Senaste inläggen

Av anonym anonym - Tisdag 28 nov 22:00

mitt lilla ❤️ Sov längre än vad jag gjorde  som han också fick en liten trött gubbe.

i dag var det förskolan som han skulle till  gissar att han tyckte det var både jobbigt och roligt samtidigt när jag skulle lämna honom .

men jag och mammsen hann äta frukost innan och klä på oss också innan lilla ❤️ Vakna också.

men sen kom vi i väg i allafall till förskolan och märke genast när jag skulle ta på honom västen att han hade fått tårar i ögonen och mungiporna var på väg ner 😢😢 på honom också.

så kramade om honom en stund innan jag gick men sa att jag skulle komma tillbaka lite senare för att ❤️ Skulle hålla sig lugn och fick en puss av mig också innan jag gick.

sen i dag så kom våran nya dörr hit eller säkerhets dörren som i dag skulle få så runt halv tio kom han som skulle byta dörr kom runt halv tio tiden .

och jag bestämde mig för att ta mig rusta i Bromma blocks i dag  och köpa min nya kabinväska och slänga den som jag köpte av sambon när han ännu var i livet  kommer kännas tungt men vad ska göra kan inte ha en trasig kabinväska eller där halva fodret är borta och Sen också dragkedjan har pajat men visst tungt kommer det att bli med att slänga den men skulle bara ta plats om man behöll denna så klart .

men klockan tio kom jag i väg  tog tunnelbanan till Alvik och tog bussen där i från Alvik också.

men fick lite skoj samtidigt på regn promenaden till rusta och Bromma blocks.

och det var att jag såg en lastbil som jag kände igen i detta fall var det en Scania samtidigt tänkte på denna person och vad hände såg mig och tutade så att man hoppade till nästan men kände igen min kompis så klart Även om det var en snabbis med det var för att jag hade sett bilden på lastbilen på kompisens fb och det som gjorde att jag kände igen.🙂

så sms honom och sa att var på väg till Bromma blocks för att handla en ny kabinväska .

så vi pratade en liten stund  och jag gick vidare måste verkligen att bromma blocks är verkligen en stor oas som knappt känner igen sig så mycket nytt sen jag sist var där.

 

Efter detta så blev det att promenera hem trots regnet som  höll på men inte rädd för att bli våt man har bu torra kläder hemma så tog ock gick från Bromma blocks.

men nöjd med kabinväskan är jag i allafall och valde mörkblå också tyckte inte riktigt att den lila passade mig var en ganska mörknyans också som jag inte riktigt gillade .

sen hemma sen så var dom klara med säkerhets dörren och bara att byta om till torra hemma kläder och hämta lilleman på dagis.

och denna gång  så klagade den här fröken på att han pratar för lite  och att vi borde läsa mera 

vad jag kan göra att han bara gillar bläddra och peka i böckerna men fortfarande? Nå det kommer att komma att mitt Milla ❤️ Kommer vilja höra sagor det vet jag .🙂

mugn kväll förutom att beundraren av sig och ville prata en stund på fb chatten med mig.

 

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 27 nov 23:00

    tog dessa två bilder på dom hör två skönheterna som låg inne i hamnen baltic Queen och mitt ❤️ Silja serenade.

så nu är det då januari som nästa resa bär av då till vackra Helsingfors och denna gång blir det mig allt en fika på muminkafet i stället nu när man äntligen vet vart det ligger nånstans och hur man tar sig dit också så klart.

sen är en av dom saker som väntar på angående kryssning i ja uari.

 

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 27 nov 22:30

mitt lilla ❤️ Fick vara hemma i dag eftersom han hade sin snuva och hosta.

och jag fick uppdraget att gå till gymmet och frysa kortet efteesom vi drar tillbaka till teneriffa nu 12 december men det blir gott.

så då åkte jag in till Värtahamnen samtidigt och bokade till ja Jari med mina poäng så nu är det gjort och känns gott att få dom använda också så klart.

så får jag se vem som hänger med denna gång i stället har några stycken intresserade så jag får se vad det blir och vem det blir också denna gång.

systersonen hörde av sig igår och ville komma med på resan till tenneriffa har sakna honom mycket måste jag faktiskt säga att jag har inget att neka eller.

mitt lilla ❤️ Var jätte glad i dag förutom 2 gånger när jag gick ut ville han komma med  frågade  mammsen om jag skulle ta med honom men var ingen bra idé med tanken på hostan och snuvan som han har haft mitt lilla ❤️.

sen gymmet och sen hem hämta upp crosstrainern som i dag ska säljas bort så hämtade pappas kärra som han hade till el pianot  så tog ner den där jag hade crosstrainer ganska knepig att få på kärran var det också .

men var nog jobbigare att få upp den till lägenheten sen i stället.

och sen ut när dom skulle hämta denna i stället.

men nu är den borta helt och hållet. 

Tänkte rota fram ett par  high heels som jagångra köptes på som är silvriga och lossar en massa glitter också så dom ska bort inte dom andra paren  sen måste jag in och titta på  dom här sidorna om man kan typ lägga ut andra saker inom köket onödiga te koppar /te muggar som exempel har så mycket som jag hellre säljer än att slänga det i stället om det inte är trasigt så klart.

men nu ska  jag i allafall kolla vidare vad som ska bort och säljas villl inte längre ha kvar saker  som bara påminner om ens förflutna som vart kanske jobbig i stort sätt.

men för crosstrainern fick i allafall 650 för så spara dom pengarna nu till kryssningen i januari är ju en 40 timmars resa som sagt och inte 23 timmars resa. 

 

Av anonym anonym - Söndag 26 nov 22:15

     första bilden är från promenaden i dag  runt fredhäll.

och sen är det mina 2 alternativ på skåpen som jag har fundera på och bestämde mig för att rita ihop också så klart.

så nu blir det att fundera och sen se vilken av dom som känns bäst och som jag ock verkligen också vill ha också.

Av anonym anonym - Söndag 26 nov 22:00

min mamma kom in med mitt ❤️ I morse som berätta att han hade hosta hela natten och vakna av den ett par gånger också. 

Men att jag skulle ta honom på morgonen som jag också gjorde han har blivit ganska mammig igen också igen.

men kollade på Nicke nyfiken och sen lagade frukost till honom eftersom han inte ville ha samtidigt med mig .

kollade på telefonen och hade inte fått några sms av den här beundraren med tanke på vad som hände igår .

men hade närmare fått av den här som köpte kabinväskan av mig  igår och seriöst vet ej vad jag ska göra eller hur jag ska hantera detta med honom som vän kan jag absolut tänka mig honom som vän men inte i förhållande det känns dock inte riktigt rätt helt ärligt.

så han har bombardera mig med meddelanden och samtal och just sånt är jag rätt less på också måste jag säga att jag är inte lite eller precis.

är ju inte direkt intresserad av honom på det sättet med att gå i något förhållande det är jag absolut inte alls.

blev en lång promenad med skrutten som hade sin sov tid också så bestämde mig att gå runt fredhäll med honom och han somnade också ganska snabbt också så klart.❤️

Hemma sen kollade vi febern på honom och då hade fått feber igen och hostan lätt lika hemsk.

sen på kvällen så var jag in på sphock och hade fått bud på crosstrainern underbart så att i morgon så kommer hon och hämtar den som ville ha denna hade verkligen nästan gett upp hoppet på den måste jag säga att jag hade.

morgon dagens planer ut till Värtahamnen boka kryssning till den 8.1 januari så att jag har den bokad och kommer använda mig av mina gamla bonus poäng så dom inte går ut har ju extra kortet nu så blir ju nya poäng rätt snabbt också så klart.

sen senare i veckan ut till Bromma blocks och handla min nya kabinväska med 2 hjul skönare o bekvämare att ha på kryssuning och resa utomlands medan den jag har med 4 hjul passar bättre till Finlands resorna när man ska dit är ganska kräsen person inom detta med väskor inget man kan få för mycket av.

och det sista nu på kvällen som jag gjorde var rita mitt andra alternativ till klädskåp som jag vill ha det.

Av anonym anonym - Lördag 25 nov 22:00

väcktes åtta i dag av mitt ❤️ Och mamma  han hade vakna tidigare än hon hade som jag förstog detta också.

fick sms av den här beundraren i dag som jag måste säga tabbade sig lite tyvärr och Egentligen tänka lite osmart också måste jag allt ta och säga samtidigt också .

jag är krasslig och trött o brukar vara mitt tecken på trötthet och elände i kroppen också med andra ord också.

min beundrade hade boka biljetter till djurgården - Rögle matchen till oss .🤔😬

den här jag berättar om vet jag inte vem det är förutom bara på bild och sen aldrig prata med honom i telefon eller så ingenting av dessa saker om vi börjar så med en början.

när jag och mitt ❤️ Satt och tittade på Nicke nyfiken så då kom ett meddelande från beundraren kan ge det namnet på honom.

frågade mig om jag var piggare i dag och mådde bättre i dag  Men skrev att jag är trött somna fram för tv.n  så att mitt ❤️ Väckte mig några gånger.

Men är ju krasslig vad kan jag göra åt det? Har inte haft nån jätte ork nu på 2-3 dagar .

nämnade detta för beundraren men egentligen fick den uppfattningen att har inte tagit tog det på allvar att jag inte komma eller detta.

driket som jag måste säga det måste man har liten hänsyn om man om nån berätta för ett  par dagar i förväg också.

men att det inte gått in och bara sagt att du inte får blir sjuk nu och vila upp dig.

kände redan igår kväll efter ha prata med min kompis  om detta att 

Han beter sig som att vi skulle vara ihop och sen inte acceptera nej Om det skulle inträffa något eller hända något .

men skrev ett sms om detta och trodde beundraren skulle allt förstå också hur jag känner också så klart i jämfört med honom Som har fått känslor för mig och behandlar mig lite som att man var ihop.🤔🤔inte ett dugg roligt helt ärligt  måste jag säga att det känns som .

bestämde mig för att inte svara på nått av sms.sen om något skulle komma eller bara ta att av vakta med detta.

varför svara nån som inte kan acceptera ordet förkyld  jag orkar inte jag är trött.

visst en kompis till mig skulle också ha gått på denna match och skulle vart en buckup men efter  att ha berätta så tyckte kompisen at det inte så bra och så seriöst av honom plus att jag berätta om beundrarens blommor som hade skickats till mig som fick mammsen smått orolig och knappt visste vad jag skulle säga om detta också så klart så känns som att vi är ihop tyvärr som vi inte alls är alls .

visst födelsedag namnsdagar är ju andra saker så klart men till en som man knappt känner? Nån som vart med nått liknande ?

 Men kl 13:00 förberedde jag mig och lilleman för promenad in till tc och lämna kabinväskan åt han som köpte den av mig igår dock inte räkna med en dejt precis hade jag närmare tvärtom  bara lämna det som han hade köpt och sen hem. 

Så blev en snabb fika på espresso house och prata lite men visst märkte lite hur dålig min engelska var i allafall inte den bästa kan man säga i allafall.

men kom sen nytt sms av beundraren och kände att jaha nu det då räcka har ingen anledning att låta nån bestämma över mig på det sättet fick nytt sms var är du  Är du här snart är vid globen nu.

jaha kände jag mig eller tänkte sluta bestämma och gilla läget inse fakta i stället.🤔🤔

Tog skrev som ett sista meddelande att ligger i sängen utan ork trött små febrig har ju vart dålig sen ett 2-3 dagar tillbaka hade till och med sagt nej tack till min kompis som ville ta en fika och för kompisens skull med att inte  ge smittan med min förkylning till min kompis som hade respektera detta med att jag inte var i skick.🤔

dock inte eller kände mig så social när jag inte är i form så detta skrev jag till beundraren så han skulle fatta eller mer förstå att jag inte orkade Plus trött som man lov måste acceptera och respektera efter gårdens meddelande till honom angående går lite för snabbt fram och jag vet knappt var han bor eller vet vem han är förutom på bild så klart på ett sätt så han skulle förstå och acceptera hur jag tog detta .

men sen har det vart tyst efter det gissar på kommer mera i morgon och stället lugnt.

hann duscha städa tvätta håret raka ben och armar i stället. 👍

Av anonym anonym - Fredag 24 nov 22:45

i dag var mitt ❤️ Friskt och på ganska gott humör på morgonen men skrev till dagiset att han kommer vara hemma försäkerhets skull också.

jag och ❤️ åt frukost fick ta med kaffet och dra igång  icke. Yfiken som han har börja tycka om nu och ville se detta nu i stället än mumintrollen verkade det som.

sov Time för lilleman så drog på honom  hans Overall och va tar så tummvantarna på honom och sen vintermössan också var det att ta på honom vinterskorna också att ha på sig tjockare strumpor och ha med sig sin kanin som han har alltid med sig också.

och fundera lite på angående kryssning och vad gjorde att åka in till värtan och frågade lite om detta med jul presenten är som man allt får varje jul och plus bra musik och vet vad göra också och hemma men fick i alla en bättre förklarin på det hela och datum som var från första till start och avresedag och hur man ska ta sig åt med också hur allt detta också men skulle billigare etc resemålen och destination man välja till vilken man är intresserad av att dra till.

och på för middagen så planerade vi lite in för julen och våran hur man skulle ta och fira denna som då blev bestämt men med att boka då på kvällen som blev vi bokade på kvällen.

sen gjorde jag mig medlem en sida som liknar spoch men att en kabi väska så jag blev ganska övervakad att jag skulle hsh

Av anonym anonym - Torsdag 23 nov 23:00

      

tog dessa på hemvägen från stan när jag skulle hem. Jag hade ju bestämt mig för at bussen 4.an från radiohuset hem.

men hade inga pengar på åk kortet så promenade till tc och kunde inte låta att kunna få slappna av.

Men det är 3 bilder som jag tig innan jag åkte hem.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se