Senaste inläggen

Av anonym anonym - Onsdag 1 mars 23:00

jag somnade med lampan på igår  kväll och vakna halv fyra så släckte plus såg en aning skumt ut i min dagbok också  texten var lite o jämn i texten och lite snett också 😱.

vilket gjorde.men skärpniny men detta.

sen efter kom det sms från spock att det var en som hade nu nappa på mitt erbjudande trodde aldrig skulle göra detta och gjorde med och fick 500 kr som jag också hoppades lite på också t.

åkte och hälsa på min syster senare också efter mitt lyckad säljer så åkte till henne.

fick lite av den vibben att hon är ny kär för det märktes långa vägar.

ge varandra en puss på munnen hålla varandra i handen .'så gå säger jag bara en sak ny kär.

är glad för hennes skull i allafall även om det  är komplicerat så men huvudsaken är att hon är glad och mår bra längesen men såg detta .'hem'a sen blev det lugnt höly

ANNONS
Av anonym anonym - Tisdag 28 feb 23:49

namnsta och semel dagen l dag men grattar er andra också med samma namn som ör Maria i dag.

tog det lugnt i dag också hade visst haft ett anfall i natt och vart grymt trött och seg i dag.

hade planera in gymmet men eftersom jag kändes v huvudvärk och mådde intecså bra efteråt som får gymmet bli det i morgon i stället 👍.

men kanske man nu slipper alla ep anfall till den 17 mars hoppas jag ska ju på kryssning från 14/3-16/3 mars till kryssningen till Helsingfors.🙂

Lämande lille på förskolan gick bra i dag också märkscatt han älskar att vara på förskolan det syns verkligen så väldigt tydligt att han tycker om att vara där lättare att lämna honom änn att hämta mitt lilla ❤🙂.

annars har set i dag varit semel dagen i dag också så blev en hemma glad från mig och min vännina som nu mera bort i Umeå trakten.

Lagade 2 semlor en med nutella och den andra med vanlig sort vispgrädde med  mandelmassa som blev den klassiska har.👍

Själv föredrar jag bara choklad/nutella semla.😛

ANNONS
Av anonym anonym - Måndag 27 feb 23:59

vaknade i morse av att jag hade lite ont i halsen och var krasslig som fasiken.

så dagens planer blev då omplanerade helt och hållet men samtidigt inte.

jag följde med mammsen upp till banken eftersom hon hade lite ärenden dit men dom ändå slutade med att det blir ett möte på en annan bank i samma kedja.

var in till Willys sen och handla .

satte i gång en ombyggnad på min förra bärbara dator som jag har.

ska ta och lägga ut en annons på spock angående denna varför ha kvar när man ändå inte använder denna. 

så rensa ur den med bilder och musik som jag ändå har på min externa hårddisk som jag fått av mammsen plus på dvd skivor och USB pluppar också.

 Det gick bra och lämna mitt lilla ❤ på förskolan också som bara gick i från nig efter att jag  satt ner honom på marken.

mulet och antar att det hade regna på natten också eftersom det var blött  och inte dom igår massa snö.

men blev bara en promenad till Fridhemsplan  med mammsen ordna datorn också ,plus tillfälligt könsord och användar namn sen får köparen själv bestämma vad det ska vara för lösen och användar namn.👍

Men ombyggd nu och det känns bra samtidigt också helt ärligt måste jag säga att det gör också.

bakade sen semlor på kvällen också men innehållet får fixas i morgon  för min del blir det nog med nutella men ingen mandel massa tycker det är äckligt och alltid gjort också .

men tror att det kommer få bli på min semla  plus skämmer bort mig lite också eftersom jag har namnsta i morgon också . 😛

Sen får mina föräldrar vanlig semla det tycker dom bäst om.👍

Sen har jag kvartssamtal på förskolan också som jag har förstått detta också känns konstigt men man kommer väl få reda på lite saker och hur det går för lilleman och hur han beter sig om dagarna där.

så det skulle bli efter den 16/3 skulle detta  göras angående utvecklingssamtalet som jag är väldigt khar. Åpe

Bloppis-annons
Av anonym anonym - Måndag 27 feb 10:00

Ett par helt fina fräscha oanvända pumps.

som jag säljer på grund av fel storlek i dessa pumps är storleken 39. (precis som i den andra med dom svarta pumpsen)

Eftersom dessa aldrig är använda så är

priset 200 kr.

 

Kläder & Skor, Säljes - Stockholm (Stockholms län)
Pris:    200:-
Telefon:    +46737454506
 
Bloppis-annons
Av anonym anonym - Måndag 27 feb 09:56

Fina pumps till salu helt oanvända och bra skick.

Inga repor eller slitage.

Ger 200 kr.

Kläder & Skor, Säljes - Stockholm (Stockholms län)
Pris:    200:-
Telefon:    +46737454506
 
Av anonym anonym - Söndag 26 feb 23:51

vakande av att min lilla gubbe kom in till mig på morgonen och väckte mig och känns lite nu som att han har insett att jag inte biter eller ha en fin morgon kontakt med min lilleman.❤

jag och Lill skrutten satt och tittade på Pippi till c:a 11:30 var det.

gav honom mat och sen där på gick vi ut för att han skulle få sova även om det gärna hade fått vara lek parken.

men ni blev det så här i allafall .

hörde av mig till honom som ville köpa min sport klocka så  om jag skulle ta med den eller inte .

men vi gjorde upp att jag skulle ha med denna i allafall.

tog en 2 timmar promenad med lilleman så att han somnande smockan gjorde ganska fort också för den delen.

sen uppe på Fridhemsplan så då väntade jag utan för med lilleman vid öob som jag sa att jag skulle möta honom. 

Men blev på drottningsholmsvägen men det gjorde mig inte så mycket lite mer närmare hem kan man säga.

men allting gick bra i allafall och det som var huvudsaken också.

sen efter att ha fundera på hur jag vill hade det och hur jag ska göra angående min dejt så börjar jag känna mig mer och mera tveksam börja känna att han inte vet vad han vill eller precis.

skulle komma in till stan och ta en promenad ned mig och lilleman och när jag nästan hade anländt mötes platsen så kom ett sms att han inte kunde som smått gjorde irriterad över det hela.

tog så efter jag fundera och sen när jag fråga hur det hade gått så fick jag inget svar alls på det hela eller som man annars har fått.😱

Tog mitt beslut för någon timme sen att berätta för honom hur jag tycker tänker och känner när han inte vågar säga i från hur han vill ha det angående träffa sin dotter som jag förstått är det största problemet nu även om han har rätt till detta.

och i stället låter henne köra över honom i stället med att få sin vilja fram så är det som jag har uppfatta det hela.

 Och sen det här med hur jag ska komma in bilden och hur han egentligen ser på detta också så klart också .

men jag tog mitt beslut nu för att hålla mig undan ett par dagar känner bara att detta kommer inte att fungera om han fortsätter så här varken jag eller min son kommer ej må bra av detta så bestämde mig för att nu hålla mig borta helt och hållet fokusera på mig och mitt lilla ❤ i stället Än att behöva lägga tid och energi på detta .

 Så nu räcker det i allafall varför ödsla tid och energi på någon som inte vet vad den vill bad honom höra av sig om ett par dagar så han kan fundera på detta som sagt.

Av anonym anonym - Lördag 25 feb 20:45

hade en liten som klättrade upp på mig i morse för att väcka mig och sen komma och musa en liten stund med mig känns som att tryggheten med mig om morgonen har smått börja komma ni hoppas jag.

underbart väder i dag solen har vart framme sen morgonen i stort sött också.

satt och kollade på Pippi som vanligt även om jag önska att han ville variera med Mumin i stället.

Men har ni trogna läsare förslag på enkla lätta serier som passar barn på 2 år så kom med förslag åtminstone för att prova om det är något som min skrutt kanske tycker om.

efter maten som lilleman fick så klädde jag på honom och mig själv också så klart  pyjamas tröja och trosor är nog ingen höjdare vad jag tror i allafall.

men tog en promenaf in till stan min dejt tyckte vi skulle ses och eftersom jag vet att min lilla skrutt brukar somna vid stadshuset så kom jag ned förslag att ses i stan en stund och ta en promenaf tillbaks hem.

som han tyckte var okey också  gjorde upp gamla stan i allafall.'

precis när man var framme vid mötes platsen så fick jag ett sns om att det blev andra planer i stället.

kändes väl inte riktigt kul med tanke på lilleman och samtidigt kändes det lite som att man hade gjort detta i onödan men samtidigt ändå inte solen var ju framme och plus en lång promenad så på det sättet var det ej katastrof.'

lyckades handla mjölk också innan skrutten hann vakna också .

sen kom sms från spock av en tjej som var intresserad av min motions klocka och sen kom det plötsligt ännu ett till fråga om det så får se vad det blir .

är ju bara glad om jag får in extra pengar till kryssningen i allafall och får se vilken av dessa 2 som jag väljer också på spock.

mellon på kvällen var väl typ 3 bidrag som jag tyckte om men ingen favorit i allafall hade väl hoppats på bättre  sen förra veckans mello.

Av anonym anonym - Fredag 24 feb 23:43

när jag vaknade i morse och min pappa hade väckt mig så då Skulle lilleman riva i gardinerna som bara igen så tror att jag när det börjar bli varmare och passa på när jag tvättar fönstren att tvätta gardinerna helt ärligt.

och sen hänga upp dom igen så det står rätt till uppe vid krokarna också .

så det är nog årets projekt i allafall det är en sak som är helt säkert det vet jag har haft dom hängandes sen jag flytta tillbaka hem från sambon efter hans byggolycka som han omkom i 19 november 2012 På våren där köpte jag ett par nya gardiner så på tiden nu att tvätta dom det går som sagt.🙂 

När jag lämnade lilleman på förskolan så då när jag precis skulle börja prata med en av fröknarna som jag själv personligen tycker jag har bäst kontakt med frågade hur jag mådde så var det en av kidsen på lillemans avdelning som rev honom i ansiktet när hon passerade min skrutt.😕

Tur var stog jag ännu brevid när det hände så kunde trösta honom lite innan han sa hej hej manna till mig. 

Tog en kopp kaffe när jag kom hem efter lämna skrutten tog fram min virkning på säng överkastet som jag håller på med och som är nästan klart på längden snart.

vet ej om jag har lagt upp någon bild på detta så men ska ta och göra det så fort jag är klar med detta eller annars att lägga ut det på sängen så får ni se hur mycket jag har kvar nu på längden.

det är ju dubbelt lättare att fortsätta med detta när lilleman sover eller är på förskolan eftersom detta ska vara klart till sommaren har jag tänkt mig eller ska vara har ju inte

Direkt mycket kvar nu precis På detta som sagt tänkte sen virka en vit rand runt det hela när det är klart på längden.🙂

Sen kl halv elva kom min mamms in till mig och sa att jag inte skulle glömma bort psykologen som jag nästan höll på och göra till och med men han någorlunda i tid i allafall utan att stressa i väg som jag var rädd för att jag skulle behöva göra.

samtals ämnen var bra  och plus att vi ringde till överförmyndarnämnden nämnden och precis som förra gången så inget svar hos den som tog hand om detta så att detta ligger stollar det här ärendet.

ganska förbannad i allafall måste jag säga att jag är i allafall går ej att neka till.😡

Tänker ej ge mig inom detta så är det bara  efter att så kallade förvaltarens lögn mot mig och sen ignorerande om det ena till det andra också.😕

Så annars kommer jag skriva ett nytt mail snart igen till plus lägga till att det har gått för långsamt bland annat.

annars kanon väder i dag  har det vart men kallt det har det varit.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se