Direktlänk till inlägg 24 februari 2015

Vilken lyckad lugn dag jag har haft i stort sätt

Av anonym anonym - 24 februari 2015 23:27

hej och hallå

sovit som en stock visade det och hade visst snarka på morgon natten som vanligt hehe hämnd för pappsen  som tillfälligt sover inne hos mig förtillfället  efter min underliga anfall nät jag var klart i knoppen och kontaktbar också angående detta skumma anfall i ny version.

dagen har varit bra lugn och skön fick äta frukosten i lugn och ro och dricka min 1.a kaffe i lugn och ro innan min lilla älskling kom in till köket med pappsen som jag fick lite roligt åt när han under tiden bytte blöja o näf jag hade tagit fram en body och nya byxor till Lill älskling så hade pappsen satt först byxorna och sen bodyn "aldrig vart med om nått knasigare"

matade sen lillen och kändes som evigheter hungrig hela tiden vet inte hur mycket han dricker på en dag men han hade visst haft en orolig natt berättade mammsen till mig stackars min lilla.

tog en promenad runt fredhäll Marieberg norrmälarstrand uppvia hantverkargatan och var överlycklig att lillen sov hela promenaden.

fick svar på en annons från blocket men då var det ingen vagn som passade mig vill ha med sväng hjul och modellen som är typ på vagnen nu hoppas lite på att denna finns kvar och att man får svar på denna också plus en till som skulle var i min smak  också och vill ha som sagt är ganska kräsen av mig om bur vagnen ska vara också.

 

senare kollade jag på m man hittade en baby sitter till älsklingen som jag gjorde också och valde denna på ett snafs kostade 250 o jämfört som ny som ligger på 1500-2000 så jag var nöjd precis som lillen när han satt igen och smilade han såg verkligen riktigt nöjd ut.

 

Så denna dag känns att den har varit bra och avslappnande för mig och bara ta det lugnt men fick hålla lillen tills han somnade ordentligt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Av anonym anonym - Lördag 20 april 22:45

Blandat regn när man vaknande. Bestämde oss för att gå till butiken och innan dess normal .Varit så skumt väder dom här senaste dagarna måste jag säga att det har . Minis bushumör och den större hos en klass kompis också. men minis saknade honom vä...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards