Senaste inläggen

Av anonym anonym - Torsdag 23 feb 23:31

kallt som bara den när jag lämnade skrutten på förskolan i dag och äckligt halt också är det också inte dugg roligt alls måste jag säga .

jag tog min kopp kaffe när jag kom hem tittade ut genom fönstret så kom den större gruppen med barn från samma förskola som lilleman.

vackert väder i dag också har det vart  här också innan jag gick ut så var jag på han hem sida och ändra i min beställning helt och hållet.

något som jag verkligen har leta till billigt pris som nu dök upp på hm var en sån här face mist eller setting face som den kallas också som dom personer på uoutibers som jag följer Terese Lindgren och några till.

men dom har prata så mycket om denna så bestämde mig för att hitta en till billigt eller rimligt pris också.

och i dag när jag kollade så fanns den på edition så bestämde en sån nu plus ett puder också i butiken ville veta hur nyansen var så den inte var för mörk för mig och sen man hemsk ut i stället pga fel färg också inget bra alls.😕

sen något läppbalsam som bara är till för natt timmarna och på rena läppar den ska visst ge nån bra effekt på det hela också.🙂

visst sen är det ju andra saker som också ska beställas plis saker som jag ska slänga och ska behållas också inom nagellack bland annat.

sen köpa mera make up penslar också ska jag göra också  först för att ha hemma i burken som jag har för penslar inom make up och sen för att ha i väskan i fodral.

men angående pudret var jag till butiken i västermalms gallerian och titta så det ej blir fel  färg på denna känns bara dumt då.

sen ska jag också ta köpa en sån här spray till borstarna för att hålla dom fräscha också även om jag tvättar dom i jämna mellan rum.

visst många penslar kommer det blir och plus att variera med men man måste ändå hålla dom rena och fräscha som sagt.

sen den 3.e varianterna av makeup penslar jag ska köpa är såna här som kommer lättare åt ögongloben på ögon locket när man ska lägga på den mera mörkare nyansen av ögonskugga.

sen är det andra saker också dom jag ska ha inom skönhetsvård men det blir en liten senare fråga som sagt efter kryssningen och betala av skulden till mammsen också efter kryssningen.

sen på kvällen så tog jag och träffade min dejt har sakna honom så kände bara att jag ville umgås med honom .

plus som jag förstog det hela att han förstog att han måste lugna ner sig jag försvinner ingenstans men ha förbråttom med saker är inte alls bra.

men träffar hellre honom än någon falsk farmor tål henne inte och aldrig kommer att göra men det är hennes egna fel med tanke på döljande och skjuta upp saker också.

tvång utpressning på nt förlöst mamma och barn fyfan Och sen låtsas att det regnar och ingenting hänt sorry men så funkar inte ett normalt liv men hon har vart konstig sen dag 1 och ingen stämmer när gäller henne förutom skjuta upp saker.

så från och med i dag så tänker jag aldrig mera vara hemma när hon är här ovh besvärar oss.

då kan jag lika bra umgås med dejten i stället.

ANNONS
Av anonym anonym - Onsdag 22 feb 23:45

  detta är det som jag beställde hem från hm också angående mina make up produkter 

som jag beställt 2 läpp pennor och 2 eye shadow pen.

så himla fina färger som jag tänkte ha till kryssningen 

plus primer för ögon och en läpp primer.

så grymt fina färger på dessa 4.a produkter måste jag säga att dom är

ANNONS
Av anonym anonym - Onsdag 22 feb 23:42

på morgonen när jag vakna så vart det snö och fick nästan panik till och med måste jag säga att jag fick är så less på snön nu och nu när det har varors å vackert och underbart väder dom här senaste dagarna så trodde jag att våren äntligen var på väg till detta komm nu gissar på under natten till och med den här större mängden snö än natten innan.

men min dag i dag i dag blev helt helt okey lämna skrutten på dagis och han hade verkligen bråttom också måste jag säga att jag hade.Sen efter lämna honom upp till Fridhemsplan och Mariebergs bron och hoppa på bussen där eftersom jag ännu en dag skulle till tand hygienisten del 2 kan man väl i stort sätt säga att det är nu så får man se om det blir 2 eller 3 gånger till också.

men jag fick god kännt i allafall måste jag säga när innan jag fick bedövningen och när jag skulle få skölja nån sorts grej som satte sig på tänderna som är skrik rosa men för att ge svart på vitt svart vad som är bra borstat och inte så bra väldigt skött och insåg att det räven sån här sak man måste vara med om för att förstå hur man sköter sina tänder.

och var nånstans som man ska förbättra på också 👍. 

Men sen

 Fick jag också en lektion i såna här stickor med borstar mellan rumsborstsr tror jag att dom heter är inte helt 100 på det eller

som sagt men har för mig att dom heter det och att man kan åter använda dom också men nån dag till.

kag har ju haft problem med dessa för att få in i mellan rummen mellan tänderna tills nu när jag har fått bort en massa tandsten bort slipat så blev det mycket enklare också men ända stället är nog dom främre tänderna som jag kanske behöver en annan variant till mellan rums borste.

och igår hade jag 75% plack på tänderna och i dag var det 15!% sen hon visade hur jag skulle borsta med el tandborste.

men bad henne lite om en lektion i det hela också .

bland annat angående eltandborste var det också och deras borsta som jag nu ska lägga på minnet plus kan vara bra för er om inte eller vet när det är Time för att byta borste.
Det är när borsten blir helt vit för dom här oralb har ju vita och blå strån och det är dom blå som blir vita  och dags att byta ut till en ny borste.


men vart bedövad från 11:00/-16:30 bedövningen i tungan släppte runt 15:00 sakta men säkert.

och lilleman har umgåtts med mig väldigt mycket sen jag hämtade honom och fick väcka honom också han sov ännu när jag hämtade honom.'

Skit väder slask och plask rejäla vatten pölar vid övergångs ställetna också.det

m

 

nu till det sista kände på min häl och tramp dyna där i på kvälls kvisten blir verkligen nu att köpa fot kräm plus vatten salt som precis är till för fötterna och har ett litet fotspa 1-2 gånger i veckan dom är så förbaskat torra  😱 Och det är ju något som man ser på man ser på min häl också.😱Men ska se till att dom mår till sommaren och sen kolla igenom ballerina skor som passar min fot och passar inte har nog lite med detta och göra man ska ju ha ett litet mellan för alla tår också så klart tror det är 3-4 par ballerina somras passar och haft eller har storlek mindre än vad jag har ska ta och prova detta.men få ordning på trampdynor ska jag i allafall ha så enkelt är det i allafall


 

Av anonym anonym - Tisdag 21 feb 23:53

på morgonen lämna lilleman och sen hem hann med min andra kopp kaffe också som jagcyroddecjagcintexskullexhinna med men som jag i allafall gjorde.

la en liten snabb makeup också för att jag inte skulle se så trött ut eller.

men det gick bra hos henne och hon förklarade en hel del om tandköttsproblem också 

sen om knep och knåp hur man ska hålla allting rent  också mellan tänderna.

plus att hon kaxigt någon vätska i skrik rosa färg  också som satte sig på tänderna och dom ställen som var riktigt hopplösa att ta hand om också.

men som hon sa till mig den här hygienisten att det är svart på vitt här  då nu är det då tandhygenistcsomxjagcsla gå hos ett par gånger nu innan sista tanden tas ut.

sen kanske nån kontroll igen så får man väl second jag blir kvar som patient där eller om jag det blir upp till Fridhemsplan igen men dom har/är super gullig personal och jätte trevliga också måste jag säga att dom har också .👍

Är verkligen glad att jag bytte till distrikts tandvården och är nog så glad att få det här ordna nu och att få mina tänder må bra igen också. 

Sen på  eftermiddagen så hem och käka lunch eller närmare försöka  plus drack min Ramlösa med mynta/gurk smak aldrig mer säger jag om den i allafall ingen bra kombination alls.

pch sen mötte upp min kompis i stan vid plattan är så glad att jagxharchonom som kompis och hur bra det känns också en som verkligen bryr sig om om min ep och om man har haft ett anfall eller om det är på väg mm så det känns bra tycker Jag inget jag klagar på.

var på inspelningen upp till bevis deltagande Kalle moreus sen lina nånting kände igen henne från nått kommer inte i håg var i från.

och sen mat kockarna Leila och Niklas som var med i detta.

Av anonym anonym - Måndag 20 feb 23:42

Halloj 

skickade ett sms till dejten när jag kom hem berätta om lite saker intima området som exempel och efter vad sonens gudmor berättade om härom dagen.

så kände jag varför hålla tyst om en sak som redan har inträffa mig i denna situation  angående gifta och som är i skillsmässa .

så länge skillsmässan hållercpå så då är man ju gifta berättade hon för mig härom dagen med tanke på att hon själv har varti denna situation också.

Berättade för honom att jag hade vart redan i en drama kan man ju säga nästan i allafalll.

slutade med frun ringde upp mig och frågade ut mig om det ena till det andra.

varför jag är försiktig av mig och varför också är jag det men det har med att göra att man lär sig via sina misstag som man gör det.

blev gymmet i dag bland annat en halv timme också och bastu som sista något som jag ej våga mig själv på sommar villan gör jag det men då är det ju bara mammsen ochv familjen man har där.

Men gymmet är ju helt annat i fall om man skulle svimma eller någotclokande.

men tog och sprang en halv timme denna gång.

 Det började komma en massa från dejten p0 sms när jag var klar och n"r jag hade ätit klart mm.

sen försöka få mig att sova över också som jag inte vill som sagt.

plus at ryckten om mig mm.

men jag jag orkade svara till gav upp i stället med inte svara alls varför ödsla tid p0 detta.

jag tycker han har för snabbt  fram har sagt till men som han vägrar allt lyssna på 😱. Men bestämde mig för vara hemma och ville vara hemma också för sonens Skull också?

men gav sig till slut Fick det var skönt det.

jag skulle boka en senare tid till tandläkaren men i stället för att få en senare tid på dagen så fick jag i morgon på morgonen  hoppas det bara är tandhygenisten hoppas lite allafall.

annars lugn hemma kväll också har det vart fick min nya smink som kom med posten i dag också.

Av anonym anonym - Söndag 19 feb 23:58


Hade anfall på morgonen 😕 Men för gångs skull hade jag hoppas på att det skulle ta och komma nu också för den delen också.

som det gjorde också så på det sättet var det bra i allafall nu kommer det ta ett tag innan det kommer ett nytt nu också så klart.

på morgonen eller för middagen tog jag en promenad med lilleman och det tog c:a två timmar gick runt fredhäll och sen också till maxi hem via rålis parken men kände att mina fötter var helt slut så mammsen fick ta över det hela också för den delen .

vädret var väl ganska blandat i stort sätt också så klart  regna på natten och nu var det mulet men solen kom fram då och då i allafall så på det sättet ska man väl inte klaga.

Var samtidigt in till maxi också och köpte 2 till bröd och ska nu skärpa mig med att bara ta en sån här kuse nu varje morgon i stället för aTT det blir 4.a i stället dessa kusar är ganska stora av sig också för delen så ska nu skärpa mig ned att bara 1 kuse varje mirgon i stället.

annars vart hemma hela resten ac dagen  men gott det också efter promenad på två timmar också.

 i morgon blir det då detta när lilleman är på förskolan bland annat och här dom sakerna 1 gymma 2. Hämta ut mitt paket med make up. 3. Ringa tandläkaren och säga att jag vill ändra tiderna känner att jag vill vila mån extra dag nen att senare tid till tand hygienisten och min tandläkare också🙁🙁😕.

men ska nog gå bra hoppas jag och att det dinnsût

 


   T  L

Av anonym anonym - Söndag 19 feb 00:18

är i dag så glad så att jag helt ärligt blev tårögd  och det var att min vännina har fått sin son nu som föddes igår.

men tanke på alla missfall innan som har fått eller stress också som hon har på sig men nu äntligen fått sin vackra fina son.

vetkligen glad för hennes skulle måste jag verkligen säga till 100%.

gradiviteten från våltäksmannens familj har brytt 0% om för jag tycker hon är för hon är för ung plus borde tänka på vikten också för att inte få komplikationer  .

tyvärr är hon ännu barn i mina ögon .sorry antar morsan som har övertala henne till detta

men för min vänninas skull är jag absolut glad kännt varandra sen 1998 när jag bytte plugg så är en klass kompis som fått barn.

annars vart ut en sväng med lilleman innan han skulle ha sin dags Sömn också  men jag själv har fått lite ont i halsen plus fortfarande har lite värk efter dom drog IT tanden så nu har jag tagit mitt beslut för att se till att gå en extra gång också  så det ej blir för mycket samtidigt skulle ej palla detta det vet jag.

men känner att käken behöver vila ett par dagar extra just nu vägrar öppna min käft tills värken putsväck helt och hållet 👍.

annars hemma hela dagen också samtidigt skönt vart kallt ute visst det var + 4 grader men kändes som att det var runt -4.a i stället .

liten kvälls promenad med skrutt också efter jag hade vart till butiken en sväng och hade med honom dit till butiken.

Av anonym anonym - Fredag 17 feb 23:00

lämnade lillen i morse på förskolan och gick bra märks att trivs där också  som känns toppen också för den delen.

sen blev det en sväng in till stan med min mammsen  hon behövde lite råd skor vad som såg bra ut och inte bra ut.

men blev ett par rosa till slut ingen sån här skrik rosa skulle säga mer gammaldags rosa /väldig ljus nyans på rosa.

men har haft lite värk av och till nu lite i allafall så om det inte går över tills måndag ringer jag till dom och ändrar till för att få käken vila lite mera  och plis ändra så att det blir 2 tider hellre det än att köra allt på en gång vet att jag inte riktigt pallar det plus att det kan bli för mycket för på en gång också så klart.

vackert väder i dag solen har skinit hela dagen i dag blir väl en sväng till parken också kanske om det är samma väder som i dag.

och sen kanske gymmet beroende på hur min käke mår och om man har någon energi också så klart.🙂

Har inga speciella planer i allafall för helgen plus en liten Time out från min dejt också ör egentligen värd en bättre kille tror att det inte kommer att klicka plus såna bekymmer som jag berätta om också.

en kille som kan finska och kan prata finska med min son också är nr 1 sen nr 2 körkort med tanke på sommarvillan om han kommer dit.

men annars lugn dag i allafall mer än det klagar jag inte på.

Presentation

Välkommen till min Blogg som handlar mitt liv och känslor tankar både negativt/positiva och mitt barn som är beräknat 19 jan 2015 ,och smått och gott. lite varierat med andra ord och bilder på det som jag vill visa eller ge tips på.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mammamuxpux med Blogkeen
Följ mammamuxpux med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se