Senaste inläggen

Av anonym anonym - Tisdag 7 feb 22:30

hej och hallå

lova min kompis j.h kan vi säga en kryssning till födelsedags present Som jag lovade att ordna denna vecka eftersom tisdagen den 14. Mars var som billigaste valde jag det datumet men sen går det att skjuta fram det också bara att det är samma pris som på denna så man inte behöver ha extra avgifter för det har jag absolut ingen lust med precis men lovar er att nu är det tätt person som jag kommer att åka med också.🙂

Och inga muppar och aldrig mer några muppar eller för min skull och sonens skull och för att mina föräldrar ska kunna lita på mig igen också det är min största önskan helt ärligt.

men a-hytten kostade 624 men då är det med hamn avgift.

men skönt att den är fixad nu i allafall blir det annat datum så får det bli det också som sagt bara att det är samma precis som på denna hytt.

plus reserverade bord på ala csrte resturang på dit vägen och sen att jag får årets första veggo burgare lovar att sätta bild på den precis som på ala csrte resturangen också .

annars hemma resten av dagen var tillbaka runt 13:30 käkade lunch virkade lite på miTT däng överkast så att det ör klart till sommaren kommer ej hinna till våren det vet jag eller kanske andra rundan till villan det visar sig i allafall.

idejten hörde av sig och ville käka pizza bara något som är gott en gång om året om det ska vara köpes pizza annars vill jag bara ha hemma lagade från grunden så man vet vad det är som är i från deg till pålägg.

han vill att jag kommer hem till honom  men jag tycker det är för tidigt fortfarande i stort sätt och sen respekt för grannar mm.

i morgon gymmet och nu ska jag bara köra på så man tappar ett par kg till kryssningen men själv klart ska det gå i sin egna takt men en timme per dag ska det vara i allafall.🙂


ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 6 feb 23:59

                  


Halloj 

först och främst när jag kom upp så vsr det lite snö ute hoppas den inte vara för länge är ganska less på snön nu helt ärligt måste jag säga att jag är.

vill inte eller har något mera snö kaos eller precis.

hade mitt lilla ❤ hemma ännu en dag försäkerhets skull eftersom det är något som dom alltid p0 förskolan.

men jag tog mig för nuftet till fånga och bestämde mig för att gå till gymmet och köra och sen i morgon vilodag sen efter lunchen på torsdagen med vänninan så blir det gymmet också ska i allafall försöka annars blir det fredag och söndag som jag går och tränar på plis har rena gymm kläder också så klart.🙂

Men i morgon när lillen är på Förskolan så blir det buss till värtan och beställa båt biljetter till Helsingfors som jag lovade min kompis .

vill inte berätta för mycket om honom med full reseåret förutom detta så klart kan vi har en liten speciell vänskap med gemensamma intressen hjälper mig med aktiviteter också har han gjort. 

Har hänt att man har fått någon puss också men vi är bara vänner så ni inte misstolkar detta .

men han har aldrig vart i Helsingfors och förstår honom varför han inte vågade då is somras som det var tänkt .

så detta är min plan i morgon i allafall.

annars har lekt med Lill gubben i stort dött hela kvällen och vela borsta tänderna 3-4 gånger också mitt lilla ❤.

men i morgon är det i allafall förskola igen kommer bli bra också med tanke på överflödig energi som han har haft dessa inomhus dagar som han har haft nu dom här dagarna som han har fått vara inne.

suttit och titta på Pippi Långstrump snart kan man alla repliker också i filmerna eller dessa avsnitt som han kollar på.

sen i kväll beställde jag dessa saker som är till för kryssningen nu.

det är lip primer ögonskugge pennor 2 olika färger 2 läpppennor i 2 färger som jag hade på listan som jag la ut hör för ett tag sen.

om vilka produkter inom make up jag skulle köpa eller beställa men ska också sen senare tillfälle införskaffa detta expedit skåp som är till fört enkom smink skönhets produkter så att man kan ändra i hyllan där allting står nu också.👍

Nästa vecka ska jag hämta ut min bikini också.👍

 
   

ANNONS
Av anonym anonym - Söndag 5 feb 23:26

Halloj 

vakande lite smått grinig i morse måste verkligen på något vis lägga av med detta undrar bara hur för lillemans skull som sagt.

jag bestämde mig att gå till gymmet trots min snuva som jag har men jag kände mig mycket piggare i allafall måste jag säga att jag gjorde.🙂

men gav lilleman lunch innan och sen började packa ihop min gymväskan också  så att den var klar och förberedd för gymmet.

var ganska fullproppad med energi också var jag så det klagar jag inte över alls närmare tvärtom var kanon.

får se om det blir crosstrainern eller bandet i morgon får se vilket jag väljer i allafall . Märkte att jag hade gått upp lite dom här senaste dagarna men har ju haft min mens också och såbt gör ju sitt också så klart.

annars hemma lekt med min skrutt också har jag och sen fråga min vännina när det passar att träffas på onsdag också eftersom vi ska ta och luncha frågade henne hur mycket jag skulle ha med mig angående pengar men som vanligt skämma bort mig med att betala hela grejen.

mem blir trevligt och träffa henne även om det är utan barn nu nu när dom börja på förskolan både min och hennes dotter.

dejten blev ej av pga sjukdom plus att jag tror att han blev lite upp när jag ej hade pengar också.

jag misstänker det men vad ska jag göra när jag inte har vanligt jobb inkl mina egna bekymmer också som ep.n som exempel.

och snöblandat regn har det varit också har det varit i dag också men hoppas bara på att det var något tillfället som sagt vill inte ha mera snö nu det räcker.

Av anonym anonym - Lördag 4 feb 23:46

halloj

jobbig natt med snuva och täpp näsa 😕 Och lilleman är riktigt snorig än vad jagcör om man ska jämföra snuvan som vi har.

min telefon åkte i golvet mitt lilla ❤ som ryckte den ut handen på mig när jag skulle lägga undan den så åkte den i golvet och mycket mera sprickor så man tog beslutet på att fixa en ny skärm till denna plus skyddsglas också för att vara på denna säkra sida.

 Och dejten ville träffa nig i dag också ville ha hem mig till honom som jag inte ännu känner mig riktigt beredd för plus grannar som kan misstänka saker mm  med tanke på vad han gårcigrnon just nu och ingenting är klart ännu.

så vill jag ännu hålla mig på avstånd respekt för hela grejen.

sen börja fråga mig om hur mycket pengar jag har som vad har han med servat göra egentligen vi bor ju inte ännu under samma tak precis eller men kände att jag ännu vill avvakta med att åka hem till honom också plus att jag ännu ej har hunnit berätta om min ep eller för honom ännu .

för det mesta så vill ju dom att man sover över samtidigt då och att man är helt oförberedd på detta också så ska så småningom berätta detta för honom om min ep.

men så länge han är i den känsliga fasen med att GP igenom skillsmässa och boende delning eller vad det nu än kan vara så avvaktar jag.

men blev ingenting av detta eller kanske lika bra det också så klart.

men fick mitt iPhone glas plus skydd fixat kändes jätte skönt också att ha det gjort nu också spricka som vart sen sommarn och sen också lilleman 2?sprickor som gjort arr man har tappa den i golvet nu 2 gånger också.

på kvällen sen så kom mellon också och det var min favorit som kom med som jag också var och såg på galaxy i maj och november.

så hon åkte direkt till final också så det var jag stolt över plus sett henne live två gånger också 👍.

Av anonym anonym - Fredag 3 feb 23:50

halloj!

jag vaknade i dag kl 10:00 längesen man gjorde för den delen också.

men fick höra av mig till förskolan att lilleman var dålig hade visst haft feber o natt.

eller fått på morgonen som jag förstog det.

dagens plan i dag var att hämta denna färg palett som jag skulle köpa blev verkligen helt kär i färgerna och färger som passar bra till mig.

först ses runt 16:00 plötsligt en halv timme senare och sen kom ett sms om att hon skulle hämta sin dotter på förskolan hon är som jag ensamstående mamma och valde att skjuta upp detta till nästa vecka.

blev lite irriterad över detta med tanke på att jag jag fick gå omkring på fridhemsplan som kändes varför visst jag respekterar henne och accepterar henne med tanke på att hon är i samma situation som jag.

sen hörde dejten av sig och undra om jag hade tid att ses i dag men eftersom han ville umgås lite längre så fick det bli i morgon med bowling gjorde vi upp.

plus att jag ännu är små förkyld också så vad gör man plus att lilleman inte eller riktigt  mår bra så då sköt vi upp detta till i morgon i allafall med att ses berättade att jag lovade vara borta 1-3 timmar antar att det är bowling antar nån fika/middag och det tar ju sin tid det också så klart.

vill inte vara för länge borta från min lilla skrutt eller skulle bara kännas hemskt som sagt om jag vore detta.

annars en snorig  dag för både mig och lilleman och en riktigt middag också till och 

med måste jag säga att det är.

Av anonym anonym - Torsdag 2 feb 23:46

Halloj !

vilken dag täpp o näsan och snora hela dagen måste jag säga.

lämna lillen på förskolan .

hem och lagade mig en kopp kaffe träningsiabstinens 😕 Inte ett dugg roligt precis.

lade ut lite annonser på spock och hoppas på lite napp också att jag på något sålt även om det kan ta lite tid men funderar på bloppis också för det kanske kan gå lite snabbare  så klart.

tänker på lite extra pengar till kryssningen i mars som jag lova min kompis i födelsedags present så att man själv klarar sig.

det är ju ändå 40 timmars resa som sagt så.

i dag blev det en liten promenad och sen hämta skrutten som satt och åt yoghurt när jag med vetekuddar som han ville jag skulle smaka på också .

men tidigare på dagen bestämde jag fick för att ringa och ändra tid hos tandläkaren och tandhygienisten.

hon som tog emot mitt samtal  tyckte att det var bättre att jag väntade ett par dagar efter ha dragit ut min 3 visdomstand och sen efter ett par dagar tandhygienisten så det inte skulle bli för mycket på en gång eller och vara helt borta.

så det kändes bra i allafall tyckte jag i allafall  att det delades upp och inte allt 

samtidigt skulle vara grymt jobbigt jan jag lova.

sen träffade jag min dejt också inte han jag träffade härom dagen tror det var ungefär 14 dagar sen nu sen sist .

tog en kaffe satt och pratade lite om hur det går med allting angående det ena till det andra och vad som händer tycker verkligen synd om honom måste jag allt säga att tycker men att det kommer gå bra.

Av anonym anonym - Onsdag 1 feb 23:16

hej o hallå!

bestämde mig för gymmet efter lämna lilleman på förskolan, 🙂 Men det är för att man en sån hemsk träningsvärk men en timme blev det på gymmet .

jag hade fått ett meddelande  på spock av en som sålde en eyeshadow palette i jätte fina färger också vad det.

och som kommer att passa mig bra gissar på att den skulle kosta runt 200-300 kr i butik , men visar bild på den i morgon.

var på gymmet en timme och körde crosstrainer var gott.

och sen på kvällen så hörde min andra dejt av sig och fråga om jag ville komma med på en middag hem till honom.😱

Seriöst så vi har setts nu totalt 4.a gånger känns nog väl fortfarande lite för tidigt att hälsa på.

visst jag tycker om honom och inget fel med det men vill hellre börja dejta tills det hela är över med skillsmässa mm.

skrämde mig lite när han berättade om sin hjärtklappning som fick i helgen också.

plus att jag är ändå snorig och snuvig så på det sättet så kändes bättre att vara hemma helt ärligt.

på gymmet upptäckte jag att jag hade glömt rena ombytes strumpor hemna så fick promeners hem utan strumpor på fötterna.

får se hur jag mår i morgon  och om jag är så snuvig nu som jag är får jag väl ändra besökstiden hos special tandläkaren som är nu på fredag 😱😱.

men det berättar jag mer om i morgon i stället.

men lugn hemma kväll med lite nysningar titt som tätt också Har väl fått detta av mitt lilla ❤ som har vart snorig och nu min tur också att bli det.

är väl nu det börjar antar jag nu när alla förkylningar kommer och sen på förskolan har

dom satt upp lappar för magsjukan som visst har börjat nu på mitt lilla ❤ förskola.

fick sen ett mms på kik och nu fick jag allt säga i från plus här också när finns tjejer som jag i detta fall.

varför skicka i väg bilder på sitt organ fast man säger i från att man inte vill ha såna bilder alls och tycker det är bara löjligt då gör man allt bort sig i stället.

och vi är många ensamstående små barns mammor behöver vi behöver inte vara desperat och kåta bara för att man ensamstående singel mamma.

ska jag ha sex så då ska det vara med den jag har förhållande går inte i säng med nån

hur som helst.

jag blir verkligen arg på såna som inte kan visa respekt för oss små barns mammor som är ensamstående.

anmälde honom på kik och blockerade honom trodde han haja vinken med alla meddelanden igår där.

skärp er vad tror ni att ni får ut av skicka en bild på er könsorgan o skryta hur stor/lång den är det är bara löjligt plus kan finnas såna som tar illa upp också med såna bilder.

kan vara bra att det i åtanke i allafall .

Av anonym anonym - Tisdag 31 jan 23:30

hej och hallå!

förde lillen till dagis och i dag vill han inte äns veta av mig  var ju tur att man hann ge honom 2 pussar på kinden i allafall.

det blev gymmet trots snuva eller lite snuva om det är allergi som nu är på väg eller om det förkylning såg härom dagen snödroppar och kommande knoppar också.

tog det Lungt på gymmet i dag och inte som igår så man fick blodsocker fall har redan haft den en gång och det räcker.

men gick bra i allafall körde den andra varianten av crosstrainer också körde på nivå 6  -8 som slut spurten i allafall.

sen hemma hämta lilleman träffade samma förälder som igår som vi stog och prata med att man är uppvuxen på Kungsholmen ooch i denna trakt som nu också .🙂

Den tidigare lägenhet var på samma gatan med en trapp i från tvärs över gatanoch flyttade sen tvärs över.

så roligt att man har fått kontakt med en på samma avdelning i allafall .

annars en lugn hemma kväll med lilleman.

Se på Pippi en stund också .🙂

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se