Alla inlägg under augusti 2015

Av anonym anonym - 15 augusti 2015 20:08

hejsan och god kväll på er!

Hade ett anfall runt 00:30 som jag förstog men på något vis så kände jag mig på detta också att det skulle komma ett sånt också på något vis inte kroppsligt som dom flesta gör som har ep.

Men får ändå vara glad att jag har dessa 1-2 gånger månaden på natten och inte varje natt i alla månader.

blev lite tjafs om lite små saker tycker att jag inte gör nånting här eller något åt det hållet visst hade man varit i sthlm så hade man nog bestämt sig för att vara med på picknick rundan som var i förgår eller gå promenader med dom andra mammorna som så klart har varit och ställt upp med saker också.

Men här blir man mera insolerad av allt knappt människor här nu förutom några som man ser få och då väldigt sällan nu mera också.

Bara grusvägarna att gå på hela tiden aldrig något annat,mot navla brandstation eller vägen mor veikkola eller eviskog bemböle också finns.

Och förhoppningsvis på måndag att  jag kan börja träna igen på gymmet för att ha liten egen tid i alla fall om man säger så på det sättet.

Men har nog annars rätt tråkigt här egentligen måste jag säga att jag har men är ju här för sonens skull också så att han mår bra och får bra luft och inga avgaser som man annars kan få i sig om man är i stan eller något likande.

Så åkte vi in till veikkola i dag också var dit och handla samtidigt köpte det som blev både i supermarket och k market.

Blev väl lite smått gemerad över detta när det visade sig att jag inte hade några pengar uttagskotrer och hur man fick be hjälpa mammam så man fick allting ordnat vad var frågam är lite om det  här med vaf ska göra och behövs.

sen har lillenman lärt sig mi att vänfa på sig något som han lyckades med utan någon hjälp  lyckdades ta prasselboken och fjärilinen också.

Plockat blåbär

 

Av anonym anonym - 14 augusti 2015 20:12

hejsan

 

vakande halv nio i dag blev väckt av sonen och mammsen.

Sov gott i allafall har jag gjort men ganska irriterad på en kompis måste jag säga, fick nämligen ett meddelande i går på chatten på fb.

Om att jag en kill kompis håller nu mera på och runkar till mina bilder där, sen frågade mig om jag gillade det och tyckte om det hur kan man?

hur tänker såna människor?

Ingen respekt alls och väldigt resepekt löst måste jag säga att jag tycker

vad tänker ,man med egentligen?

 

Han vet dessutom att jag har en dejt nu också  han verkar inte riktigt haja eller så fattar inte vad det är för nån skum kompis som jag har men har i alla fall att jag tycker sånt äcklar mig så kommer nu inte svara den människan visste inte äns att människan hade känslor för att vi kom då till ett gemensamt beslut att vi inte skulle dejta och plus att  med tanke på att jag har en son på 6 månader och om 12 dagar 7 månader så fattar inte hur kan tänker att jag ska sitta och åka fram och tillbaka till jönköping med  sonem?

sen har jag ju min ep också  som han inte äns skulle kunna ta hand om.

   

 

 

 

 

Av anonym anonym - 13 augusti 2015 19:45

 

hejsan!

 

Kanon väder hela dagen jag och mammsen och sonen vakande ungefär samtidigt i dag.

Jag hade visst snarkat sa hon sen.

Men men i dag är det första dagen här varit på en promenad med lillleman medan mammsen var i skogen och plockade blåbär , som hon hade planerat och jag min promenad med lillen.

Som var på strålande humör & sov också halva promenaden sen slut etappen blev det att gå snabbare.

Som alltid när han börjar bli gring av sig men somnade om sen i alla fall så och då var man framme också så ställde vagnen på verandan så fick den stå där med lilleman i som låg och sov ett tag  ungefär 1 kvart för att vara mera exakt också.

Det blev i dag fruktsallad med dessa frukter/bär

 

jordgubbar

banan

kiwi

blåbär

nötblandning

creme fracihe (något skumt märke)

 

sen efterätten blev blåbärs paj med vispad vaniljsås mumma.

 

På  kvällen så kom det sms på kik av min syster   fattar inte varför hon hörde av sig själv tyckte jag bara att är onödigt.

Men det hon skrev till mig var då att jag hellre priotiterar sonens gudmor än min syster.

Hallå sonens gudmor har 4 barn som är från åldrar 1-11 år  och själv klart gör att jag stöttar henne hellre där med att låna ut pengar då.

Sen senare kom det att jag skulle dra åt helvete

och att jag skulle veta att jag inte var normal

då kan man ju undra vad ordet normal egentligen är ?

men tyckte det var så barnsligt så varför svara ända jag gjorde var att berätta för mammsen om detta angående att hon hade skrivit detta till mig för att jag in  hörde av mig eller något sådant .

Och plus sonens gudmor frågade mig dagen innan om hon kunde låna som jag sa ha till.

Medan syrran tror att man har pengar så regnar över en.

Så har alla sagt till henne att jag inte kan låna ut till henne eller närmare kan göra det eller.

Men berättade detta för ,min dejt som verka inte eller tycka att var rätt så taskigt gjort.

 

 

Av anonym anonym - 12 augusti 2015 23:00


hejsan

 

nu är jag i finland igen ännu en vända men hoppas på att inte vara länge här precis nu om man säger har ju varit här nu 2 månader i stort sätt räcker nog med bara nån vecka/veckor.

Vi åkte med mariella i går från stadsgården kan väl inte säga att jag tyckte var så kul väldigt liten a hytt bland annan som sist när jag och mammsen åkte första gångwn a hytten på mariella.

Åt en aning för mycket av buffe t o m också.

Men så är det med dessa buffe att man ska äta så mycket man kan ungefär i mina ögon kan man nog allt säga attt det är.

Kanon väder har det varit hela dagen här och varmt så att jag hade fått ärtor t o m nu .

Men kommer nog inte bli så mycket med broccolin & gurkan.

Har i stort sätt tagit upp allt från bilen blev karellska piroger  till middag och sen har haft gaser hela magen måste jag allt säga och sprungt fram och tillbaka dasset också satte fart på ämnesomsättningen måste jag säga.

Sen på kvällen tre meddelande av min syster som skrev till mig att jag prioritera sonens gusmor för henne i stället angående om att låna pengar hallå sonens gudmor har 4 barn från 1 år till 11 år den äldsta nu som jag har förstått det.

Så då skrev du prioriteras din sons gusmor i stället för mig då vet jag

och sen kom ännu ett meddelande där det stog att jag skulle dra åt helvete och som sista

meddelande så  stog du kanske inte vet att du inte är normal .

Ens egna syster?  andra skulle ha respektera det att man inte har möjlighet hur mycket som eller är miljonär också

 

Av anonym anonym - 11 augusti 2015 14:46

Halloj
Denna dag blir det att åka till Finland innan dess utredningen som nu äntligen borde vara klar hoppas jag.
Det blev för krångligt när man skulle blanda siffror med ord som var som näst sista moment.
Men pratade med min dejt en stuns innan också undra hur länge jag skulle bli i Finland denna gång då ända jag kunde säga var det får man se svårt att säga men förhoppningsvis nån vecka i allafall.
Men denna gång blir det mariella vi åker med "suck" mutande som vanligt ordet buffet. Avskyr annars vikingline. Antingen kommer jag in senare eller annars blir det i morgon.

Av anonym anonym - 10 augusti 2015 21:10

hejsan

 

vakande halv åtta ungefär eftersom vi skulle ha möte här i dag eller skulle nog mer säga en träff.

Min syster kom vid 08:30 och bara ryckte upp dörren när jag öppnade den och slängde igen den också när jag skulle stänga den.

Som vägrade prata med mig helt och hållet också så klart, och då sen efter en stund så kom hon till mig också och frågade surt varför jag inte hörde av mig och hade inte pengar så fick jag som svar jo det har  du men nä tyvärr här hjälper jag dig med sonen och det här är tack för den saken.

Och det gjorde mig sur också så klart men när hon hade gått ut så räknade jag till tio för att inte tappa humöret alls.

Mötet  gick bra också så klart även om man inte kom fram till så mycket det var väl mera informations möte närmare skulle jag säga att det är.

Syrran var med också på mötet även om hon inte sa så mycket men det hade vi gjort upp o allafall viktiga var att visa att syrran finns.

Men allt gick snabbt i allafall medan man mysade med sonen i famnen som var sällskaplig av sig också samtidigt.

beslöt mig för att gå och handla frukt purrerna till sonen men jaha självklart så då hon börja tjafsa igen med mig om att jag får pengar i dag det och det andra mm.

då kände jag nu räcker nu tappar jag humöret så bestämde jag mig för att ta en promenad med sonen i stället och bara njuta solen och värmen .

Men hade en trevlig promenad i alla fall och hade verkligen tur också att jag köpte en extra burkmat också eftersom han blev hungrig när jag befann mig på norrmälatstrand och vid kajen där också.

Satte mig vid bänken där och matade honom med god aptit hade han också men var inte så sugen på mjölk sen det fick man avvakta med.

Fick sen bära honom i från stadshuset ända till drottningholms gatan också han blev genast sur så fort man provade att sätta honom i vagnen igen.

Men han vägrae så blev att bära honom had inget val till detta precis.

På kvälls kvisten tog jag en promenad hade egentid lilleman sov just då när jag kom rålisparken så kom en kille fram till mig och unda om jag hade en huvudvärks tablett som jag tyvärr inte hade men så började vi prata lite och vi bytte nummer en berättade först att jag skulle till finland en sväng men att vi kunde sen ta fika när jag var tillbaka och skulle höra av mig också men underliga var att jag inte var nervös som jag trodde jag skulle bli men som jag inte alls var.

precis som min  dejt också som skulle jobba i blackeberg igen också lite retsamt hade gärna cyklat dit också men när man åker till finland igen så vad gör man.

Men nu blir det att packa klart så man slipper tänka på detta också i morgon i sista sekund också så klart hatar sånt att man ska göra saker i sista sekund.

 

 

 

 

Av anonym anonym - 9 augusti 2015 20:49

hejsan!

 

Klev upp klockan 07:40 på ett ungefär med att jag fick veta att sonen hade tråkigt också så klart han låg bara och pep i stort sätt hela tiden också.

I dag bestämde jag och mammsen för oss att gå ut med lillen hon skulle till the phonehouse igen och prata med dom angående skalet till mobilen som jag har förstått detta rätt.

Hon fick ju en ny samsung här igår som hon hämtade ut till sig också, för den delen.

Sen i dag bestämde jag mig för att fixa ordning inne hos mig  också eftersom det ska vara möte i morgon som jag som vanligt tycker är patetiskt också så klart.

Men jag behövde ändå fixa till lite också  har ju stått tomt i stort sätt i två månader nu också

så då är det inte konstigt eller så klart att det fixas lite.

Sonen var på gott humör hela morgonen i alla fall  sen vid 10:00 ville han först ha vällingen inte innan dess precis så det var bara att vänta på att han skulle bli hungrig av sig.

Sen sms.a lite med min dejt också  som man gör då får det finns tid till det också så klart.

Stackarn som kommer få göra det igen snart  som sagt eftersom man åker till finland igen nu på tisdag också.

Blir skönt på något vis ända är ju att man inte får träffa honom ett tag igen bara 1 gång än så länge i alla fall om man säger så.

Var i alla fall upp till fridhemsplan också packade skötväskan och lilleman in i vagnen maten var inte så väldigt populär i dag precis måste jag säga att det inte var.

Fanns lite av gårdagens potatismos med torsk plus att man öppnade en burk vegetarisk lasange också men ingen av det ville lilleman allt ha.

mosade lite banan till honom och sen mjölken som gick bra.

Men det blev en hel dag utomhus kanon väder varmt och skönt promenerade ner till stadshuset satte oss på cafet där n'är lillen hade somnat och tog en glass pistage och choklad blev det men det var riktigt gott i allafall så jag klagar inte i alla fall.

Var riktigt behagligt av att vara ute också till och med så klagar inte lagom varmt ogillar när det är för varmt nämligen.

Men det blev en trevlig promenad i alla fall med den här fikan och middag blev det sushi också efterätten blåbärs paj sen i förrgår.

Men  blev till och med kvälls promenad till fridhemsplan behövde köpa mjölk och bestämde mig för att jag skulle köpa en extra mjölk som är till för syrran så bättre hon har en egen än att jag ska vara utan dagen där på med tanke på att hon dricker mycket och man måste gömma allting också för den delen.

Köpte en grön till med laktos och den andra en eila röd utan laktos som jag är nu mera van vid efter 2 månader.

 

 

Av anonym anonym - 8 augusti 2015 22:13

hejsan!!

 

I dag har det varit dålig stämming här i dag måste jag säga att det har varit ,mammsen var in till phonehouse medan jag och lillen man väntade utan för hon skulle köpa ett skal och sen skärm skydd till sin nya samsung som hon hämtade ut i går.

Sen blev det att köpa 3 nya bodys till mubbsen, medan jag själv köpte ett träningslinne och en sport bh ett par shorts också för den delen så klart.

Något som jag har planera länge att köpa man aldrig blivit av precis eller men men.

Vi ställde oss i olika köer först så ställde jag mig fram för en trodde nämligen att hon inte stog i någon kassa så ställde mig före henne men när hon sa att hon var i kön så flyttade jag på mig i alla fall.

Så det blev en tränings bh och sen också en träningslinne också för den delen också.

Jag behöver ju också nya saker även om det är min lilleman som ska gå före men vad ska man göra när kläder nöts ut från under kläder till vanliga träningskläder och små saker som har med träning och göra eller gym/gruppträning/promenader mm.

 

Mammsen och jag ställde oss i olika köer och jag försökte visa på ett trevlig sätt att jag håller mig kvar i denna kö också för den delen.

Hon hojtade nämligen till om detta och det sista jag vill är att stå i samma kö som henne

om man är tillsammans i klädsbutiker bättre då att vänta utan för och eftersom mubbsen var med och då.

Han har varit väldigt trött av sig i dag  och väldigt grinig i går kväll så somnade han vid

16.00 - 16: 30 sen sov ända till halv åtta förutom blöj bytet då klart men inget som han skulle reagera på så klart har jag fått höra i alla fall.

var in till ica mavi också för att köpa och blev en aning knasigt hade inga pengar precis det som mubbsen behöver att ha  sköt väskan.

 

1. hakklapp ( tvättbar)

2. 1 matsked ( som reagerar på om maten är för varm)

3.1 Matburk med frukt pure ( finns ju ingen micro som man kan värma upp maten om man inte sätter sig på ett cafe så klart)

4. plast påse för det hela också.

Bestämde för att köpa hem 4 matburka 2 med frukt pure och den andra med mat som ska värmas i ungen också.

Men vad händer det är inget som jag kunde betala så bad dom att parkera min produkter'men denna gång skämdes jag inte över huvudtaget frågade bara om dom kunde lägga undan det tills man kom tillbaka för här behövdes det att köpa välling den vanliga sortens välling.

Som jag brukar ha.

vågar inte på mig någon annan välling kanske nån annorlunda smak eller något åt det hållet vet inte.

Men ni som har bebisar som ska börja med smakportioner sen senare med välling så rekomederar jag natt välling vad det är nu är för skillnad på morgon/kväll välling så klart.

Men här har natt vällingen passat morgon som kväll & har inte haft något problem med detta eller precis.

Men det har varit väldigt dålig stämmning här i allafall sen vi kom hem från hm pga av olika skäl också inte ett ända dugg kul men när vi har samma temprament jag och min mamms och det är det som är grymt jobbigt också så klart.

Sen känner ju sig lillen också av det också så vad ska man göra när dom är så små.

Men i morgon ska jag försöka ta ut min dejt på promenad i allafall så man hinner träffas någolunda en gång innan jag åker tillbaka till finland också så klart.

Så man får se som sagt.

Om det blir något av detta men promenaden skulle då bli i samma veva när jag är ute & går med lilleman också så klart.

Men får då be dejten att ta det lugnt med lilleman också & inte skrämma honom det är ju ingen som han har träffat tidigare precis.

Blir ändå att jag tar med mig mat till mubbsen och det skulle börja knipa också så klart.

 

kommer jag alltid nu mera göra plus köpa några leksaker som ska bo i skötväskan också

så han inte får tråkig om han är vaken så klart.

 

Nä varför jag vill träffa honom innan jag åker ingen är ju för att lära känna honom bättre & se om vi verkligen passar ihop men än så länge har han allt som jag söker också hos en kille också så klart.

Berättade detta för sonens farmor som nu försöker hitta någon till mig och mubbsen också för den delen.

 

Nu ska jag strax börja skriva på dagboken som jag har skrivit sen 2013 som  jag ska ge till min förvaltare och sen information till andra som kommer på mötet också så klart.

Så vill ha den 1 delen klart så fort som möjlig så jag kan köpa en ny & fortsätta med den sista delen gissar på att det kommer att bli 2-3 dagarböcker om hur vännskapen som sonens pappa förstörde helt & hållet vägrar t o m säga nu mera till honom när han har varit med på fika stunderna ingen bra feeling precis.

 

 

 

 

 

 

        

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards