Alla inlägg under april 2015

Av anonym anonym - 10 april 2015 00:15

  


hej & hallå!

 

hade ett väldigt underlight anfall nu på morgon natten som varade ungefär 4-5 sekunder 

det var nog det kortaste jag någonsin varit med om måste jag säga.

 

men nu på morgonen eller redan igår kväll blev jag upprörd fick höra att våldtäktsmannes morsa  & våldtäktsmannen ville komma hit.😡😷

men nu blir det från  & med på stan efter kräkningen med DNA testet där gick verkligen gränsen att tvinga andra utan att fråga om det är ok som exempel att våldtäktsmannens morsa misstror så den satmaran är väl nöjd nu efter ha tvinga mig till något sånt sinnesjukt.😡

Ska dom säga som ljugit för mig våldtäkts mannen sen man lärde känna honom & sen våldtäktsmannens morsa så om det är några som är/har vart oärliga så är det dom.😡👎.

varför jag vill ha massa människor omkring är att det finns bevis i fall om det skulle att han börjar tafsa på mig försöker pussa mig han tvingade ju på sista gången i tax freen på baltic prinsess.😡

idag blev det till Ikea lilleman fick vara hemma med pappsen införskaffade lite saker en mobil till lilleman den som min syster gav mig med planeter pappåsar bra vid sommar villan medan vi var Ikea så tänkte jag på min sötnos som jobbar i närheten tänkte fråga om han ville komma & ta en kopp kaffe men sen slog det mig att han går igenom tung period nu & vill att han ska må bättre snart längtar efter honom gör jag också mitt ❤️

Men skulle vara kul om han kom till sommar villan några dagar Mitt stora ❤️ Blir det.

pratade lite med min lilelemans gudmor & som frågade om det var ok att dom kom & hälsade på i Finland i mitten av juli/augusti så man får se hur det blir av det hela också så klart.

min lilelemans gudmor har ju födelsedag i morgon så det blev 3 olika presenter Mumin mugg, nyckelring & ett öob kort så nu har Jah skrivit & dekorerat present kortet så det är klart åtminstone  till henne.

Av anonym anonym - 9 april 2015 23:57


hej!

Hemma igen från villan & Finland med promenad bastu bad både fint & dålig väder.

Men när vi stog i bil kön så kände jag att blev gråt färdig & massa minnen kom fram både roliga & sorgliga samtidigt & självklart nya.

Det smärtsamma var om Bjarne & precis samma hytt också var det blev så fundersam också när jag märkte det så klart.

väl omborde bytte jag om till dom andra kläderna man la märke till att till min halv långa t tröja var väldigt ut töjd fick dra ner den hela tiden  över rumpan & dra övre delen i ärmarna så allt höll på plats också.

men angående hytten var det smärtsamma , det märktes att det var lite nytt i hytterna också blanda annat lcd tv var nytt.

sushi & company var ny där lekplatsen för barn var eller siljaland som det hette innan denna renoverades.

sen har dom tagit bort café 1000 & 1 natt byggt ut shoppen med yta på 1115 satt i hop shopperna & nya tavolata resturangen med.

det jag blev besviken på var att man inte fick se nån show nu var det en föreställning som man skulle betala för & runt 200-300 kr nej tack då skulle jag ha haft mer pengar om jag skulle ha sett saturnight fever, men åt mina finska köttbullar dom är viktiga för mig ända köttbullar jag äter också.

nån stå upp komiker från new york var där men han var rolig tyckte jag både av smak provet & natt showen.

hittade present till min sons gudmor som blev en muminkopp & 1 nyckel ring hon ville ha något som symboliserade Finland sen ett present kort på ö&b som jag & päronen delar på.

så var hem resan & lilleman klarade det hur bra som helst trivdes bra jag var lite orolig att han inte skulle det men gjorde det.

 Så det här var datum 8.4 april till i dag.

men det blev en lugn hemma dag tog en promenad med lilleman som överraskade mig väldigt bra & började redan i Finland. 

han började le mot mig väldigt mycket & när man var hemma & la honom i sängen  så började han jollra väldigt mycket till mig & även när jag matade honom vad jag blev stolt över.

såg nu att han verkligen liknar mig samma mun & ögon & ansikts form precis som jag hade hoppats på också så kom det också.

vid middagen fick jag höra om detta att svaret från detta fåniga Dna test hade kommit så nu kan själv goda satmaran vara nöjd med att inte äns ha mage till att fråga mig om det var ok är väldigt upprörd över denna sinnessjuka satmara. 

I allafall har jag bestämt mig för att det är bara på stan/fika hem hit efter förra gången & vilken kåtbock problem barnet var vem vet kanske nytt försök att våldta mig.

så från med då blir det på stan & fika o

& aldrig mera hem hit jag är ensamstående så där bestämmer jag bara för rasistska satmaran & rasistiska problem barn att acceptera & gilla läget inget dom töntarna bestämmer ska dom gå se lillen får dom acceptera det.

så dom är ett par tofflor som barnetsgud mor sa * hahaha*

hon ville komma till Finland i sommar & hälsa på oss det skulle vara kul & trevlig om dom gjorde det. :)

 

Av anonym anonym - 8 april 2015 11:33

  


hejsan!

denna dag är det Avresedag & jag sov som en stock i natt men hade lite drömmar om den jag saknar & kommer finnas med i mitt ❤️ Som är min Bjarne den sista kryssMing var med honom till Helsingfors😪 & mina föräldrar.

vi åkte med ju silja symphony & när jag sist åkte den & såg den så kände jag att jag blev tårögd & gjorde ont i kroppen också så klart många minnen som vällde upp när man såg denna.😔

bjarne var verkligen en viktig person för mig & kommer alltid att vara också även om han hade oturen att vara med om en byggolycka 19/11 november 2012.

men jag har nu på börjat packningen & nästan klar med också man behöver inte ha med sig så väldigt mycket när man bara är en vecka här 😄 men närmare till lilleman som det behövs kläder/extra kläder blöjor nappflaska mm mycket & tänka på när man är 2 personer & man ska ha med sig så det räcker till honom & mig.

solen skiner ☀️här men blåser bra & nånstans i östra till mellersta Finland hade något/några tak blåst i väg 😁, mammsen var så nervös inför resan & ville åka i morgon i stället när hon fick höra att det skulle mojna så lugna hon sig plus fick höra att jag hade åksjuketuggummin också.😏

men vart en bra & behaglig vecka här med avkoppling & bastubad gosande med sonen också som tacklade detta bra också angående resan hit på silja serenade & dessa 2 shower , sommar villan som var helt nytt ställe för honom men såg att han var grymt nyfiken, men nu har stackarn blivit förkyld verkar det som.😦

kommer jag inte mer in i dag så gör jag det i morgon så berättar jag hur båtresan gick & vad man gjorde på båten än att se saturnight fever shower.

heipa!

 

Av anonym anonym - 7 april 2015 23:13

Halloj!Hade en skum & otäck dröm men det har jag redan berätta så mycket hur barnets pappa man halshuggit mm har väl med att göra att hatar honom så mycket & äcklad av honom.I dag följde jag med pappsen veikkolssa & s market där så det blev rätta saker som han köpte hem också rätt brödsSå här är att dom är ganska snåla av sig äter i hytten.

då är man verkligen snål av sig tycker jag medan håller mig till mina rutiner med att inte vara så snål som dom roligare att skäma bort sig själv lite vid såna här tillfällen tycker jag😄.

vädret under morgonen har inte varit det bästa pappsen & jag hade tänkt gå en sista promenad med sonen som inte blev av för då skulle det börja regna men som jag skrev blev att handla det som behövdes till frukosten sen till middagen & något som verkligen är min favorit bröd & varit det sen smakade på det år 1990 & fortfarande köper det med jämna mellan rumså det inte blir galet tjatigt/enformigt  malaxmlimpan men nu i 660 gram & ingen mini.

Annars bara lung dag & gosat med sonen , senare ett sista bastu bad & läst boken låna är silver råna är guld helt underbar & rolig bok men ska först läsa kaffe & från för att förstå vad den handlar om så man förstår andra boken på denna.

Av anonym anonym - 6 april 2015 22:40

hej!

sov bra & riktigt gott också för den delen ☀️ Var framme också som man inte har sett sen man var i Stockholm så klart.

nu har min 1 mens kommit sen lilleman blev född .

Men inget jag ännu hade förberett mig på så det blev att försöka hitta en öppen butik här för att köpa bindor & tamponger så det räcker till i över morgon för då åker vi hem   Till Stockholm igen bland annat gör sonens gudmor ville att vi skulle komma på hennes födelsedag & sen nästa vecka så ska jag på efter kontroll på Mvc. & hon jag hade där så att allting är okey med mig nu efter förlossningen & prata lite om den också så klart

så man får se vad hon säger när man berättar om denna förlossning som alla andra man har berätta för.😏

Men det blev först till veikkola & se om k citymarket var öppet eller s citymarket som det in var plus kolla  r kioski i fall om dom hade bindor😬.

så in på abc i nummela & där hade dom natt bindor & tamponger så man fick tag på det tack & lov.

hemma möte vi mammsen som var på promrenad med sonen för att träffa eller hälsa på nån vän/granne så jag följde henne ner😀

sen blev det ta upp sonen i liggdelen  När vi var tillbaka så tog jag & papps en promenad & halv vägs på den promenaden så gick vi förbi ett hus med 2 hundar som var lösa 😠 inte kul om man avskyr hundar precis som jag gör plus så  var det 2 på promenad med sin hund så dom börja bita varandra skälla.😬

sen blev det bastu kväll & nära att pappsen svimmade också tur att han hann lägga sig ner i allafall.

sen spännande serien jordskott.

 

Av anonym anonym - 5 april 2015 22:05

      hej & hallå!

vaknade vid 08:59 ( finsk tid) gick & åt frukost trodde mammsen & min son åt frukost.

så i dag blev det att boka båtbiljetter egentligen skulle vi åka Viking för donens skull eller närmare för att hon är snål av sig.

men så blev det inte tallinksilja visst en färja som är lite känslig silja symphony det var den sista färja som jag åkte med sambon innan han dog😪

 

& sist jag for den hade jag gråten i halsen var smärtsamt & många minnen också som kom så klart.

men blev lite tjafs eftersom jag sparar min tallinksilja poäng för att kunna få en bra hytt så klart som min mamms inte förstår tyvärr.

tog sen en promenad & innan märkte jag att min röda vecka kom i dag & jag hade ju inte räknat ännu med tanke på förlossningen.

blev ev promenad till hustomen & visa upp min son hela promenaden tog ungefär nästan 2 timmar.

syrrans pappa & min systerson kom på besök för att titta på lillen systersonen kände jag knappt igen blivit ännu längre så man kände sig rätt liten när man stog brevid honom.

men var skoj i allafall att träffa dom båda.

här är 2 bilder från promenaden & vart vi gick haha😄

plus det som vi hade till efterrätten i går också för den delen den finska påsktraditioner mamma dagen innan hade vi pasha har tyvärr ingen bild på den men mämmi har jag.

prata lite med barnets gudmor också för delen för att höra hur vädret var bland annat sen informera när vi kommer hem mm.

men när man var & vattnade katten bakom huset då la jag märke att jag hade fått min röda veckan så man har ju undra lite när man skulle få tillbaka efter gradiviteten men nu har man borde ju egentligen förstått det efter min värk i magen igår trodde ju att det hade med livmodern att göra så klart & att drog ihop sig ännu mera men kändes bra att röda veckan nu är tillbaka.

 

Av anonym anonym - 4 april 2015 19:33

hej & hallå!

påsk afton vad mer kan man säga.

jag & mammsen for till numela i dag för att köpa mat & lite kläder till lilleman. 

Då tog jag passa på köpa ett par byxor till mig tog bara mig 1 par plus ända i rätt storlek också.

men sen har jag också rätt storlek igen men bara 1 par av den Har ju medium &'inte large ellet XL nu mera bara som hemma byxor så klart.

men lilleman blev lite grinig är vi var tokmanni sen for vi till k citymarket där vi handla mat & lite nya keikor till barnvagnen. :)

hade lite ont i nedre delen av magen så gissar på att livmodern har dra ihop sig ännu mera nu också  & bara hoppas på nu att man kan köra igång med min styrke träning också nu plus grupp pass också.

bada bastu nu på kvällen & precis då börja det snöa rejält men mysig när man badar bastu.

syrran är väl inte så glad antar det har kommit snö igen.

 

 

 

( men ska ta upp en sak så ni förstår varför jag skrivit så mycket om idioten till barnets pappa men lägger upp dom som punkter mycket lättare.& varför jag tycker man ska passa sig plus vara försiktig också )

 

1.rasist

2. Självmordsbenägen

3.inte prata om problem/ sanning 

4. missförstår hela tiden exempel jag har ju en pojkvän som denna idiot inte ville acceptera eller ignorera

5. har en familj som ljuger om allvarliga saker ordet Huntingtons " danssjukan"

6. Att hota äns egen familj/ vänner 

som min nu som exempel 

7. Svart sjuk

8. Utnyttja personer

6.väntar på onödiga saker

 

Så en sån här typ ska man passa sig för så nu kanske ni har bättre bild på denna & grovt handikapp, & autism  & såna människor är bra på att dölja sen missförstår  bra på att utnyttja andra människor är dom.

 Nog med det men är så äcklad av barnets pappa som nu fått förhoppning att få mig tillbaka.

 

i denna månad blir det till Malaga 2-3 dagar & till fugenhirola där min mamms kusin bodde nått hotell vid stranden sen till tenneriffa 13-14 dagar där pappsens första fru bor & som fyller 80 år men blir kul att få resa bort men ska försöka få bort några/

 Något kilo. :)

önska min sötnos kunde komma med också men vet att min mamms & papps vill träffa honom först.

Av anonym anonym - 3 april 2015 21:24

               

 

halloj!

bilder från min lilleman & pappsen promenad i dag plus 1 promenaden här vid sommar villan ( blir säkert)

mulet & kyligt har det vart regnat men kallt .

man klev upp runt 11:30 finsk tid drack kaffe åt frukost .

promenaden var runt särkijärvi hapajärvi & promenaden tog ungefär 2 timmar .

vi hade tänkt att åka till tokmanni igår men valde att det skulle bli i dag men det blev det inte ingenfara eller några dagar till här bara att vi är hemma innan 11/4 april  sonens gudmor födelsedags kalas & sen till Mvc för efter kontroll om jag nu kan börja gå på gruppträning & kondition.

hade tänkt att bada bastu i dag & tvätta håret som jag inte gjorde i går precis eftersom det blev så sent också för den delen eller så klart.

sen sms. A jag en glad påsk hälsning till min sötnos som jag saknar ( min stora sötnos/ älskling) lite orolig över hur han mår med tanke på allt som har hänt honom.

har annars bara gosat med min son också, & i dag så har smilat så väldigt mycket till mig när sa dessa 2 år skogsmulle & mumintroll då skrattade han väldigt mycket där efter också en uggla som finns här .

men det var härligt att se & värmde mig samtidigt också. :-)

så får se om det blir till numera i morgon & tokmanni när dom har öppet vi ska köpa till min lilla sötnos en mobil som man kan ha hängandes att antingen ha här vid sommar villan eller hemma men det är något som jag kommer lägga upp bild på när man köpt den.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards