Direktlänk till inlägg 2 november 2015

hemma, funderat angående vagen och strålande väder och gymmet!

Av anonym anonym - 2 november 2015 22:46

Hej och hallå

 

Vakande vid nio och när min väckar klocka satte i gång älskar den klockan hur den räknar ut timmar och hur den mm helt underbar tycker och med natur ljud från fåglar regn mm.

Och till er som är intresserade och vill själva vill ha denna så heter den

sleep science så får man lite olika natur ljud till denna också.

Finns på App store.

Tog en promenad på morgonen med sonen som somnade ganska snabt också för den delen.

Som blev som valigt min morgon promenad också för den delen som vanligt .

Men blev behaglig i allafall även om det blåste bra men strålande väder var det åtminstonde.

När jag var vid lindhagensgatan så märkte inte äns att jag gick mot rött trodde det hade blivit grönt för det var en annan tjej med vagn och en utan vagn som också gick över.

Så plötsligt så tutade en stor schakt bil trodde först att det var till någon annan så visade det sig vara till mig.  

Mammsen hade vaknat och berätta att hon skulle på bil beskitning med bilen oh undra om skulle komma med.

Men att ha barn på bil besiktning kanske inte alltid är det bästa precis om man säger så då.

Valde stanna hemma med lilleman och sen när hon kom tillbaka så blev det gymmet och gå på gymmet och köra kondition/styrka.

så fick jag i uppdrag om att lämna lillens leksaks band hos buy bye.

Som jag tog och gjorde sen samtidigt gå till babytown samtidigt men då att dom hade en ramp ner i butiken och just en av dom mest krångligaste som dom hade vid zinkensdamm också så klart.

Så tänkte att jag avvaktar tills jag har fått min egen tid en stund och med att gå dit till fridhemsplan och babytown för att se om dom hade denna bugaboo buffalo royal blue som den heter eller bugaboo buffalo petrol blue.

Men då såg det stängt ut i stället och hur skoj är detta med när man äntligen fick en liten stund egen tid passade på att göra detta när man skulle till gymmet.

Sen fick jag sms av en tjej i järfälla angående om en vagn där undra om jag skulle komma men eftersom jag ska ha en sprillans nu vagn så tog jag bort förklaring på att jag hade fått en vagn i försenad födelsedags present.

Sen hörde den andra tjejen av sig vars vagn jag kollade på igår och hade mitt beslut att jag avvaktar som jag skrev eftersom jag ändå ska köpa en helt ny och sen lägga ut den gamla på blocket eller tradera.

Men sen blev det gymmet och har ännu inte lärt mig detta med hur man loggar in.

Så det var tjej där som hjälpte mig så nu ska jag försöka komma ihåg till nästa gång angående styrketräning hur man loggar in.

För jag känner nog att det är lättast att logga in via personalen angående dansklasser.  

 

 

Hem vägen så tog jag en bild tyckte att himmelen var så otroligt vacker så jag kunde inte låta bli att ta denna.

Fick ta 2 men den ena raderade jag för mycket människor på denna som jag inte hade tänkt mig precis.

 

 

Sen en sak som jag såg på löpsedeln i dag som fick mig att börja skratta inom bords tycker det är så tragiskt och sorgligt att folk går på detta och tror att det fungerar med detta lägger ut rubriken.

Tycker själv att det är så skratt retande till 100 %.

Stå dig frisk och smal hallå?

Jag köpte det inte så trist att människor går på en sån sak med denna rubik stå dig frisk och smal kan inte säga nånting annat än korkat.

 

   

I morgon kommer sonens gudmor hit och förvaltare med tanke på att han var så orolig över henne. (han blanda ihop henne med min syster som är sjuk nu och om hon någonsin kommer att bli frisk över huvudtaget igen) 

 Sista sms jag fick av henne var detta sov så gott silja line hora.

Och där gick gränsen.

Åker aldig kryssing för att få sex är inte inne i denna kategori jag åker kryssning för att komma bort inte behöva tänka på någonting tänka på sig själv närmare och bara koppla av kolla på underhållingen på tallinkilja symphony/serenade.

 

Men aldrig för sex det äcklar mig närmare hur folk kan vara så lågaed detta att bara åka för att få sig ett ligg.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards