Alla inlägg under mars 2015

Av anonym anonym - 12 mars 2015 23:42

Hej!

Inte min dag i dag plus inte som jag tänkt mig på köpet för den delen eller.

Först fick jag veta att våldtäktsmannen & hans morsa skulle komma hit som gjorde mig grymt upprörd för den delen eftersom jag inte vill ha nått med dom & göra över huvudtaget falsk familj är dom & man vet aldrig vad dom hittar på för skit eller.

Min syster kom när jag hade brutit i hop för det första om hur mycket jag hatar den familjen plus betett sig mot mig😡 men blev tjafs här hemma innan eftersom detta gjordes upp mot min vilja till & med som gjorde att pappsen också höll med mig.

Tog en kopp kaffe med syrran som för min del var det helt omöjligt att dricka kaffet som vi gjorde i ordning det började ila & hålla på som genast sa att jag skulle gå/borde gå tillbaka till Folktandvårdens akut mottagning bra syssla när man inte vill träffa våldtäktsmannen eller falska morsan till honom.

Men blev runt 8 timmar sittandes där tur var men dom påstog 2-3 timmars väntae tid så var & uträttade några ärenden  det var dessa nu pulver förpackning med ersättning till lilleman var in på Coop & handla det sen till Kjell o company handla nya hörlurar till mig bestämde mig för att köpa 2 samtidigt så jag har som reserv ett par turkosa & 1 par röda så det blir variation på det hela. 😀

Lägger ut bilder på dom i morgon utan förpackning så klart vill inte att man se det som reklam för vilket märke men kan säga att jag älskar dom här hörlurarna trivs bra med denna modell ska köpa ett extra par av dom andra modellen också som är till för gymmet beslutade jag mig.

Så dessa 2 ärenden gjorde jag  så en fika tog jag & pappsen på samma ställe där jag & mammsen fikade sist men tyckte att cappucinon inte var lika god som sist  om det inte hade med värken & göra som gjorde att jag fick en annan smak på det hela så klart.

Antar att det var så också  annars tycker jag om cappucino i vanliga fall. 😄

Var tillbaks på akuten kl 13:30 gick hur långsamt som helst när det gällde min tur var några man kände igen som strosar omkring på Fridhemsplan blev lite fundersam men man ska ju sköta sina tänder dumt med tandvärk tycker jag  som jag hade & en annan grät när hon fyllde i hälso tillstånds pappret så när hon kom & satt sig vid samma område som jag så fick jag höra att hon hade dragit ut en tand & satt prata om det med hennes pojkvän måste verkligen säga att jag tyckte synd om henne & med tanke på att hon grät när hon sa tandvärk eller smärtan sen dom drog ut den.

Sen runt 19:30 så blev det min tur efter runt ungefär 7-8 timmar fick berätta om vad det handla & att jag var där för ett par dagar sen & det här med tandlossning som ingen här hemma trodde på inte ens jag eller när värken/ svullnaden la av.

Så dom undersökte & sa att mina ena visdoms tand måste dras ut/bort som tur var var det inget som chockade mig eller skrämde mig för nån dag så blir det ju så att man måste dra ut dom & misstänkte lite att det hade med det & också att göra var lite förbered på men det här med tandlossningen skrämde mig i alla fall men tandläkaren var väldigt trevlig & skämtsam samtidigt & sånt gör att jag håller mig lugnare också samtidigt .

Men det blev 3 bedövnings sprutor men den 3 var nog värst kändes som att det gick igenom hela tandköttet till andra sidan till kinden blir det då.

Men både sköterskan som hämta mig & tandläkaren var väldigt trevliga och gav mig paus när det behövdes tror det bara var en gång för att lära mig hur jag skulle ha käken & vilket håll huvudet skulle vara  men allt gick bra & bad mig att ta kontakt med mig ordinarie tandläkare eftersom jag måste till en specialist så det stämde verkligen med tandlossningen som ingen trodde på varken jag el nån annan i familjen,

så uppmanar er att gå till tandläkare innan det har gått som det gjort för mig.

Jag gav mammsen en chock när jag berätta om detta precis som pappsen är nu lite orolig att min lilla älskling kommer nu fyndet här skitet också för den delen.

Men att tänka på min stora älskling så kändes jag mig trygg i allafall 😄

 Fick leva på soppa sen när vi kom hem inte kul men hellre att lyssna på det var tandläkaren rekommendera / tipsa om än att man förvärrar något.

Fick höra att mötet hade gått bra och att våldtäktsmannen hade börja gå hos kutator/ psykolog säger bara sorry men det köpet inte jag som han har bevisat hur våldtäktsmannen fungerar så han kan hålla sig till sina 500 dator/tv spel & sina gitarrer för 10 000 kr st.

Men  en sån som han förtjärnar inte äns att umgås med barn med tanke på vad han är kapabel till 

 & inte ens mogen tycker alla under 20 är inte mogna att ha / skaffa barn dom ska nog vänta några år innan man börjar ta ett sånt ansvar.

Men har saknat min lille hela dagen & tyvärr ogillar detta möte bakom min rygg som jag berättade för lilelemans gudmor som var lika upprörd som jag över detta vi både tycker att man skulle skjutit upp detta i stället så vi båda hade vart med som man egentligen skulle gjort men när jag fick problem med visdoms tanden & infon om tandlosdsningen som var nummer 1.

Av anonym anonym - 11 mars 2015 22:55

 

hejsan!

Underbart väder & solen gassade på gick till Ica maxi & handlade 2 libero paket blöjor nu är det 2.an som gäller.

Sen var man på ett möte i dag som gjorde mig ganska upprörd & irriterad som inte var lite eller precis.

Men börjar med starten från morgonen blev sittandes med min lille älskling i famnen i 2 timmar totalt mata sova mat sova som vanligt gjorde de han.

Sen blev man äntligen klar fick dricka mitt morgon kaffe i lugn & ro nu så i dag skulle vi på mötet om faderskaps bla bla som gav mig magknip utom ordenligt & illamående också samtidigt.

Här är punkterna på varför.

 

1. Att jag aldrig mer vill träffa honom

2. Han har rasistisk familj 

3. Ljugit om att han ett jobb fast det bara var daglig sysselsättning

4. Att man skulle få veta allt via hans patetiska morsa information om upp växt mm.

5. Utnyttja andra eller mitt fall så är det mig 

6. Mordhota min familj & min älskling

7,Rejäl svart sjuka, som gör att han skär sig själv i arm leden.

8. Att utnyttja/Våldta som i mitt fall.

 

Såna ska inte vara närheten av barn vare sig om man är pappa eller inte.

Han fick mig att må så dåligt under gradiviteten när jag insåg vad som hade hänt mig & hur jag blivit gravid.

 

Så hela det här mötet äcklade mig också som sagt & blev på grymt dåligt humör av mötet också.

Att man  måste spela teater & låtas att man vill träffa dom har man brytit kontakten med någon så är det som det ska vara som gjorde att jag fick byta nr & blockera både våldtäktsmannen morsa för att slippa höra att man ska tycka synd om honom & ska komma tillbaks.

Sen våldtäktsmannen som trackasera mig på alla sajter som vi var medlem på båda två för att slippa höra talas om kräket.

Sen kom mammsen till & sa att hon ville att dom skulle komma hit & som gjorde mig ännu mera rasande också sen försökte att muta mig med en massa saker  men mitt krav är att träffa råttorna på Fridhemsplan som sist om jag ska känna mig bekväm & säker.

Nå anmälningen på våldtäkt kommer att finnas i närheten när det gäller dessa råttor tyvärr.

Men förutom detta sjuka jobbiga möte så har det varit en bra dag i allafall min syrra kom förbi också.

Min lilla älskling somnade i famnen på mig & då känner han av trygghet plus hitta en skönt sov ställning på min axel.

 

Det är vad har hänt i dag egentligen.

 

Ska lägga ut en bild på vad jag köpte som ska fungera på nappflaskor en grönt hand som blir vit om det blir för varmt.

 

 

 

Av anonym anonym - 10 mars 2015 23:36

    Detta var de jag köpte igår & i dag 😄

Hejsan!

En dag som har varit lite upp & ner för min del & bland annat är det ordet gymm som jag längtar så efter så att jag bröt ihop var ganska grining också vill verkligen komma igång men träningen nu men önska att min papps förstog detta också så klart men något som han tyvärr inte gör. 😐

Så blir det tjafs i stället som det blev 😂 och gick in till mig för det inte skulle gå ut över andra som mina päron tyvärr inte riktigt begriper tyvärr bättre att gå in i ett annat rum & ta några djupa ande tag & lugna sig så klart samtidigt.

Men till slut så lugnade jag mig tänkte på min Bjarne under tiden på hur han skulle tänkt & sagt så klart.

Men till slut så lugnade sig alla här så bestämde vi att gå till Skatteverket & ordna person beviset till lilleman så man kan åka ut till Finska ambsaden för att ordna ett pass till lillen vi ska ju till Teneriffa i maj hela familjen och 3-4 av pappsens vänner ska komma med på samma resa men vi kände att vi skulle ordna lillemans pass så fort som möjligt så det är gjort.😄

Men har blåst grymt mycket i dag också kändes som man flög i väg när papps & jag gick till Skatteverket på lindhagens gatan & fixa mitt ärendet där tog vi en promenad på

dom mest vindstilla platser som gick att hitta till apoteket & ica maxi det jag behövde var värk tabletter plus ett gummiband som sätter på napp flaskan som är grön och blir den för varm blir den vit.

Har veka en sån länge.

käkade mat gårdagen mat sen senare blev det att ta hand om lilleman  och sen film på kvällen & amning 3 gånger  + 2 gånger pumpande idag också.

 

Här en cappuccino jag  drack i går & det jag köpte på Apoteket också.

 

 

Av anonym anonym - 9 mars 2015 23:50

 En vårbild snödroppar då vet man våren är på väg.

hejsan!

vet egentligen vad man ska säga om denna dag i stort sätt.

Vid frukosten så fick jag ont i tanden/ tandköttet närmare redan igår runt 18:00 började detta i stort sätt.

Men dagen började så här blev väckt kl 08:00 för att komma igång med amnings mjölken tills lillen vaknade var klart innan det t o m 1-2 timmar innan han vaknade, vid frukosten så började jag få ont i tandköttet och började misstänka en infektion också kändes lite så men inte samma område som för 5 år sen angående visdoms tänderna tar upp det lite senare.

Men berättade detta för papps & visade ungefär det satt & skulle det bli värre så skulle det bli till Folktandvårdens akut mottagning men tyckte jag skulle ge det en chans ett par dagar & hade det inte blivit bättre så skulle det bli till akuten & kolla upp vad det handla om.

Efter amningen så hade min mamms vaknat berättade samma sak för henne också som sa samma sak angående om alvedon.

Vi tog en promenadform hon ville till second hand butiken vid hornsbergs strand själV är jag ju ganska kräsen angående om kläder & till lilleman plus något som vill ta hand om också & ingen annan slutar bara att dom ligger då på hyllan & onödigt köp anser jag så det sköter jag själv.

plus ogillar begagnade kläder också vill bara ha nytt.

Men vi gjorde upp mammsen & jag angående värken som jag hade att jag skulle till akuten om den blev värre så skildes vi åt hon skulle lämna bilen hos min farbror & jag fortsatte med promenaden i det vackra vädret precis som igår men då var det 16 och idag 10'grader men soligt skönt att vara ute då ock i & för sig.

Men var hemma samtidigt med min mamms för pappsen var redan hemma som var på väg ut till rosken, men han frågade mig hur det var med tanden men kom fram till att jag avvaktade angående den men blev ruskigare så sa till mammsen att jag ville till akuten innan det var galet försent också plus kändes rätt också för den delen.

Gick dit så hade dom flytta till flemingatan men hittade till slut i alla fall som tur var.

Fick skriva på en lapp person uppgifter & mobil & fick nr lapp i kassan min vänte tid blev 2 timmar extra men till slut så var det min tur berättade vad det handla om så undersökte dom mig jag hade visst en infektion i tandköttet & sen tandlossning men på nått vis så tror jag inte på det angående om tandlossning, var med om en liknande händelse år 2010 fick jag en otäck värk som gjorde jag inte kunde prata alls och då blev det 2 akuter med olika men folktandvård den ena på Fridhemsplan är han som undetsökte mig sa att båda mina visdoms tänder måste tas bort & magkänsla inte tro 

det trodde jag ej på så gick till en annan som sa infektion använd corsodyl 3-5 dagar med vinkel tandborste och värken försvann och har nu lite av samma mag känsla men så klart 100% vågar man inte men gissar bara på infektionen.

Men tog totalt 4timmar detta besök angående om denna som i dag kollade upp.

Av anonym anonym - 7 mars 2015 23:20

   

min morgon trötta son

 

hejsan & god kväll

 

En seg småbarns mamma men i dag är det hals ont som jag har haft i stort sätt hela dageno dag men vaknade av det &var lite hes också.

Fick en nyvaken lilleman som somnade i magen på mig när han skulle matas och sen låg & sov där i runt 2 timmar ungefär men varmt & gosigt måste han ha tyckt att det har varit då antar jag & gissar på också så klart annars skulle man inte bara somna på det sättet i så fall.

vaknade halv nio i dag hade fått nån mardröm som var så otäck så jag måste ha vaknat av denna men bestämde mig för att kliva upp då fick som vanligt min apelsin Jucie & sen blev det 2 koppar kaffe sen 2 smörgåsar (ska laga havre grynsgröt i morgon)

Har umgåtts mycket med min son efter han lilla orolighets dag som han hade i går men i dag mådde han bra tack & lova ju riktigt hemskt igår att se var det.

 

Av anonym anonym - 6 mars 2015 23:41

hej & god kväll!

 

Hade ett EP kvart över fyra i morse men ett lugnt/mildt anfall sägs det och det har blivit så efter förlossningen ,lite jobbigt bara att man har pappsen inte hos sig & sova på en luft madrass tills mina anfall har blivit stabilare av sig men men bara att bita ihop & acceptera läget i allafall tills det är stabilt som sagt, misstänker samma sak när man ska till sommar villan.

 

Men denna dag vaknade ungefär kvart i åtta hade svårt & somna efter EP anfallet så bestämde jag mig för att använda amningspumpen och pumpa ut mjölk och fick ihop runt 20 ml på ett ungefär några mer droppar så det kom mellan 20-50 ml.

Vi skulle i dag få hit advokaten som min föräldrar hade tagit kontakt angående ny förvaltare till mig så ville denna advokat träffa mig om jag tyckte att det var okey och om jag var positiv till det också som jag också är blir bara skönt nu att man slipper den som sa upp sig så klart.

Det visade sig att han vi pratade med igår  ringde i dag och ville hjälpa mig också  så han sa ja till uppdraget & det lättade oss alla så klart & advokaten skulle på måndag skriva till överförmyndar nämnden så allt kommer igång också med det . :)

Men nu är vi lättade över detta & känns  att det är nu överstökat så man slipper den förra som jag aldrig kom överens med & som har runt 10-15 år & jag ha var miss nöjd med som sagt.

 

Efter mötet så tog & lilleman vet inte längre hur man ska gå längre inte direkt tillfredsställd av dessa promenader längre måste ha något mera än detta om jag ska bli det för det är viktigt  för mig.

 

Mötte min mamms på gatan som varit inne i stan & bytt färg på en iPhone som är present till systerdottern som blir 18 nästa helg otroligt att hon fyller så mycket.

 

Och lilleman jag & min mammse har varit orolig för lilleman som bara gråtit/skrikt & hela dagen ända tills  kvällen .

Vet inte vad det hanlar om tyvärr men började 14;30 sen har bara gråtit & skrikigt plus vart hungrig aldrig sett honom så här tidigare.

 

 Sen ringde han som bygger mitt hus förhoppnings klart & ville att vi komma dit för att kontrollera hur det blev & plus så som jag tänkt mig också så klart men det är jag 100% på att det är plus skulle vara mysigt att få med  min sötnos 2 dit också så klart.

 Kollat på biljetter på tallinksilja eftersom vi har gjort en kompromiss med att åka tallinksilja dit & tråkiga Viking där i från tycker att det ska vara rättvist .

Av anonym anonym - 5 mars 2015 23:04

halloj!

vi hade i dag denna person som kanske företräder som en ny godman/ förvaltare till mig  och som skulle komma vid 13.00 hit i dag, men var trevlig tycker jag och rolig men huvudsaken för mig är att man kommer överens om saker kan lita på & så var det inte med min förra förvaltare totalt opålitlig/falsk tyvärr.

Efter det här möte så var det att gå ut  men var behagligt väder tyckte jag det var runt 6 grader varmt & underbart sol som när man vakna i morse solen sken när man kom till köket och persiennerna halvt nerdragna så man ej fick solen i ögonen.

aurinko paista som sagt.

Jag & mammsen tog oss in till stan sen med lilleman  var lite orolig att han han skulle börja skrika men dt blev ungefär 2 timmar som vi var ute var & handla en mobil till systerdottern som fyller 18 snart men ser ut som att vara runt 15-16 tycker jag.

köpte en blå men visa sig att det var vit hon ville ha börja fundera nästan på att man skulle köpa en sån också men i vit ville hon ha i stället.

Men vi var hemmatant 16.30 & lilleman sov som en stock under hela trippen till stan & hem från stan var riktigt glad över t.o.m annars en skön av kopplande kväll bara ta lugnt & gosar med sonen också.

pappsen spelade piano så då kom ett underbart leend av honom när man satt med honom 

utan där han spelade ska nu försöka så varje kväll ammade på kvällskvisten men men nu ska jag tänker be honom att göra också.

Av anonym anonym - 4 mars 2015 22:19


hejsan!

har sovit kanon i natt måste jag säga väcktes kl 08:00 men det har mycket med att göra att systerdottern skulle komma hit i dag och visa sig i pyjamas & amningslinne nej tack plus rensa lite på stolar så det skulle se lite hyfsat ut.

Tog & amningspumpa på morgonen ville inte sitta och amma när systerdottern kom och nån kille antar pojkvän antar jag.

Hann äta frukost och få mina 2 koppar kaffe också & så for mammsens runt halv tio för det var tallinksilja dom for med det är bra att nån familjen är på min sida där att hålla lite mer klass o fräschare båtar än vad vikingline har förutom MS Viking xprs & MS Viking grace annars bara 1980 tal icke fräscha medan tallinksilja har nu ny renoverade färjor nu till hessa.

Bra att nån kör samma kategori som jag & glad över det också så klart.

Men det var kul att träffa henne  även om man inte har så bra kontakt med henne precis & trevlig pojkvän också tyckte jag även om han också bara pratade finska men såg väldig trevlig ut & fin också, fick ett stort smile när dom kom hade ju lilleman i famnen också som hon klappade försiktigt på också så klart.:)

Men sen vågade hon när lilen hade somnat och var lugn av sig men kan förstå henne jag var precis likadan när jag hade henne i famnen 1 gången precis som systerson men där var jag mera skakis när man rörde honom 1 gången i stort sätt.

Blev en promenad med lilleman och börjar känna mig lite otillfredsställd angående promenaderna hur man än försöker variera så känns ganska tjatigt & enformigt får verkligen hoppas att jag får börja gå på gymmet snart & börja träna & starta med lätt styrketräning så det blir lite variation på det hela men har redan sagt att jag tycker det skulle vara trevligt om mina päron också tog lite promenader med honom & inte bara jag non stop. :)

I morgon kommer denna förvaltare eller person som kanske tar mig som huvudman så man blir av med denna flaska människa som man nu har & som aldrig varit klokt eller så ma

n får se vad han säger & på fredag kommer en jurist/advokat hit så man går se hur det blir med allåt vågar inte hoppas på för mycket eller men återkommer med det i morgon. :)

 

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards