Direktlänk till inlägg 27 november 2015

Avaktar med gymmet ,har i dag satt upp julstjärnan!

Av anonym anonym - 27 november 2015 21:17

Hejsan och hallå!

Jag kom upp i dag ungefär kvart över nio även om jag ställde klockan på 08:40 i dag så.

Men när jag vart på wc.an och sen bytt binda och gick ut i köket så satt lilleman på golvet och lekte med sina favorit burkar.

Så då lämnade pappsen mig med sonen förstunden jag hade hunnit knappt sätta min kaffe kopp vid munnen på mig när jag hörde ett rejält dunk och såg reagerade snabbt med att lyfta upp honom i famnen så märkte att han hade ont och började sen stort gråta och lugna sig när pappsen tog över för stunden och lilleman började vinka till mig med ett leende på läpparna.

Men han hade lugna sig så jag hann dricka mitt kaffe och äta sista biten på smörgåsen.

Så märkte jag att lillen var trött och förstog det ganska  snabbt också så klart.

Så bestämde mig för att ta en min morgon promenad med honom  jag har ju inte våga mig på gymmet ett par dagar känns lite som om att man är på väg och bli förkyld så valde att ta det lungt nu under helgen och sen på måndag gå på danspasset på satsbromma.

Så denna dag blev att vara rätt mycket ute blev 2 promenader med lilleman och andra promenaden så sov han i stort sätt ända i från stadshuset till ica maxi.

Var dit och handla kaffe  laktos fri mjölk  laktos fri yoghurt en egen gjord sallad med isbergsallad marienerade soja bönor pasta i krämig chilli pasta marrakesh (såg ut som ris fast det var pasta) med nån mynta sås morötter och gurka.

Sen kyckling och mango curry dressing till den så åt den sen när pappsen hade kommit hem av och an.

När jag flyttade bort sakerna från korgen under vagnen så hörde jag att sonen rossla trodde det var snuva och att han vaknade.

Så fick in till mig och la mobilen på laddning så började väsnas ännu mera och då förstog jag att han snarkade så han måste verkligen sovit gott och djupt om han började snarka så det var som fan det hade jag svårt och tro på helt ärligt nästan.

Att min lilla skrutt snarkade det har jag verkligen svårt och tro på helt ärligt men där fick jag.

Men han lät väldigt söt där han låg och snarka i vagnen.

Sen kom ett sms av en vännina från mamma gruppen angående att ses i morgon som vi hade kommit övernes om.

Fick lite feeling att hon kände som att hon svek mig förra helgen men kände mig inte sviken.

Alla barn kan bli dåliga och griniga mm.

Så vi bestämde oss för denna helg i stället och fungerar perfekt.

Sen hängde jag upp min julstjärna i kväll också så nu är det gjort också.

Så nu har jag hängt upp allting som sagt.

Ljuslingor adventsljustake julstjärnan och sen har man granen på andra sidan gatan också så klart.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 18 april 23:15


Hade ett litet mini anfall i natt men gick visst snabbt över. Större sonen var hemma i dag hade haft lite feber i natt också så han var hemma i dag. På morgonen kom det ett meddelande först av nån som jag inte kände igen. Över huvudtaget men sen ...

Av anonym anonym - Onsdag 17 april 23:10

Kände mig väldigt seg i dag på morgonen kanske inte på samma sätt efter kryssningen . Minis vakna före mig till exempel ropade på mig också . Så kom min andra son in och ville busa lite . Jag gick upp åt frukosten minis ville var inte så hungrig g...

Av anonym anonym - Tisdag 16 april 00:01

. Trött minis vakande ropa mamma och satte. Efter det kom store bror och lekte med minis. Minis hade lätt få på sig kläderna i dag bytte blöja och sen gick vi till för öll. Upp till normal tog och köpte lipp gloss också 4 nya färger och annat mär...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:08

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Av anonym anonym - Måndag 15 april 23:06

Inte skrivit och vart på kryssning ocldå och säger wow vilken kryssning det blev. Vi åker tidigare till hamnen och varmt var det men när man inte ska lita på april vädret som man säger. Men det gick bra valde tunnelbanan denna gång om man säger s...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards