Senaste inläggen

Av anonym anonym - Torsdag 16 feb 23:38

nu på morgonen var det ganska kallt när jag förde min lilla ❤ till förskolan.

och hade lite värk när jag vaknade också eller man kan mer säga att vara stel kändes att det är något som vart och pillat där, men känns underbart att det nästan är klart nu även om jag funderar lite på att dela upp tiderna igen För att vila mam får se.

hur jag känner 🙂.

virkade på säng överkastet och nu insett att det är slut spurten i stort sätt också känns helt underbart också måste jag säga att det gör.

 Är nu inne på den sista nystandet i allafall sen blir det att köpa ett par stucken av samma färg och med matchande lika många.

 

Det blev gymmet efter min smoothie som jag lagade med naturell yoghurt lite apelsin jucieb( egen pressad köper aldrig apelsin juice pressar bara egen,)

sen till gymmet små besviken på mig själv men ändå stolt att jag orkade trots gårdagen med visdomstanden .

jag hade inte riktigt den energin som jag trodde jag hade men med mitt finska sisu så envisades jag bara den sista kvarten som jag inte orka tog motions cykeln i stället

 

ANNONS
Av anonym anonym - Onsdag 15 feb 23:42

lämnade min Lilla gubbe på förskolan där jag informera att min mamms skulle hämta honom i dag där i från eftersom jag skulle dra ut min näst sista visdomstand nu nu är det verkligen inte långt kvar till allt är klart också det känns verkligen hur underbart som helst och samtidigt skönt att det äntligen är gjort också för den delen.👍🙂

 Men visst rätt skakis var man ju efteråt och hände redan under tiden när dom drog ut denna så dom trodde att dom har nypit mig i misstag eller picka till mig i kinden i misstag men vad ska man göra när man inte alls kan koppla av hur man än försöker som sagt.

var med om ett monster till tandläkare som liten sträng nästan bara skrek nästan fram med pekpinnen när jag tänker efter.

sen där i från kom skräcken kanske blivit lite bättre i dag bara jag vet att det ör en som kan respektera och ge den tid som behövs för mig som exempel så det blir i ens egen takt eller om det behövs paus för att få andas.

men nu är det bara en gång kvar så är det klart men funderar lite på att boka om tid så man får en liten vila mellan gångerna .

men är glad det gick bra i allafall   .

men annars sen var hemma sen blev mat när man äntligen kunde äta igen när bedövningen hade släppt i allafall den värsta bedövningen.

men annars en lung hemma dag blev efter mitt lilla äventyr och en Go son också  som inte var lika vild mot mig tack och lov.

fick sen sms av dejten som jag hade skrivit lång sms till.

bland annat att jag absolut inte vill bli någon sån här för att få sin fd svartsjuk ta reda på vem man är dejten säger att han träffa en ny och jag bara kompis.

redan vart med om ett sån sak och nej tack det avstår jag i från.

❤ och vill riskera saker Som kanske gör att han inte mår bra mitt lilla ❤.

får se om han blir införstådd på detta också så klart i allafall dom flesta punkter som jag berätta om.

även om jag vill träffa en som ej är i denna situation alls har fått nog av detta  helt ärlig så jag vill hålla mig helt och hållet utan för det här som sagt.

 

ANNONS
Av anonym anonym - Tisdag 14 feb 23:45

var i dag över till Gubbängen för att lämna nappflaskor till en som tog kontakt med på spock igår.

så blev en resa dit men gick snabbt  i allafall  och det var en väldigt trevlig som kom och hämtade napp flaskorna berätta att bebisen kunde komma när som helst  nu och att det bara att vänta tills det är Time.

 och i morgon dra bort visdomstanden hos tandläkaren men ska be henne ta bort den som jag har på vänster för det är den som är jobbigaste också stor glipa  plus också att det är dör är där allt samlar sig och mat rester och nästan omöjligt

Av anonym anonym - Måndag 13 feb 23:27

Halloj !

vakna åtta i dag plus att mitt lilla ❤ väckte mig med att skrika mamma mamma som bara den.

lovade honom igår att gå till rålis parken med honom  eftersom han var ledig i dag  från förskolan som hade planerings dag i dag.

så vi tog en promenad upp till gymmmet och pratade med min pt där som jag har haft .

jag sms.a henne att jag väntar på henne där uppe så rekomederade hon hissen som fanns där och som jag kom på att dom hade och var nog deb mest krångligaste jag någonsin har varit med om helt ärligt.

men det gick bra i allafall så det ska jag inte klaga över 👍 alls.

men han blev en liten succé upp på gymmet bland andra pt.n också sa hur fin han är och söt också.

men det gick bra och så att hon hängde med än så länge vad som händer också angående detta med " förvaltare och hans hot" som han skrev till mig i oktober om jag skulle skriva under något.

tack vare min pt som jag fick mig tanke Ställaren till detta med att höra av mig till överförmyndarnämnden.

sen en lite sväng till lek parken också blev dom jag lova lilleman igår kväll innan la honom.🙂

Sen åkte jag till min syster har sakna henne mycket men är man förkyld så är man ju och inget att göra ät så mycket eller när man är det.

mem var en trevligt stund i allalfall som sagt.

sen berättade mammsen att dottern till så kallad farmor hade hamna på sjukan nu vattnet hade gått häromdagen och högt blodtryck  och ingen bebis ända dom hade fått reda på var en pojke i allafall.

men så får se hur det hela slutar hon vägde ju runt 140 tills hon blev gravid på skyndas av sin mamma som utnyttjade henne med att bli bebis sugen fast dottern hade bestämt sig om 3-4 år.

men bara  hoppas på det bösta även om jag ogillar dom och har obehag av dom.😱😱

eller av dom alla speciellt våldtäktsmannen och hans mamma som har samma beteende.

men för dotterns skull så får man hoppas på det bästa i allafall även om det är ett allvarligt tillstånd nu för henne.😕

själv vägde jag 87-88 när jag blev gravid men jag för vara tacksam till detta också att jag vägde runt 87-89 kg men tänkte också ganska långsiktigt efter man läst att mycket bättre väga  mindre än för mycket eftersom det kan skada barnet eller ge andra hemskheter.

och väljer hellre att väga runt 72-73 om jag skulle bli gravid igen för att slippa hemskheter .🙁

Men nu köra läsare ska vi hålla tummarna för henne även om det blir komplicerad förlossning så ska vi det för hennes skull.

dejten hörde av sig också ville ses i kväll men kände bara nä jag orkar inte  måste ju på honom på någotvis att det är bättre att vara vänner tills vidare och så får man se om jag får känslor för honom eller inte och om det blir ömsesidigt.

så man inte utnyttjar varandra på något han går igenom en skillsmässa som sagt som jag verkligen inte vill bli inblandad i och vill hålla mig utanför denna också blir bara svartsjuke drama och sen anklagelser mot mig i stället så avstår från detta ingen av oss skulle må bra av detta som sagt.

Av anonym anonym - Söndag 12 feb 23:46

vakande halv 10 ej planerat så halv åtta i morgon som sagt vet ej varför mina rutiner har blivit huxflux.😕

I dag vackert väder och i stället för gymmet så blev det en promenad med lilleman och mamms in till stan i dag också längesen man var där.🙂

Det var varmt i solen också som tur var men svin kallt när man kom in i skuggan var detta men längtar efter värmen nu och att man börja på sin detox också som jag känner att jag behöver nu göra men eftersom det kommer att bli mycket smoothies fruktsalladen och bär så får det gärna vara lite varmare ute först också.

skäms ju över hur jag ser ut ju har skämt bort mig själv med semla när jag träffade min vännina l.j som man inte träffa på ett tag eller  kändes lite skumt att sitta där utan barn och kändes lite spänt men kunde koppla av efter en stund men är så glad att vi ändå har kontakt ännu.

men känner nu att det är Time för min egna variant av detox som jag körde redan på sommarn och tänkte också att jag ska koka ägg också och ha som mellanmål också om det självklart går ska taxiresa på detta .

känns ju lite pinigt att gå hos en dietit så går vikten bara upp och ner hela tiden i stället.

Men nog med det fick sms av min kompis också som kom hit igår till mellon /QX gaygalanvoch tittade som tacka för igår.

även om den hör killen har fått känslor för mig så har jag ej det för honom även om mina föräldrar tyckte om honom min önskan är ju att hitta en kille som kan finska för min sons skull som vi lär finska har ju finska blodet i kroppen.

3timmar i stan mammsen också och lilleman som bara sov sov och sov men var skönt att man inte behövde stressa ihjäl sig i allafall.🙂

Som sist vi var tillsammans där och när han bara skrek och grät hela tiden.

Av anonym anonym - Lördag 11 feb 23:55

vilken dag kan man säga i stort sätt , pappsen inklampande  på morgonen på detta sött som han gjort tidigare och försökt väcka mig men framgång.

blev en aning försent igår och därför jag sov längre än vanligt också men behövdes i och för sig.

jag var till gymmet passade på när lillen sov att gå och sov ännu när jag kom hem också.

fick sns av min kompis också frågade vad jag gjorde och om vi kunde träffas eller om han kunde komma över och titta på mellon med oss som han gjorde men meddelade mina föräldrar i förväg om detta också att dom skulle veta och självklart tycka att det ör okey också försöker verkligen nu få tillbaka deras förtroende efter denna idiot som trycker ner andra för att han själv mår dåligt .

men kompisen kom kollade på både mellon som jag tyckte att ingen av låtarna var bra i stort sätt  Besviken på pontares låt bland annat hade hoppas lite på lite som 2000 och tidigare .

men tyvärr tyckte inte nån av dom här låtarna i denna deltävling som mina föräldrar kompisen vet jag inte tyvärr.

men sen kom QX gaygalan men den var rolig att se och man blev lite tagen av lite saker som fick mig tårögd och mammsen började gråta.'

om den hör skjutmassakern förra året bara för det var att personen i fråga var homo

att förstöra andras liv som skjutningen är inte okey alla är olika och alla är lika värda vare om man homo eller inte så är alla värda .

så den historien blev jag lite tagen av precis som mammsen också blev.

men kompisen höll masken vet inte vad min kompis tyckte om detta förutom fruktansvärd händelse som detta var.😢

Av anonym anonym - Fredag 10 feb 23:45

halloj 

blev powerwalk i dag Sabbatsbergs sjukhus och min psykolog som jag har dör fortsatte undersökningen angående mina brev om förvaltaren och hans hot .

fick reda på att det nu var under utredning nu fick ett namn och tele nr som tog hand om det här ärendet så får jag se vad man tar för beslut om jag vill ha kvar honom eller inte efter att han gjorde mig sårad och ledsen som inte gick in i hans huvud.

och inte vela veta av honom nu ett bra eller vela träffa honom denna " förvaltare".

 

 Sen gymmet där på en timme innan man hämta lilleman stötte jag på min pt som undra när ville skulle ses lovade henne att skicka över sms men kände att det är bättre att träffas face to face och prata på det sättet sms.a det till henne också  fråga om hon hade nån liten lucka över nästa vecka som hon lovade att kolla upp om hon hade.

visst blir ju en fortsättning på detta men kände att hon kunde få veta om fas 1 om vad som har hänt hit tills och se vad hon säger detta är ju en hälsofråga angående vikt och vilt nedgång och hir man ska lyckas om man inte får den hjälpen för gå ner i vikt.

som jag vill också komma i form igen och se ut igen som jag gjorde innan gradiviteten också den kropp vill jag ja tillbaka igen själv förtroende mm.

Bloppis-annons
Av anonym anonym - Fredag 10 feb 23:15

här är 2 stycken par svarta mjukis byxor i storlek xxl.

endast använda under gradiviteten .

så säljes nu pga storlek som ej passar längre .

I mycket bra skick och ser ut som nya.

Kläder & Skor, Säljes - Stockholm (Stockholms län)
Pris:    100:-
Telefon:    +46737454506
 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se