Senaste inläggen

Av anonym anonym - Söndag 3 dec 22:00

nu kör jag fortsättningen på våldtäkten som jag allt blev utsatt för 2014 och något som sätter sina spår för resten av sitt liv som bara ni som jag vart utsatt för.

vi umgicks som vänner hela tiden inte varje dag men 2 - 3 gånger i veckan var det och ingenting mera eller men kände att jag blev mer och mer rädd för den här killen.

nästan i slutet av december så tog vi en ny års kryssning till åbo käkade middag ner till natt klubben där han börja dricka och blanda  alla sorters alkohol medan jag själv som är klok som har 2 systrar som är alkoholister och som pappa också var.

så drack jag bara 1 drink .

jag var upp på dansgolvet och dansade en stund också hade skoj som jag alltid har på kryssning.

sen när det var Time att gå och lägga sig tagit på mig natt kläder som jag alltid har när det är personer som jag inte alls känner så bra eller.

jag hade lagt mig i sängen och då kommer han och börjar tjafsa på mig trots att jag sa nej lägga av och sluta röra mig men bara fortsatte att tafsa börja röra mina bröst och ta fram dom och jag bad honom att sluta igen men bara fortsatte att hålla tills trodorna åkte av och körde sin korv rakt in i mig och börja våld ta mig och jag fortsatte att säga och sluta som han aldrig alls Gjorde och i samma veva gjorde mig gravid.

hur jag insåg att jag hade blivit våldtagen var hos min bm på Mvc  när hon då fråga mig om hot/övergrepp i hemmet så kände jag för det tillfället att jag behövde fundera på den frågan om jag hade det eller inte och efter att jag hade funderat över dagen så insåg jag att jag hade blivit våldtagen av en kompis och som jag berättade för henne via ett mail om och sen när vi träffades nästa gång efter mailet så pratade vi och diskutera om vad jag skulle göra .

så sa hon genast anmäl det.

som jag gjorde dagen där på också inkl skrev det till satmaran också om det och hur han förtjänar det också.

sen efter att jag förstog hur jag hade blivit våldtagen mardrömmar varje natt började tröstäta sötsaker också varje dag grät på kvällarna .

och våldtäksmannens mamma tror att det här är något som man bara glömmer och låtsas att det inte existerar som det gör och något som dom kommer få leva med resten av sitt våldtäks stämpeln som dom har och förblir.

hade jag vart mamma till en som hade utför en våldtäkt på en tjej så hade fråga ut varför och vad tänkte den personen och plus tagit och sökt hjälp innan våldtäks offret hade gjort något och för att ta det på allvar av vad sitt hade gjort och ställt till med Och skulle skämmas över det.

fortsättning följer senare tillfälle!!

 

ANNONS
Av anonym anonym - Lördag 2 dec 23:39

dagen började med att jag fick höra att mitt lilla ❤️ Hade blivit dålig med lite stegring hade hosta väldigt mycket också så klartoch väldigt grinig också måste jag säga också.

men var ganska pigg på mirgon/förmiddagen till och med tilllåtit mig att gå ner till källaren och hämta lite saker efter blivit för frågad av detta med ägget av en sen av någon annan så en sån här tröja till småttingar som man tar på som en vanlig tröja och ett par ägg koppar också till samma person.

den här ena som ville ha prydnaden som såg ut som ett ägg och som man kunde öppna så blev 2 delar diskade tillsammans med äggkopparna så dom inte skulle vara skitiga när dom hämtades här i från känns ju fel att ge skitiga saker  hellre fräscha saker då som är tvättade innan.🙂

plus att det bara är bra för min del som reser och åker kryssningar också så klart Att lägga undan eller om det fattas någon del så får man ihop pengar till det som denna gång som exempel.

en köpare dök aldrig upp satt och väntade i onödan kändes det som och det var en i från shpock som jag är medlem på gav adress och nr kunde ju inte lämna mitt  ❤️ ensam sovandes eller .

så som undan tag så gav jag adress portkod och mitt mobil nr så däck hon aldrig upp så då satt jag ju helt i onödan  på att hon skulle torka ägget så det inte skulle vara vått och hålla det i bra förvar så det inte skulle hända det något eller.

så det blev jag lite arg på och irriterad också ödsla tid på detta som sagt gjorde man helt och hållet.

tänkte sen också skriva i kommentarsfältet köparen kom aldrig som bestämmt .

sen runt 16:00 16:30 så då kom köparen som ville ha dom här 4.a ägg kopparna tröjan och det visa sig att han också ville den här säkerhets grinden också .

tyvärr miss förstog han priset på dessa först med att ge mig 400 kr  tills jag sa vad det resterande priset var på äggkopparna oCh tröjan så då blev det rätt kändes lite som att han ville blåsa mig men lyckades det inte.

kanske var lite också för aTT sonens gudmor hade kommit och att han såg lite av henne.

så då gick allting snabbt .

annars så fick mitt ❤️ Hög feber och nu ögon infektion också så klia i ögonen hela kvällen och grinig hela kvällen också.

och sen några nya köpare också på bord den röda haklapps liknande tröjan och en gångs haklappar också så klart.

än så länge och en som hämtar sin papperskorg i morgon perfekt som sagt är detta.🙂

ännu lite mera pengar att lägga undan. 

 

 

Och här är en liten jul hälsning jag fick av en kompis på fb chatten

 

Julkramen har startat!♥ Sänd detta meddelande
till alla du bryr dig om och se hur många kramar du får tillbaka.
Får du 1-3 tillbaka er du en okey vän. Får du 4-6 är du en god
vän...Men får du flera är du den bäste vännen som finns Må gärna
sändas i retur om du anser mig vara din vän ❤️❤️


 

ANNONS
Av anonym anonym - Fredag 1 dec 22:15

    

här är 2 exempel på vad det är som jag nu i kartong nr 1 som jag gör mig av med än att det står och tar onödig plats men sen jag hag lite saker som jag ska sparas och är rädd om så klart.


Av anonym anonym - Fredag 1 dec 22:00

mitt ❤️ Var i dag lätt att lämna på dagiset varken ledsen eller något annat hade till och med knappt nån tid att säga hej till mig när jag skulle gå där i från.

pratade lite med en av fröknarna också som undra när vi skulle åka  eller vilket datum det var skulle Så tog och berättade när.

Och en annan från den tidigare av delningen frågade mig åker ni igen ta med mig också så började fundera lite på om jag ska ta upp det här med att hänvisa henne till min mamma  om tips råd  priser mm så fundera lite på detta ska ta det upp med mammsen i morgon och se vad hon säger om detta .

i dag blev det till vända ner till förvarings lokalen för att kolla det sista i kartong nr 1 och innan jag startar med nr 2 också.

men självklart att få bort dom sakerna att bli sålda i kartong nr 1 som är på försäljning.

men har fått en köpare på lite tallrikar av olika varianter och sen också på en kaffe kopp också så klart så får se vad hon om hon hittar något annat än detta så klart Så det blir att nån annan  ser det och vill ha det och så har hon redan hunnit paxa och blir det sålt i stället.

snö blandat regn har det varit mesta dels i dag och en hemsk mensvärk också har jag haft också 🙁 men den har kommit sen jag satte in kopparspiralen  riktig rejäl menstruation måste jag säga att det har varit nu sen jag satte in den.

och sen har den här killen som köpte kabinväskan av sig var visst hemma nu igen och började genast och fråga mig om att ses suck och sen den här beundraren också .😳

annars en myskväll med ❤️ Framför tv.n bumbibjörnarna första serien från 1985 och då var jag 4-5 år och väldigt populär serier var den också .

Av anonym anonym - Torsdag 30 nov 23:30

jag somnade runt halv fyra på morgonen hade svårt somna mycket tankar som kom och gick .

och mötet med sur gubben kände jag blev bara för mycket och det gjorde ju mig väldig arg och upprörd också över det ena till det andra så där rök min natt sömn rejält ut måste jag säga att det gjorde.

får dock inte bli så i natt i allafall det är sak som är säker måste jag säga .

min planer i dag var då att gå ner till förrådet och hämta eller närmare rensa gå igenom mina tallrika som staren att börja med kolla om det får att sälja dom eller om det är bara att slänga dom så man får se.

men gick ner tittade på min tallrikar som jag och var bara en som dock var kantstött som jag ska slänga  men alla tallrikar som jag än så länge har jag fått på försäljningen nu 👍.

och mitt lilla ❤️ Var super grining på morgonen ville åka vagnen i stället än att gå och ville knappt röra sig bort från vagnen .

mite prat med en av fröknarna också som gav tips var man kan köpa någonstans eller inte  det ens som man vill r

Av anonym anonym - Onsdag 29 nov 23:45

på morgonen efter att jag hade lämna ❤️ På dagis så bestämde jag mig för att baka lussebullarna som jag hade bestämmt mig för .

och eftersom vi snart åker till Teneriffa igen 👏👏.

sen kom surgubben i dag också  försökte läxa upp mig med det ens till andra som han visst tror att jag bryr om det är han som har min ekonomi så då är det han som har den och inte jag. 

Men jag blev väldigt upprörd där i allafall .

sorry men förvaltarskap är bara hjärntvätteri sorry så är det och folk som har förvaltare försökt ta livet av sig pga det ena till det andra.

men lyckades bli klar med lussebullarna i allafall innan jag hämtade mitt lilla ❤️.

och om våldtäktsmannen och falska familj. 

ff Som hon heter eller bf också hon tar inte på allvar hur jag egentligen mår hur förbannad jag kan bli hur upprörd jag kan bli som leder till att jag får ep anfall i stället .

den här människan tror att vi som har blivit våldtagna och vart med om en våldtäkt  vill träffa den som utfört en våldtäkt på den.

en person med epilepsi ska man aldrig stressa upp pressa på någotvis  göra upprörd för då riskerar eller utlöses ett anfall sen .

så sms.a och skällde ut henne och dom tvångs syndrom som hon har  jag till låter inte vem som helst klampa in i mitt och min sons liv hur som helst jag och våldtäktsmannen var aldrig ihop eller i förhållande eftersom jag snabbt så vilka psyk problem han har att han var för ung skulle inte klara av att ta hand om ett ep anfall  plus att jag inte tänder på yngre personer .

okey eftersom jag är nu förbannad och upprörd så kan jag lika bra dra upp vad det här är för synkade idioter.

lägger till ett extra inlägg så det inte blir i detta inlägg  .

men bakade peppar kakor med mitt ❤️ På kvällen  tyvärr lyckades jag bränna dom också tyvärr så måste baka nya  pepparkakor  men nu har jag i allafall bakat med mitt ❤️ Pepparkakor.

kan väl inte direkt säga att jag har vart på så väldig bra humör pga av dåliga nyheterna om våldtäktsmannen.

Av anonym anonym - Onsdag 29 nov 23:45

efter att min sambo hade dött i byggolyckan 2012 så bestämde jag helt och hållet för att vara singel ta vara på mig själv sörja tills det har gått över och känna att man vill starta ett nytt förhållande och se om man klarar det över huvudtaget men först och främst sörja så länge som behövdes och behövs.

och som jag saknar fortfarande tänker på varje dag  och på någotvis känner mig ännu som en halva för att jag ännu ser honom som en förlust.

maj 2013 så var det en kille som tog kontakt med på en dejting sida  sa också läs min presentation där att jag är bara intresserad av att träffa nya vänner och inte något förhållande som den här personen var ute efter.

plus att jag berättade att jag hade mist den person som jag älskade mest av allt i världen och inte mogen för något förhållande  som jag tog då att den här killen skulle förstå. 

Och som jag också antog att han också gjorde så klart då för sånt ska man kunna acceptera om någon berättar att man precis har mist en  i byggolycka och självklart förstå det också.

i slutet av maj 2013 så bestämde vi oss för att ses en stund som vi också gjorde var fint väder så bestämde oss för att gå till fredhällsparken en stund som vi gjorde också tills att det börja regna också.

den här killen började redan då att röra mig tafsa på mig som jag inte var ett dugg intresserad över och sa i från att det räcker nu .

efter som det hade börja regn så ställde vi oss under bron  mellan Kristineberg och fredhäll så att jag kunde gå hem och han ta tunnelbanan hem.

så när det slutade regna så då gick vi stannade till vid tunnelbanan och sa till honom ha det så bra så höres vi.

men som inte gick in skallen på honom tog då förgivet att han skulle följa med hem till mig .

och självklart skulle fortsätta eller börja tafsa på mig igen igen så att jag fick panik till slut.

min pappa kom hem och undra vem man hade släpa med hem också och pappa började ställa frågor till den här killen men som han inte svarade tillbaka på utan att börja skicka konstiga sms till mig om min pappa som fick mig att börja koka  helt och hållet och börja känna mig irriterad som min pappa såg att jag blev också och bestämde sig för slänga ut den här killen för annars hade han stannat kvar hela natten till nästa dag .

Så jag följde med honom till tunnelbanan  och sa hejdå till mig så känner jag att nån greppar tag i min arm så att jag vänder på mig och får en puss  och en kram som chockade mig utom ordentligt och skrämde mig också och gav mig ännu en gång panik.

när jag hem sen så satt jag och min pappa och pratade lite om den hör snubben och sa till pappa att han var konstig  och att det är något som inte stämmer med honom och att han inte var nån kille i min smak eller intresserad av eller och galet ugn för min smak också plus att jag har en sorg att bearbeta som är nr 1 också .

om jag någonsin ska komna vidare i mitt liv kunna starta något nytt förhållande mm också o flytta ihop med.

så dagen där på tog jag mig en funderare och det var ingen liten funderare eller det var ju för att förklara på ett bra sätt så att han skulle förstå att jag blev skrämd och rädd av att han tog tag i min arm och vände på mig och pussa mig o krama mig utan att det var ok  men förklara på ett trevlig sätt självklart så han skulle förstå vilken tabbe han gjorde .

jag mailade honom då dagen där på och berätta hur jag tog detta som han gjorde igår med att dra mig i armen så att man vände på sig  och den här  pussen och kramen .

men gjorde klart för honom att vi är kompisar pch inte i något förhållande alls.

slutet av 2013 så träffade jag hans mamma som jag fick obehag på en sekund såg snabbt att det var något som inte stämmer med henne  samma betende var det också .

och i samma veva presenterade han mig som sin flickvän som jag inte är eller var.

och nu till våldtäkten jag fick ett ep anfall på natten som vanligt och runt 15/5 var det också efter vad jag kommit fram till.

när jag får ett anfall så blir jag helt omedvetande och man kan i stort sätt göra vad som helst med mig helt ärligt Utan att jag vet om det eller något jag minns.

så då våldtog han mig det lilla svaga jag minns av detta är att höra hans  kåta ha det skönt stön.

i samma veva så umgicls jag rätt mycket med mitt ex också som jag hade vid min sida hela tide. Och umgicks med honom vid lunchen på dagarna .

men men det var via min barnmorska på Mvc som fråga mig om våld hot övergrepp i hemma som jag fattade snabbt hur jag hade blivit gravid och när jag kom hem från mötet med henne så polisanmälde jag honom för våldtäkt och mådde riktigt skit bröt kontakten med dom alla för att jag klarade inte mera alls.

men det är verkligen äckligt ha dessutom sex med en o medvetande tillstånd. 

Det är perverst och äckligt och som har själv god morsa som själv har tvångs syndrom högsta grad.

Av anonym anonym - Onsdag 29 nov 01:54

   

här är mina res kompisar och den silvrigs är den som jag nu tog och slängde för den allt gjort sitt.

och sen blåa är min nya  kabinväska från rusta.

grymt nöjd!!

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se