Direktlänk till inlägg 23 september 2015

bvc besök & promenad/fika/shopping med en i mamma gruppen!

Av anonym anonym - 23 september 2015 21:53

hejsan och hallå

 

ur dåligt väder när jag vakna, regna som bara den och blev värre också för den delen,så var smått orolig hur det skulle bli med promenaden i dag.

och sen också att vi skulle till bvc jag och sonen också.

men denna gång hittade jag och mammsen rätt denna gång också utan att hålla på och snurra runt som förra gången det var väldigt nytt och man visste inte vart man skulle och var någonstans de låg också så klart.

Men det gick bra och sonen började sjunga på tåget både dit vägen och hem vägen.  

Men ändå gulligt i allafall var det,sen så hörde jag av mig till den här tjejen i mamma gruppen som jag skulle ta med promenad med och ta en fika bestämde vi skulle mötas kl 13.00 och på samma ställe som sist.

Men vi båda blev en halv timme försenad, för sonen vakande kl 13.00 och var hungrig och hennes dotter hade precis vaknat så.

Så träffades runt 13:30 i stället.

Blev en promenad i rålis parken och sen vid karlbergs kanalen (halva) sen upp till fridhemsplan via hantverkar gatan,så hämtade jag ut pengar skulle egentligen kolla på mitt konto utdrag men dom det aldrig blev.

Men tog ut 200 kr i allafall så blev det fika på västermalms gallerian tog en kopp cappucino och hon tog nån espresso och kladd kaka.

Men jag var verkligen stolt över mig själv som inte tog nån bulle/kaka fast jag var sugen,men tog mitt beslut på att nej bara en kopp kaffe det räcker för mig.

och det är verkligen så som jag nu verkligen måste börja tänka också om jag ska lyckas få bort min mamma kg som man har.

Och ska nu komma i gång med gymmet så fort som möjligt också.   (mörk lila) är detta linne )

Gick igenom i går mina tränings kläder när jag höll på att packa upp dom och vissa var verkligen helt sunkiga och vissa såg bra ut.

Men något jag insåg att jag måste köpa är lite mera tränings byxor det var verkligen något.

VÄnninan köpte 2 par träningsbyxor och 1 svart linne och jag skulle egentligen köpt en overall till sonen men hittade inget som skulle passa honom.

Men men vad ska man göra,när det är lurigt .

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Fredag 19 april 23:42

Sov gott kändes som man inte ville gå upp ungefär. I dag skulle lilleman på teater och se nånting så vi gick lite tidigare än vanligt. Så var ungefär lite efter åtta ungefär vadd . Kom hem ta det sista av frukosten och dö O ...

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards