Senaste inläggen

Av anonym anonym - Onsdag 6 dec 23:15

fick i dag reda på efter vart ute på mitt ärende att våldtäktsmannen  och bf skulle komma och tro att det är ok att klampa in som det inte är har man inte vart med under gradiviteten så har man ingenting och göra med den. 😡👎

plus en som inte äns vågar säga sanningen om våldtäkten så bestämde mig för att ta kontakt med polisen eller i allafall maila dom med mina frågor som jag kanske lägger in i den anmälning jag gjorde på honom.

den ena är angående om epilepsin och den natten fick jag ett anfall och helt omedveten om när det hände också.

och det andra frågan är som våldtäktsmannen har 100 % autism och 100 % Förståndshandikapp och hur polisen ser på detta också om dom kan ge skadestånd över det våldtäktsmannen har utfört eller om han får tvångsvård en våldtäkt är det något som man ska ha ett bra straff för eftersom det skadar en människa för livet och som i detta fall bf inte vågar ta itu med än att låtsas som det inte har hänt och bara skämtar om det i stället.😡

vi försökte ordna ett möte förra året med dök alldrig upp förutom dottern och bf som bara skämta om det och gjorde bort förklaring på det hela också m.

men han har gjort sitt och bra på att ljuga och var varken med när mitt ❤️ Föddes eller under gradiviteten så han har inget egentligen att göra med gradivitet eller mig sonen än att bara låta oss vara i fred förgått kommer ju hitta en kille snart som kommer ut ses till pappa så detta är bara onödigt att ödsla tid och energi på.

kommer berätta mer hur det gick men i mins ögon förvånar mig inte alls eller andra av mina vänner jag har berätta det för hela historien.

som har samma åsikter jag inom det här. 😡.

ANNONS
Av anonym anonym - Onsdag 6 dec 23:00

      här kommer bilden på mitt ❤️ Nya resevagn också som köptes i dag och som jag är grymt nöjd med också måste allt ta att säga också att jag allt är även om vi har lite diskution om betalningen nu här också.

Och en riktig fin blå färg också var det måste jag allt ta och säga att det var tyckte verkligen om denna färg också så klart också måste jag säga att det var.

ANNONS
Av anonym anonym - Onsdag 6 dec 22:45

i morse hade mammsen blivit sjuk så har i dag bara myst med mitt ❤️ som har i dag varit väldigt mammig av sig  mys med andra ord.

vi insåg i dag att vi inte kommer hinna få våran resvagn som vi hade beställt också Som mammsen valde att avbeställa då i stället och började leta efter en ny vagn samtidigt be mig att kolla på resevagn också så klart.

så jag tog en promenad till baby proffsen här i korsningen mellan lindhagens gatan och st Görans gatan blir det.

passade på att gå när mitt ❤️ Kollade på bumbi björnarna också så skyndade mig dit och pratade med henne som var i butiken också jobbade frågade lite om den här vagnen som mammsen hade hitta på nätet som hon tyckte var vettigt pris också.

och hon i butiken visade mig som jag genast misstänkte var den hör yoyo vagnen som jag blev helt kär i när jag såg den mycket snyggare i verkligenheten än på bild/youtube också.

och hon i butiken berättade också att alla billigare varianter av resvagn/vagnsulkyn går mycket lättare sönder än dom är lite mera dyrare gör eftersom dom har bra kvalitet också än billigare varianter som man redan fått bevis på också så klart.

men nu blev det denna i allafall som jag hade hoppas på också så klart.👍

vi mammor är kräsna så är det bara också inget att neka till eller att vi är också.

men nu har vi en resevagn till Teneriffa och en säker pålitlig vagn också klart.

sen på söndag så fick jag reda på aTT våldtäktsmannen skulle komma men tar det i den kategorin och inte i denna allmänna.

annars bara myst med mitt ❤️ Annars resten av dagen också lagat en smoothie bowl till oss och ätit den tillsammans också. 🙂

men angående bild på våran resevagn ska jag ta och sätta in och kan säga att sen att den blev väldigt populär hos mitt ❤️ Som bara ville sitta i den nästan resten av kvällen också och ville skjutsad till mammsen och hans sov rum och tillbaka till mitt sov rum också så klart måste jag säga också och det som var tur med denna resevagn var att den rymdes genom hållet som vi har in till mammsens lägenhet som förvånade mig.

 

Av anonym anonym - Tisdag 5 dec 23:41

vaknade vid 09:00 i dag men hade att göra med att jag var på napp jakt också lite efter 00:00 också så klart.

i dag är det näst sista  gången som jag var hos denna dietist som jag hade / har på Odenplan just nu innan den här nya kommer som man inte vet så mycket om ännu eller.

mitt lilla ❤️ Var dubbelt piggare i dag också även om han är ännu rejält sjuk men ändå skönt att han var piggare också.

i dag när jag gick så var det svin kallt som gjorde lite att jag är på väg att bli dålig .

eller att mitt lilla ❤️ Som har smitta mig är lite snuvig och jag hostar till i bland också nyser dock inte så ofta men ändå.

plus att man harklar sig också så klart kanske är litet av ett tecken på att man är smått dålig är så less på att vara det nu också så klart om man säger så.

det gick bra hos dietisten kändes samtidigt vemodig eftersom hon slutar där.

men samtidigt så ser jag fram emot den här nya om det fungerar bättre än vad det har gjort har kännts lite som att man har vart mera vänner och suttit och prata om det ens till det andra .

men många bra råd har man fått i allafall på det sättet är jag glad utan att behöva få någon utskällning som man annars kan få här hemma om det ena till det andra.

som det här med mjölk som exempel ska ta nu och skriva upp tills nästa och sista gång  om mjölk faktiskt .

sen annars vart  hemma med mitt sjuka ❤️ Också bara myst med honom.

mammsen skull gå och handla som tur var sov mitt ❤️ När hon gick och vaken när hon var tillbaka.

men mycket  piggare har mitt ❤️ Varit men fortfarande väldigt sjuk.

inte många dagar kvar nu tills att man sitter på flyget till Teneriffa igen och denna gång är systersonen med ett par dagar också så klart som jag tycker bara är roligt också för den delen efter som jag vet att han har velat åka länge nu.

sen senare på kvällen lagade jag en smoothie bowl med smak blåbär ända jag gjorde var ordna mindre bitar angående bananen  också eftersom jag tycker att den har tagit över smaken .

på smoothie som jag har lagat genom åren med jordgubben.

och sen bestämt mig för att baka bullar på söndag och slänga in i frysen och ta med några på resan till Teneriffa så våran bekanta får smaka det jag bakar vet ej om hon har det tidigare plus andra advent på söndag också så klart så passar bra.👍

 

Av anonym anonym - Tisdag 5 dec 23:30

    min smoothie bowl tillbehör blåbär jordgubb chia frön och kokosflingor och själva smoohien är gjord på 

1 frusen banan

1 dl jordgubbar

0,5 Dl blåbär

1 mjölk 

 

blanda ihop och lägg på tillbehören dom så här till exempel som jag har på min och sen lite senare en liten sallad med banan päron apelsin.

Av anonym anonym - Måndag 4 dec 23:45

nu i dag var det sista stora ingreppet  hos tandhygenisten som jag förstått det sen så kommer det bara sen bli kontroller hos henne varannan månad.

men det gick bra och mitt lilla ❤️ Mår inte alls bra så hade blivit en vända dit med mammsen under tiden som jag var hos tandhygenisten .

när jag var klar så ringde mammsen och sa att jag var på väg hem vi möttes på fridhemsplan vid st eriksjukhus när jag fick se mitt lilla ❤️ Och måste nog verkligen säga att jag nästan började gråta när jag såg mitt lilla ❤️ Också när man såg hur dåligt han mår ögon/öroninfektion hade han på en och samma gång .🙁

och det här har mitt lilla ❤️ Burit på tills att det har blommat ut ordentligt som nu gjorde rejält i går och nu förstår jag också varför han har vart så trött  då torsdagen och fredagen när han somnade i vagnen när man skulle hem från dagis.

och plus varför han somnade när våran granne kom med sina barn och när ❤️ Somnade i famnen på en gång i stort sätt.🙁

men min stackars älskling att råka ut för detta  med att få öron/ögoninfektion samtidigt.

inte nog med detta så sonens gudmor yngsta son han har fått vattkoppor och äldsta dottern åkt på nån förkylning som den äldsta sonen.

hon har 2 pojkar och 3 Flickor nu så därför jag skriver på det sättet 🙂 men jobbigt med vattkoppor kan absolut tänka mig.🙁

sen kom ett par köpare och hämta sina saker som verkade nöjda med och jag funderar lite på hur jag ska göra med här som skulle papperskorgen med tanke på att jag har ett sjukt barn och är hemma  för hans skull.

men först säger att dom kommer som dom aldrig gjorde så kan inte bestämma mig om jag ska avvakta med den köparen eller göra om annonserna och lägga ut dom och skriva seriösa köpare .

vad hade ni gjort? 

Har lite svårt att bestämma mig hur jag ska göra som sagt.

har myst lite med mitt lilla ❤️ Också kolla på Mumin och bumbibjörnarna som ❤️ Har förälska sig i nu.

sen gjorde en justering på bilderna på letgo  på muggarna  och såskoppen .

och då dök det upp ny köpare på lite saker som ska hämtas i morgon som jag förstog det på henne.

och sen ännu en ny julbelysning och en julbelysning som allt heter duga i mina ögon måste jag säga att det är.

skickade En bild till min bästa vän som hade samma åsikt jag om detta också så klart.

lägger upp en bild på detta i ett nytt inlägg.

ni kommer säkert få en lika stor chock som jag fick även ni inte sett det live men kanske finns läsare som bor samma innergård som jag man vet aldrig som sagt.🙂

 

 

Av anonym anonym - Måndag 4 dec 23:30

   

det här ser riktigt hemskt in the real life kan man väl säga i stort sätt .

granen syns ju knappt  nu sen ser man knappt alls ju än vad man gjorde tidigare .

jag som har bott här i 35 år så vill man inte ha LAS vegas på gården bara en enkel julgran som alla andra PR och inte som en ända kolossal lampa.

Av anonym anonym - Söndag 3 dec 23:15

nu i dag är det första advent känns rätt märkligt  att det är december nu och att i dag är det första advent också helt otroligt är detta måste jag ta och säga att det är.

mammsen kom in med mitt ❤️ Och berättade att natten hade ej gått bra och att mitt lilla ❤️ Hade haft en jobbig natt också hade väldigt hög feber var jätte varm också och väldigt grinig också så klart som man också förstår.

men jag fick en skål såld i dag  på morgon kvisten det var den här tjejen som hade avbrutit först men sen verkade ha ändra på sig med tanke på att hon la ut ett nytt bud på 20 kr som jag acceptera så var hon och hämtade den innan jag tog min promenad till Fridhemsplan .

hörde av mig till den här köparen för papperskorgonen sa att jag skulle ut först med att ta en promenad som jag gjorde också.

hörde av mig hemma sen att jag var hemma och var nu bara att hämta den eftersom jag vill bli av med fort också eftersom jag måste få bort allting också utom det som jag ska ha kvar.

och sa i dag eftersom jag inte vet hur denna vecka ser ut för mig eller med ta kr på att mitt ❤️ Är sjuk mår inte alls bra plus att jag har möten och tandläkare också så klart men lovade att komma då som dom aldrig gjorde så nu bestämmde jag mig för att lägga ut annonsen på nytt och få en seriös köpare som inte skjuter upp saker

alls som kommer hämtar antingen samma dag eller dagen efter.

har 2 köpare  ska komma denna vecka  men lovade till 100 det också eller försöka fixa detta tidigare av nån bekant.

i så fall om dom inte hinner själv detta.

annars en kväll som ihar vart både lite jobbig också men samtidigt inte har en kombo där.

och Tjafs om detta andra inlägg som jag skrev innan detta .

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se