera extra nu när jag kommer köpa hem ersättning och får prova mig fram med vilken han tycker bäst inom semper eller den andra som heter Nan.

Men har i alla fall gjort mitt beslut nu till 100 % angående ammingen och det är modersmjölk ersättning vill inte ha den lilla slapp till slut och han ska må bra i stället ända från början utan blodprov och saker.

råmjölken kommer han få av mig eftersom jag har förstått att det är den som verkligen är den viktiga.

 

Och kändes bra att min sötnos hörde av sig går kväll bra att jag fick levnads tecken av honom tänkt mycket på honom dessa dagar,och skrev  att det han ska göra är att bara ta det lungt koppla av inte tänka för mycket,har insett och förstått nu efter sista sms.et innan jul att han har gått in i väggen brännt ut sig kände igen symptomen mitt stackars sötnos berätta detta av egen erfarenhet som sagt.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 10 januari 2015 22:02

Hej och hallå!

 

Fortfarande förkyld,ett helt näsdukspaket gick åt igår nästan är bara nån näsduks kasse kvar.

Men hade visst inte snarka i natt eller något annat.

Hade dutta på med lite ljummet vatten på nosen och torkat sen där på med krämen runt näsan mjukar upp och svider som det annars kan göra.

I dag har jag inte hört av något denna idiot som kallade min mamms för bitter fitta som var hans ord mot min mamma bara för att jag är lik henne med humöret.

Denna dag har jag egentligen inte gjort så väldigt mycket lyssna på musik och spela lite liggandes på sängen.snora och hålla på.

Provade lite bilder på mig med min ipad man måste ju lära sig lite om den också så klart.

Har annars bara bytt säng kläder i dag och sen var man nästan halvt svettig när man var klar med det hela.

Mammsen vännina var här  och jag fick en present av henne var verkligen gulligt lite bebis kläder.

 

   

bodysen och sen byxorna till den så himmla söta måste jag säga.

Och var väldigt gullgt gjort av henne också så klart.

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards