Senaste inläggen

Av anonym anonym - Måndag 6 nov 23:38

blev väckt lite tidigare än vanligt men det gör ingenting 🙂 bara dom gånger man har anfall som det gör.

men på någotvis så kändes det ändå hade ju en riktig mysdag med mitt ❤️ Igår och våran promenad och bara kvalitets tid från morgon till kväll också med andra ord.

och i dag som nu på morgonen mys stund med att äta frukost med honom trots att han bara ville ha vindruvor knäckebröd och 1 mjuk smörgås också.

men det gick bra allting även att föra honom till förskolan också  det han absolut skulle ha med sig dit var bobbo i från babblarna .

dom har ju västar också och i olika färger men på den punkten var han lite knepig av sig. 

mitt ❤️ Hade lite svårt att släppa mig  och ge mig bobbo också så klart men så mötte en av fröknarna upp oss och tog hand om mitt  ❤️ Som nästan grät så jag lovade ❤️ Att hämta honom mite innan tre också.

när jag såg att han hade det litet jobbigt när jag gick .

själv skulle jag till tandhygenisten i dag  och näst sista besöket är det nu också känns konstigt men ändå skönt men glad att nu är det här äntligen igång och att få det gjort kan verkligen liva att ha tandlossning  är inte ett dugg roligt att ha och speciellt så pass ung som man också är .

men allting gick bra och hon frågade mig hur Teneriffa resan hade vart och vad man hade hitta på och hur varmt det var eftersom hon skulle själv åka dit också så småningom.

så jag gav lite tips och råd på vad man kunde hitta på men sen blev det timme för att putsa tänderna sätta vaselin på läpparna och en kudde med bedövnings kräm för att jag inte skulle ha så ont eller  när man fick själva bedövnings sprutan.

gav mig lite lektioner angående mellanrums borstar och att jag skulle byta färg nu på inom vissa områden så nu hade till friskna och sen ha samma på dom ställen som ännu behövdes för att bli bättre så nu blir det att köpa gröns mellan rums borstar och blå röda och prova mig på dom ställen som det behövs för rätt färg på rätt område bland tänderna.

sen frågade lite om tandläkare för barn om verkligen var bara på Drottninggatan som dom hade bara för eller om dom hade på samma ställe på Fridhemsplan som jag var innan jag skickades till specialtandläkare.

på hemvägen märkte jag att vid Odenplan och st Eriksplan att  julgranarna hade kommit upp får se när våran kommer och på andra sidan gatan nedan för ❤️ Dagis.

hämtade honom lite tidigare som jag lovade honom men då låg han och sov så passade på att prata med av fröknarna där innan jag väckte honom och klädde på honom och fick med sig en frukt .

sen till butiken handla wc papper lite annat en rougeborste för min bronzer Som jag handls på Teneriffa.

 

Sen gick vi hem från maxi jag lagade mat til mig o lilleman räckte även till mammsen om hon ville ha.

annars bara en lugn kväll har det allt varit också.

 

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 6 nov 23:15

      dagens middag är detta som jag nu lägger ut bild på och receptet på det jag lagade med sötpotatisen.det är till middag vegansk chorizo korv med broccoli och sötpotatis.

poatisen gick hem hos mitt ❤️.

hör ör receptet på söt potatisen till er som vill prova detta .

gör så här

2 msk olja el omivolja

1 1/2 tsk svart peppar

1 1/2 tsk salt 

1 1/2 tsk socker

och rör om den lägg potatisen på en plåt och ställe in i ungen i 200 grader.

häll över marinaden innan du sätter in detta i ugnen.

rör om då och då för jämn yta då och då.

låt stå då och sä 

ta fram och servera  

   

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 6 nov 23:00

  den här burken köpte jag på sommarn på väg till sommarvillan och trodde att jag absolut inte skulle ha någon användning för denna som jag faktiskt nu har fått .

jag startade ett sparande här 1/11 november och den kommer bli nu till nästa november får se vad man hittar på med dom pengarna sen men inte direkt nån spargris som går att öppna då måste det vara men som man öppnar konserv burkar med 

ingen som kan sno pengar eller som man redan vart med om så mycket av sin egna familje medlem  som exempel och som blev sur när jag påminde henne om det.

så nu går det absolut inte alls som sagt att ljuga och luras gissar på runt 157 är jah uppe förtämer att jag spara ihop skriver upp varje summa som jag lägger i den.🙂🙂

Av anonym anonym - Söndag 5 nov 23:30

  bild i från promenaden till citygross och på väg upp till tranebergsbron också är detta också.

men riktiga härliga fina höst färger i skiftande nyanser från träd till träd.

Av anonym anonym - Söndag 5 nov 23:15

min stackars mamms kom in till mig i morse med mitt lilla ❤️ Och sa att jag måste ta honom hon mådde inte bra hade som kräkts men hon hade tyvärr fått oturen värre med att kräkas än vad jag hade som sagt så vi fick ställa in lite saker som skulle göras i dag och kommer förbli tills att hon är frisk får se hur många dagar detta tar är ju inte direkt själv ännu helt topp form eller och känns att jag fortfarande är lite matt.

men tig min utmaning i dag med att gå till citygross med ❤️ När han skulle sova och hade sin sov tid också.

sp ❤️ Somnade nästa på en gång och tog och promenerade med honom till citygross vid Bromma flygplats i allafall nästan granne med dom kan man nog mer säga att det är.

vi gick runt 11:00 hemmi från och sen till citygross  i den tant som jag kände att jag orkade fick ta med mig äpple och flapjack som  lunch/mellanmål nu .

men gjorde detta när ❤️ Hade somna skulle annars aldrig få ha ätit detta utan mitt lilla ❤️ Som skulle ha det.

en mulen dag har det vart men rätt varm har denna kändes att jag tog på mig lite för mycket med mitt ❤️ Hade på sig precis lagom tur var.

men promenaden gick bra och hittade på en gång utan att gå en massa omvägar  när jag då sist gick men då var bara hem hur jag hittade denna och hur lätt som helst var det också tyckte jag.

och hemvägen så gick jag via abrahamsberg Alvik Kristineberg tills vi var hemma igen så lagade mat till honom fiskpinnar med stekt potatis som åts med god aptit .

men blev ännu en runda till butiken och handla gröt åt ❤️ Och sen mellanrumsborstar i ännu en till färg fått lite problem med att föra in mellan framtänderna i under käken.

men det här ju våldtäktsmannens fel som sagt att mina tänder har blivit så som dom är.

men ska be min tandhygenist i morgon att undersöka eller putsa så att jag får det lättare att putsa där också.

men jag har verkligen sen sista gången jag var dit verkligen skött mina tänder och tandkött varje kväll och sköljer med munsköljet morgon/kväll också . 

Bara nervös för nästa steg inom detta projekt som sagt och vad som komma skall också.

men men på kvällen så var det gröt som skulle handlas passade på då att köpa ett paket till mellan rums borste men i blå den här gången.

vid mat avdelningen för barn så hade dom flytta lite omkring och babblarna låg på ett helt annat ställe.

och som mitt ❤️ Upptäckte och meddela strängt med tecken att det var bobbo som han allt skulle ha.

och sen hämtade jag lite saker på planet där maten är och en mineral vatten som jag satte i mugghållaren.

men betalade det gröten mellanrums borstarna  och bobbi babbalre också men själv klart det som jag hade i mugghållaren och kom på detta när vi nästan redan kommit hem.

och det andra jag hade glömt köpa var havregryns gröt till mig kom jag också på hemma sen också.

kollade sen på min hälsa app och km som jag hade gått i dag som var  10,8 km och 18 737 steg också.

så funderar på om jag nu ska starta en ny kategori för att uppdatera km steg och andra aktiviteter som har med vint nedgången att göra själv klart.

för nu ska jag ner i vikt på punkt och slut Vill inte se ut som fläskberg snygg kropp och orka kunna leka/jaga mitt ❤️ Utan en massa breaks som sagt.

kom i håg jag vet att det finns sjukdomar som påVerkar vikten och dom har jag respekt för  men dock dom som inte bryr sig om sin hälsa bara proppar i sig dom förstår jag mig dock inte alls på som sagt .

annars har kvällen vart lung och bra ❤️ Var överlycklig för babblaren och figuren bobbo han sa riktigt högt i butiken efter den var betalad hej bobbo och krama den och pussa den också så han som hade vart i kön före mig hade lite roligt och sa att hans barn var precis likadana när dom fick sina figurer på babblarna .

Av anonym anonym - Lördag 4 nov 23:30

vaknade halv åtta eller närmare blev väckt kan man nog säga att jag blev av mammsen och mitt ❤️.

men hon behövde sova så gick upp höll mitt Milla ❤️ Sällskap och lekte med honom.

i dag bestämde vi oss för att åka till Danderyd kyrkogård tända ljus för pappa där så det gjorde vi efter mammsen hade vakna och  gjort sig i ordning och man hade bytt blöja på mitt ❤️ Också.

men det hela gick bra också  

även om det tog en liten stund innan vi hittade familjegraven också och själv klart skulle ❤️ Börja busa med att kasta sten på mig så blev omöjligt att ta bilder på mig och ❤️ Som mammsen ville ha fick stenar innan för jacka och tröja kasta sten rakt i ansiktet på mig också till och med.

men det gick snabbt och smidigt i och för sig så klart också.

en promenad med ❤️ Sen så att han fick sova i vagnen   Och tog promenad med honom och plus att jag köpte en plånbok också men den blir till sonens gudmor hon älskar ju rosa och ett bra märke också är det så.

sen annars en lugn kväll har det varit o fick reda på att satmaran skulle komma hit på tisdag också stackars ❤️ Som måste ha med henne att göra förtjänar en bättre farmor som inte ljuger och döljer saker  för andra  ja det där vet ni läsare redan vad det handlar om  och kommer aldrig ske förändringar förutom att hitta en bra pappa för mitt ❤️ Som ser honom som sin egna son det är vad jag vill och hoppas ska snart inträffa också så klart Och snart hoppas jag.👍

Av anonym anonym - Lördag 4 nov 00:00

    från kyrkogården i dag väldigt fridfullt och stillsamt var det, kom människor som renade och tände ljus mm eller bara för att snygga till det gå till minneslunden mm också  så klart  .

men en väldigt fin dag var det där i allafall min farbror som var först dit i förgår vi skulle egentligen ha åkt igår men blev i dag i stället som sagt.


Av anonym anonym - Fredag 3 nov 23:59

vaknade lite tidigare än vanligt i dag och brukar göra också.

jag är fortfarande lite öm i kroppen och lite utmattad efter den här lilla magsjukan eller vad det nu kan ha vart.

men har dock inte kräkts något mera nu i allafall och maten eller jag har ätit har jag fått behålla nu också.

så bättrings vägen är jag på får hur det blir med dansen i morgon.

i dag lämnade jag ❤️ På dagis igen och var hur lugn och glad som helst något som var det viktiga att få med sig trodde jag var hans kanin som ❤️ Alltid har vela ha med sig men i dag var det fotbollen som är köpt på Teneriffa som skulle med och hem sen igen.

här det blivit en vila i dag sen jag kom hem efter lämna mitt ❤️.

så slappade på sängen och  lyssnade på musik och fixa några till låtar på telefonen som jag vill ha 👍.

vi bestämde i dag att vi skulle åka ut till danderydskurka och lämna ett ljus på familjegraven där pappsen ligger i så dagens planer var bara fara dit men blev det lung dag hemma iallafall och vestämde oss att åka dit i morgon istället .

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se