Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

Fika med mamms & våldtäktsmannens morsa men helt obekväm var man. Och nu försökerbeställa 2 nappar med sonensnamn!

Av anonym anonym - 27 februari 2015 23:01

 min och mammsen presenter var detta och lilleman en dräkt som ser ut så här även om den inte riktigt är min Lill älsklings smak men tanken som räknas så får man tänka eller ska tänka 

En dräkt med bamse på var det i allafall :)

 

hej & hallå!

En dag som denna gick ut på/ var så här vakna halv tio så en halv timmes sov morgon

tog man i dag antar lillen hade fått mat senare då.

Men bara skönt med sov morgon i och för sig  skadar ju inte som sagt i bland måste man ju få ha det också så klart.

Men denna dag har i stort sätt varit så här bara ta det lugnt från 09:30- 14.30, så var det denna fika som jag har varit missnöjd med eftersom jag ser denna familj som detta.

1. rasister sonen har verkligen utstråling för det och tror att det inte syns

men mamman visar inte på samma sätt detta som han.

 

Denna fika tyckte jag var jobbigt i stort sätt kollade mest på lilleman för att han inte skulle börja skrika eller gråta för att han var hungrig eller för att mamman skulle göra mig upprörd på något vis också.

Men försäkerhets skull så tog jag med mig anmälningen på hennes son och att han gjorde en våldtäkt på mig och att säga som hon borde ha förstått precis som våldtäktsmannen att jag gillar äldre killar och inte yngre inser att dom inte är mogna eller beredda för att ta ansvar för en bebis om man verkligen inte har problem av någon variant eller tedens för detta eller strunta i om en tjej är gravid som den visste i från början som sagt.

men i mitt fall våldtog han mig denna kompis som hade fått för sig att vi var ihop.

jag ställde bara upp för en person och det var min lilleman men nu kommer det dröja ett tag i allafall tills nästa gång känner jag.

och innan vi gick så fick vi presenter en varsin blomma och till min lilla älskling en spark dräkt om jag nu använda den på honom visar sig i allafall det vet man aldrig som sagt när jag tycker vad som passar och inte passar är ganska kräsen och vet vad jag vill och känner att det passar min son.

men hade med försäkerhets skull ersättning om han skulle bli hungrig som han aldrig tack och lov var ganska orolig för detta.

men fikan gick rätt snabbt ändå :) och hemma sen berättade jag för min vännina hur det hade gått som sagt är så glad att jag har henne och kan prata med henne precis om allt tips och råd förslag om jag tycker att jag behövt det är glad att jag har henne till 100%  och att hon är på min sida också som utomstående också precis som min andra älskling vet jag som utomstående till 100%.

 

lägger åtminstone ut bilderna på blommorna och vet att dom kommer ovan gör hejsan vet ej varför att st är så än när man väljer på datorn.

Här är dom 2 bilderna i allafall.

sen i kväll försökt beställa special nappar ska prova på nytt i morgon .

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 28 mars 23:08


Vi sov gott jag och minis . Större sonen kom in till och sa god morgon så kom mamma. Jobbiga dagen i dag om man säger så eftersom dom åker till Finland i dag hade gårna vela följa med men när det är ungefär en halv meter snö där , men vad jag har...

Av anonym anonym - Onsdag 27 mars 22:51

Vilken minis väckte mig runt kvart i sju ungefär tog upp honom som genas nästan sprang till mamma och storebror. Eftersom som minis redan hade hunnit äta sin frukost också så var det lungt. Men blev paff att han ville ha havre dryck med choklad sm...

Av anonym anonym - Tisdag 26 mars 23:14

Sovit gott jag och minis har vi. Men vädret inget vidare snöblandat regn närmare. Så i dag blev det så där för jag har börjat/börja fundera på om jag ska lägga av med det här att sälja . Och samtidigt så har jag nu hitta mer som intresserat mig o...

Av anonym anonym - Lördag 23 mars 23:24

Jag sov så där i natt skum dröm men minis sov gott. Efter all utskällning slå handen i bordet så jag sa slå handen i bordet vad moget. Skylla på mig också om saker också . I dag hade jag fått en munspray att hämta ut på normal men inget som jag ...

Av anonym anonym - Fredag 22 mars 23:46

Sov gott trots en tandläkar dag vid 12:50 . Minis ville gå till förskolan lite tidigare i dag kändes fel men när han nästan var på väg att börja skrika nästan i stället. Men jag tog det lungt och drack kaffe åt klart frukosten också. Var nervös ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards