Alla inlägg under maj 2015

Av anonym anonym - 7 maj 2015 22:13

     

hej & hallå!

Den här dagen blev en slapp i dag vart runt 27-30 grader varmt.

promenerade in till stan där mammsen skulle köpa kryddor chili av nån sort & sen också paprika som jag har förstått det.

promenerade till hamnen & satt där ett tag i ☀️ Pratade lite om hajarna som äter upp människor konstant i Egypten när vi såg ett par killar dom hoppade i från en pir vid hamnen men människorna vet nog när man ska vara försiktig eller när det är grönt  att bada som sagt så måste det vara.

systerdottern skickade ett meddelande på kik till mammsen för att hon hade ett par frågor i skol uppgift om jag fattade det som mammsen skulle svara på när vi kom tillbaka till hotellet.

pappsen tog sig till hotellet med sonen  Jag & mammsen stannade kvar hon skulle köpa en ny handväska till & hittade i stort sätt en likadan som tidigare så den var hon nöjd med & det är ju bra det i allafall om man säger så tycker jag.

köpte glass 2 bollar en med rocher ferferro & 1 med choklad & mammsen med mango & choklad men var riktigt gott det jag valde i alla fall.

sen gick vi hem pappsen hade köpt nya badbyxor som han var nöjd med, sen har lilleman fått några beundrare här också märks att människorna här gillar barn dom har frågat hur många månader han är & hur gullig han är såna saker har varit en massa som har gjort så. 😄

 Träffade på pappsens vännina som fyllde 80 här för ett par dagar sen men det gjorde vi igår också med sin vännina som åker i morgon här i från.

så blev pizza i dag fast jag had bestämt mig för en sallad med tanke på glassen som man åt med 2 bollar & blev mätt av t o m.

blev ganska osäker på vad dessa sallader innehöll så vågade mig inte riktigt på det stog så såna underliga saker som man aldrig hört tidigare så det är nog därför.

 

 På kvällen en promenad med tanke på att det såg ut som om det skulle bli ett rejält ☔️⚡️ Väder så gick inte så långt började spricka upp lite i allafall så tog jag dessa 3 bilder som jag har lagt ut här nu på bloggen också.

så har man badat i poolen nu 2 gånger ska i morgon köra några varv knappt några människor här på hotellet & Teneriffa låg säsong nu som sagt så då har man ju poolen i stort sätt för sig själv.

tänkt på sötnosen i dag men ändå glad att han är fortfarande intresserad av mig även om han får en 3 månaders bebis på köpet men verkar kunna respektera det i allafall som tur är också men saknar honom mycket det gör jag.

Men skulle vara kul om han kunde komma med nästa gång man åker hit som sagt.

 

Av anonym anonym - 6 maj 2015 22:00

       

hejsan!

var på lunch i dag tillsammans med pappsen vänner hos papps 1 fru i dag  var smått mulet i dag  men behagligt väder ändå.

blev bjudna på någon fisk soppa som var grymt god också för den delen sen läske drycker som jag egentligen aldrig dricker förutom när man är utomlands för det mesta för magens skull & slippa " magsjuka" räcker med vinter kräksjukan tycker jag som jag hade för nån vecka sen & vill aldrig ha mera pågick 2-3 dagar ju.

sen kaffe & gräddtårta med jordgubbar var det också.

men lilleman blev smått orolig så vi hade honom i henjes sov rum tror det har mycket med att göra att lördagens fest som skrämde upp honom grymt mycket.

sen på hem vägen gick vi förbi något ställe där människor låtsades vara statyer 😡 som sen skrämde en så jag blev skräm " på bilden  där man ser en gubbe sitta utan ansikte" det var riktigt otäckt aldrig gillat såna saker får nästan panik av det.

Pappsens vänner kom förbi också  på kvällen men någon sorts färskost som dom inte kunde ha med hem till Sthlm.

så blev att sitta & titta på solnedgången tillsammans med jag missade ju den sist & hann bara ta en bild på den förra gången.

efter allåt ätande då blev det en promenad när man gick förbi någon resturang så började dom spela en av mina riktiga älsklings låtar måste bara hitta den.

 

Av anonym anonym - 4 maj 2015 23:03

         


 

det i dag utflykt till Teide vaknade kl 07:30 på ett ungefär så inväntade vi samtalet av pappsens kompis fru som skulle informera hur det blev om man kunde komma med eller inte så man förberedde väskan & såna saker så fick man se om man kom med eller inte .

men fanns 2 platser kvar så det blev jag & en annan av pappsens kompisar som också kom med.

vad mer kan säga vilken dag  kl 09:30 var bussen här så blev att man hoppade in i bussen & åkte i väg stannade till vid nån liten område som visade sig vara själva stan från början innan det började byggas & det som såldes just då var mango & bananer  är några av det så fick man veta lite om hur dom bodde här hur ur invånarna hade det.

sen efter detta så blev det att åka upp mot Teide var en väldigt väg men när man tänker efter & nu så har jag lite svårt att förstå att man har vart på en levande vulkan plus att annan tillhörande vulkan hade utbrott för 3 år sen lite skrämmande måste jag säga att det var men väldigt fascinerade var det inte äns vulkanen på Santorini är inte så stor som Teide är 3817 hög.

jag var den ända som vågade på mig att gå hela vägen bara linbanan som jag hade lite svårt för när man skulle uppåt & när det kom såna här små  gungningar då & då så höll man inte i sig eller på upp vägen.

vi var tillbaka kl 15:00  ungefär så tog vi en fika & sen tog jag & pappsen en sväng till supercor matbutik köpte en äcklig pizza till mig sen mineralvatten & mjölk .

men pizzan av absolut ingen höjdare måste jag säga att den inte var bara gegga i stort.

tog en promenad sen var kvavt sen började det dugg regna & på tillbaka vägen ös ☔️

Så lite smått fuktiga kläder hade man när man kom tillbaka innan man gick ner till lobbyn för att blogga lite & uppdatera.

men måste nog säga att teneriffa är en fasicnerade ö med denna vulkan Teide & dess historia & hur dom levde här.

 

Av anonym anonym - 3 maj 2015 23:15

hej & hallå

egentligen var det meningen att vi skulle ta det lugnt i dag med tanke på att lillen hade det ganska tufft igår  även om vi hade trevligt  men stolt över honom ändå även om han tyckte det var jobbigt & kunde inte slappna av.

pappsens vänner kom över i dag berättade att pappsens 1 fru skulle ha någon brunch som jag förstog det.

kändes samtidigt lite pinsamt när dom kom för att mammsen & pappsen hade natt linne & pappsen pyjamas & jag i svarta trosor & min strand tunika som är genomskinlig så brösten syntes igenom i stort sätt på mig så fick sätta upp ena benet mot stolen så det inte skulle synas för mycket men fick låna mammsens omlott kjol 😄😄

vad vi gjorde så tog vi & käkade lunch med dom nere vid hamnen i dag åt nån sorts räk/gambas räk sallad som var inget vidare alls men åtminstone ät bar sen 1 Cola till det, pappsens vänner tyckte samma som vi ingen höjdare till mat precis men men.

 

så blev det promenad till mercadonna där man var på wc.an matade lillen så han skulle hålla sig lugn under middagen. ( som i går)

men middagen var trevlig i allafall resterna från igår , pappsens kompis fru pratade om eller berätta att dom skulle på envip tur till Teide i morgon så sa vi genast att vi också ville komma med så hon skulle kolla om det gick  att man kunde hänga men vi planerade att dom skulle höra av sig i morgon & se om man kunde komma.

sen i dag så firade dom santa crutz dag  i dag & skulle vara mycket med fyrverkerier & att det skulle vara 2 områden som tävlade mot varandra också så vi hade bestämt att pappsen kompis & hans familj skulle komma över & en annan kompis till pappsen & hennes vännina & dom skulle komma vid 21:00 som dom gjorde det blev en trevlig stund  i allafall även om dessa fyrverkerier inte startade som vi trodde men stannade till 23:00 på ett ungefär så gav vi upp men trevligt prat stund i allafall.😀

önskade just då att min sötnos var här också så klart för som jag hade förstått det bara jag som har obehag på nått vis.

men kl 23:30 så då började smälla & hålla  på som bara den när man var på g att gå & lägga sig kollade ut men tyvärr var huset i vägen som vi hade framför våran balkong ( kan försöka ta en bild i morgon det om jag hinner & kan) så klart.

man får se beror på om man kommer i väg på Teide turen eller inte som sagt visar sig 

 

 

Av anonym anonym - 2 maj 2015 22:23

hej & hallå

i dag blev det födelsedags kalas min papps 1 fru som fyllde 80 år har kalas i dag kl 14:00.

så man åt frukost  balkongen med pappsen min mamms & lilleman hade precis vaknat när man åt frukosten.

hotellet är i stort sätt nästan tomt inte mycket folk i allafall kan säga.

 Så man vi tog & gi i god tid jag och mammsen & lilleman & tog promeaderade till stället är kalaset skulle äga rum.

vi var 2 timmar för tidigt så vi fick glas vatten sen rekomderades vi till ett café som låg brevid i stort sätt  så dit gick vi jag tog en glass med grädde 😳.

gav lilleman mat var på wc.an sen gick vi så var vi i tid men lillen var orolig hela tiden plötsliga ljud höga röster sång musik mm.

men var trevligt i alla fall & väldigt god mat också för den delen också så klart.

men vi fick gå tidigare jag & mammsen  med lillen blev tok för mycket för honom till slut  han hade inte äns ätit något eller sen vi var på cafet som var vid 13:00- 13:30 sen väl på hotellet så fick han lugn & ro plus äta i lugn & ro.

 

går nog inte säga så mycket mer om denna dag egentligen än att den har vart trevlig sen i morgon vet jag ännu inte vad som händer trot att det var i över morgon som vi ska på utflykt upp till Teide blir kul & intressant att göra sist man var på en levande vulkan på Santorini  men det är en annan historia det.

men att komma upp på Teide blir intressant & kul.

Av anonym anonym - 1 maj 2015 23:30

 

hej 

nu har vi då kommit till tenneriffa & hotellet samma som förra gången teneguia ett helt ok hotell.

det flygbolag vi flög med hette air Europa ett helt ok flygbolag det också så klart.

flygresan tog ungefär 2 timmar i från Malaga men visst pulsen for upp till 140 & som vanligt kände av paniken också gjorde jag så klart men gäller ju bara försöka hantera denna också när man har små barn i närheten också som min lilleman som exempel.

resan gick bra också så klart , väl framme på flygplatsen så först skulle vi ta bussen till puerto de la crutz men den men där fick man vänta 18 minuter så bestämde oss för taxi i alla fall  även om den var liten & blev ompackning med alla dessa resväskor & barnvagnar plus jag lilleman mamms papps i en liten taxi som det blev att  man fick trängas ( borde valt en större taxi)

hotellet sen tog vi & packade upp pappsen gick repa eftersom kan ska spela på hans 1 frus födelsedag i morgon som fyller 80 år.

så han for dit jag lilleman & mammsen gick ner till strand promenaden för att käka.

(mat som jag inte borde ha ätit)

 

var på någon beach club där jag valde kyckling vingar i kryddig sås  men det var att hänga i jul granen smakade bara ketchup med rostad lök & lite hackad persilja mer än det var det inte så jag var ganska besviken på  det jag valde tyvärr men det ska jag komma ihåg till nästa gång att välja något annat & inte detta.

men har varit 24 grader här när vi kom plus min stackars vänstra arm som är solbränd sen dag 2 i fugenhirola.

annars bara slapp kväll i stort sätt sen i morgon 80 års kalas.

men blir trevligt i allafall hon skickade ju 10 000 kr till mig  & lilleman i present.

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards