Alla inlägg under maj 2015

Av anonym anonym - 23 maj 2015 19:45

hejsan!

 

i dag blir det en resa till Finland & köpa i möbler såna saker.

har packat klart nästan.

så i dag blev dett också min 1 tur med den nya bilen också, sen vikingline vi åker med mariella.

återkommer i morgonbuss hej

Av anonym anonym - 22 maj 2015 23:26

hej & god kväll!

vaknade av att mammsen kom in till & pappsen för att hon behövde sova " hon har ju min son sovandes hos sig" med tanke på min EP vill ju inte skada min lilla älskling precis.

så pappsen fick byta blöjan medan jag gjorde i ordningen moders mjölk ersättningen också under tiden han bytte blöja på honom också. 😀

I dag skulle jag i väg till 2 apotek det ena till i västermals gallerian & sen till det vanliga Apoteket som jag brukar hämta/ beställa medeciner också 

.

hade lite kontakt men från mamma gruppen angående lite frågor också angårende vissa gälldse sång grupper dom var kanske något för lilleman skulle vara skojigt som 😃.

när man kom så tog jag en promebad min lillen  som jag gjorde promenad så man fick lite frisk luft innan också så klart innan skulle säga igång med pack nu Det vö behöver tur det att man bara ha 1 kabin väska & ingen resväska så började tag lite fram det jag kommer behöva på en vecka också så klart.

Av anonym anonym - 21 maj 2015 23:00

hejsan & god kväll!

hade ett EP anfall på morgon kvisten 😁 som höll på ungefär  20 minuter.

i dag ska jagat en promenad i dag runt fredh

äll & sen möta upp min mammsen vid korsningen mellan Fridhemsplan  & Mariebergs  gatan ungefär där BVC ligger.

och lilleman sov lite med jämna mellan rum mU mera pigg hrt & vara med bredd min skötväska till lillen använder sjäv små saker till 2 fickan som för mobilen & andra små saker  som jag använder när jag har i den.

Följde med mammsen till Fridhemsplan tog ut lite pengar så jag kunde eller som min sons barnbidrag som går på hennes konto & barn bidraget  till  lillen. 😄

skulle  köpa nya blöjor i dag 1 storlek större nu är det än vanliGA som han har haft nu nu 2 månader.😄  

Sen har ☀️ Skinit i stort hela dagen också men det kom 1 liten regn x☔️ Liten i allafah men renskuren gjorde inte mig rädd bli få regn på mig bara att man ombytes kläder som är torra så det går bra.

blöjorna gick bra att köpa också  det var 60 % rabatt på dom om man köpte 2 som jag gjorde också blir några till paket till som sagt.

eurovision semifinal   & som jag hade hoppas att Måns Zelmerl kom vidare också som nu gjorde " även man har & i hört den många gånger.

 

sen blir i morgon blir det s att packa åker till Finland nu ä

Av anonym anonym - 20 maj 2015 23:50

hejsan!

 

borde skrivit lite tidigare men blev ej så för dagen tyvärr.

jag vaknade i kl 08:30  men sovit som en stock i natt  dagen började med att pappsen hade varit på en promenad med sonen man hörde närligen smått gnöl som han då alliåd har så fort man kommer in med honom.

fick veta i dag att vi skulle upp till stadsförvaltningen där jag skulle skriva under ett pappet om detta onödiga faderskaps test " satmaran tvingade mig till som jag borde anmält egentligen borde anmält för personlig kränkning"

Men känns skönt nu att just detta är över & fått det på papper att den processen är över också & att nu är det bara efter mina vilkor det gäller också.👍

 

Satmaran har absolut ingen rätt att bestämma eller närmare som hon har gjort bjudit in sig själva utan att det är fråga om det är okey utan att fråga vad jag tycker om det hela så klart.

sen fick jag veta av mammsen när vi kom hem att hon hade beställt biljetter  till vikingline som jag inte äns känner mig hemma på eller trivs över huvudtaget jag har finskt blod i kroppen & inte helt svenskt som gjort att jag trivs 100 % på silja som nästan blivit mitt andra hem också aldrig vikingline lite för svenskt & man hör knappt några finnar över huvudtaget. 😡

Tänker nu envisas med att åka silja annars hotar jag att åka själv så får mammsen & sonen mig i Olympia terminalen åka samma datum men olika rederier.

kan alltid säga att min sötnos åker med  skulle ju ändå skoj om han kom till villan / mitt hus ett par dagar.😄

 

Lära känna sonen som kommer bli en viktig för honom ( förebild)

komma bort från stan & tänka på något annat

gosa med mig.

 

ska bland annat i morgon skicka brevet till honom med silja kortet har ju lagt till honom på mitt tallinksilja konto)

 

sen lite orolig hur det kommer att gå för lilleman angående Finlands resan till Borat hus vill inte det kommer att bli för mycket för honom som nu senast angående Teneriffa sen 1 natt hemma till barn akuten på KS sen namngivningsfesten  & sen mamma gruppen med helt nya människor/ bebisar knappt hunnit landa så ör det time för resa igen för honom.

Av anonym anonym - 19 maj 2015 00:00

hejsan hoppsan!

 

efter ha flyttat skötbordet till rummet brevid så fick jag en mycket bättre sömn & vaknade på ett bra humör jämför med igår som kändes bra också.

Gav sonen som vanligt några pussar som jag alltid gör på morgonen, han var på jätte bra humör också han var köket med mig & höll mig i sällskap också var glad jollrade & hålla på.

pappsen tog honom på en promenad men sa att han inte skulle ta en för lång promenad efter som jag skulle kl 10:30 träffa en tjej från mamma gruppen som jag skulle ta promenad med runt Karlberg så han var ute runt 1 timme på ett ungefär då han jag göra mig i ordning också innan man skulle gå fixade 2 flaskor med mjölk pulver varmt  & kallt vatten att ha med i fall om han skulle börja skrika utom ordentligt när det gäller lilleman så vet man aldrig nu mera.

så blev en 5 min försenad när jag kom ut från porten också men han somnade snabbt igen när man promenade snabbt till fridhemsplan & utan för thelins men visade sig att hon var 5 minuter försenad precis som jag .

promenerade ner till Karlbergs kanalen gick mot mina hem trakter sen vände om vid hornsberg, båda småttingarna började smått gnälla också men hon var verkligen en super trevlig tjej & vi pratade om allting också inte bara 1 samtals ämne följde med henne hem sen så att min lille fick mat & hennes dotter, när vi var klara & bebisarna nöjda så då började dom 2 kommunikasera med varandra på någotvis som jag aldrig sett min son göra precis som hennes dotter så det var kul & se tyckte vi båda också så klart och verkar få en trevlig tjej kompis när dom blir äldre också.

men angående mammagruppen 😳 så hade nog tänkt mig han skulle hålla sig lugn under hela den timmen gick bra halvvägs sen då bröt det han var 😴 hade ju väckt honom när han precis hade somnat pga mamma gruppen sluta med att jag fick ta ut honom i vagnen  lyckades få honom och somna tack & lov tills dom sista 10 minuterna så trött var han & varit mycket för honom också samtidigt malaga/ Teneriffa resan speciellt efter mellan landningen i London då när han börja skrika dom 2 sista timmarna sen dagen där på blev det barn akuten & observation över natten 2 dagar lugn & ro & sen namngivningsfesten så söndagen.

så han somnade igen på hemvägen  plus utan för porten så blev att han fick sova lugnt i  vagnen tills han självmant vakna utan bli störd.😄

Av anonym anonym - 18 maj 2015 23:15

 

hejsan!

vaknade på ett ganska grinigt humör i dag 😑 det är det att min papps tror att man kan väcka människor med att prata med dom så man tappar humöret hatar bli väckt på det sättet också så klart.

så var smått gnällig halva morgonen också så klart man allt säga.

Men men matade sonen bytte på honom innan han fick det sista sen tog jag åt upp min frukost 1 ägg & 2 mackor 2 koppar kaffe också så klart utan kaffe går ju inte alls som sagt.

Klockan 13:00 så var mot BVC  där min lilla älskling skulle få rota vaccin sen skulle man väga honom & mäta honom också så på vägen till BVC så kom en tjej med massor av hundar ( har hund dagis i närheten) så plötsligt sa hon jag ska gå över gatan eftersom du är bekymrad mamms & det fick mig allt att koka nästan men men var ganska seg samtidigt så det är inte underligt så klart & var nervös över att det var sprutorna han skulle få.

när vi kom fram & klivit in i BVC tantens rum satt sig så började lillen att darra/skaka kände väl på sig att det var något sånt på gång & gissar på sprutorna & förra gången 😐 men fick bråttom hem för mammsen skulle i väg & köpa sin nya bil en citroen den också men halv kombi ( lägger ut bilden på men icke registrerings skylten)

blev 1 timmes promenad med pappsen som tog en timme drygt 😀 men var riktigt skönt få röra på sig eftersom man i stort sätt var inne hela dagen igår städning/ordnade bestäms sig för kläder man skulle ha mm.

men hade verkligen tur med vädret för precis när vi kom in till porten började det ös☔️

Som bara dende snacka om tur med vädret att man kom ini sista sekund & hoppas det inte blir regn i morgon när man ska på promenadmed 1 från mamma gruppen i morgon  var ganska kladdigt vid Karlbergs kanalen.

men sonen sov gott hela vägen ända hem vaknade till 1 gång men somnade om efter ha lagt sin snutte filt över ansiktet som han gör när han sover.

angående mitt griniga humör i morse sluta det med att jag flyttade ut skötbordet till ett annat rum blev less nu på detta efter trackaserietr i morse angående " prata högt"  så går hoppas det ej händer igen hellre vakna på bra humör än dåligt humör.

sen har man fått se våran nya bil i dag grymt snygg måste jag säga att den var mörk röd fin & fräsch också.😀

Av anonym anonym - 17 maj 2015 23:30

     

hejsan!

i dag är det lille mans namngivningsfest stog ju & bakade  hallon grottorna igårbfrån 14:30 med paus start igen 18:30- 21:30 så var man helt slut & sonens gudmor höll på med tåtorna.

jag vaknade runt 09:15 i dag  för att hinna gosa med sonen & sen göra mig i ordning innan alla gästerna kom så klart.

bestämde mig för att ha den orange klänningen på mig  men när jag såg hur stor jag blev ändrade jag mig till en grå tränings topp & en kort kjol angående håret min blonda hår förläning än den svarta som jag tänkt från början men det kommer andra tillfällen också man ska tänka positivt som jag annars alltid gör om det inte har hänt något hemskt & man vet varken ut eller in  eller som känns jobbigt så klart.

klockan 14:00 började gästerna dyka upp den första var min farbror som & sen hans barn sångerskan som var till teneriffa pappsens vänner som han brukar spela med också.

det var skoj att träffa alla igen sist man såg dom var ju på min farbrors kraft skiva förra när några av kusinerna fick veta om min gradivitet & vilken vecka man vi flesta av dom som sagt.

sonens gudmor kom sist men det var bara nått med 15-20 minuter ingen katastrof men tårtorna kom först grymt snygga & fina också var dom & hur goda som helst också så klart åt litet galet mycket så jag inte ville ha någon middag efteråt så mätt blev jag på dom hann knappt dricka något också så klart.

 

 Lilleman fick detta plus jag 1 paket också :-)

boken tittut

1 prasselboken

3. Elsa Beskow böcker 2 stycken

4. Ett trä tåg där var del var för när man fyllde år

5.  Sen 2 koftor

6. hand gjord mössa 

7. 2 serviser ( samma motiv så den andra blir till muxpux stuga i finland)

8. 2 ljus stackar som vR 1 till mig som var den högre & den mindre för min son

9. En hund som man kan dra ( har sjäLV en sån från min uppväxt)

10.massa blommor

11. En tavla med bild på min lille

12. En barbapapa ( den ljus blåa glömt vad den heter i serien

13. Gosedjur motiv hund med prickar 

 

med finska & svenska flaggan sen en bild inramad på honom med olika figurer 

Jätte fin present var det precis som allt annat han fick av dom andra personerna som var här .

 

sonens gudmor stannade sen kvar med sin familj hennes 2 underfara döttrar ville leka med mig räknade hur många nagellack man hade så skulle måla deras naglar sen skulle dom måla mina naglar fast men redan hade nagellack men men.

 

Sen var det konsert som dom skulle ha för mig & deras pappa & min papps också men dom är verkligen roliga & underbara.

sen har det bara varit en lugn kväll med att koppla av.

dom ändA som jag blev besviken på inte kom var min syster & systerson gör han sa att han skulle komma & hjälpa till.

men den som jag verkligen blev mest besviken på är min syster hon är ju moster dessutom också så det blev lite ledsen så .

( systersonen kan jag förstå om han har haft träning/ fotbolls match)

önskade att jag hade bjudit min sötnos också så klart men när han inte mår så bra just nu så kändes det fel att bjuda även om jag ville det.

 

det ända som jag började smått bli fundersam över är att sonens gudmors man gav 2 kind pussar när dom kom & sen när dom gick & sen rättade till mina bh band på ryggen också det blev jag fundersam över ska fråga min Skype kompis i morgon vad han tolkar det som.

Av anonym anonym - 16 maj 2015 23:30

     

     

     

hejsan!

vilken dag som heter duga kan man säga & sista gången man var så här slut brukar vara runt jul tid när man ska baka & vill ha klart allt samma dag i stort sätt.

Jag hade sagt att jag skulle baka några små kakor också till i morgon men kunde visst inte bestämma mig tanke  tårtor & saker.

så i dag har det varit ungefär så här hemma.

frukost

lämning av mina res & kabinväska i mitt lilla föråd sen skulle mammsen i väg med min farbror för att kolla på en ny bil som hon fundera på att köpa " dags för ny bil" efter den förra gick sönder.

efter frukosten matade min lilla älskling som var på strålande humör när jag vaknade & klivit upp, städning i mitt kryp in på ytor sen hade pappsen vart & handlat så hade jag bestämt mig för hallon grottor diskutera lite om hur många satser det behövdes när det gäller gäster.

så började baka vid 14:30 tog lite hjälp med papps angående måtten på större sats på en gång än att göra en i taget bättre med 2 satser då.😄

så pappsen hjälpte mig med att mata Lill älsklingen jag var ensam hemma då när han började gråta & visa sig vara hungrig tog lite tid bara att få honom att äta han åt 90 men nöjde sig inte med det ville ha mera men men.

Min bakning fick jag igång blev 3 deg rullar att lägga i kyl skåpet som skulle vara där 30 minuter innan för bästa resultat så då började jag smått ordna i rummet  så gästerna har någonstans att sitta om dom nu vill det så klart man vet ju aldrig prata med Skype kompisen lite har saknat honom lite medan man var i malaga/ Teneriffa man hann ju inte prata så mycket precis bara på hotellet i fugenhirola för där fanns wifi på rumet som det inte gjorde på tebneriffa då blev det lobbyn att surfa. 

Men i stort sätt bara bakning har hållit på med i allafall man kändr sig lite taskig mot lillen när man inte hade tid med honom i stort sätt på hela dagen.

 

sista satsen gjorde jag 18:30- 21:30 sen var jag helt klar så kom mammsen & sa att det var någon som sakna mig som jag hade missat & som ville ha god natt puss / pussat så få var genast dit & gosade lite med honom innan han somna.

sen som avkopplingen var casino som vanligt.

mycket att göra på en namngivningsfest planering vad man ska bjuda på & laga mm men nu det sista i morgon är bara mer av mitt kryp in nu.

 

lite kläd ågnest om vad man ska ha på sig men någon av dom klänningar som jag har lagt ut på bild är det i allafall & sen bild på mina hallon grottor.

så det är vad man har bakat 6-7 plåtar & lyssna på musik samtidigt så det inte blev för tyst i rummet så klart.

Skriver i morgon & hur namngivningsfesten var också k& vilka som var här.

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards