Senaste inläggen

Av anonym anonym - Lördag 25 mars 23:53

det var riktigt toppen väder i dag  när jag kom upp ur sängen sov lite längre i dag hade ett ep anfall i natt men som tur var så , då fick jag det rätt tidigt så fick sova nu och bra sömn också.

så i dag var jag ganska pigg än vad man brukar vara om det har kommit på morgon kvisten.

bra för den delen också att detta kom innan kryssningen också som jag hade hoppas på också med tanke på kryssningen.

så bara hålla/chansa att det 

ANNONS
Av anonym anonym - Fredag 24 mars 22:30

vaknade på bra humör inga smällar  närmare en liten mysis som klättrade upp brevid mig i sängen nu.

vakna av att jag hade lite ont i halsen också 😕 Så det blev ändrade planer på det mesta gymmet så i morgon sen söndag måndag får det bli.

Underbart väder var ganska kytligt när jag var på väg med lilleman till förskolan men i solen var det hur mysigt och fint som helst. 

Virkade lite lappar till filten som jag håller på med som ska till min vännina tillsammans med mina fördra år bok och sen något litet gosedjur Eller snutte filt liknande figur närmare men som jag köper på båten tänkte jag eller ett par tofflor .

min plan det angående presenten . 

Men för min del blev det bara en promenad till Fridhemsplan lämna papper på vårdcentralen där för att få en ny husläkare så att det blev ordnat nångång.

men fönster tvätten blev inte av blir efter gymmet i morgon i stället eller söndag/måndag så får se vilken av dagarna det blir.

på kvällen blev min mage dålig igen så satt inlåst på WC pga lös mage en stund också ganska obehagligt måste jag säga att det var.

men annars så har dagen vart lung lilleman har sett på Pippi mycket och vart väldigt trött när vi kom hem från förskolan.

ANNONS
Av anonym anonym - Torsdag 23 mars 23:38


inget kul sätt att vakna på i dag måste jag säga att det inte var men det är ju inte lillemans fel och han vet ju inte eller förstår ännu att det kan göra ont på andra  men vad ska man göra när han är i denna fas.

mitt lilla ❤ slängde med en rejäl smäll en spade som man har i sandlådan på mig inmana man vakna och blev väckt och inte nog med detta så hade man lite ömtålig tandkött och kändes bra när han kastade denna spade rakt på kinden.

men blev inte arg på honom jag vet att det inte är med flit som han gör detta  det är bara att han inte förstår hur det ligger till.🙂

när man gick till förskolan med honom så då gav han mig en häftig smäll igen men denna gång såg en i personalen detta och reagerade lite på detta också det är ju bara att säga stopp hela tiden och inte hetsa upp sig eller men visst lite jobbigt var det när man fick berätta hur han var hemma och motsatsen på förskolan med att vara hur gullig som helst som sagt.

väl hemma sen så tog jag fram virkningen som jag hållercpå med till min vännina kommer lägga ut en bild på denna när den är klar.

började fortsätta med denna och tiden bara rusade i väg så klockan varcplötslogt 14:00 när jag slutade med detta.😱

Jade tänkt mig gymmet bland annat i dag men det sket sig eftersom jag skullechämta skrutten kl 15;00 på förskolan också.

men blev en liten tur ner till rålisparken där lilleman bille gunga men inte leka som förra gången.

och nu på kvälls kvisten så då tog jag mig samman för att planera vilket datum jag ska börja med GI  maten och vad som jag ska köpa hem till mig och i morgon kolla på några lätta recept också ska jag göra också .

quornfärs med bönpasta sallad som exempel tog och skrev upp lite av detta som jag ska ta och handla hem också.

 
Av anonym anonym - Onsdag 22 mars 23:19

nu i dag så är det sista regelbundna och 2 gånger i veckan hos tandhygenisten men måste samtidigt berömma henne duktig trevlig lyssnar om man känner av något beskriver  först hur hon ger bedövnings sprutorna och tips för att slappna av och kunna andas djupa andetag och sen ta en paus om man känner att det behövs lyssna på om man har frågor eller om det är något som man funderar på som man kanske behöver tips på.

och det här är den första som gjort det och som gjort att mam kan koppla av någorlunda än att man bara ligger och spänner sig hela tiden.

visst jag hade en aning lite panik och var lite orolig med tanke på hur bedövningen var förra gången när den gick ända upp till ögat så man inte kunde blinka så det bara blev att man gnuggade sig i stället än för att kunna blinka som man gör .

men kändes när det ej behövdes visade sig bara att det var främre delen och sen också att man kände sig som man hade fått rena smockan .

men allting gick bra och som jag tänkte mig också så klart och börjar smått känna av att min sprut skräck har nu smått börja lossna som jag har haft panik för varje man ska till tandläkaren.

men känns skönt nu att det här största ingreppet är klart nu också  men blir det bara mera kontroller varannan månad som ska gå på för att följa upp det hela.👍 Så nu nästa gång är det om 1 1/2 Månad som nästa gång är och ska verkligen också sextio att få det bra och aTT mina tänder också ska må bra.🙂

Ska skaffa mig nytt tandborst huvud  den börjar bli lite utnött nu borsten på tandborsten.

  Annars underbart väder i dag har det vart men regna en liten skur på morgonen ingen kraftig skur i allafall.

men ganska varmt har det varit.

Av anonym anonym - Tisdag 21 mars 23:29


när man vakande i dag så var det lite vitt på marken men inga hemska mängder precis iallafall måste jag säga att det inte var i allafall. 

Det blev en aning tidigare att gå i dag något som lilleman själv valde att det skulle bli men kände samtidigt att jag ville vara i god tid till kvartssamtalet också.🙂

så jag stannade kvar där skulle ändå knappt hunnit hem och fått vända på en gång också så kändes bättre att stanna där.

dugg regn när vi hade parkera på gården också men fick en bra plats för vagnen ocksåx vi är 4 st totalt med bugaboo vagnar som brukar vara samlade i ett hörn medan dom andra är vid sidan om vet ej varför men har blivit så men kanske samtidigt bra att ha det så också .

själv kvartssamtalet gick bra också och var väldigt mycket bra information som man också fick i dag något som man mest fundera på är ju det här med Pippi Långstrump som sonen har blivit så förtjust i också.

som var från förskolan så då förstår jag vart det kommer i från i allafall.

sen hem käkade lunch starta datorn och började kolla på recept som kommer ja med efter 30/3 mars och göra och som är GI mat tror att jag bara kommer välja högst 4.a recept själv klart vegetariska eller med fisk byta ut ris till pauluns olika rissorter  i stället bland bara laktos fria produkter från mjölk till yoghurt och matlagnings yoghurt om jag behöver det nångång sägs att laktosfritt är bättre till viltnedgång också så klart och något som jag också kan tänka nig plus sen laga GI bröd också kanske byta ut vanligt mjöl till glutenfritt i stället men just på den punkten angående bröd måste jag fundera på i allafall.

och sen blev det gymmet också bestämde mig för att bara köra den crosstrainenr liknande saken och kände genast av detta i det område som jag trampade snett på och änfå körde jag Intersport väldigt hårt eller har ju bara vanliga promenad  air Max skor till kondition och sen till danspass är det med högre skaft också.

tog nu en bild på mig och ska försöka ha dessa nu som jämn förenings kläder också men det ända jag inte kommer visa är ansiktet.

men här är nu i allafall bild på mig nu och min kropp också.

  Jäm    

Av anonym anonym - Måndag 20 mars 23:51

lämnade lilleman på förskolan där vi stötte på en av fröknarna  på den avdelning som är för något år större barn.

var ju på promenad med lillen när jag stötte på den gruppen vid Essinge leden antar att dom hade vart i fredhällsparken.

så där stog vi och pratade en liten stund när vi nästan var hemma igen .

men i dag blev det också fortsättningen på tandläkar besöket också men känns skönt att det är snart över med allting och hur bra det har gått med tanke på hur nervös man var i början också.

Men allting gick bra och var bara att försöka koppla av också  det var bara med  bedövnings sprutan som jag kände av det hela också .

men när allting var klart och sen när på hem vägen kom det otäcka måste jag säga att det var och har aldrig vart med om eller och om det är nån av er läsare som vart med om det här tidigare så berätta gärna så man kanske kan ta lite råd av er om det skulle hända mig igen.

det här är första gången som detta inträffa mig och tyckte att det var väldigt obehagligt av det hela också  även om det typ var kanske 1-2 timmar som detta hela tog innan det la av helt innan all annan bedövning börja släppa.

denna gång och bedövning satte sig  runt ögat och fick nästan panik att jag inte kunde blinka med det vänstra kändes som det satt helt fast och så fort man rörde till det så kändes det som att man inte hade något öga kvar på vänstra sida.😕😱

och bedövningen runt ögat var det första området som smått börja släppa helt och hållet.

är det nån annan av er som har också varit med om detta än bara jag så är jag tacksam för tips och råd om detta skulle hända igen.

annars bara vart hemma virka vidare på filten till min vännina och hennes ny födda son också  eller som nu är 1 månad gamal är han nu.

den hämta lillen och sen titta på pippi Långstrump också Tills det var Time att få lillen att somna.

Av anonym anonym - Söndag 19 mars 22:30

sov till halv nio i dag käkade frukost sen runt tio klädde på mig och gick ut med lilleman i parken . 

Underbart väder varmt och skönt  höll jag på att säga hihi.

men det var varmt i solen ☀️☀️☀️ Det skulle allt vara i allafall men i skuggan var det ganska kyligt som sagt.

 

Träningsvärk i rumpan måste jag allt ta och säga att jag har  så då gjorde passet bättre av sig igår i allafall men kände att jag vågade ta i mera denna gång sen sist när man ännu hade ont i foten också till och med.

nästa träning blir nu då på tisdag då i så fall efter kvart samtalet på förskolan.

i morgon blir det tandläkare igen 😱  Men känns bra ändå med detta uppehåll som jag har haft .

men men tillbaka till denna dag var ute med lillen ungefär en timme totalt var jag men hann hem precis innan man börja frysa.

så kom en bekant till oss över också och hälsade på oss bor i Tyskland men när han har möjlighet.

handla med systersonen och sen hem så då hade lilleman vaknat och blev blyg för systersonen och bara klanra sig fast men det går över i allafall.

annats lugn hemma kväll har det vart här såg sista avsnittet på innan vi dör som var en grymt bra serie måste jag säga.

Av anonym anonym - Lördag 18 mars 23:48

på gott humör och underbart väder när man kom upp ut sängen också var det.☀️☀️☀️☀️

Pratade med en min kompis i Linköping som jag annars också gör annars gör varje dag också.

men berättade om den här skillsmässo killen  och hur jag sa i från också så klart. 

Visst sen vet man ej om det stämmer eller inte somxjag intectrorcpå i allafall. 

Men jag skrev hela historien och precis allting som har hänt och hur han meddelade att han inte längre har känslor kvar för henne sitt ex alltså och vad det verkar som så har exet fortfarande känslor för honom . 

Men jag bestämde mig för att berätta allting plus dom 2 gånger man har haft sex också det ända jag ångrar var att jag följde med honom hem så det är väl det ända.

men ge henne en bild över hur det har varit och sen tog jag och blockerade nr och plus att jag slängde det också efter sms.et också .

det som jag är glad över är att jag inte hade känslor för honom alls eller känslor att jag ville ha honom.

Så var det med detta.

sen gymmet i dag också  och danspasset var smått nervös över att min fot ej skulle klara av detta eller att man skulle snubbla.tog och promenerade till gymmet tog c:a en kvart att gå om man valde den kortare vägen.

men nöjd med danspasset och full med energi också 🙂.annars blev det lugn hemma kväll  och trött efter det att man var i lekparken med lilleman.🙂

 

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se