Direktlänk till inlägg 22 januari 2017

Prata av mig hos min syster som vad nödvändigt rensa städa skåpen!

Av anonym anonym - 22 januari 2017 23:04

Halloj 

i dag kände jag att jag hade knappt nån energi kvar, arg ledsen inom bords också 

förbannad på löjliga familjen med falsk farmor också då vet ni vilka snackar om som sagt också så klart.

och hur jag egentligen mår av detta av detta också som inte förstår kunna lägga sig bakom det och gå vidare som jag inte kan så länge jag känner mig kontrollerad av dom och besvärad också.

dom som blivit våldtagna förstår nog vad jag menar och bara bli påmind av saker och vad som har hänt och utsatt för.

och hur såna offer inte vill veta av dom inkl ljugit och dålt saker för en också och falskt beteende och tro att det bara är att förlåta med vad man blivit utsatt för egentligen.

 

ni som blivit detta och en gradivitet som man gått så långt .

vet nog vad jag pratar om.

detta frågade min syster mig om varför jag är så arg det är för att blir påmind och bara ett namn får mig att vilja kräkas.

men jag bröt totalt ihop har inget dåligt samvete över dom sms jag skicka till falska farmorn och kommer inte be om ursäkt sms eller jag säger vad jag tycker och tänker  och rak på sak tål man ej detta så ska man fatta att alla är inte så patetiska och äckliga själv goda och tro att det inte ärliga seriösa vad dom tycker tänker ser från grunden hur andra beter sig som dessa gjort.

ni ska ej se detta att jag svart målar närmare mina känslor och tankar inom detta och hur mitt liv har påverkats av detta också hur man innerst inne mår av det hela som sagt och hur det är att bara bli påmind.

så ska man se detta som sagt och inget annat.👍

Men jag bröt totalt ihop hos hennes i dag och berätta hur jag känner och vad som gör att det är så jobbigt och vad det är man blir så påmind av också.

och sen hur sonens gudmor är på mig med det ena till det andra som knäcker mig och hur jag tar detta också vissa saker är ok tycker jag typ killar eller något som man upplevt från min och hennes sida.

men att prata om sonens falska farmor där går gränsen för mig med tanke på att han är min son och inte hennes Och försöka att tvinga mig hålla kontakt med den falska farmorn som bara kommer leda att hon får massa till som är sanning också som man skriver så då ska man ej hålla kontakt med nån som sagt.

( ej svart målning bara mina känslor och hur jobbigt /frusterande det är)

som också fick att börja storgråta inget man ska behöva bli utsatt för tycker jag

eller det gör en bara sårad och ledsen.

men var skön att prata ut om detta också med syrran .

hemma sen så senare på kvällen så bestämde jag mig för att fixa mina 2 skåp för klänningar och sen för byxor handdukar badkläder mm.

ska tvätta allting tänkte jag mig även om det blir lite i taget också och allt i likande färger mm vita kläder och svarta kläder färgade kläder.

men får ta sin tid som sagt och det som nu ska göras skåpen är att torka hyllorna i dom och då alla hyllor i både skåpet för byxor tröjor handukar badkläder och dom 3 hyllorna som jag i för klänningarna och skorna.

så är man klar med detta också så klart.👍

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anonym anonym - Torsdag 25 april 23:15

Sovi gott i natt som minis också . Kollade i ansiktet och det har slutat blossa upp Pga stress så klart. Minis var inte så enkel att få till förskolan Sminkade mig gjorde en videos på detta . Sen till normal handla hem saker . Minis stört j...

Av anonym anonym - Onsdag 24 april 23:23

Hade nån skum dröm i natt så att jag flög till . Minis blev ganska rastlös också och blev tvungen att gå till förskolan med honom också för annars hade huset vart upp och ner i stort sätt. Så vi gick dit och sen hem kolla på priserna på Kryssnin...

Av anonym anonym - Tisdag 23 april 22:58

Sov gott minis också vakande på strålande humör också . Trodde att minis vill till förskolan tidigare men inte alls. Var ganska kyligt när vi gick till förskolan också men sol var framme och kollade smått . Slängde i dag dom gamla rosorna för at...

Av anonym anonym - Måndag 22 april 22:53

En väldigt seg morgon och trött Var jag minis pigg. Och kunde knappt säga nått överhuvudet typ god morgon och ingenting mer sen. Åt frukost minis skulle i väg till förskolan också men han ville inte gå i stort sätt. Så jag fick låtsas ett par gå...

Av anonym anonym - Söndag 21 april 23:13

Sovit gott har jag och minis dock hade jag nån udda dröm om att det var måndag och var fundersam på varför sambon var hemma också. Men kom på sen att det var ännu helg. I dag gick vi till maxi och handla hem det som behövdes till maten och bestämt ...

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards