Senaste inläggen

Av anonym anonym - Måndag 15 jan 23:15

i natt så hade jag jätte svårt att sova  går dock inte att beskriva men sov dåligt i allafall vakade till halv tre ungefär.

i dag till läkaren för mitt konstiga sår som jag har eller fick på Teneriffa resan .

och mitt lilla ❤️ Fick vara hemma i dag också hade lite snuva  så man valde att avvakta med att han fick vara hemma i dag.

hade tänkt mig att gå till gymmet innan läkaren men inte så så i morgon i stället.

❤️ Har vart ganska vild i dag och ganska aktiv när jag inte har fått göra som han har behövt.

men klockan ett så då kom jag i väg till min husläkare också så klart 🙂.

och dock vet jag ej hade hoppas på ett allergi test men där fick jag kan man nog .

hem vägen blev ner till Willys och handla lite vegeanska produkter och det som brukar plus 2 nya produkter 1 som är till för sås och sen det andra var veganska kebab bitar i vegetarisk /veganskt .

så får se hur dessa är.

tänkte börja med detta i morgon.

sen på kvällen så vad jag och kollade upp och plus att jag gjorde en liten ändring också på bokningen på tallinksilja kände att jag inte vill åka med gift person så ändra till en annan kompis i stället som är singel och inte är gift och som kanske inte tänker på att vara otrogen i stället.

så ändra detta hämtade upp klarinetten damma av så att får  ort i den snabbt av med cfterom jag vill bli av med den fort hoppas jag.

annars lugn kväll kollat med ❤️ Stadshjältar som han tycker mycket om.

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 15 jan 22:45

    denna vecka måste absolut få bra svar på denna nu andra veckan i rad som det har vart lite fusk på att röra mig inte alls bra måste jag allt säga.

ANNONS
Av anonym anonym - Söndag 14 jan 23:55

jag var smått nervös och frustrerad på morgonen eftersom vi skulle få gäster i dag från pappans sida också mitt lilla ❤️ Farmor och lillemans faster med sin lilla son och dom 2 andra var då mitt lilla ❤️ Pappas farmor och faster ville väl veta vilka vi är och plus lite andra saker också ni som läste min blogg under gradiviteten vet vad jag pratar om och hur jobbig det var tills pappan faktiskt ville träffa sin son in the real life också.

mammsen gav mig en massa skit för det ena till andra och hon vägrar inse att jag har känslor och hur jag kan känna mig på vissa punkter också så klart.

men hon gick ut ett tag i allafall medan jag var ledsen och plus blivit kritiserad av henne eller som hon alltid gör.

bara för att jag är en egen person har mina egna behov ser saker på olika sätt som måste då ta upp för den här surgubben som jag har med att göra.

men som jag var mest nervös över det var att mitt ❤️ Farmor nämnde att dom här 2 är rejäla pratkvarnar som sen mär dom kom visade sig inte betedde sig som .

men det var trevligt i allafall ❤️ Fick en jätte lastbil och en mindre lastbil också brandbil av dom här två .

och fastern som lilleman har hade ju med sig sin lilleman och det var allt en riktig sötnos också nyfiken skulle lastbilarna och andra leksaker  också Som mitt ❤️ Har.

blev lite prat om barn och jag känner verkligen över nu vilket sug jag har för en till liten menar verkligen det också så klart kollar på redan nu på en ny bugaboo vagn med med rosa sufflett och denna chassi är då en donkey vagn också som jag hade tänkt mig från början också. 

men riktigt sugen på att bli gravid igen är jag nu till max 110 % också vill verkligen att mitt ❤️ Ska ha ett syskon också så klart.

så är det i allafall och inget jag hittar på eller men denna gång så kommer jag att träna under gradiviteten både bra för mig o bebisen tagga ner lite under största risken för missfall så klart och sen i slutet och självklart variera dessa med promenader och kanske be nån av dom här pt. N att komma med rår med förlossningen .👍

med att bara äta nyttiga saker också klart och ingenting mera än detta så klart.

blev sen nästan genast direkt tjafs också efter att dom hade gått också igen mellan mig och mammsen och självklart skulle hon säga saker som hon påstår inte stämmer men fattar dock inte hur det känns på min insida .

från o med som hämnd så tänker jag bli vegan eller tillfällig vegan och laktosfri mjölk är så less på hennes betende mot mig. Och självklart så säger jag i från om jag inte känner att det är ok med något så tar hon inte det på allvar bara nonchalerar det hela i stället .

och sen hur vi har oliKa sTN på mat också som gör att mitt sabbas en del pga detta.

våra smaker på mat har ändrats utom ordentligt genom åren med hon håller sig till det vanliga och medan har börja falla för mera veganska frys produkter som hon tycker smaka skit medan något som jag inte ett dugg gör.

som hon närmste är missnöjd med i stället med andra ord.

 

Av anonym anonym - Söndag 14 jan 22:15

  dagens resultat blev så här i dag men ska bli mycket bättre i morgon ska det bli i allafall

tänkte mig gå till gymmet innan jag ska i väg till min husläkare som jag fick en tid hos den 15.1

 

Av anonym anonym - Lördag 13 jan 23:45

Är dock inte så väldig väldig. Öjsf h

Av anonym anonym - Lördag 13 jan 23:15

vaknade ungefär vid sju men av mammsen i dag tur var så hade jag räkna med detta också så klart.

men jag kom upp mitt lilla ❤️ Hade ätit och följde med honom till hörn där jag satte mig i fåtöljen också och själv somnade till c:a en timme  visst skönt sova med dock inte sittandes och sova.

kom ett sms av en kompis som berättade att han nu skulle flytta till Öland till. Ån kompis där där som jag förstog det hela och skulle vara även mycket i Sthlm också så klart det är sambons bästa kompis som jag än i dag har kontakt med sen han miste mivet i byggolyckan 2012.

jag åt frukost som mitt lilla ❤️ Hade gjort i dag  innan mig också.

och sen mammsen låg och sov så vi drog i gång stadenshjältar som han blivit förtjust i också.

sen runt halv elva kom mammsen upp och jag förberedde väskan också eftersom jag skulle på dansen i dag på sats Bromma också.

Sen efter gymmet skulle min farbror hämta eftersom vi skulle få hem ett skåp ett expedit skåp så bara lådorna som nu fattas blir det.

på gymmet upptäckte jag att jag hade glömt mitt lås till dörren så fick en fuling med att ta lite av ärmen och sätta det som markering med att jag glömt låset hemma.

såkändes lite jobbigt men alla sakern var kvar i o

klädningdrummet sen o i allt kvar i skåpet också så klart.

min farbror mötte upp mig utan för gymmet och vi åkte c:a en halv timme till man hamn rätt också.

och vi hämtade skåpet och sen hem bara dörrarna som. U ht men lätt ta det till läge 👍👍.

sen baka på kvällen och jag  Lagade choklad med  chocklad och sen 

Av anonym anonym - Fredag 12 jan 11:14

Har vart trött dom här senaste dagarna.
I förgår ???kom så igår väl ett igår natt haft 2 kraftig anfall efter varandra så tröt 2 dagar i rad har man.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se